-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz skeleton91 #6039 üzenetére
Igen, mindegyikhez kell az origi game.
Asszem nem telepíteni kell, hanem be kell másolni a letöltött cuccost a GAMEDATA könyvtárba. Illetve
Amennyiben az eredeti játékot is szeretnéd megőrizni telepítsed újra a játékot és abba írasd felül. Vagy egyszerűen mentsd el az origi gamedata könyvtárt.
Ez szerintem mindenképpen célszerű megcsinálni, ugyanis ha nekiállsz mod-okkal foglalkozni kelleni fog egy biztos pont amihez vissza lehet térni.Remélem érthető voltam
Valamint az fsgame.ltx fájlban ezt a sort át kell írni
$game_data$ = false| true|
Hogy igy nézzen ki
$game_data$ = true| true|[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz skeleton91 #6041 üzenetére
ennyire süket nem lehetsz Értsd: alap játék
én a helyedben szerkezteném a hsz.mod: bár ahogy elnézem tuti kicsúsztál az időből, majd legközelebb jobban figyelek mit írok le, de te is jobban koncentrálj.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
- = Zk = -
félisten
válasz skeleton91 #6161 üzenetére
jóindulatból kapsz egy linket. olvasd át. nem sértés, jótanács. énis ITT kezdtem
[link]" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz skeleton91 #6163 üzenetére
akkor kattints a VÁLASZ gombocskára, ha személynek cimzed az álltalad leírtakat
ezt tudod módosítan ia SZERKESZTÉS gombocskával. (max 5 percig). és még sok sok érdekes nyalánkság...
üdv a PH!-n[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz skeleton91 #6165 üzenetére
nem viccnek szántam, ha annak érződött. bocsánat.
oké?szerk: rendben
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz skeleton91 #6167 üzenetére
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6219 üzenetére
Hogyan kell telepíteni, mert nálam nem akar indulni!?
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6225 üzenetére
Köszi előre is
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6282 üzenetére
Telepítsd az alapgémet,utána a javítást/nálam 1.0005-ös van fent/aztán mehet az O.L.2.2 végül a honosítás.Buherálni nem kell !!! Nálam simán megy,igaz angolul.
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6284 üzenetére
Akkor nemtom mi lehet vele
-
Anubiss
tag
válasz skeleton91 #6292 üzenetére
Lehet, hogy bugzik, de nem mindig az számít. A játékmenet elvonja róla a figyelmet.
-
remington2
senior tag
válasz skeleton91 #6292 üzenetére
Az alapjátékra tényleg igaz, de a patchek után már nem nagyon. A "Legbugosabban kiadott játék - 2007" címért biztosan indulhatna. Viszont dícséretes, hogy nem hagyták veszni, és szorgosan jöttek hozzá a patchek, mert könnyen előfordulhatott volna, hogy magasról tesznek rá . . .
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
titán
válasz skeleton91 #6463 üzenetére
Nalam semmi mod nincs bent, de valami file biztos atirodik, regebben is volt hasonlo, de pl az alapjatekkal es a 2009-as moddal illetve az ol moddal soha.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz skeleton91 #6468 üzenetére
Próbálj meg valamit az EAX környékén állítgatni, esetleg ki-bekapcsolni.
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6511 üzenetére
Csak exo ruhával tudod használni!Én nem kedveltem,inkább a PKM géppuskát használtam vagy a forgócsövest
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6513 üzenetére
Még nem volt hozzá szerencsém!Pkm-et találsz az antennáknál az 1-ik ház tetején és az erőmű udvarán is,a forgócsövest az egyik kimurdelt fószernál szintén az erőműnél.Bár nekem inkább a PKM tetszett/ezzel szoktam lelőni a helikoptereket LOL /,visznylag pontos és a hangja is jó,a forgócsövesnek viszont béna a hangja. Ízlések és pofonok.Ja,ez NEM MINIGUN
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6516 üzenetére
Azt én is, de nincs rajta távcső,írja hogy van egy K típusa is/asszem K/azon van távcső.Azért köcce a helpet
-
Renátó101
csendes tag
válasz skeleton91 #6565 üzenetére
na...... OLL2.2
eljutotam a CNNP-hez azt be mek a szarkofágba megyek 50 métert-t elkezdenek lö ni rám a 2. lövés-nél ki tesz BUGG-all és nem tom végig vinni
még valamia szabadság bázisán vok alszom 5 orát felkellek BLOWOUT mindenki fut össze vissza
be megyek a szakácshoz 1-2 perc mulva ki megyek IRÁNYITO meg ZOMBIK rohangásznak az egész bázison mindenki lött csakmég 1 dolog SZABADSÁG bázis tábor tüz ki ir valami oylasmit a HUD fölé hogy a szabadság bázist meg támdták a monolitok
a tábor tüz közel 1 kamionál vagyok ki hajolok monolit elötem BUMM HEAD SHOT
Game Over
amugy szoktatok MOD-okal kisérletezgetni? pl 2 modot egyesitesz LOL
van 1 oylan modom ami 4 mod bol áll össze BUGG mentes (szerintem mert még nem vettem észre bugg-ott) de legtöbb ilyen modom BUGG-oswww.Stalker01.mlap.hu
[ Szerkesztve ]
-
Korosztil
csendes tag
válasz skeleton91 #6595 üzenetére
Az Én CPRhicks-es modom 400 MB nem tudom ez milyen CPR mod
Nekem ez dvd-n van meg, ugyanis vettem -
Korosztil
csendes tag
válasz skeleton91 #6599 üzenetére
Nem, de már töltöm lefelé
1,4 GB
Innen lehet letölteni:
[link]TORRENT file !!
-
Korosztil
csendes tag
válasz skeleton91 #6607 üzenetére
Hello!
Még nem szedtem le a modot, mert aznap mikor linkeltem a Soljanka modot vihar miatt nem volt net mostanáig...
Most meg nem tölti, mert nincs seeder
DE várok türelemmel -
Korosztil
csendes tag
válasz skeleton91 #6616 üzenetére
Na most jön lefelé 23 kb/s-al
Ha igy megy tovább 13 óra mulva lent lessz -
Korosztil
csendes tag
válasz skeleton91 #6618 üzenetére
Igen el
Aki torrentről töltötte le a Soljanka modot álljon már be seedelni
Köcce előre is -
titán
válasz skeleton91 #6621 üzenetére
Igen, azert linkeltem, szerintem brutalisan szep ez a 2009.
-
titán
válasz skeleton91 #6623 üzenetére
Jatszol vele? En is majd a heten elkezdem elorol.
-
titán
válasz skeleton91 #6625 üzenetére
Ugy en is vegigtoltam parszor, de egy ido utan kell valami uj.
-
titán
válasz skeleton91 #6700 üzenetére
08.25-en rendeltem. Ha meg szeretned venni rendelj nyugodtan mert tudnak hozni, kulfoldrol szerzik be.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz skeleton91 #6703 üzenetére
Emailt kuldenek.
-
Dillon
tag
válasz skeleton91 #6705 üzenetére
Mákod lesz lehet. Elvileg azt a példányt kapod meg, amit én nem tudtam megvenni, szóval akkor neked nem kell várnod, amíg berendelik külföldről.
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz skeleton91 #6718 üzenetére
ha nem multizol, akkor 1.06.
ha multizol is akkor 1.05.
az 1.06ot visszavonták valami multis hiba miatt. ez ha csak singlet játszik az ember nem baj.
viszont, 1.05ben még volt pár probléma, amit orvosoltak 1.06ra, bár erről a readmeje hallgat:
- fizikai bugok
- visszafogták az artifact spawnt (néha őrült módon elkezdték ontani magukból a moonlightokat az electrok)
- visszafogták a szörnyek respawnját (ez baromi idegesítő volt 1.05ben amikor bar és yantar között mászkált az ember)szóval nem nagyok a különbségek, de én 1.06ot ajánlanám.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
titán
válasz skeleton91 #6717 üzenetére
Grat, ez tenyleg gyors volt. Azert jo eredetiben birtokolni ezeket a gyongyszemeket.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz skeleton91 #6722 üzenetére
Szinten zenesz.
-
emre
veterán
válasz skeleton91 #6795 üzenetére
Amit linkeltél ott amelyiken jönne az fizetős, Innét talán könnyebben lejön
Kiváncsi vagyok rá, míg meg nem jelenik a metro lehet megnézemmod: remélem ugyanazt linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szólánc.
- További aktív témák...