Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Régebben játszottam a játékkal, akkor abba hagytam a bugok miatt, most feltettem az 1.03-at, de nem látom hogy lehetne feliratot kapcsolni, ha jól rémlik előtte még magyar felirat is volt, most pedig nem találom, hol kellene keresni?
-
cheatergs
senior tag
Valszeg kinyírtad a Sin-tagokat az elején Fox kiszabadításánál. Emiatt pöccek rád.
A Barban beszélni kell a csapossal (Barkeep), aki 10 000 rubel fejében elintézi, h lemehess a bányába. Akk is le fognak ütni, de utána magadhoz térsz.
Állítólag úgy is ki lehet kerülni, ha a Dutyhoz beállsz. Mivel ezt nem próbáltam, nem tom, itt mi a helyzet.
Mindig minden mindegy
-
Kizaru
újonc
Sziasztok, valakinek volt olyan problémája mint nekem? Annál a résznél ahol mélyebbre kell hatolni a bányába, és leütnek, nekem kiírja, hogy vége a játéknak és úgy veszi, hogy meghaltam. Gondolom ez egy bug. Valahogy meg lehet oldani? (Legutóbbi patch fent van.)
-
M@trixfan
addikt
válasz cheatergs #6292 üzenetére
Jó kis paráztatás, engem is kirázott a hideg pár helyen, de laborok nélkül nem is lenne S.T.A.L.K.E.R a játék! Nekem eddig csak az alapjátékok voltak meg, LA még mindig várat magára az új gép vétele miatt. Kifejezetten örülök, hogy vannak laborok szép számmal, bár tényleg a hideg futkos a hátamon minden alkalommal
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Habugi
addikt
válasz cheatergs #6290 üzenetére
Ez így ebben a formában elég gyász, esély sincs a debugra, korábbi mentés betöltése pedig gondolom nem játszik mert ha játszana már megtetted volna. Az enyém nem kell mert nem önerős, szóval nincs más hátra mint előre, megvárod a következőt vagy újrakezded.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
cheatergs
senior tag
Ilyenek itt nem történnek.
A bázis üres, tehát nincs boss, akit ki kéne nyírni.
A csóka nem berohan, hanem azonnal eltűnik mellőlem.
Nincs kitörés (se számlálóval, se anélkül).
A Contact hullájában nincs semmi.
Továbbra sincs egyetlen más hulla se a térképen (az állatokat is nekem kellett lelőnöm).[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Habugi
addikt
válasz cheatergs #6288 üzenetére
Az egészet rosszul értelmezed!
Ha követted a szoryt / annak szövegét, a bázis parancsnokát kell kinyírni, viszont a sztory szerint ezt elvégzi helyetted a Contact csóka. Ezért is tűnik el a kezdésnél olyan gyorsan, írtam hogy észnélkül berushol a bázisra. Neki is megvan a maga története hogy miért így jár el, miért nyirja ki a főmuftit.
Kvázi..:
Teljesen normális hogy a kitörés után a zöld célkereszt számodra egy hullát jelöl (amennyiben az épületben borultál össze, miután magadhoz térsz még 2-3másodpercig láthatod a haláltusáját miközben fetreng.). A contactal neked a világon semmi dolgod nincs onnantól hogy elkezdtek benyomulni.
Odamész a hullához (nem a Contactéhoz, akár látod/megtalálod akár nem..), elveszed tőle a Crystal artifactot és csókolom, kalap-kabát, kész a küldetés, mehetsz tovább.
Erre írtam korábban, hogy magam is beköszöntem már hozzájuk de a későbbi missön kulcsembere, a katonai bázis parancsnoka akkor még nincs ott, ergo agyonlőni sem tudod, szabotálva ezzel a későbbi játékmenetet.
Senkivel nem kell beszélgetni/dialógust folytatni, egy petyhüdt tetemet kell megfosztanod egy jóvágású artifacttól. Amint nálad van inventoryban dingel a folytatás..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
cheatergs
senior tag
A Niva alapból a hapsi nélkül csorog be (a semmi vezeti), majd FPS-ben a csávó dumál, utána visszakapom az irányítást, az ipse megint eltűnik, a kihalt bázisra berohannak a dögök, amiket aztán levadászok.
Közben Contact-man az egyik épületben fekszik kinyúlva. A map szerint ő a zöld célkereszt, de ha egyszer hulla...
Mindeközben a Task üres. A Failed kategóriában is csak a kötelező Find Strelok van, úgyh még csak el se rontottam.Szal ebből gyanítom restart lesz. Patch után.
A save-et kösz, de én magamtól szeretek elérni mindent, meg gondolom te másh haladsz, másmiket veszel fel és tárolsz.Szerk.: Am én úgy emlékszem, h párral korábbi feladat volt megszerezni vmit innen, amihez likvidálni kellett a bagázst. Még az utánuk érkező erősítést is kivégeztem.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #6286 üzenetére
Nem. 6300 hsz óta megy ez a topik, de te csak sírsz folyamat hogy ilyen szar, meg olyan szar. Nincs kedvem parttalan vitákhoz. Ha nem tetszik az a te dolgod, de lehetőség szerint ne kelljen már folyamat ezt olvasnunk.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
PeL
addikt
válasz capulet75 #6282 üzenetére
+1
Plazmacucci (#6281):
Hozzátenném, senki nem kényszerített arra hogy adományozz, önszántadból tetted, az hogy te emiatt elégedetlenkedsz az a te egyéni problémád, nekem és másoknak attól még ugyanúgy tetszik / tetszhet a játék, én ugyanúgy a legjobb stalkernek tartom. Tényleg azt látni hogy te minden hozzászólásodban nyíltan vagy burkoltan fikázod a játékot, kicsit unalmas már. Sehol nem szeretik az ilyet. Ettől nem lesz jobb a játék számodra, csak másokat felbosszantasz a hozzászólásaiddal. Ezért más fórumon már biztos elnyertél volna egy kitiltást a topicból csak halkan jegyzem meg.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #6281 üzenetére
Miért is szartál volna az én (?) homokozómba? Pusztán csak kész vicc amit össze tudsz itt sírni minden szar miatt. A Stalkerek mindig is ilyenek voltak, kellett 97462394 mentés. Ha ez nem tetszik, nem kell többet foglalkoznod vele, van százezer másik játék, lehet azon rinyálni. Mindenki tisztában van az LA problémáival, de csak te hisztizel minden hozzászólásodban kb.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
válasz capulet75 #6278 üzenetére
Bocsi hogy beleszartam a homokozódba Megnyugtatlak nagyon régóta nem játszok vele.
Kérlek emelj ki egy játékot ahol lehetett bármi olyasmit csinálni, ami a fő szál folytathatatlanságát okozta. Ja hogy más játékokban nem lehet fő szereplőket megölni, vagy nincs rá lehetőség. Még is én kérek elnézést, hogy olyasmit merek kritizálni amiben az értelmes többség egyetért és még pénzem is van benne. Még egyszer elmondom, hogy ez a topik nem a te véleményed játszótere.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Habugi
addikt
válasz cheatergs #6279 üzenetére
Emlékeim szerint a történet annyi, hogy találkozol a Contactal, elmondja az irgum burgum tárgyát és hogy sietni kell mert jön egy kitörés, jön egy animáció a megvadult állatokkal (ők az erősítés.. ).
Utána ne várj a Contacttól semmit, mert elborult az agya és árkon bokron keresztül támadja meg a bázist, nem mellesleg invulnerability üzemmódban.
Amint a bevezető híd felét eléred, elindul egy timer, mennyi van vissza a kitörésből (kvázi ez a pillanat indítja h egyáltalán legyen). Nincs más dolga (és kb lehetősége sem..) az embernek, mint a HQ épületbe rohanjon eszeveszett módon.
A Contact is ott lesz, illetve a HQ vezetője is, és/vagy annak jól felszerelt hullája, őt kell lootolni az "ébredés" után, kész a küldetés. Korábban aligha tudod kinyírni, mivel a játék korábbi fázisaiban nincs itt jelen, legalábbis én így emlékszem csak mert hozzád hasonlóan magam is "beköszöntem" a srácokhoz.Idegesített hogy kaptam tőlük az ívet viszonylag nagy távolságból is, bázison kívül mászkálva, szóval martam rajtuk egy felebarátit, csak annyit hogy relatíve nyugi legyen, igaz nem írtottam ki mindet.
Aztán ha nálad mégse lenne ott nevezett épületben a HQ parancsnok, sem amikor befutsz, se ébredés után se a hullája.., élj a szerrel: [link]
Ez a mentés a híd elejétől indul, a Contact bossmodeban már belelé van félúton de a kitörés triggerét még nem léptem át/indítottam el (lootoltam ).
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz capulet75 #6278 üzenetére
Összesen van annyi mentésem, plusz a quickek és az autók. Elég baj, ha pályánként kéne ennyi, mert ki tudja mikor mi akaszt be, és kell miatta eldobni több órányi játékidőt.
A sines balhét még meg lehetett oldani, de erre se in-game, se neten megoldást nem találtam, így ez szimpla összeférhetetlenség, nem user-hiba.
Nem véletlenül "oldották meg" ezt a Skyrimban is az essential karikkal.[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
capulet75
addikt
válasz cheatergs #6276 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy tapasztalt Stalker, de a pályánkénti 2-3 sk mentés mindig is ajánlott volt. Ilyenkor vissza lehet tölteni azt ahol még nem volt elcseszve.
(#6277) Plazmacucci: Éééés megint. Kedves felebarátom, hagyd ezt a játékot, komolyan. Neked csak bosszúságot okoz, miért foglalkozol vele mégis? Akármilyen RPG meg Open world, ha kiirtod a cselekmény szempontjából fontos szereplőket, akkor nem lesz cselekmény. Ha ma fejbelövöm a péket, akkor holnap nem tudok kenyeret venni nála. Gondolom azért ez valahol logikus.
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
Army Warehouse-ban vmi Crystal artifactet kéne megszerezni a contacttel az oldalamon, aki közli, h jön egy blowout is, plusz befut pár vadállat a képbe.
Elsőnek ki kéne nyírni a snipert a toronyban
Bármikor, ha lesznek szívesek respawnolni a banditák/army. Merth tök üres a pálya.
Tudvalevőleg pár küldivel ezelőtt ki kellett irtani az egész bázist (én úgy emléxem, h kellett. Mondjuk am is szokásom végezni a pirosakkal a mapen).Emiatt nem indul be a script, nincs feladat a PDA-ban, a Contact a videó után rögtön el is tűnt mellőlem; az egyik házban találtam rá a hullájára.
Ennek van bármiféle megoldása?
Mindig minden mindegy
-
Habugi
addikt
válasz Dhampir #6270 üzenetére
Húzza de elég praktikus, egyfajta kezdő Stalker exoskeletonja.
Térdtől derékig 60-60db mélyzsebekben, amúgy is eléggé 9V-osnak tűnnek, "kifelé" rendezve őket minőségi shockterápiás védelem a Pseudokutyák ellen..!
-
roby71
tag
Köszönöm
megoldodottaddig alkudj amíg lehet,ne amikor fizetni kell !!
-
Habugi
addikt
válasz Dhampir #6251 üzenetére
Ismerek bezony, kórosan gyüjtögetem lépten nyomon az elemeket, minden kereskedőtől megveszem az összeset!
Tegnap értem az erőműhöz, 120db felett volt az inventoryban.(#6263) roby71:
Esetleg ha a másik négy kapcsolós teremben/laborban lennél/ott ragadtál be, az a megoldás hogy a boss modeba felváltott fire elementalt kell ólomkúra alá vetni. Amint megölöd kinyílik az ajtó és kapsz egy self disztráksön timert is..
-
roby71
tag
Sziasztok.
Hát izén szúrom magam.
Kikapcsolom az agyperzselöben a 4 db kapcsolot ,de nem tudok kimenni a teremböl zárva az ajtó.
Tanács?
köszi[ Szerkesztve ]
addig alkudj amíg lehet,ne amikor fizetni kell !!
-
lsc
nagyúr
Egy cikk más oldalról [link].
Az élet kegyetlen .
-
Aarpok
őstag
válasz tatararpad #6260 üzenetére
Az már a te dolgod min nevetsz,de szerintem ne offoljunk itt tovább.
Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz tatararpad #6257 üzenetére
Ezek szerint a többi részét a cikknek nem olvastad.Jó tudom internetes cikk kétkedve kell fogadni.Ígérem többé nem teszek ilyet
Аарпок
-
félisten
-
tatararpad
őstag
A játékos élethűen lemodellezett fegyverekkel védheti meg magát a Zónában
Azért van az ejector a bal oldalt, hadd dobálja a skulót a user arcába . Félreértés ne essék tudom hogy a licencek miatt van, de azért hazugságot nem kellene cikkbe írni, még ha népszerüsítés is a cél.
-
PeL
addikt
Haladnak a fiúk, már nem lehet sok vissza:
-
capulet75
addikt
válasz dangerzone #6253 üzenetére
Az utolsó patchel már elég jó. És azt hiszem igen, megéri. Rengeteg újdonság van benn, pl a sztori totál más és 3-4x akkora mint az alapjáték. Még modnak sem nagyon nevezném, ez egy új játék.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Egy kérdés. Megéri leölteni ezt a modot? Sok újdonság van benne az alaphoz képest? Mennyire bugos?
-
Aarpok
őstag
Kicsit off,de szerintem érdemes elolvasni: [link]
Аарпок
-
Dhampir
félisten
Zseblámpa-lemerülés elleni "védelmet" nem ismersz?
Ha jól rémlik, akkor ebben a játékban nagyobb súlyt kap a túlélés, némileg realisztikusabb körülményekkel kell megbirkózni.
Az alagútig még játszottam vele, és a zombisereg felélte az összes lőszeremet a játék elején, lehet, hogy bicskázni kellett volna őket?
Ebbe a játékba bele lehetne tenni egy faágat, feszítővasat vagy baltát, téglát stb. is, hiszen ha nem áll rendelkezésre más fegyver, akkor az ember azzal védekezik, ami a környezetében elérhető.
-
Habugi
addikt
Igazán nincs mit, mondanám hogy szerencséd volt amiért pont volt az ominózus missön előtti mentésem csak ez nem lenne igaz..
A sztory dióhéjban annyi, hogy az első Stalkereket, SoC, CS.., egy gyári beállításokon (bios) üzemelő Phenommal játszottam, ami a funfactort/hozzánemértést fokozandó gyári hűtővel ment majd két évig egy elég rosszul szellőző házban, három vinyóból kettő badsectoros volt..
Más játékokkal nem volt annyi gond sem mint azt a fenti leírásból gondolná az ember de bizony ha mellé veszed az akkori állapotokat és az Xray engine gyönyöreit, Margitkát a virágboltból, nos.., szóval úgy tudtam végigtolni a stalkereket komolyabb hajhullás nélkül (és nem a Geiger-Müller számláló ritmusérzéke okán..) hogy rászoktam a küldetésenkénti mentésre, közben pedig gyakran QS..
Szóval bumm így lett a chocapic, mentek ha kell ha nem, nálam ez akkor összeforrt a Stalkerrel, zsigerből jön.
Btw, mivel látom hogy bűnbe vittelek ezzel a súlylimit kitolással, előzetes passzív hozzállásomat félretéve küldtem egy privit..
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz rétisün #6246 üzenetére
Ez a SeregA-Lus-féle verzióval is együttműködik?
-
roby71
tag
válasz rétisün #6246 üzenetére
Köszönöm.
Kiprobáltam, de ez után jöttek a bajok.
Kifagyások, benemtöltések.
Ha Hambugi nem segit mentéssel kezdhettem volna elöröl.Amit ezuton megit köszönök.
De azért jo lenne tudni hogyan lehet mokoli.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
a 1.3003-as javítás megszüntette a könnyű moddolhatóságot azzal, hogy a gamedata mappa helyett ismét gamedata.db* fájlokban vannak a játék dolgai, így azokban nem egyszerű szerkeszteni a szükséges *.ltx-eket.
régebben linkelten pont neked a (lehetséges) megoldást.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dhampir
félisten
válasz capulet75 #6242 üzenetére
Tényleg nem éri meg feljebb tornászni, én a kereskedés miatt próbálkoztam vele (abban sem bizonyulok ügyesnek), de valóban unalmassá vált egy idő után. A harcnál nem számított, mert hiába volt nálam többlet a pusztító eszközökből, mert ha ügyetlen voltam így is-úgyis átküldtek az örök harcmezőkre.
A SoC, CS és a CoP első végigjátszásánál is csak az alapjáték adta lehetőségeket használtam ki. Talán az egyre "kegyetlenebb" modok miatt próbáltam ki a jócskán megnövelt súlylimitet, valamint a CS másodszori nekifutásánál.
Amiben egészen ügyetlennek bizonyulok, az ugrálások ide-oda és a famászás, ott elkélne némi segítség.
Mostanában Stalkerrel nem játszottam, talán a későbbiekben megpróbálom az LA-t, az elejébe már belekóstoltam és érdekes, szinte új világát tárja fel a Zónának.
-
roby71
tag
Én kiszedtem azt a két paramétert és gyakorlatilag megszüntette a random játék kivágás/kifagyásokat!
...\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\System.ltx
max_weight = 50 (ezt pl. 500ra)
...\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\creatures\Actor.ltx:
max_walk_weight = 60 (ezt 600ra)
Mindkért .ltx fájl szerkeszthető pl. jegyzetömbbel, megeshet hogy nem tudod/engedi menteni abban az esetben ha programfilesba van a játék telepítve, ebben az esetben kimásolod máshova a két filet, átírod, visszamásolod/felülírod. Finito, 500as inventory.
Megtaláltam egy régebbi hozászolásodat.
Sajnos nálam ilyen filék nincsenek. Vagy nem találom.addig alkudj amíg lehet,ne amikor fizetni kell !!
-
Habugi
addikt
válasz capulet75 #6242 üzenetére
A 800nak azért a közelébe sem járok, kb rácsaptam a numerikusra pusztán azért mert nem emlékeztem mi mennyi. Cirka a játék felétől pedig elég rendesen jön be a zseton/speckó ammok, onnantól a simákat szinte nem is használom. Ugyan ez igaz az artifactokra is, a 80%-uk useless kb, 3-5%-os bónuszok 2-3 penaltyval, kizárólag a transzmutáció miatt vannak nálam. 20-30 doboz kaják / víz dettó, szóval ha 3db jobb fegyóval, RPG-vel számolok, fenti dolgokat szépen lehúzva az 200kg sincs, úgy sem ha van nálam 3db gúnya, legyen mondjuk szervó, seva és a köztes military.
Ahhoz pedig simán lusta vagyok hogy kimászkáljak ltx-et szerkeszteni.
Sok fegyvertől/lőszertől ugyan nem lesz könyebb a játék maximum fun/változatos mert 6ból arra váltasz amire éppen kedved tartja, egy-egy fegyó, pontlövő (upgradelt rohamfegyók, semi-vel..) & shotgun, hasamra ütök 300 & 100 skulóval.. nincs olyan Monolith vagy Military base/Camp amit nem gyalulsz le velük, súlyban pedig 20kg-ról sem beszélünk (fegyverben mérve ofc..).[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Én 80kg-os súlyhatárt használok (az a koncepció hogy erős ), és onnantól hogy van szervóruha átállítom 200-ra.Szerintem logikus elvárás egy ilyen páncéltól hogy ennyit bírjon. Régebbi stalkerekben használtam ilyen 800+ kgot is, de annyi fegyver és lőszer volt így nálam hogy legmagasabb szinten sem volt kihívás a játék.
-
Habugi
addikt
válasz capulet75 #6239 üzenetére
Hátőőő..
Az van hogy ebben a játékban amúgy is annyit kell futni.., borzalom na, running simulator 2014..
Minden létező Stalkerben visszajárkáltam eddig egy adott stashhez amiben a cuccaimat tartottam de ebben teljesen ki van zárva.
(#6240) roby71:
Arra majd visszatérünk akkor, az utolsó patch óta mókás a történet mert a két ominózus .ltx fájl be van csomagolva, nem is lehet akármivel "kiszakajtani" őket a helyükről.
Egyébként mea culpa, tényleg nem vagyok egy grammar nazi, értem én hogy jóeséllyel mobilról írsz stb de a "suj" az igazán lehetne súly is akár..
Nálad volt a hiba biztos, hogy micsoda hát azt a fene sem tudja. Az öregnél a faházas részt élje túl és akkor már tuti hogy most már minden tutti!
-
Habugi
addikt
Nyeee, türelem mentést terem.., jártam közben Praktikerben meg bevásárolni jövőhétre.
Ez közvetlen onnan indul, hogy el kell menned az öreghez az Ingoványba: [link]
S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha\appdata\savedgames\
Közvetlen ott ahol bejön a mentés (feltéve h betöltődik..) lesz előtted egy karton doboz (Yantar, tudós bunker).
Ebbe pakoltam be a motyómat jobb híján csak hogy ne legyen az esetleg h nem tudsz megmozdulni mert nálad nincs átírva a cipelési limit..Helivel sem lesz gondod, feltéve hogy elbírod az RPG-t..
Have fun
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Kimaradt.., szóval nekem ugyan az a verzió van fent amit Mans20 is linkelt illetve amit most magad is feltettél, szintén zéró fagyás/CTD eddig (a mentéseidet nem számítva.. ).
-
Habugi
addikt
Ugyan ezt dobta nálam is bármelyik mentésedet próbáltam betölteni..
Esetleg valami moddal mentetted le amit azóta leszedtél ?!
Újrakezdés kéne pedig.., mintha hibásak lennének a save fileok, korábbi mentéssel is érdemes lenne próbálkozni ha még nem tetted volna meg.
Esetleg minél pontosabban leírod nekem hol tartottál a sztoryban és áttolom a saját mentéseim egyikét ami a közelében van, az esélyek h lesz ilyen jók mivel elég sűrűn mentek...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
Lejött, nem is baj hogy tokkal vonóval küldted az appdata mappát mert így végig tudtam próbálni az összes mentésed annak okán hogy betöltés közben CTD-zik, az üzenetből arra következtetek hogy lehet eltérő verzióval játszunk. Főmenüben bal alsó sarokban 1.3003?
-
Habugi
addikt
Nem tesz semmit!
Egyébiránt nem sikerált..(nem jó a link), a gesztust köszönöm de nem kellett volna pusztán ennek okán dropbox reget csinálnod.
Gúgliba betolod hogy free file upload és az első 3 találatra feltöltöd (csomagolva hogy a kiterjesztés miatt se lehessen probléma esetlegesen, jelképes .zip), majd elkezded leellenőrizni sorban melyik link működik és már az elsőt tolhatod is nekem privibe. Esetleg ftp.. vagy bármi más..dds & .sav együtt, mert nem tudom melyik miért felel/mennek-e külön.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
X18 és tán X10 ahol alig kell időt eltölteni, ámbár tegnap megvolt az agyperzselő lekapcsolós móka is, valóban elég lőszerigényes volt, főleg a végtelenítve érkező psi dögök okán..
(#6221) roby71:
Dropboxra vagy valahova told fel azt a mentést nekem, megpróbálom tovább vinni amennyiben 1.3003as a tiéd aztán adom is vissza. Jópár óra után még mindig nulla crash/CTD. Ahol nálad elhullik az egy olyan rész ahol videót néznél, semmi több. Ilyen video átvezetős kifagyás pedig a korábbi verziókra volt jellemző.
-
félisten
-
roby71
tag
Sziasztok
Sajnos végleg behalt a game.
A tudos elküld a pda-m hoz alkatrészért ,átmegyek a nádason bemegyek a faházba rosszulleszek töltené be az uj páját és vége. kilép ezzel a hibakoddal.
ujra telepitettem, vissza raktam a mentéseket de ugyan az a hiba.
kérlek segitsetek.
Megjelenik ez a játék valaha gyári változatban?
Lehet a vg
a-m nem tetszik neki, amd hd6770 legújabb driver.
Elég sokszor kilépett játék közben,lerakta magát a tálcára de a játék futott tovább.
köszönömaddig alkudj amíg lehet,ne amikor fizetni kell !!
-
Habugi
addikt
roby71 & shield:
Köszönöm de hamár.., vittem az egész cókmókot.
Amúgy ez a Veles - Petrenko féle dupla laboros túra ez kemény volt.., szerintem Veles titkon sugárkezelt hosszútávfutót kereshetett egy ideje és az egész sztoryt csak kitalálta..
Node vége, végre Yantarba értem.
Az létezik hogy az SSP - 99M három staton (Burn, Chem. Burn, Explosion..) erősebb mint a SEVA Suit, minden más statra azonos (még a bulletprrof is.. ), ráadásul hamarabb lootolható Yantarban fix helyen és olcsóbb is (24k vs 30k) mint a SEVA ?!
Ezzz ezmiez, megkockáztatom még sosem használtam. Bug vagy fícsőr?
-
capulet75
addikt
-
roby71
tag
Helo
A barlang hátso kijáratán menny ki.
Jobra le a lejtön ott egy auto .
Azal könnyebb végigmenni[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Stalkerek..,
Van bármi hátulütője annak, hogy amikor a Sines vezető visszaküld a bandita bázisra infót szerezni akkor nemes egyszerűséggel visszaveszem a felszerelésem a ládából?
Gyakorlatilag egyszál Kolbasa-ban küld oda, Viper 5-el a kezemben amihez kaptam 30db skulót.., mester fokozat, csak az alagúthoz vezető erdőben 2db Chimera ugrott rám, a Military újabban rakétavetővel kempel a buszmegállókban szóval na.., értem én a viccet csak nem szeretem..!
Kvázi szvsz az adott pályrászről sem jutnék ki élve ezzel a felszereléssel, arról nem beszélve ha másfél év távlata/memóriám nem csal, közvetlen utána küldenek tovább az X18-ba..
(#6210) roby71:
Kicsit köszi Emese beütése lesz de ajánlom az 1.3003-at!
0% CTD/bug, 100% stalkerkedés, még az Agropromos belépő missön sem bugzik ami már önmagában achievement!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Köszönöm, még az este megoldottam/találtam!
Egy csomag nápolyi monitorállványról billentyűzetre borulásának alkalmával felfedeztem hogy került a menübe Spawn mod (F3), rácsodálkozván másik fórumon bele is botlottam dezo egyik postjába, miszerint azért került bele hogy az emberek ne kókányolják szét a játékot mindenféle megbízhatatlan trainerekkel ha csalni akarnak.
Na ezen a ponton viszont nem értem miért nem került bele egy extra artifact a játékba, ami innen elérhető sehol máshonnan és hasamra ütök 500kg-ra növelné a cipelhető tárgyak/eszközök össz tömegét, kisebb verzió az artiból úgyis van..Az ikonja/formája/eredete lehetne pl egy Chimera mumifikálódott combizma..
Ezt a modósítást használja úgyis kizárólag az emberek többsége, mert a modból spawnoltatni az inventoryba bármit is megöli a játékot. Személy szerint az éjszakai artifact gyüjtögetésekhez mindig is imádtam bespájzolni elemekből, kajából stb.., ez adja a játék esszenciáját.
Két órát raktam eddig bele egyébként az 1.3003-ba, eddig nagyon pozitív minden.
Nem tudom maga az új verzió vagy a patch de speciel az eddig egyedüliként kikapcsolva hagyott grass shadow/fű árnyék is max 2fpst vesz le a játékból a korábbi ~20 helyett.
Szóval baromi szépen fut, stabil, bár korábban (másfél éve..) sem volt túl sok gondom ezzel, sokakkal ellentétben. A magyarítás is működik, ami kicsit zavaró és nem jöttem még rá hol van a hiba az az, hogy ha jól emlékszem korábban a spontán npc beszélgetések vagy dialóguson kívüli npc - player interakciók is feliratozva voltak, na ez most nincs, nyomják nekem oroszul a rizsát ami feelinges ugyan de kicsit hiányzik hogy tudjam is mit mondanak.Egy szó mint száz köszönöm a készítők / fordítók munkáját, nagyon szeretem ezt a játékot!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Srácok, az 1.3003-al hova lettek kamuflázsolva az actor.ltx és társai ?!
Nem vagyok egy csíter típus, modolni sem nagyon szoktam a Stalkereket, egyedül a hosszú unalmas gyaloglás/"loot behordás" az ami lezsibbaszt ebben a remek játékban, szóval a cipelhető mennyiséget írnám át ahogy eddig mindig.
Csakhát..?!
-
capulet75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest