Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
feltettem ezt az új modot, éppen csak elindítottam (az enot hudja jó hozzá, ha másnak is hiányozna a hud) és már sikerült is átkeverednem a sötét völgybe.....
kár, hogy nem bírok visszemenni kordonba sebaj, elkezdem előlről, egyelőre még csak két kutyát lőttem le, az semmise
(#20399) dodopek: kisebb képet nem tudsz betenni? (na nem mintha tudnám, amire kiváncsi vagy, sose érek el odáig)
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dodopek
addikt
Kislaki!
Nem tudnád pontosabban elmondani, hogy hol keressem a dokumentumokat Jupiter irodákban? Másfél órája bolyongok, de semmit nem találtam... Ha van akkorról mentésed, képet is csinálhatnál, hogy hol keressem.Ne nagyon közelit, hanem hogy lássam mi van még a helységben...
Köszi! -
shield
Topikgazda
válasz hubai1979 #20393 üzenetére
Többet kell edzened.
Vagy erre gondoltál?
Az ltx-ben mit kell átírni hogy elvihessek 2 tonnát?
------------------------------------------------------
Ha van fent már mod akkor két fájlba kell beletúrni:
gamedata\config\system.ltx:
max_weight = xx <-- Ide azt a számot írd amit átlépve gyorsabban fog fáradni a karakter.
gamedata\config\creatures\actor.ltx:
max_item_mass = xx <-- Ide ugyanazt az értéket írd amit a fentebbihez írtál.
max_walk_weight = xx <-- Ide azt az értéket írd ami fölött mozgásképtelenné válik a karakter
(Mindenképp több legyen mint az előző kettő, +10 vagy +20-at dobj rá)
-------------------------------------------------------------
Az ltx-ben mit kell átírni hogy ne fáradjak?
-----------------------------------------------
Az actor.ltx-ben van egy olyan sor hogy.
sprint_k = 10
Ez alapból 80on van én átírtam 10-re, így nem fárad olyan gyorsan.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
op.erik
aktív tag
Na igen, sajnos a belefektetett idő több, mint amennyivel végigjátszod a Halál leple alattot...
-
hubai1979
őstag
Segítsetek már légyszi,több súly cipelés ,jobb fizikum kéne a futáshoz.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
kislaki92
senior tag
valaki már átment a sötétvölgybe?mert eléggé para ,hogy nem tudok visszamenni...
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #20389 üzenetére
Szerintem roviden csak D(r)odopek
Azt hittem valami regeny olvasol.Jajj igen, most jut eszembe, a tankozas mellett meg sikerult kiolvasnom Ban Mor - egyelore - 6 kotetes Hunyadi sorozatat.Az iro kurvara megfogott, kb olyan a stilusa mint Fonyodi Tibornak (Harrison Fawcett) - de az is lehet hogy Fonyodi irta, vagy legalabbis a felet
Ismeritek e ket irot ?
Igaz hogy van kb 8 giga konyvem, de ha valami jot olvast(at)ok, akkor szoljatok.Amugy mit szoltok ehhez a jatekhoz ? En is most talaltam veletlenul meg : Chernobyl Underground
[link][ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #20386 üzenetére
Feltehetően ezt a fórumot.
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #20380 üzenetére
Bocsánat, inkább csak olvasok. Annyira nincs időm, hogy borzasztó. Játszani sem igazán, élni sem igazán. Letöltöttem, de kipróbálni még nem volt időm.
Ha sikerül, majd értetlek... -
op.erik
aktív tag
válasz Antonius1978 #20380 üzenetére
Úgy alapjában véve igen. Azt mondom ha 10-es skálán kellene értékelni akkor olyan 7-7.5. Az AI fejlesztendő, a küldetésszál kicsit rövid. Akkora területet beleintegráltak, de mégsem használták ki eléggé.
Mással nincsen problémám benne. Szerintem ha ez az 1.0, akkor ebből nagyon szépen lehet majd úgymond várat építeni. Nekem nagyon stabil volt.
Ennyit tudok róla elmondani dióhéjban.Rétisün, ha leszeded a mai fixet, abban már van minimap. Amúgy minimalizált a HUD.
[ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
kordonban valaki találkozott felcserrel?(a halál leple alatt)
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
Antonius1978
addikt
Latom az alap tagok meg mindig irnak ide
Dodo hova lettel el ? Tudtad hasznalni a mentesem, betolti oket ?
Op.Erik, ez a Halal leple tetszik neked ? -
op.erik
aktív tag
halál leple alatt frissítés: link
-
hubai1979
őstag
Ebben a halál a lepel alatt modban mi van pontosan,új terület,fegyverek,rucik?
[ Szerkesztve ]
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
kislaki92
senior tag
köszöntem
-
kislaki92
senior tag
Valaki már elkezdte a "A halál leple alatt 1.0"-t?
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #20362 üzenetére
Köszönöm, rendben lesz.Most töltöm.
-
shield
Topikgazda
Valószinüleg op.erik dolgozik, ezért én linkelem be az általa lefordított A halál leple alatt 1.0 modot.
A halál... Elérhető a másik oldalakról is.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #20359 üzenetére
told fel data.hura. Nem kér regisztrációt, és adja a letöltőlinket.
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #20357 üzenetére
Sajnos nem...
-
dodopek
addikt
-
shield
Topikgazda
-
op.erik
aktív tag
válasz Antonius1978 #20342 üzenetére
AKS-74U-val és nem kell folyton táraznod, csak egyszer kell a fegyverbe betenni aztán folyamatosan azt használja.
-
xFreex
aktív tag
válasz dodopek #20328 üzenetére
Jupiterből az kell neki amit Scar ad, ha összeszeded neki a helikopter melleti papírlapot. A többi doksit meg majd Pripjaty-ben fogod megtalálni a kapcsolatfelvétel küldi folyamán. Ott a Moziban van egy ipse aki a doksikat feldobta az iskola épületének tetejére. Na oda lesz macerás feljutni.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
Antonius1978
addikt
válasz rétisün #20327 üzenetére
Erdekes, nekem nem igy mutatja...
dodopek annak idejen emlitettem, hogy a kuldetes leirasat meg kell valtoztatni, bele kell foglalni hogy mit hol keress.A gyarban meg kell talalj minden doksit - hogy hol kell keresni oket nem tudom, nem emlekszem, a fo csarnokban is van talan meg az osszes mellekepuletben, ahova be lehet menni.
Addig nem teljesul ez a kuldetes, ha jol emlekszem, meg kell talald az Oazis Szivet, odaadni a tudosoknak, es akkor ok adnak valami kutatasi eredmeny az az utolso papir.Azert is irtam regebb, hogy ha raertek, azonnal csinaljatok meg az Oazisos reszt, mert akkor nem kell annyit kosornyazni osszevissza, megvan a kutatasi eredmeny, es a gyarbol osszeszeded a tobbit es mehetsz is Raheedhoz, onnan meg a vadasz bazisra.
Amugy sikerult letolteni a menteseket, vagy nem foglalkoztal vele ?shield csak azert emlitettem meg, mert egyszeru, es nagyszeru az az oldal...mondjuk nem letolteskor eszerint...
op.erik azt hiszem majd en is kiprobalom amikor lesz ra idom, a Shocker fegyvermodrol lattam kis videokat, egesz popec, foleg hogy a loszer tarakban van, es kell cserelgessed oket gondolom, ha minden tarbol kifogyott a golyo, akkor be kell tarazz talan ?! mondjuk harc kozben eleg nehez lehet...
UI : latom itt is AKMS-el kezdodik a jatek, mint az Enotban, cuki a' megse, csak egy Akm74/2U vagy mi...
[ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
dodopek : figyu menj akkor a jupiterhez...és ha látsz a térképen egy zöld jelzést akkor jó helyen vagy...de ne arra amerre a heli becsapódott hanem az irodák felé...valami zsoldosok miatt is küldtek ide nem?
-
op.erik
aktív tag
Rendben! Valami gáz van a nettel, lehetséges hogy holnapra lesz fenn.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz op.erik #20333 üzenetére
köszönjük!
a tesztelésben sajnos nem tudok segíteni, előbb az AMK-t szeretném befejezni....esetleg ha ezt elkezdem a laptopon, az AMK meg megy a másik gépen
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
op.erik
aktív tag
Under the guise of death 1.0 - A hál leple alatt 1.0
A mód részleges angol gépi fordítású és orosz szövegű fájlokból lett magyarra fordítva! Előre is elnézést az esetleges értelmetlenségekért, de azért töltöm most fel, hogy aki a tesztelésbe beszáll, az tudjon segíteni javítani a hibákat. Ezt előre is köszönöm!
Végigjátszás: videó
szöveg (RUS)Verziószáma: 1.0 + Hotfix - 2013.09.01. + Shoker Weapons Mod 1.0 adaptáció Degradatoome által.
A mód az alapjáték fő küldetésszálát módosítja. A térképeket az CoP Level Pack-ból konvertálták a módhoz és tették meglehetősen stabillá.
Pályák: Kordon, Szeméttelep, Agropom, Sötét Völgy, Bár, Rosztok (Vad terület), Jantár, Katonai Raktárak, Perzselő (Radar), részben benépesített Pripjaty és az x16. [Tudomásom szerint van több is, de ezt majd megtapasztaljátok ]
A pályák benépesítettek mutánsokkal, különböző frakciók csoportjaival, anomáliákkal és azokban termő képződményekkel. Kitörés esetén vannak búvóhelyek, valamint hálókörletek a táborokban. Néhány új kereskedő és technikus is helyett kapott egyes pályákon.
A Shoker mod fegyverei nem fejleszthetőek, előre szólok, ez nem hiba! Csupán a ruházatoknál és a sisakoknál van lehetőség rá.
Próbáltam realisztikussá tenni a módot a fegyverarzenál terén, beletettem a M.E.H.U.D.-ot és a Dynamic Hud módot.A mód tartalmazza az Absolute Structures packot valamint az Atmosfear 2-t.
Lényegében ennyi, ha valami hibát találtok, majd próbálom javítani! Nagyon nem játszottam a móddal még magam se, csak fordítottam és a konfigurációs fájlokat javítottam eddig.
Sok sikert hozzá és jó játszást srácok!A letöltési linket azonnal mellékelem mihelyst feltöltődik a 7z mappa.
Oswald Péter Erik
[ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
dodopek : ha jól emlékszem akkor ezek a Jupiter üzemben lesznek!!! ott kell kutakodnod!
-
shield
Topikgazda
válasz Antonius1978 #20323 üzenetére
Úgy beszéltük meg op.erik-kel, hogy ezután feltolja a cuccait az egyik tárhelyemre és azután felkerülnek az oldalamra. Ott lesz ezután elérhető, eddig is sok cucca elkallódott, elvesztek a linkek. Ott mindenki megfogja találni és nem vesznek feledés homályába. A "Letöltés" menüpont alatt lesz elérhető, már került fel oda néhány dolog eddig is. Természetesen az Ő neve alatt fog szerepelni, aki letölti látni fogja kinek a munkája.
Ha valakinek van olyan cucca ami már nehezen található meg a NET-en is, szívesen felrakom, megőrzésre.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz dodopek #20328 üzenetére
gondolom ez nem az lesz, amit a helikopter közelében lehet megtalálni a jupiter üzem csarnokában, az még jóval korábban volt.
eddig én még nem jutottam el, és így, hogy a "szerezz befolyást" küldi miatt újrajátszok egy csomót, nem is mostanában érek el ide
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #20326 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz dodopek #20325 üzenetére
A hosszu teglalap alaku keretben van egy download gomb, azt megnyomod, bejon 2 kocka - premium es ingyenes letoltes, ingyenes letoltes megnyom, es mented el, oszt kalap.
UI : neked mukodik ? Mert amit en neked az elobb irtam, annak alapjan en mar toltom is lefele probabol.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #20323 üzenetére
Én személy szerint azért rühellem a 4sharedet, mert most is 5 perce vakarom a fejem, hogy melyik downloadra kattintsak az oldalon lévő 8ból úgy, hogy ne akarjon sem FB, sem instagram, sem pedig twitter nicket kicsikarni belőlem...
-
Antonius1978
addikt
válasz op.erik #20322 üzenetére
Mar regebb is irtam, hogy az ilyesmit miert nem taroljatok a 4shared oldalon ? 15 giga tarhely...
Dodo, ime a menteseim : [link]
Remelem mukodik...regebb egyszer betettem volt ide egy videot, ugyanide volt feltoltve, azt le lehetett szedni.UI : milyen ez a halal leple ? COP mod ? es ha igen, tetszetos ?
[ Szerkesztve ]
-
op.erik
aktív tag
Nos srácok!
Elkészültem a Halál leple alatt című orosz mód magyarításával. Kis finomhangolási munka van még vele, illetve a tesztelés. Ha minden igaz Shield tud nekem tárhelyet szolgáltatni, oda lesz feltöltve a béta verzió. Kooperálok vele aztán adom a letöltési linket. Remélhetőleg nem lesz sok hiba benne.
Üdv, Erik! -
shield
Topikgazda
válasz dodopek #20313 üzenetére
Bárkásról azt hiszem már lemondhatok. Majd lesz máshonnét.
Nem tudom, hogy elküldted-e mail-ben amiről priviben szó volt. Szerintem jobb lenne ha feltöltenéd valahova, mert a freemail-re nem mindig jön meg. Eléggé megbízhatatlan.
-
dodopek
addikt
Jupiter is el van kezdve az AMK oldalon!
Ha valaki még tud küldetést, írjon rám!
-
kislaki92
senior tag
valami jó kis soc mod magyarítással egybevetve...na ilyet nem tudtok ajánlani?
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #20306 üzenetére
Köszi, elmentettem ezeket is.
A "Napkelte" páncélt én is megtaláltam a benzinkút tetején, nem gondoltam hogy küldetés alanya lesz. Már fejlesztettem is mert ezt használom váltó ruhának ha sprintelni kell, a szervóruhában még nem lehet futni. Már jó jött kitörés elöli menekülésnél.
-
dodopek
addikt
Megcsinálta valaki a tolvaj Bütyük küldetést? Hol lehet azt a gyíkot megtalálni? Mert odaáig eljutottam, hogy leküzdöm a bandikákat(meg az ott termő zsoldosokat... ), de Bütyök nem volt ott, és nem tudom hol keressem, a feladat meg a pdaban maradt, hogy találjam meg...
-
rétisün
veterán
válasz shield #20305 üzenetére
egy ilyen van nekem elmentve (elkezdtem .txt-be kimentegetni az ilyen okosságokat, ne kelljen mindig a fórumot bogarászni)
A fegyverek elhasználódását itt lehet állítani:
gamedata/configs/weapons/
itt kiválasztod a fegyverhez tartozó fájlt, amit módosítani akarsz, megnyitod, majd megkeresed ezeket a sorokat:
;?????????? ??????????? ??? ????????? ????????
condition_shot_dec = 0.0012
;?????????? ??????????? ??? ???????? ????????
condition_queue_shot_dec = 0.0014
ezt a két értéket kell átírni, minél kisebb annál kevesebbet sérül a fegyver, lövésenként.
egy trükk: ha pl. -0.5 -re írod át, akkor önjavító lesz a fegyvered.Az öltözékek elhasználódását itt lehet állítani:
gamedata/ configs/ misc/ outfit.ltx
megkeresed a módosítandó ruhát, utána ezt a sort:
hit_fraction_actor = 0.75
itt is minél kisebb az érték, annál tovább bírja a ruhád az igénybevételt. Ha az érték nulla, akkor nem sérül.(#20304) dodopek: lent, ahol a saját láda meg a vadász van, van egy fickó (nevet ne kérdezz) akinek hajnal (vagy tiszta égbolt, vagy mi) ruha kell (zatonban a benzinkút tetején lehet találni)), meg asszem valami mutáns alkatrész is.
[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #20298 üzenetére
Köszi, holnap átbogarászom, remélem összejön.
Amúgy még egy kicsit szeretnék a páncél tartósságán is változtatni, mert ez így kissé húzós. Épp most volt, hogy Szkadovszknál összeakaszkodtam néhány banditával és még meglepett pár zsoldos is. Bekaptam néhány lövést, erre Kardán már vodkázás után is több mint 11 rugóért javította meg. Hozzájön a fegyver javítás és a lőszer, akkor már nem fedezi a szajré.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #20303 üzenetére
Köszönöm, töröld nyugodtan. Nekem is az van fenn, mert én is csinálom folyamatosan a képeket.
Segítséget is kérnék minden AMK-stól.
Jupiteren milyen plusz küldetések vannak? Nekem egyszerűen nem jut eszembe más, csak a Foszfúra növény, és a dokumentumok Sebhelyesnek, meg persze a halott Below PDA-ja, de az ugye a mocsárban indul... -
Antonius1978
addikt
Dodo mester, vagy 1,5 honap utan elinditottam a Stalkert, gondoltam egyet Enotozok picitt.
Meglepodtem, mert az AMK van fenn meg.Ugy latszik nem szedtem le, hogy tudjak neked kepeket csinalni az oldalhoz.
Akkor megkerdem, hogy mirol szeretnel kepeket csinaltatni velem ?
Ha egyaltalan kell, mert maskepp akkor visszateszem az Enot-ot. -
rétisün
veterán
még egy kis segítség a fejlesztésekhez.....
(#20300) dodopek: igazából ha jól emlékszem antoniusé az érdem, ő találta meg először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest