-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabahun
senior tag
Persze egy darabig lehet csak mert elfáradsz,de amikor először játszottam akkor nem tudtam,hogy lehet benne rohanni.
Képzelheted meddig tartott az út bárhová is,de a rohanás sem fogy el olyan hamar.
Amúgy meg ez van,ha zavar tedd fel a csalást hozzá és csak a futást kapcsold be,hogy ne fogyjon el..
Ennyi.... -
Csabahun
senior tag
-
MODERÁTOR
ha jól emlékszem a fraps csak 30 másodpercet enged, mert nem teljes verzió... ha megvennéd akkor lehetne többet is... egyes régi verziói (pontos verzióra nem emlékszem) korlátlanul tudtak rögzíteni... keress rá neten vmi jó régi verzióra, asszem azok jól használhatóak
Harrrr!!!!
-
ML320
senior tag
Sajnos nem, nagyon vissza kell menned. Előbb a Vezetővel (?) kell beszélni, ott ahol az elején megmentetted a Fox nevű stalkert. Igen, az a legelején van, nem messze a katonai ellenőrzőponttól, a leszakadt hídtól.
Ő utasít, hogy menj vissza Strelok búvóhelyére, ami a gyárnál lévő alagútrendszerben van. Ott jön egy átvezető animáció, majd bejelölés a hotelszobáról.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Mögöttem egy TEA valami feliratú bolt. Egy teherautó mellett vagyok, előttem a szálloda. A szálloda tetején egy mesterlövész, a bejáratnál homokzsákok. A szálloda mellett a háttérben az óriáskerék látható. A környék tele van elektromos anomáliákkal.
Viszont a jelzést követve is el lehet tévedni a szállodában.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Szerintem GhostLead megadta a választ. Ha nem mész vissza az elejére, akkor valszeg nem fog az ajtó kinyílni. A 26-os szám stimmel, jó helyen vagy, de valszeg ''csak úgy véletlenül'' nem engedi a gép a jó befejezéseket.
Ha belegondolok, az elején megtámadtak a katonák még a stalker tábor előtt. Likvidáltam is a táborukat. Ezek után viszont a kereskedő adott egy feladatot, hozzam el onnan a katonai iratokat. Visszamentem, csak két katona volt ott, és a jelölt helyen megtaláltam az iratokat, holott azelőtt ott nem volt semmi.
Ajtót még nem tudtam szétlőni. Kivéve talán a hadiraktáraknál lévő falu bedeszkázott vackait. Általánosságban értve a zárt szekrényeket szét lehetett lőni, de mást nagyon nem.
Ja, van egy ilyenem:
[link]
Meg a hírhedt Pseuodog farkincája:
[link]
És ami meglepő: a helikopterek leszedhetőek. Nem is kell hozzájuk sok lőszer. Egy tártól kifeküdt egy!!!
[link]dEmber tervez, Isten perverz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest