- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
Aktív témák
-
rauley
tag
válasz
randras #49265 üzenetére
Igen,forszírozzák a postai utat az ilyenek,és többnyire "valamiért" nem hajlandóak postai utánvéttel küldeni semmit,a rendőr ismerősöm szerint ilyenkor azzal védekeznek,hogy az macerás nekik,meg már volt negatív tapasztalatuk az utánvéttel,meg egyéb faszságok.
A lényeg az,hogy próbálják arra rávenni a vevőt,hogy postai utat válasszanak,és azt is előre utalással. Aztán persze nem jön semmi.
De mondjuk úgyis a végén ők húzzák a rövidebbet,ha fel lesznek jelentve,úgyhogy csak ideig-óráig örülhetnek a könnyen jött lóvénak. Csak ezek sajnos akkora IQ harcosok (ahogy te is írtad) hogy ezt nem nagyon fogják fel. -
scapegt
őstag
válasz
randras #35248 üzenetére
Szerintem ha van lehetőséged megszabadulni attól a gagyi Sensation-től, tedd meg azonnal. Biztos olvastad a sok hsz-emet, én nagyon megszívtam vele és pl a tegnapi és mai hozzászólásokból ítélve azzal a telefonnal szinte mindenkinek baja van. Rengetegen panaszkodnak arra, hogy forrósodik, porvihar van a GG és a kijelző közt (nekem is az volt), fél nap alatt lemerül, ez meg az a baja...olvasom azt a topikot is, hiába nincs már meg a teló, de szinte röhej, hogy minden nap panaszkodik benne legalább 5-10 ember...és ennek ellenére még van aki megkérdezi - úgy is hogy előtte panasz volt közvetlenül - hogy megéri-e megvenni azt a telót..és ha megveszi akkor reméli nem lesz baja...ez azért röhejes
tuti hogy porosodni fog, csak idő kérdése. Szerintem sokkal lassabb az a teló mint az S2, és nem vagyok elfogult, ez az igazság. Csak egy példa, a Plants vs zombies pillanatok alatt betölt, Sensation-ön kb. 3x ennyi idő alatt jött be a játék. A böngészés is sokkal jobb rajta. Anyaghasználat...szerintem nem gagyi, sőt! Kövezzetek meg, de nekem még a HTC után is minőségibbnek tűnt ez a teló mint az. Teljesen elégedett vagyok vele. Sajna az egyik kedvenc játékomat nem szereti, kilép belőle és némelyik widget érdekesen viselkedik, bár nem tudom mire vélni a dolgot. Mindent egybevetve teljesen elégedett vagyok vele, akkuidőben 2x annyit teljesít mint a Sensation. Persze valószínűleg a Samoled-nek tudható be, de akkor sem mindegy.
A kijelző beégését pedig nem értem. Ki bámulja órákon át naponta a főképernyőt?
Mert én nem, az tuti. Ha használom, akkor valami programot használok, amiben ugye nincs ott az akku/térerő, stb. kijelzés...ergo folyton változik a kép a kijelzőn. Ennél fogva abszolút nem értem a beégés okát...
Szó mi szó = HTC-t add el, S2-t vedd meg és használd, nem fogod megbánni
(ennek legalább a szervize is ezerszer jobb, E-care ül rajta hetekig, itt meg 3 nap alatt nálad a javított/cserélt készülék - ez azért nagyon nem mindegy!)
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
randras #35248 üzenetére
Gyorsaságban nem fogsz változást tapasztalni. Anyagminőségben szerintem visszalépés. Ott a kijelző porosodik, itt meg idővel beég az AMOLED. Én nem váltanék a helyedben, ha azzal elégedett vagy.
Én DesireS-t cseréltem. Annak az anyaghasználatát szerintem messze alulmúlja az SGS2.
Azóta se tudom megszokni, hogy egy féltégla ping-pong ütő, bár a nagy kijelzőt élvezem
(Csak ne lenne ilyen csúnya...) -
lefkosia
őstag
válasz
randras #34929 üzenetére
Mindenképp samsung garanciásat vegyél tehát azon a pár ezer forinton ne spórolj amivel a gsm boltos olcsóbb lenne mert lehet pár hibája. Régen kijelzőhibásak is voltak.Nézd át a kijelzőjét akár foltok akár pixelhiba végett, csatlakoztasd az adatkábelt, töltőt működnek e. Kb ennyi ha samsung garis akkor úgyis szervizbe tudod adni, illetve az imei-t is ellenőrizd.
-
DonDragonka
őstag
válasz
randras #30541 üzenetére
Ohh ugyan már nem kell szabadkoznod. Természetesen mindenkit érdekel, hogy milyen teszt pontszámokat kap az új kütyüje, de ahogy ERPY kolléga is jól megaszondta, nem ez a lényeg. Mondok egy élő példát. Egyik kedvenc programom az Animated Weather. Ebben van egy olyan óra megoldás ami nekem a leginkább megfelel, és amolyan tipp topp animált időjárás képet is tud mutatni. Nos kérem a legutóbbi verzióig szaggatott az SGSII-n. Hiába brutál proci, hiába grafikus gyorsító, ha esett az eső az bíz képregénnyé vált. Persze jártam is a fejlesztő nyakára (váltottunk vagy 5-6 levelet a témában) és láss csodát a legutóbbi verzióban megoldotta a problémát és olyan simán fut minden animáció mint kés a vajban. Következtetés: hiába az erős masina, a csodás pontszámok, ha szutyok a kódmester munkája akkor az adott program akadni fog.
Továbbá, még csak véletlenül sem állítom, hogy kamu információval jöttél csak azt, hogy én nem emlékszem olyanra, hogy bárki akinek SGSII-je lenne beégésre panaszkodott volna.
Irulok pirulok, arról valahogy lemaradtam, átsiklottam az adott hozzászólás felett, miszerint itt valaki beégést emlegetett volna...Közben utána jártam és kiderült valóban élő a dolog a SAMOLED-es kijelzőknél, de számosságát tekintve elhanyagolható és csak nagyon rövid ideig találkozni a jelenséggel túlhúzott fényerejű kijelzőnél és generációkkal ezelőtti típusoknál fordult elő tehát van alapja a kérdésnek.
Mondom, ha bárkinek van ilyen tapasztalat azért szóljon! -
DonDragonka
őstag
válasz
randras #30534 üzenetére
Bocs randras, ez tulajdonképpen nem neked szól de a te kérdésedre is válasz...
Folyamatosan olvasom a fórum hozzászólásait, még ha nem is szólok bele állandóan, de itt vagyok...
Eddig csak olyan kérdések voltak az új emberektől, hogy ez meg az mennyire jó vagy nem jó. Könnyű e ROM-ot cserélni milyen az aksi stb stb stb...Valami megváltozni látszik. Rövid időn belül Te vagy a második emberke aki kérdez és mond is valamit a kérdésével.
Nemrég egy kolléga megkérdezte, hogy mi iagaz abból, hogy pár ezer(!!!!!) SGS II GorillaGlass nélkül jött ki, most meg te kérdezel ehhez hasonlót, a kijelzőbe égő képről...Hát kérem itt valaki nagyon hülyíti a népeket. Talán azon kevesek egyike vagyok akik végig olvasták az egész fórumot, minden hozzászólásával együtt. Soha senki még csak nem is említett beégő képet, a GorillaGlass-es baromsághoz meg már nem is írok semmit, hiszen aki kicsit is ismeri, hogy ez a panel hogy készül az még csak elképzelni sem tudja azt az állapotot, hogy véletlen mást raknak a készülékre, utóbbit persze generálhatja az a tévhit, hogy a GG nem karcolható, pedig de, csak éppen nehezebben mint mondjuk egy sima műanyag, vagy üveg, ha már üveg akkor viszont kevésbé törhető, bár ügyesen ezt is össze lehet hozni akár 10cm-es magasságból is...
Szóval, mi, tulajok, soha még csak hírét sem hallotuk a két említett "problémának" de találkozni sem találkoztunk vele. Persze, most szóljon az aki biztosan tudja, hogy nem GG-s a kijelzője vagy akinek bárhol bármi beégett volna rajta...
Mondom randras nem neked szól, mert kérdezz nyugodtan, a fentieket inkább csak úgy lábjegyzetnek szántam...
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest