-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
ArthurShelby #31942 üzenetére
De morcosak vagyunk így korán reggel.
Nem, nem csak így kerek, ezzel együtt sem lenne az, de ez magánügy.
Van egy rendszer, amiben bizonyos eszközökkel csak ezen az úton lehet kommunikálni, egy biztonsági rendszer hosszútávú tesztjének része. Nem csak azért, mert ettől olyan nagyon jó nekem.
Nem gondoltam volna, hogy probléma, ha valaki használ egy rendelkezésre álló szolgáltatást és problémát tapasztal vele (ami 99%, hogy eszköz vagy beállítási hiba), akkor "ne használd" legyen a megoldás és hülyének nézni a másikat (személyeskedő megjegyzést tenni rá), ha teszi. Főleg úgy, hogy más routerrel nem tapasztalható hasonló gond és nemrég még ezzel sem volt. Reméltem, hogy belefér ebbe a topicba a kérdésem és a beszámoló a saját közben felmerülő ötletemre, hátha valaki egyszer ilyet tapasztal majd. Ráadásul ha jelentkezett volna pár ember, hogy nála is ez a jelenség és ne is foglalkozzak vele, mert az egész hibás, akkor én is másképpen állok hozzá.
De köszönöm szépen, peace!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest