Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #12399 üzenetére
nem is árt, ha lehet fegyvert használni a bázisokon, elég kellemetlen lenne ellenkező esetben, pl. ha az alphások körbeveszik a szkadovszkot vagy a sevcsenko-t, te meg ott dekkolsz
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
FeketePok
tag
A fegyverek eladasaval kapcsolatban annyit meg,hogy altalaban azokat nem lehet eladni amiken "gyarilag"olyan tavcso van amit hagyomanyosan nem lehet leszedni,erre a megoldas az,hogy a fuggetlen kereskedonel lehet kapni egy zsakocskat ami leszedi ezeket a tavcsoveket csak annyit kell tenned,hogy kimesz a bazisrol ahol mar eloveheted a fegyvert fegyver szlotba beteszed a fegyvert amirol le akarod szedni a tavcsovet es raklikkelsz a zsakocskara.
egyes idiotak szerint:az Intel a CPU-k BMW-je
-
rétisün
veterán
a fene megeszi, mielőtt átmennék a katonai raktárakhoz, akartam venni páncélruhajavító cuccost, naná hogy most egyik kereskedőnél sincs.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
válasz hubai1979 #12387 üzenetére
Akkor eltűnnek nem tudom már visszavenni, a szerelő szétszedi őket és olcsóbban javít amíg el nem fogynak. Ha eléred a -talán- 80-at akkor pedig megkapod a mit tudom én milyen rangot és onnantól full olcsón javít. A másik kuka amibe lehet tenni fegyvert ott is eltűnik, mert elviszik mások, de azért se kapsz semmit, a zöld dobozért meg legalább kapsz szerelési engedményt.
-
Medvelászló
senior tag
Köszi skacok!
-
rétisün
veterán
válasz Plazmacucci #12383 üzenetére
a lerombolás az majd később lesz, az óvodában.
#12384 ) Aarpok: igen, miután magához tér a gauss látványa okozta sokkból
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Medvelászló #12382 üzenetére
Nem kell Menj vissza zatonba Kardán ad egy kártyát amivel a vaserdőnél lévő műhelybe tudsz bemenni.Ott keress dokumentumot.
Аарпок
-
félisten
válasz Medvelászló #12382 üzenetére
Tudomasom szerint az egyik antennat le kell rombolni. De az lehet, hog a masik Azt ami az ures hazban van. A masik ahol imatkoznak csak meg kell skubizni ha jol tudom.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aarpok
őstag
válasz Medvelászló #12379 üzenetére
Menj vissza Kardánhoz Zatonba ő majd segíteni fog meggyógyítani a Gauss - t.
Аарпок
-
Medvelászló
senior tag
Hali!
Segítsetek légyszi!
Pripócsban vagyok megszereztem a Gauss-t,utána a könyvesboltot kipucoltam,átvizsgáltam a fura szerkezetet/valami antenna szemétből/és írja hogy keressek valami információt(ismeretlen fegyver-keress információt)de nem jelöli a térképen.Átkutattam a monolitosok hulláját de semmi sem találtam. Mit keressek és hol? -
rétisün
veterán
válasz hubai1979 #12377 üzenetére
amit nem tudtam eladni (mert akkor ezek szerint biztos volt ilyen is) vagy ment a zöld dobozba, vagy az újrahasznosításba. de nagyon nem is gyűjtögettem fegyvereket, csak amíg a zöld dobozba kellettek.
-
hubai1979
őstag
válasz rétisün #12376 üzenetére
Például m16 külön féle változatai,hk.Jar bácsinak elmentem segiteni a zsoldosokat likvidálni,és össze szedtem a fegyvereket és nem kelet senkinek.Megjavitva sem találtam rá vevőket és fejleszteni sem lehetet öket.
[ Szerkesztve ]
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
rétisün
veterán
válasz hubai1979 #12375 üzenetére
amcsi fegyvert? melyik amcsi fegyver? amúgy annak, aki éppen megvette, vagy bagoly, vagy valamelyik kereskedő, esetleg hawaii, meg kell kérdezni mindenkit.
-
rétisün
veterán
válasz Dhampir #12360 üzenetére
nekem a sniper jött be a legjobban, mondjuk a zatoni lila talaj elég fura benne, de azt az absolut nature packkal orvosoltam. ami jó benne, gyakorlatilag hogy nincs 'kifulladás', akármeddig futhatsz, a súlyhatár viszont úgy van, hogy ha mondjuk 100 kilót vihetsz, akkor 100.1-nél már sehova se mész, a többi modokban ekkor még csak sárga a súlyt jelző ikon.
a másik, hogy az elején már kapsz egy nagyon jó távcsövest, emiatt momdjuk könnyebb is az elején, mint más modokban.de úgy ígazából egyik se jobb vagy rosszabb mint a másik, ahogy Aarpok is írta, mindegyik más valamiben. kis eltérések vannak csak, főleg grafikában, lényeges dolgokban nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Medvelászló #12366 üzenetére
Добрый вечер (jó estét)
Szerintem már nem ad több munkát.
2. Már nem fogadnak vissza Addig kell a frakció tagja lenni amíg van munka.Zsoldosoknál az volt az utolsó egy kis dobozkát kellett visszavinni a vezérnek.Аарпок
-
Medvelászló
senior tag
Gúten Ábend!
Lenne pár kérdésem-
Meg csináltam a Hajnalosoknak az 5 hátizsák feltöltést Abakan stb...+ a dokinak az ördög virága(Kátrány-Cirkusz-leégett tanya)küldiket.Ezek után már Nazar nem ad munkát,várjak pár napot vagy ennyi volt?2.-előtte Zsoldos voltam,azonban asszem náluk sem fejeztem be a küldiket,az uccsó amit csináltam---valami alkatrészt v szerszámokat kellett elvinni a zsoldos górénak a Jupiterből az alagsorból.Na szóval az után mentem Hajnalozni és azt akarom kérdezni ha felmondok Nazarnál,beállhatok megint Zsoldosnak mert nem állnak velem szóba.
-
Aarpok
őstag
válasz Dhampir #12364 üzenetére
Nem kell hozzá tartalmazza valahogy azt is.
(#12363) Medvelászló igen nagy a népsűrűsége az alfáknak zatonban csak 7 spawnolási pontjuk van ott.Ha türelmes leszel és mondjuk mind a 7 pontra rak akkor 84 alfással küzdhetsz meg.Bár ennyire azért nem aljas a mód.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Sikerült elérnem a Voroshilov fokozatot,milyen extra dolgot nyertem vele?(Nagyját az Alfások dobták össze) Piriben még nem jártam csak Janovban és Zatonban portyázgatok,/2048(301)Sajna ellenségem sem akad a vízműves-alállomásos és fűrésztelepes zsoldosokon kívül+Alfa szkvád. Brutális a legnehezebb fokozaton nyomatni,átadtam a csomagot Kanevszkynek a vízműnél,mire elértem a Vaserdőig(cirkusz an.-alállomás-vaserdő) 4! Alfa osztagba botlottam bele+a zsoldosokat is halomra kellett lőnöm. -
morbias2
aktív tag
Értem és köszi nektek.
Akkor marad még az enot azzal játszokNe próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #12357 üzenetére
érdekes, hogy az alállomáson 1 zsoldos volt csak piros a tetőn, azt lesnipereztem, a mellette álló kettő, meg a többi sárga simán besétáltam, feltöltöttem a rejtekhelyet...
-
rétisün
veterán
az első monolith rejtekhely (fűrészmalom) után már meg sem lepettt, hogy a második az alállomáson van.
viszont leszedtem egy zsoldos exo-t az egyik megboldogultról, de azért a full katonai exomat nem cserélem le. megjavíttat
omtam, eladomtam, 35100 RU[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
rétisün
veterán
válasz morbias2 #12352 üzenetére
akkor passz...én most az sgm-el meg a sniperrel játszok, ezek mellett nagyon nem is nézegetek másik modokat. talán majd jön valaki, aki jobban képben van a friss dolgokat illetően.
SoC-hoz készül a lost alpha, CoP-hoz meg új sgm, de pontos dátum (ha jól tudom) még nincs
-
rétisün
veterán
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Elég régen nem voltam és nem játszottam. Van valami újdonság a játékban?
Köszi.
m2[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
M@trixfan
addikt
Alapjátékban már csak a hangulat miatt mászkálok Pripyat utcáin, lementem még két doksiért a laborba, mert anno a másik liftaknát nem vettem figyelembe. Rájöttem a Gauss a legjobb shotgun nagyvadakra
A Jubilee Service Center tetejére fel tudtam menni az electro anomáliák között a létrán. Eddig azt hittem nem lehet mert annyira erős az anomália, hogy mindig meghalás lesz belőle két 6-os védelmű artifact mellett is. Viszont feltettem még egy sparklert amit akkor ott találtam és igy már fel tudtam érni a létrát.
Azt szeretném kérdezni van-e máshol még ilyen hely ahol a tetőre fel lehet menni Pripyatban? A Vine anomáliánál nem tudtam sehova felmenni, pedig szerintem már bőven a tervezők szándékán túl sikerült pixelenként felugrálni párkányon és indán, de sajnos nem enged tovább a tetőre. Amúgy többet vártam volna ezen a területen, kicsit több titkos helyet, stb... Van valami hasonlóan jó hely?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Medvelászló
senior tag
válasz dodopek #12346 üzenetére
A Hsz számát nem figyeltem de tök jó!
Attól tartok hogy a beszélgetésünkből már lóf@sz sem lesz mert nincs Kard,ebben a játékban nem kértem küldit tőle.Szerintem úgy berúgott Kardánnal hogy nem talált vissza vagy elvonszolták az odúhoz a kimérák megerőszakolni!
Köszi a válaszokat Herr Palpatine,a péklapát legyen veled! -
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #12345 üzenetére
Valami olyasmi, hogy Kard közli, hogy ismeretlen csapat van a Vaserdőnél, menj el hozzájuk, és beszélj velük, hogy mi a tervük a zónában. Persze a tervük igen 1xű, de nem árulom el. Beszéld meg velük...
(Tied volt az 12345 hozzászólás! )
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #12343 üzenetére
1 Sok fontosat nem csinál. Ha van, kattogás mellett jelzi egy sávban a kép alján, hogy mennyire vagy sugárfertőzött. Nem nagy kaland, legalábbis Én nem találtam semmi különlegeset benne...
2 Ha eltünt, akkor már nem is fog visszajönni, legalábbis én úgy vettem észre. Én csak két küldetést kaptam tőle. A csináld ki a bandikákat után csak a csevegj el az alpha egységgel a vaserdőnél akció jött...Süni!
Szívesen, bár az érdem nem az enyém... -
Medvelászló
senior tag
Estét!
Lenne 2 kérdésem...
-1.Van 1 Gergely számláló a hátizsákomban(olyan szürke izé),mi célt szolgál és a későbbiekben hasznát veszem-e?
-2.Bagoly mellett állt 1 fószer asszem Kard nevű de elment onnét,később visszatér-e?(nem vettem fel tőle semmilyen küldit,nemrég Dodó kolléga írta hogy ad valamilyen extra izét a -semmisítsd meg a bandita tábort Elbruk segítségével- után.
Valaki írna pár sort hogy milyen küldiket ad?! -
rétisün
veterán
válasz dodopek #12341 üzenetére
köszi!
(#12340) Aarpok: még nem megyek át én se, csak megkaptam a küldit az sbu összekötőtől. most éppen a monolith rejtekhelyeket töltögetem (majd) csak gondoltam ha már arra járok, megnézem azt a hullát.
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #12339 üzenetére
Ez ellen úgy védekeztem mielőtt elmenten volna a raktárakhoz megkerestem a hullákat és felvettem a robbanószert.Vittem magammal és mikor visszaértem pripyatba már csak az ajtót kellett berobbantanom.Ez ténylegesen egy bug a módban,hogy eltűnnek néha a hullák és akkor megáll a küldi,mert máshol bemenni nem lehet az épületbe (próbáltam)
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #12336 üzenetére
közben már mehetek a katonai raktárakhoz
viszont nincs meg a holttest, amit át kéne vizsgálnom, ha jól emlékszem ez egy bug (akik eltűntek, amikor a zavaróadás forrását keresték, pripjatyban)
vagy csak nem vettem észre a nagy fűben? fegyvereket találtam, de holttest nincs, a térképen se látni a szürke pöttyöketwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
éjszaka, sötétvölgyből zatonba, 3 méterre az alpha csapattól értem át....ők persze egyből tudták, mi van, én hirtelen azt se, hol vagyok, merre szaladjak
aztán sajnos le kellett lövöldöznöm őket, hogy odaférjek az átjáróhoz pedig nem is lett volna muszáj, mert pripjatyban volna dolgom
-
dodopek
addikt
Noé küldetés...
Két hullámot ledaráltam 5 perc alatt, aztán egy snork elintézett...
Folyt köv talán holnap, ha lesz rá időm... -
rétisün
veterán
válasz Aarpok #12334 üzenetére
még nem értem el a katonai raktárakig.
de visszatöltöttem egy korábbi mentést, ahol még jó a gauss (igaz, így a 'könyvtárosokkal' is meg kellett küzdenem megint) és most jobban vigyáztam a törpékkel.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #12332 üzenetére
Én is úgy emlékszem 5.56 - os lőszerük van és ezek gyakrabban vannak a játékban is mint a 7.62 - es.A Saiga tűzgyorsaságban biztos jobb,mint a Remington 870 - es.A kisebb mutánsokhoz elég volt az ereje a szívósabbakhoz már Gauss - t használtam persze miután rendelkezésemre állt addig Remington.A SPAS12 - t az alapjátékra értettem ott azt használtam.Az SVDK nekem tetszett ténylegesen 1 lövés és terült az ellenfél.A géppuskákat hanyagoltam a játékban nehezek nem pontosak (csak az ellenség kezében) fordulni is nehezebb velük.Az a fegyver az XM8 - as 100 - as tárral elég jó cucc Cyborg szokott rambózni vele.
(#12333) rétisün Nekem a katonai raktárak ették meg a Remingtonomat pontosabban a sok mutáns.Visszatérve a sötétvölgybe egy renegáttól tudtam szerezni.
SpoilerSüni: A katonai raktáraknál a keleti őrstől nem messze van egy helikopter annak a közelében találsz egy Gauss - t fenyőfa tövében.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
feladat: sötétvölgy, leviathan megbíz a renegát tábor felszámolásával, ami az osztott anomália meg az ültetvény között van, a domboldalba.
taktika: a hídlábak fedezékéből kilövök egyet, akkor előbújnak, és le lehet szedegetni őket (bár igencsak pontosan eltalálnak úgy is, hogy csak kihajolva lövöldözök, korábbi tapasztalat).
megvalósítás: kilövök egyet. közben látom ám, hogy 3-4 stalker kolléga éppen kezdi ledarálni őket. mire észbekapok, már csak az üzenet jön: vedd fel a jutalmad
pluszpoén: odamegyek, felveszem a jutalmam: "szerencsére nem volt túl nehéz"
most még visszamegyek az x18-ba valami kisérleti stukkerért. egyszer már megcsináltam ma, de annyira leamortizálta az egyik kis gonosz törpe a gauss-t közben, hogy senki nem javítja, és bagolynál sincs másik úgyhogy még egyszer nekiesek.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #12329 üzenetére
Ezek az AK-k mind a 7,62-es loszert tuzelik, ugye ? (nem tudom eszben tartani a sok AK valtozat nevet).
Inkabb ugy tunik, hogy az 5,56-ost.
Ma a Szkvadovszkon lattam a kereskedonel AK103-at 7,62est.Felfejlesztve epp egy hajszalnyival jobb a alap fegyvernel, meg az AKM-nel.Kedvelem meg az MP5-os kommandos geppisztolyt, mert felfejlesztve nagyon nagy a tuzgyorsasaga, es panceltoro loszerrel maganyos ellenseget par masodperc alatt le lehet teriteni.
Talalkoztam meg hasonlo geppisztolyokkal, de azok valami uj loszert tuzeltek, es nem tudom azok felfejlesztve jobbak-e ilyen teren az MP5nel.
Aha, Remington, az nekem is tetszik, marmint az alakja
A SPAS12 az jo cucc, de a Saiga nem jobb nala ? Tuzgyorsasag tekinteteben ?
Aztan majd akkor megtudom hogy mi van az ongyilkos robbantonal, mert felveszem a kuldit.
Majd egy het mulva, mert most utazom el...Mesterlovesz puskak : talalkoztam valami angol es finn valtozattal is, meg egy masikkal ami a kofejtonel levo banditanal vagy kinel van, olyan elenkpiros loszert tuzel, 10,7es kaliberrel, ugy emlekszem.
A Barettet is lattam, egyik zsoldosnal volt, durva cucc, 1 lovesbol kifekudt egy zombi, pedig nem is fejbe lottem ha jol emlekszemJajj igen : vannak geppuskak is a jatekban : az orosz 7,62es es 5,56os ez utobbinak asszem 100as tarja van.
Provalta valamelyikotok teljesen felfejlesztve hogy milyenek ? Ez az amcsi SAW ?Valamint volt valami XM18 vagy mi a banat, az is gepkarabely 100 loszerrel a tarban...
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #12330 üzenetére
Mindenkinek más-más fegyver jön be és ezért ez elégé egyéni dolog.A sniperben sokáig használtam amit alapból ad,de a szökevény banditától szerzett nekem jobban bejött.Mind a kettőt kipróbáltam fejlesztés után és nekem meggyőzöbb volt az SVDK.Igen a Gauss az tényleg a legbrutálisabb fegyver a játékban csak egy kicsit nem odaillőnek érzem,de ez az én egyéni véleményem.
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #12329 üzenetére
nekem az svd-m, amivel a snipert kezdtem, jobban bejött, mind a szökevény banditás sdvk, de az enotban (mivel ott nincs svd-m) az svdk volt a legjobb, természetesen fejlesztve. az arctic is jó, csak lassan, lövésenként kell tölteni. a zsoldosoknál rendelhető barrettet nem próbáltam.
sgm-ben sajna a szökevény banditánál is csak svd van
persze a gauss a legdurvább, sebzésben, távolságban, de az csak jóval később elérhető, mint a sniperek, főleg az alapjátékban.
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #12325 üzenetére
Nekem kimondottan az AK széria (AEK,AK-74 tactic,AKMS) illetve a sniperben a kezdetben kapott SVD -M amit később leváltott a szökevény banditától szerzett SVD-K.Sörétesből a Remington 870 - es kedveltem.Ha az alapjátékot nézem ott is az AK-74/2 - es mellé mondjuk a SPAS12 sörétes mesterlövészből pedig SVD.Lőszerből természetesen a páncéltörök.
(#12327) dodopek Meg milyen szépen tud a szája mellé inni
(#12324) Antonius1978 Hogy milyen cuccai vannak már nem emlékszem rá[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #12325 üzenetére
ezekkel járok egy ideje, sniper mod:
sgm-ben ugyanez, kivéve a snipert, ott svd néven van, meg máshogy is néz ki.
-
Antonius1978
addikt
Amugy ki milyen fegyvert szeret kozuletek ? Egy rakas fegyverrel meg nem is talalkoztam, amiatt hogy nem tudtam tovabbjutni...
Erdekes, hogy az elso palyan a munkaado meg tud bizni egy olyan feladattal, hogy nyirjunk ki valami banditakat.Nos en 1et talaltam, es annal az SVDM vagy milyen nevu mesterlovesz puska voltNekem a AK-k tetszenek, de a 7,62mm-esek.Azokbol 1 fejloves, es maris fekusznek meg a banditak
Es a panceltoro loszerrel meg meg jobb.Az 5,56-os kaliberuek gyengek, 1 egesz tarral alig tudtam kinyirni 1 banditat, igaz, hogy lehet hogy tobbszor mellelottem vele...[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #12321 üzenetére
ha elvállalod, és elviszed, felrobban, akinek el kell vinni. viszont olyan lehetőség is van, hogy miután elvállaltad, visszaadod neki a csomagot ("Elbizonytalanodtam. A tüzijátékod sokkal inkább hasonlít egy "pokolgépre". Inkább vidd el te magad.") akkor sincs semmi.
talán valami jutalmat kapsz, ha elviszed. ha fel is robban a fickó, annak sincs semmi hatása se a sztorira, se a frakciókhoz való viszonyodra, semmire.
mod: sokáig tartott megkeresnem, milyen szöveggel mondja le az elvállalt küdit
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #12321 üzenetére
Felveszed a küldit és leszállítod a cuccot az illetékesnek (PDA - n mutatja hova kell menni) amint átadtad menekülj mert azaz agyas felrobbantja magát a cuccal és te is mész vele,ha nem vagy elég távol.Utánna meg snorkok jelennek meg.Annyi jó benne hogy lesz nála egy pendrive ami rejtekhelyét adja és a cucci rád szállnak.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
Atjuttam Zatonba.Van egy stalker a hajon valami Bosszuallo vagy mi a neve, az agyaknal kuksol.Valami csomagot akar elkuldetni velem a szennyviztisztito melle, talan valami bomba.Az elozo jatekban nem vettem fel a kuldit, vagy visszamondtam, mar nem tudom...
Itt mi a lenyeg, ha emlekszik valaki ? -
rétisün
veterán
válasz Aarpok #12316 üzenetére
még én sem találkoztam egyikkel sem a mostani játékokban. asszem korábban a katonai raktáras becrashelős enot modos játékban alphásokkal találkoztam (ők asszem nem örültek neki )
viszont amióta modokkal játszom, és le lehet venni a ruhát a manusokról, most először találtam egy tagon (sima, alap) exoskeletont.
ja nem, egyszer a hajnalos tagról, akit el kellett kísérni a társaihoz, aztán vérszívók jöttek, és jól meg is halt, le tudtam venni egy hajnal exo-t.
most meg mononlitos exoban nyomom (az sgm-ben) csak már nem maradt pénzem felfullosítani....
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Medvelászló #12314 üzenetére
Azt nem tudom miért irja,de a lényeg az kísérd vissza a túlélőt és ennyi a meló.
(#12315) rétisün Még alfa csapatot sem csirkét meg főleg nem
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #12314 üzenetére
az katonai szerszám, majd csak pripjatyban kell, de oda is csak akkor, ha katonai exo-t akarsz fullra fejleszteni. ami egyébként egy jó kis cucc, de a lényeg, hogy ezt időnként bedobja a játék (pl. a csirkénél szokta még) nem kell vele törődni, ez nem küldi, csak egy apró bug.
tényleg, pripjatyban talált valaki csirkét?
-
Medvelászló
senior tag
válasz dodopek #12311 üzenetére
Sztem egyik legnehezebb meló a játékban,én rpg-vel,a controllert meg M14-el oldottam meg.
Más:Hajnal bázis-valami poénos küldi-Janov és cementgyár közti állomás kék lebegő izgő-mozgó izék amiket szét kell lőni,aztán ha eltűnt az utolsó is valami RKB-86u szarszám kell valami szerelőnek de semmi a térképen.
Valakinek ötlet? -
dodopek
addikt
Felvettem a noé küldetést... Van erre elkülönítve 250 sörét, 20 M203, 600 lőszer a géppityuba, meg persze RPG a controllernek...
-
Medvelászló
senior tag
válasz Medvelászló #12309 üzenetére
Hál istennek és a mentéseknek,leadtam ismét a papírokat most már jelöli a térképen a szarszámokat!
Köszi a helpet mindenkinek! -
Medvelászló
senior tag
Ez kurva jó lesz,valami gebasz van nálam mert a zatonbéli letapogatókat sem mutatta elsőre(írtam is nemrég)
Asszem megint neki fexek a küldinek,ha nem műkszik akkor hagyom a francba az egészet.
Köszi a segítséget skacok! -
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #12304 üzenetére
annyi minden küldinél nem jelez nálad a pda, be van kapcsolva egyáltalán, hogy a mellékküldiket is mutassa?
-
rétisün
veterán
valami nálad nagyon nem jól működik
gondolom a detektorfejlsztéshez szükséges szerszámokat kellene neki elvinned, azt pedig mutatnia kéne a pda-n, hol vannak (legalábbis az sgm és a sniper modban is mutatta nálam, nemrégen csináltam én is ezeket a küldiket)
(#12305) Aarpok: nálam most mindkétszer abban a fura építményben volt, amelyiknek az alján a csőben lövész levele van elrejtve.
előtte viszont ott, ahol mondod.[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
Egy szerszámkészlet kell neki,de ezt is mutatnia kellene (már mint a helyét).Nézz körül ott ahol azt a doksit találtad ami arról szól,hogy az alagutat feltöltötték gázzal.Ezt akkor találod meg mikor papírokat kell keresni a pripyatba vezető úthoz.
(#12306) rétisün Akkor lehet ennek sincs fix helye,de a lényeg hogy mutatnia kell hol van.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Medvelászló
senior tag
Hali All!
Valaki segítsen légyszi!
Novikovnak leadtam a konfig és koncepciós papírokat(Cementgyár és Volhov rak.bázis)majd azt kérte hogy vigyek el valami cuccot a Jupiter üzemből de nem jelzi a térképen.Bent vagyok az üzemben és lóf@szt sem találok.Valaki adna pontos leírást mit és hol keressek pontosan? -
Vladi
nagyúr
válasz Antonius1978 #12299 üzenetére
painball meg air puskákat elő és irány Ózd.
süni: Jah.
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest