Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
Antonius1978
addikt
válasz Antonius1978 #22697 üzenetére
Na, lejart mar az ido, de ne feledd, hogy keress ha jol emlekszem a moddb-n egy David (ha jol emlekszem) altal kiadott foltozast/patchet letolteni, maskepp mindig kiakad, mert valami tabellan nem tud tarolni minden adatot a nalad levo cuccokrol, es ha barmit felveszel, akkor palyavaltaskor tuti/es akar az adott palyan is osszeomlik.
-
Aino
tag
válasz Antonius1978 #22697 üzenetére
Köszönöm szépen!!
-
Antonius1978
addikt
válasz kislaki92 #22695 üzenetére
Hagyd, kozben leszedtem MusicKing Mega-jarol, a 4.1-est, de az nagyon sovany, ami kep nekem van az asszem az utolso SMRT, de az nincs kiadva, a ficko aki csinalta eltunt.
Pengeinno3d jo, probald meg ugy, de en most megyek filmet nezni, a mentest feltoltom es beteszem a hivatkozast hozza ide, hogyha hoppon maradsz, akkor ne kelljen varjal ram amig meltoztatok megint benezni
Ime :
[link][ Szerkesztve ]
-
Aino
tag
válasz Antonius1978 #22694 üzenetére
Megnéztem így, hogy újra raktam az egészet és így is megáll egy ponton az állomáson. Viszont megnéztem egy kb 2 órával azelőtti mentést és annál meg jó volt. Lehet, hogy újra kezdem onnan. Elég érdekes hiba.
-
kislaki92
senior tag
válasz Antonius1978 #22692 üzenetére
http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615x#1926577 csak valahogy bekell regelni azért nemengedi gondolom letölteni..moddb-n meg van hozzá pöccs
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
Aino
tag
válasz Antonius1978 #22692 üzenetére
Na most újra raktam az egészet. Megnézem, hogy így jól működik-e ha pedig nem, akkor megköszönném ha feltöltöd a mentésed!
-
Antonius1978
addikt
Sajna nincs otletem, en annak idejen csak a Geonesis 2-t jatszodtam vegig, de SGM 2.0 nelkul (szerintem).
De az is lehet hogy nem (azaz lehet hogy automatikusan az SGM 2.0 is benne van ?!), sajna nem emlekszem, mar kb 7 honappal ezelott jatszodtam, de ha akarod, a menteseim feltoltom a Mega-ra, onnan leszeded, es kiprobalod hogy nalad betolti-e. -
kislaki92
senior tag
válasz op.erik #22679 üzenetére
valahonnan letudnám szedni?mert oldaladról nem jön sajna...vagyis torrent lejön...berakom..ott meg nem..nálam lehet a hiba :S
lost alpha hun hogy halad?ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
Aino
tag
Üdv urak!
SGM 2.0 + Geonezis modot kezdtem el játszani. Az lenne vele a problémám, hogy a Jupitertől jöttem vissza felé Yanov-ba Nitronak le adni a doksikat. Az állomásra a főbejáraton belépve és Nitro szobája felé fordulva meg akad a játék és bejön Zaton töltőképernyője. Betölti a pályát, utána egyből újra Yanov-ot kezdi el tölteni és lerak a bithumen anomália előtt. Próbáltam egyel régebbi mentést betölteni, de ugyan ez a hiba jön elő MINDIG! Nincs valakinek vmi ötlete, hogy mitől lehet ez? -
Antonius1978
addikt
válasz op.erik #22682 üzenetére
Ha sokat jatszol vele, tudnal mutatni majd egy kepet amint kezben fogod - arrol a pisztolyrol, ami az altalad mellekelt kepen lathato a Stechkin alatt (eszaknyugatra a Scorpio-tol ? )
Mas : valakinek megvan a SMRT-er Mod ? Sehol nem talalom, es lenne abban a modban is 1-2 fegyver ami engem erdekelne a keszulodo TURUL mod miatt.
Az a fasza, hogy ahogy hallom a SMRT modban le van cserelve a harci zene, akkor nem hiaba dolgoztam en is a zenek vagdosasaval, hisz be tudjuk azokat tenni
Kb 1.40-kor kezdodik a zene
[link] -
shield
Topikgazda
válasz hubai1979 #22685 üzenetére
Köszi, élvezem is. Hirtelen nem is tudom mi a puska neve, amivel kezdünk. Azzal vittem majdnem végig először a játékot, csak elcsesztem akkor a fejlesztést, mert amikor felkerült rá az éjjellátó, attól fogva nagyon pontatlan lett.
Nagyon élvezem amikor a nádasban meglapulva szedem le az ellent, azok meg nem is tudják honnét jött a lövés. Főleg most, hangtompítóval. Majd amikor az Alfásokat gyepálom, az lesz az igazi.rétisün szerintem is az egyik legjobb mod az SGM modok közül.
A Braz-t is nagyon jónak tartom.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz shield #22683 üzenetére
+1 a snipernek, nekem az tetszett a legjobban az 'sgm-alalpú' modok közül.
asszem most már tényleg jövök 'vissza' AMK-t befejezni....
elegem van az esőből akármit írok át, esik.
(#22685) hubai1979: én is megyek hamarosan. kis cég, minimál létszám, hajrá.....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
shield
Topikgazda
válasz op.erik #22682 üzenetére
Én meg elkezdtem a Snipert, már nagyon rég játszottam vele. Ebben legalább lehet normálisan használni a mesterlövész puskát, ellentétben, nagyon sok másik moddal.
A cuccok nagyon hasonlóak, amin nincs csodálkozni való.
Most a Mocsárban vadászok, nagyon jó a hangulata.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
op.erik
aktív tag
válasz kislaki92 #22680 üzenetére
Lényegében igen. Kicsit módosít a motoron, így futtathatod alatta a SlowMo-t, meg egy rakás fegyvert, cuccot ad hozzá. Máson semmin nem változtat.
Lomha 8V - a -f-i- csoport oldalán mintha láttam volna valami magyarítást hozzá
Most elkezdtem az SGM 2.2 + SCoP WP -al játszani. Cuccok benne: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Hali emberek!
Megint előszedtem a CoP-ot, amíg a Lost Alpha kiforrja magát. Feltettem a Complete modot, ehhez esetleg létezik magyarítás? Igaz, már vagy 5x végignyomtam angolul és értem is, de akkor is ki akarom próbálni.
-
op.erik
aktív tag
válasz shield #22661 üzenetére
Az tuti!
Anno, mikor csinálták a legelső Shokert, akkor kezdte WolfKOTTO is. Nagyon részletes és szép munkát visz véghez a tag.Tegnap nézegettem videókat róla. Kialakítottak a fegyverekhez akadályt!!! Pl. a töltényhüvely felakad a kivetés közben a szán hirtelen visszahúzódása miatt.
-
Musicking
aktív tag
válasz kislaki92 #22671 üzenetére
Szerintem néhol húzósabb, a begyűjtött lövések után pár másodperc választ el az elvérzéstől, a ruhák gyorsan amortizálódnak, nem is védenek annyit mint általában (a stalker ruci már a falu takarításánál felére amortizálódott), a mutánsok is hamar letépik az arcod, az ellenfelek is mintha jobban taktikáznának, bekerítenek, reakcióidejük is jobb. A fedezék mögüli harc nem ajánlott hanem kötelező.
Ha nem figyelsz az anomáliák is simán kicsinálnak kb mint a misery-be.SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
Musicking
aktív tag
válasz op.erik #22659 üzenetére
Fegyveranimációk terén részben hasonlít a SGM 2.2 + Сборка by Cineman and DreamerHardcore + STCoP modra, a látott videók alapján ez némelyik fegyvernél részletesebb, elmozduló irányzékok, tetszik.
hubai1979: Az STCOP modhoz kijött a 4ik javítás, de a felszerelések között redukálva lett a felhozatal csúzlik és ruhák terén is, AF3 beállítainál crashel, így egyelőre felejtős, viszont harcok terén ez az egyik legkeményebb mod amivel találkoztam.
Az általad említett cuccot meg most kaparom lefelé enot és legendary után biztos jó lesz.[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
kislaki92
senior tag
válasz Antonius1978 #22666 üzenetére
ez a zóna nem holmi USA
[ Szerkesztve ]
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
kislaki92
senior tag
válasz Antonius1978 #22663 üzenetére
nem lopunk xD de amúgy nagyon patentül néz ki...főleg az a kesztyűűű...óra...fúúúú vajon armani?
-
kislaki92
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=4PZdVcv-BV4 tetszetős remélem elkészül
-
-
op.erik
aktív tag
GUNSLIGER - ha ezt egyszer kiadja WolfKOTTO, akkor lefordítom az tuti.
-
kislaki92
senior tag
válasz torma1981 #22656 üzenetére
szia! ki kell csomagolnod! adok egy linket ami leírja,hogy mit és hogyan kell kevés a cipelhető súlyod?
http://modzone.web4.hu/cikk/stalker-mod-keszitese
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Actor.ltx-et honnan tudnám letölteni? Nincs moddom a játékhoz így alapbban nincs gamedata könyvtár.
-
rétisün
veterán
-
törölt tag
Zatonba van valami rejtekhely ahol ruha van? Mert még mindig a bőrruci van rajtam és a kereskedőknél sincs ruha, hiába spóroltam rá pénzt. És ezzel nem nagyon akarok elindulni komolyabb lövöldözős küldikbe.
Amúgy elég komoly élet van itt, zombik, hiúzok, vadkanok mindenhol. Furcsa a kihalt alapjáték után. -
kislaki92
senior tag
válasz hubai1979 #22646 üzenetére
okés! nagyra ne számíts mivel kedden vizsgázok meg úgy alapból egész májusban...meg ugye nem tudom kipróbálni mert nekem nem hozza le sajnos ezt.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek
-
-
kislaki92
senior tag
válasz hubai1979 #22643 üzenetére
most a kesztyűt lesem..jah ez ilyen crysis koppintás féle...elég tré STALKER-ba egy crysist rakni... :D de tényleg baromi csúnya
-
kislaki92
senior tag
-
kislaki92
senior tag
válasz hubai1979 #22637 üzenetére
nah amit küldtél zárolva van...küldtem kérés feloldására vonatkozó emailt !remélem megkaptad!
ezeket a fileokat betudnád csomagolni egy rarba és úgy elküldeni?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Összeraktam a gépet, most épp folytatnám ahol régebben abbahagytam az AMK-t. A Herceges küldinél szoptam mert eltűnt a hulla amibe a PDA van. De ez a küldi valami eszméletlen bugos, elsőnek ugye elcsesztem mert túl korán mentem ki lőni rájuk, másodiknál nem jött meg minden bandita nem spawnolta be őket és nem lehetett folytatni, harmadiknál sikerült, aztán újra kellett kezdenem mert elveszett a mentés az volt a negyedik próba ahol eltűnt a hulla most megint megpróbáltam ötödjére de megint nem jön a második adag bandita és nem folytatódik a küldetés a kurva anyját neki. Megint kezdhetem újra, remélem most már jó lesz.
Mindenképp meg akarom csinálni a küldit mert sok jó cucc van a banditáknál aztán fel akarom magam szedni, meg utána Kordonba is mert az Alföld elég kemény egy hely. -
kislaki92
senior tag
válasz Zolee888 #22629 üzenetére
Szia! a complete modot nagyon ajánlom! szépen feldobja a grafikáját noha részemről nem olyan mint a Lost Alpha.Lost Alpha szebb! De pl. nézz róla egy videót!
https://www.youtube.com/watch?v=5r1ZPM_9LX0
[ Szerkesztve ]
-
Zolee888
tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy újra végig játszom a játékot.
A Complete modot megéri felrakni hozzá?Mennyit javít a grafikán?Van olyan mint a most megjelenő Lost Alpha? -
kislaki92
senior tag
az lehet,nekem meg nem napolnom...hónapolnom kellett a lost alphát sajnos... tudtam,hogy ilyenkor jön ki amikor vizsgaidősuck... te is nyomod?
-
kislaki92
senior tag
megöltem a topikot?
-
kislaki92
senior tag
válasz hubai1979 #22619 üzenetére
szóval! gamedata-textures-act-act_arm_exo. meg amik ott vannak az exos fileok!(ezek a kéz textúrái)
másik. gamedata-textures-ui-ui_icon_equipmentezek kellenek! email : kislaki92@gmail.com
-
kislaki92
senior tag
válasz hubai1979 #22619 üzenetére
nálam van a para...szerintem autómatán letiltja.de neked kell elküldened nekem 2 filet...mindjárt írom a címüket.elérésüket
-
kislaki92
senior tag
válasz hubai1979 #22612 üzenetére
ez tényleg baromi csúnya...szóval homályosítás nem kéne... ahogy látom...meg ezzel kezdeni valamit...az alapstalker szervó páncél keze tetszik?
-
-
Musicking
aktív tag
válasz levkosz #22608 üzenetére
Ennyit találtam róla, alfa verzió, a S.m.r.t.e.r. Pripyat v0.45 miatt nem foglalkoznak vele tovább.
S.m.r.t.e.r. Pripyat v0.41 and AtmosFear 3 Compatibility Patch (Категория: Моды - Зов Припяти)
smrter_0.41_alpha.7zs.m.r.t.e.r._0.41_weapons_addon_light.7z
1. Установить S.m.r.t.e.r. Припять v0.41 в том числе оружейный аддон и Fix!
2. Удалите в gamedata \configs \ environment \ папку. (Delete your gamedata\configs\environment\ folder.)
3. Установить AtmosFear 3
4. Скопируйте папку gamedata, (Compatibility Patch) перезаписывая существующие файлы и папки.
5. Начать новую игру.[ Szerkesztve ]
-
levkosz
csendes tag
Rengeteg helyen keresgéltem már, de eddig nem találtam egyetlen egy helyet sem ahonnan le tudtam volna tölteni a SMRTER módot a STALKER CoP-hoz. Valaki tudna segíteni? Nagyon kiszeretném már próbálni
-
kislaki92
senior tag
válasz Antonius1978 #22605 üzenetére
igazából,bemásolod a gamedataba és annyi.felűlír.oké...mert a bőröket nem cseréltem le...csak ügyeskedtem photoshoppal de ha szeretnéd persze
-
kislaki92
senior tag
válasz Antonius1978 #22603 üzenetére
igen ezek az alapjáték ruházatai! és csak bekell másolni! ez részemről nem sajnos! más modra nem olyan jó szerintem! hacsak nem egy istenített modod!ahogy gondolom...nekem még 19 nap és szabadság elvileg!
-
Antonius1978
addikt
válasz kislaki92 #22602 üzenetére
En most nem foglalkozom a dologgal, te vagy a (narancs)bor felelos, majd elmondod hogy hogyan adjuk hozza, de az is lehet hogy csak siman be kell majd masolni, es kesz.
Melyik cuccokra csinaltad az atvaltoztatast ? Az alapjatek cuccaira ? Mivelhogy a Turul arra epul (sajnos).Amugy eldontottem, hogy a betett fegyverek kozul amelyik tetszik (mondjuk 1 erosen tetszik, az a kedvencem, meg az Enotbol), azt be fogom tenni a WIP-be.Azaz egy olyan fegyvert amit nem kedvelek a WIP-ben, azt ugymond kiveszem, es beteszem a kedvencem a helyere.
[ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
válasz Antonius1978 #22601 üzenetére
király...igazából...csak egy fov kell hozzá! így növeli a látószögedet! nekem is azzal van megcsinálva...szóval ez nem az én érdemem! ha eldaymodot letöltöd abban pont benne van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest