Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz zozimoto #11097 üzenetére
eddig eljutottál, és még csak most kezdett zavarni, hogy nem javítják a nem is olyan rossz állapotú cuccokat?
először sztem nevezd át a gamedata mappát, az alapjáték megy-e. aztán a configs/mod_parameters mappát mentsd el, a mentéseidet is, és tedd újra a modot. másold vissza őket a friss modhoz, elvileg ugyanonnan folytathatod, ahol abbahagytad.
mod: a mit veszel meg?
apropó, melyik moddal játszol?
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
hubai1979
őstag
-
zozimoto
aktív tag
válasz rétisün #11094 üzenetére
Néztem,nem megy.
xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "D:\Program Files (x86)\bitComposer Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin\xrEngine.exe" at 0023:0040B284, CApplication::load_draw_internal()+1412 byte(s)
[ Szerkesztve ]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
rétisün
veterán
válasz zozimoto #11090 üzenetére
ment az adatidnál lévő e-mailre. először próbáld meg az eredeti fájlt, biztos rendben van-e minden.
(#11091) Aarpok: tényleg, meg is kéne néznem, nálam mi van azzal a fájllal, ne akkor derüljön ki, amikor ott vagyok, hogy bukta az a küldi
mod: átírtam, most már csak el kell érnem odáig
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
Nekem egyszer kellett turkálni a fájlokban a fedett ellenség küldi miatt.A zsoldos bácsi nem volt hajlandó beszélgetni velem.Amikor mérgembe telepumpáltam söréttel akkor meg nem akart meghalni
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz zozimoto #11088 üzenetére
akkor nem jót/jól írtál át, ha csináltál mentést mielőtt szerkeszteni kezdted volna, tedd vissza au eredeti fájlt, ha nincs meg, akkor bukta....
na jó, nem is annyira bukta, akkor elküldöm e-mailben az eredeti fájlt, nekem megvan, azzal jónak kell lennie. meg azt is, amit én használok.
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Enotba mit kell átírni hogy a szerelők a full ratyi cuccokat is megcsinálják? Jó lenne, Találtam egy x8-ast de olyan rossz állapotba van hogy nem javítják.
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #11084 üzenetére
Köszi a beszámolót ismét vállalati közegben vagyok és nem tudok játszani Legutóbbi sgm - nél én is vaciláltam kinek adjam a szerszámokat és hát az alkoholista nyert kiütéssel A ruha lelopás nekem is aktív volt,de szinte soha sem tudtam normális cuccot lehúzni valakiről.Tegnap addig jutottam,hogy összeállítottam a csapatot és már menetkészek vagyunk Pripyat felé.
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #11083 üzenetére
tegnap este azt hittem Nitronál, hogy megint belefutottam egy "már odaadtam a szerszámokat, de a játék mégis azt hiszi, hogy nem" bugba, de rá kellett jönnöm, hogy azokat a szerszámokat Kardánnak adtam. ő tud egyelőre fejleszteni, de most legalább az egyszerű munkákhoz valók is meglettek, legutóbb azokat vorontól kellett kérnem
persze lehet, hogy most meg a még hiányzó finom munkához valók nem lesznek meg, ki tudja, ez a zóna
sniper már van (3 is, kösz alpha csapat ) kár hogy senkiről se tudtam még valami jobb ruhát leszedni, a mostani zsoldosgöncre meg sajnálok költeni. megyek a vaserdőbe a térképekért, hogy olcsóbban utazhassak
ja, és még egy veles se ártana
(megin' szakadozik a netem, lehet tényleg bedöglik a routerem? )
-
rétisün
veterán
válasz westcoastog #11080 üzenetére
pedig a readme-jében is írják
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #11080 üzenetére
Sry, megfeledkeztem róla hogy ennél ilyet kell, még tavaly nyáron játszottam vele, rég volt De mikor írtad hogy nem indul egyből beugrott
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #11075 üzenetére
Vagy olvasni kell mindhármat
szerk.: bocs, négyet már a L.A.-val együtt
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Sehogy sem bírom működésre bírni a modot.
Friss telepítésű játék, 1.0004 patch, csak a mod bemásolva és kidob indításkor, ma már ezzel nem fogok vacakolni. -
PeL
addikt
válasz westcoastog #11073 üzenetére
Tök 8, ott meg CS-vel COP-al szemetelnek...
-
Aarpok
őstag
válasz westcoastog #11069 üzenetére
Akkor én el is felejthetem,mert az enyém 1.0006 - os.
(#11071) PeL Köszi ki lesz próbálva
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #11066 üzenetére
Ha kell a végigjátszásom küldök majd linket ha elakadnál szólj
Ja és elvileg 1.0004-re kell feltenni (legalábbis nekem olyan van, nem ugyanez amit te szedsz), egyéb verzióra adaptationt ne erőltesd mert úgy tudom azzal nem olyan stabil
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #11064 üzenetére
igen, ezt már én is megfigyeltem
legutóbb pl. ahol át kell menni kordonból a mocsárba. egyet lelőttem, a másik nem azt nézte, hogy ki lőtte le, meg hol lehet, hanem ment elszedni a halott haverja cuccait. amit aztán meg is találtam nála, mikor rá került a sor
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #11062 üzenetére
Szerintem ne nagyon nyúlj bele, jó úgy ahogy van szvsz
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #11062 üzenetére
Elvileg ez egy all in one pack: [link]
-
westcoastog
veterán
Amiket itt írnak mind tartalmazza vagy fel kéne dobálni hozzá?
[link]Final Update V1.0 Expansion Pack
Patch Fix_TT2_12.07.11.7z
Revised Adaptation to SOC V1.0005/6(#11063) PeL
Köszi.
Textúrapackot nyomhatok hozzá akkor?
Vagy kísérletezzek? Szívesen oltanék bele még más modot is egyszerre, persze majd jól szétfagy.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #11056 üzenetére
annyira nem gond, szerencsére az alphások azért elég kis butuskák, simán el lehetett csalni őket a mozdonytól addig, amíg az svu-t lekaptam a tetejéről
ezzel már neki lehet állni a küldinek, amit a janovi kereskedő ad, onnan meglesz az svdk, fullra fejlesztem (ha meglesz a 3. szerszám) aztán juhéééé
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #11058 üzenetére
Ha gondolod a Secret Trails 2-t mindenképp próbáld ki, az egyik legjobban sikerült TC mod szerintem SHOC-hoz ami kijött, hiába nem értettem mindenhol a google angol miatt, akkor is végigjátszottam
-
westcoastog
veterán
válasz Aarpok #11056 üzenetére
Kösz.
(#11057) PeL
Nekedis.
Stalker nélkül nem lehet bírni.
Épp ezért kell teljes konverziós mod, mert ha ötezredszerre belekezdenék a socba alap storyval tuti megunnám már.
Ezekhez tudok winter modot, vagy más extrém grafikai mod packot társítani?
Ha lehet akkor már kihoznám a legtöbbet a socból.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #11054 üzenetére
Van Secret Trails 2 mod, az teljesen új storylinet ad, alapból teljesen máshol kezdesz, új térképek, teljesen más az egész sztori mintha egy teljesen új Stalkerrel játszanál. Ehhez ilyen buhera angolosítás van de csináltam hozzá angol nyelvű teljes végigjátszást. Vagy ott van az OGSE mod
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #11055 üzenetére
Nem is értem mi a gond Amíg te szunyokáltál ő várt az alkalomra,hogy megölhessen hiszen ezt a parancsot kapták,hogy tegyenek el láb alól.Ha várni kell ők várnak. De ez nem csak az alpha- kal van így.Az alapjátékban is volt ilyen mentem aludni valakik lövöldöztek felkeltem kimentem még mindig löték egymást.
(#11054) westcoastog Emre szokta emlegetni az Infermo - t aztán még ott van mondjuk a People SOUP bár az elégé fagyogatos.Biztos van még hozzá kb most ezek ugrottak be.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
az se rossz, amikor este megtámadnak az alphások, a vezérüket valamiért (gondolom a többiek még nem haltak meg mind) nem tudom megölni. bemegyek janovba, alszok egyet, reggel 8-kor az alphás ott áll készenlétban, várja mikor megyek
sőt, a msáik alpha csapat ugyanúgy harcol egy pár sztalkerrel a mozdonynál (naná, hol máshol ) ahol este hagytam őket.
harmadik alpha csapat a cementgyárnál......
"sok nekünk ez a meló"
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Sochoz mit lenne érdemes fölrakni?
Olyan kéne ami sokat újít és sok új fegyver van benne, oblivion lostok már megvoltak, vagy complete mod és abba belehegeszteni az ol2010 fegyvereit?[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #11044 üzenetére
Nagy különbség nincs a CS-s és a SHOC-os Garbage map között, a központi hangár a CS-ben még egyben van, és csak hátulról a vasút felől lehet bemenni. A másik eltérés a BAR felé vezető Outpost előtt van az a beton rom, az is másképp néz ki kicsit, meg egynéhány tereptárgy másképp van elhelyezve/több van belőle CS-ben
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
-
Aarpok
őstag
válasz ZetorGumi #11048 üzenetére
Jó játékkal mindenki tud szórakozni Először én is úgy voltam vele nem kell mód remek az alapjáték is.Akkor elég sokszor végigjátszottam azt.Aztán kipróbáltam móddal és jó volt az is.Aztán jöttek sorba a módok.
(#11049) Physicist03 nem gond előbb-utóbb majd csak mond valamit a lényeg rendsen legyenek balanszolva a dolgok.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Physicist03
senior tag
A fegyverkészítős interjúban semmi érdekes. Mivel még eléggé új a tag az SGM csapatban így csak önnmagáról kérdezgették, mivel foglalkozik, milyen az SGM csapatban, stb, stb...
-
Aarpok
őstag
Így elsőre jó volt hallani az újdonságokat aztán majd kiderül milyen lesz.Atya ég új frakciók na erre tényleg kiváncsi leszek.
(#11046) rétisün Na süni akkor most bele kell húznod
(#11045) ZetorGumi Ha ténylegesen benne lesznek a területek jó hosszú játékra számíthatunk[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #11043 üzenetére
igen, csak a templomos részt, már túl is vagyok rajta, egyetlen fagyás nélkül
(#11044) Physicist03: basszus, ne már még a 2.2-vel se végeztem, már itt is egy újabb sgm (na erre kell majd ráuszítani a fordítókat, a lost alphához elvileg úgyis lesz magyarítás )
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
Széép!
Akkor úgy néz ki, hogy el fogom ütni az időt ezzel játékkal. Ismét!
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Physicist03
senior tag
Infók a következő SGM moddal kapcsolatban!
Ma jött ki a Sigerous Zone című online magazin legújabb száma amiben interjút készitettek az SGMmod fő készítőjével. Az interjú elég hosszú, úgyhogy csak a lényegét írom. Az új SGM teljesen új történetet kap majd. Benne lesz a 2.2 összes területe plussz a CS-ből a szeméttelep (sajnos a CS-el nem játszottam,de magyarra fordítva ezt jelenti a Свалка, angolul Dump) és még szeretnék hozzáadni Radart és Yantart. A fegyverek egy különálló modd segítségével lesznek beletéve az SGM-be aminek a neve Global Weapon Remake. Minden valószínűség szerint használva lesz néhány, a felhasználók által írt küldetés a sigerous.ru-ról (korábban linkeltem, hogy hová lehet írni a kigondolt küldetéseket). Az új modban lesznek olyan frakciók amelyek még nem voltak az előző verziókban, sőt olyanokis amelyek még egyáltalán nem voltak megtalálhatóak eddig a Zónában (teljesen újak). Az új SGM minden eddiginél stabilabb lesz és új jelőlése/neve lesz (szóval nem 2.3 vagy 3.0 hanem valami új, de az SGM része az talán marad). És végülde nem utolsó sorban a megjelenési időpont: kb. 2012 vége. Minden valószínűség szerint hamarabb kint lesz mint a Lost Alpha, mert ugye annak még kb. időpontja sincs. Még van egy interjú a fegyverek készítőjével is. Azt is elolvasom és ha van valami hasznos akkor leírom. -
Aarpok
őstag
válasz Physicist03 #11039 üzenetére
Az viszonylag könnyedén ment igaz 2 - szer kiütött az irányító míg az arcába tudtam tolni a shotgun - t Igyekszem én is úgy megoldani ezeket a küldiket,hogy mindenki túlélje.Egyszer akkor is a láposnál voltunk ment a mérés és a vége felé tört ránk a kitörés.Kezdett durvulni és már könyörögtem nekik hadják már abba,de sikerült és túléltük a dolgot.
Süni: olyat nem szeretnék megtapasztalni és szerintem kezdeném inkább újra.Аарпок
-
rétisün
veterán
-
Physicist03
senior tag
válasz Aarpok #11037 üzenetére
Nálam meg a következő állt elő: még a tudósoknak végzett pszi mezős küldetés során amikor jön a végén az irányitő egy emberek kivül mindenki meghalt és ugye amikor végezni kellett az általad emlitett méréseket csak az az egy jön velem. Emiatt annyira sokáig végzett egy-egy méréssel (15-20 perc!), hogy amikor a második anomáliánal jártunk éppen a végefelé mindig jött a kitörés és az ugye mindig meghalt. Igy kénytelen voltam újrajátszani a pszi mezős küldetést és a végén gyorsan leszedni az irányitót, még mielőtt átvenné a sztalkerek felett az irányitást. Azért erre érdemes odafigyelni!
-
törölt tag
A katonai raktáraknál átadtam a dobozt, visszamegyek erre megint 96. alkalommal kell a 87 helyet megtisztítani az ellentől vagy a mutánsoktól. Kicsit csaltam, mert elegem volt belőle röpke pillanat alatt végeztem is. Átjutottam Agropromba, megszereztem a két doksit, jól összekakiltam magam ott lent, átadtam, most már csak a Pripyati küldik vannak, nem sok.
-
Aarpok
őstag
Egy kis történet:
Stalkerekkel mérést végeztünk az anomáláknál.A láposhoz mentünk először betölti egy lövés és már meg is haltam.A játék a shotgun - os zombihoz rakott le még a fegyveremet se tudtam elővenni már ki is nyírt
Taktikát változtatva fegyverrel beszéltem Topol - al és már töltés közben hallottam adja elő a fegyverem.Még ki se egyenesedett a fegyver csőve fordulok jobbra és úgy fejbe lőttem a zombit még pislogni se tudott Gondolkodom mi volt a probléma és eszembe jutott hát persze masteren játszok és ott az ilyen közeli shotgun - ál halál van.Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz #90933760 #11034 üzenetére
katonai raktárak remek terep, nekem is ott crashelt be végérvenyes a játék (ez itt asszem nem egészen olyan smiley, mint szokott )
igaz, most még a templomot se tudom elfoglelni, mert már ott fagy állandóan.
legalább a SoC-t is előveszem
mod: most éppen én se úgy nézek ki, ahogy szoktam. biztos megint valami rios-motor hegesztés folyik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Katonai raktáraknál csinálom ezeket a remek küldetéseket, rohanni kell oda-vissza ugyanazon az úton, de 38 ezerszer, megmagyarázhatatlanul sok anomália, ellent lőni, indokolatlan mennyiségű mutánsokat lőni, ezek nem küldik ezek időnyújtó semmik. Most elcsórtam a pénzt, odaadtam a dobozt, megint mehetek vissza, ki is léptem. Még meddig fog ez menni, lesz még valami érdemi feladat vagy lassan vége a játéknak?
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #11031 üzenetére
Gondolom az AKMS - re gondolsz tényleg jó volt használni és nálam is sokáig megvolt.Remek fejeseket lehetett vele osztogatni.
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
Pontosan ezt erzem en is, en pl az ENOT-ban teljesen 100%ra fejlesztettem azt a fegyvert amit alapbol kapunk, es sztem minden korulmenyek kozott megallja a helyet,igaz nem mesterlovesz puska, hanem rohamkarabely...
A sok fegyver meg annyiban tetszik, hogy tetszik a sok valtozatos fegyver, meg ugye az ember kivancsi, hogy melyik milyen, es mit tud.(no bakker, ezt jol megfogalmaztam ) -
rétisün
veterán
oké, másik gép, enot mod.
átmegyek jupiterbe, úgyis a tudósokkal meg szokolovval kell beszélni, hát hol az első alpha csapat? csak nem pont a mozdonynál, amin az svu van? de bizony
-
rétisün
veterán
még hogy az sgm stabilabb......a templomot foglalnánk el, már vagy 5x fagyott ki.
-
törölt tag
Metrós könyvtárosok, yeaah. Elég idétlen a mozgásuk, meg a csúszkáló hangja is.
Emleget a doksi X16 meg X10 laborokat is, oda is el kell majd menni vagy azok csak le vannak írva?
-
-
törölt tag
válasz Aarpok #11023 üzenetére
És bugosak is. Meglövöm, eldobja a fegyverét és nem támad tovább csak ott áll.
Egyébként ezek az X-es laborok a föld alatt nagyon parásak, rengeteg történetet ki lehetett volna hozni még belőle, akár a Stalker 2-ben is. Látom itt ezeket a csecsemőket az inkubátor szerűségben, többféle új szörnyek is akár. De nem ilyen repülő síró kisgyerek, mint a Doom 3-ban, mert az szar volt. De például a földön heverő hullának hitt zombi hirtelen életre kel ha odamész hozzá stb. Egy kis túlélőhorror fűszerezést adott volna neki, nem ártott volna. Meg valami durván beszaratós sztorit is a megtalált iratokkal, fényképeket is lehetne találni. Annyi élet van még ebbe a játékba és bazd+ hagyják meghalni.
-
Aarpok
őstag
-
törölt tag
Ott vagyok Sötétvölgyben, az a feladat hogy keressem meg a doksit az X18-ban. De az X18 nem Pripyatban van ahova a lifttel kell lemenni aminek áramot kell adni? Csak úgy érdekességként.
És mi a halál ezek az új zombik? Befordulok a WCbe egyből egy álló snork néz velem szembe majdnem beszartam, reflexből fejbe. Elbújtam az ajtó mellé így leszedtem 10-et, mindre azt írja zombi, de van közte bandita ruhás vérszopó is. WTF?
-
-
rétisün
veterán
elmentem a kotróhajóhoz, elhoztam a képződményt még mielőtt szakáll megbízott volna vele.
visszamentem, mert úgy rémlik van egy seva a kotróhajón (persze lehet, hogy csak akkor lesz ott, ha megkapom a rejtekhely-kordinátákat) ott áll a figura, kéri tőlem a képződményt, ami már rég szakállnál van. persze nemet mondok, erre rámtámadnak
de azt is lehet válaszolni, hogy 1nesze, itt van' pedig nincs is itt....kipróbálom, akkor mi vanmod: odaadtam neki a semmit még örült is neki
mod2: pontosabban azt mondta, ezt nem felejti el....ez lehet fenyegetés volt a semmiért?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
dodopek
addikt
válasz rétisün #11010 üzenetére
A smrterben exot adott az erdőgazdaságnál a cső tetején... Plusz egy kitörés alatt betévedt egy zsoldos exoban. Én, meg a 3-4 stalker, akik vártuk a kitörés végét, megadtuk neki, ami jár. Volt nála egy FN-2000, és egy Eliminator. Plusz az exo, és már elég jól is érzem magam...
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #11009 üzenetére
ezért kár volt sietni
most már nekem sincs monolit exo....visszatöltöm inkább a mentést, végigcsinálom rendesen a játékot, hátha kapok exot
(meg meglesem a config fájlokat )
-
rétisün
veterán
ez de aranyos volt
éppen foglaljuk el a templomot, jön az info:
"kitörés, keress menedéket!"
lövöldözök tovább, ahogy kell, le is lőnek (ahogy nem kéne ) jön az info:
"feladat sikertelen:
kitörés, keress menedéket!"
megvan az aknakereső, mindjárt folytatom, megyek monolit exo nézőbe a sevcsenkora
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #11003 üzenetére
Igen azt akartam irni,hogy már sok választásod van melyikkel akarod kivégezni csak a céges IE8 megbolondult és nem azt a hsz adta ki amit szerettem volna mire módosítani akartam meg lejárt az idő Kipróbálom majd én is ezt a módot már letöltödött kb 1 óra alatt.Erről a narod - ról nagyon lassan jön le minden hiába van az embernek fürge netje.
(#11002) Physicist03 Igen durva volt,de megcsinálta talán 2 - 3 szor kellett csak visszatöltenie mentést.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Aarpok
őstag
Physicist03
OCed - nek meg elgurult a gyógyszere képes volt azzal a lökött Noé - val mutáns mészárlást csinálni az éjszaka közepén
Аарпок
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest