- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22001 üzenetére
köszönöm! te gyűjteményed? kár,hogy csak 100kb/s-al jön! de holnapi program meg van...meg úgy az egész havi...csak legyen stabil
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
pvtneo
csendes tag
válasz Alienhun79 #22001 üzenetére
Meddig él ez a link ? Asszem letöltöm a ZINTERNETET
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22004 üzenetére
jah ezt már láttam!ügyes a srác!
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22007 üzenetére
fúú..ez nagyon nagy lesz!
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #21991 üzenetére
Mindent ertek.Ugy van ahogy Aarpok mondja, a Sotetvolgyve egy kuldi kapcsan tudsz atmenni, a terkapu a nagy kővájó alatt lesz.Agropromra nem emlekszem, viszont mintha az Enotban is at tudtal volna oda menni valami miatt, mar nem emlekszem pontosan.
Sajnos akkor az ilyen 1 loves, puff az nem jon be nekem.Kivetel ha keves benne a szorny es ellensegs sztalker/bandita/katona, mert akkor ugy meg van ertelme.
En neztem Misery videot, de az talan csak a simma Misery volt ? Fene tudja, a Kisorias kb 2 tar 7,62-es loszertol kifekudt. -
Alienhun79
tag
válasz Antonius1978 #22009 üzenetére
Hát valamit akkor el baltáztam, hm ez van ha angolul viszem végig. Nálam nincs semmi a kőfejtőben a gép alatt, ki hagytam egy két küldit tuti
tesztoszteronstalkerista
-
dodopek
addikt
válasz Alienhun79 #22010 üzenetére
Agropromba egy térkapun keresztül tud átmenni, ha jól dereng, az északi fennsíkon, a helitől nem messze...
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #22010 üzenetére
Csak akkor lesz ott amikor a tudos vagy ki ertesit, hogy valamit kell csinalni...megjelenik a kepernyo bal felen a szoveg.De ez csak a vege fele lesz, ugyhogy ne siesd el, csinalgassad a kuldiket a tudosoknak.
Mar nem tudom mi kell hozza hogy aktivalodjon a dolog.Amikor aktivalodik, csak akkor jelenik meg a gomb, es asszem hogy a "mittudomenmilyenfajta" detektor kell a kezedbe legyen. -
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22013 üzenetére
vedd elő azt a detektort tényleg amit Anto mondott...egy prototípust...a tudósok adták/adják egy küldihez.amikor a szolgálatosok bent ragadtak egy téranomáliában
-
kislaki92
senior tag
skacok ez nem tudom mért van ... de csak itt a stalkerben...dx 10 dx 11ben ott van az a baszom fehér pöttyös négyzet a jobb alsó sarokban...és rohadt zavaró...valaki?valamit esetleg?
-
ReznovMan
csendes tag
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl AMK Mod... valaki játszott már vele?
?Az a szabadság, fiacskám, ha sohasem kell bocsánatot kérned!
-
kislaki92
senior tag
válasz kekeeci #22018 üzenetére
itt úgy kaptam le,hogy halvány...ha jobban megnézed ott van az a négyzet..ahol az alapjátékban az életerő mg ezek voltak!
-
kislaki92
senior tag
-
Aarpok
őstag
válasz Alienhun79 #22015 üzenetére
Addig inaktív az átjáró amíg az értesítés az SSU főhadiszállásról meg nem érkezik.Ez a Geo 2 ből való értesítés,de ugyan ilyen az összes sgm2.2 - ben és gondolom 2.1 - ben is:
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22015 üzenetére
működik a hun hozzá!
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22025 üzenetére
orosz verziót nyomtam fel...mert tegnap este 99%-nál elment a net
de egy printscreent csinálnál a főmenüdről?ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #22025 üzenetére
Ne kezdd ujra, mert lehet hogy nem csinaltal meg valami olyan kuldetest amit kell, es azert nem indul a szkript.Tegyel be 1 kepet, hogy milyen kuldetesek aktivak jelenleg, es hogy a tudosoknak mifele kuldeteseket hajtottal vegre, mert ha jol emlekszem, akkor a tudosoknak mindent vegre kell hajtani...
[ Szerkesztve ]
-
-
kekeeci
senior tag
válasz ReznovMan #21974 üzenetére
Sikerült megoldanod?
Én a '_bin_olr_' mappában levő 'fsolr.ltx' fájlban írtam át erre:
"$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\"
aztán a játék mappájában létrehoztam a gamedata mappát, és mehettek bele a cuccok.Egy minimoddal kipróbáltam, és működik.
[ Szerkesztve ]
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
pvtneo
csendes tag
válasz Alienhun79 #22005 üzenetére
Valamiért mindig bekrepál a linked Olyan 50 %-nál összeomlik a böngésző, nem tudsz valamit javasolni ?
-
Alienhun79
tag
-
pvtneo
csendes tag
válasz Alienhun79 #22033 üzenetére
A Shoc-os AMK akad meg mindig, a Doom's-ot például szépen leszedte :/
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22038 üzenetére
a.a a leltáram meg miserys
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22039 üzenetére
most a te verziódat is megprószálom...mert ez az orosz volt...és mivel hunosítás működött vele nem foglalkoztam velemindjárt kiderül
-
Alienhun79
tag
Nem semmi ez a grafika [link], ha egyszer Dezodorék alá tolnák a Lost Alphának, tuti behubesza
tesztoszteronstalkerista
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22042 üzenetére
nem semmi! szeressük a skyrimet! egyébként ez már jobban tetszik! viszont a honosítás ezzel nem működik... lost alpháról amúgy valami hír? remélem meg kell venni ! : örülnék lemezes változatnak!
és amúgy köszi a tippet![ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22043 üzenetére
működik! csak az előző verzióból a mentésemet akartam betölteni! tökéletes a magyarítás hozzá! lehet ide az összefoglalóba ki kéne dobni nem?
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #22034 üzenetére
Hmh, latom, hogy mar megtortent a kivonas, mert csak a zombis kuldetes maradt ?
Akkor szerintem valami elmaradhatott, vagy valami hiba folytan valami nem tudott elindulni, de az is lehet, hogy meg elindulhat.Lam menj a tudosokhoz, mert az is megtortenhet, hogy a kivonulas utan kapod a kuldetest, habar en nem igy emlekszem.De azert meg megprobalhatod, menj el a tudosokhoz, lam mifele kuldetest akarnak adni, ha akarnak egyaltalan. -
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22034 üzenetére
-
Alienhun79
tag
-
kislaki92
senior tag
válasz Alienhun79 #22049 üzenetére
jaja! adja! meglepődtem mikor mentem smaragdba aztán egy rakéta a fejem mellett elrepült és becsapódott.Dmeg mikor bementem az egyik kis kunyhóba aztán átdobott egy anomáliába a szennyvíztisztító mellé! meg alapból tetszik a misery grafikája! szóval ez a mod nagyon adja!köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest