Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Dehogy, ott azt láthatod, hogy 11.0.6.0 -ról 11.0.7.0-ra OTA incremental frissítést tölti le
Ezek szerint gyorsan kitolták a publikus frissítést beta-stable után (már amennyiben nem vagy Globál stable teszter)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
kisÁdi
aktív tag
Miért van az, hogy a Google assistant-et kb csak kétszer tudom használni miután beallitom a hangom, aztán kikapcsolodik magatol a voice match és azt írja something went wrong. Nem reagál. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
Karavik
veterán
válasz Tacsilaci #5641 üzenetére
Ismert hiba legújabb EEA 11.0.7.0 stable kiadásban. Pro módban lévő EV (exposure value) miatt van: nem angol rendszernyelv használatával (pl. HU, PL ...stb) EV tizedes értékek helytelenül vesszővel vannak elválasztva pont helyett, amit a kamera app nem tud értelmezni és crash-el. Angol rendszernyelv használatával azért nem crash-el, mert EV tizedes értékek megfelelően ponttal vannak elválasztva, ami már értelmezhető a kamera app számára.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Sordoran
addikt
válasz pixta78 #5684 üzenetére
Ha magyar nyelven nem megy a kamerában a Pro mód, lehet más nyelven más nem ment. (vagy csak ez volt a hiba más nyelven is) Remélem hamar kiadnak egy javítást, bár legutóbbi hasonló problémánál 2-3 hét is volt. Engem nem érintett volna, mivel angolul használom a telefont, de nem siettem a frissítéssel, így most kimaradt.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Karavik
veterán
válasz technoboi #5679 üzenetére
System updater-ből csak simán be kell tallózni és telepíteni, de amíg ez a kiadás beta-stable (korai stabil) fázisban van, addig nem engedi feltenni, mert beta-stable OTA update permission kell hozzá. Ez azoknak van akik regisztráltak Mi Pilots-nak.
-
Karavik
veterán
válasz Karavik #5677 üzenetére
Global stable frissítés szintén tegnap reggel lett kitolva OTA:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.4.0.QFAMIXM_5e4cc092fa_10.0.zip
-
pixta78
senior tag
válasz Roland0224 #5682 üzenetére
Nekem be van állítva és tegnap reggel meg is jött EEA 11070
HOPPÁ!
Visszavonták!
Eddig nem telepítettem, most rámentem de azt írja, hogy nincs friss...[ Szerkesztve ]
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
juve600
nagyúr
válasz Roland0224 #5682 üzenetére
ez melyik rom ?
-
vrsptr
aktív tag
válasz LilProphet90 #5592 üzenetére
Nincs problémám, de nem lenne rossz valahogy elkülöníteni pl. színekkel miről is szól épp a hozzászólás (gondolom ilyet nem tud fórum), hogy hamar ki tudd hagyni a számodra nem érdekes dolgokat.
Nem olvastam vissza, de jött a 11.0.7 frissítéssel magyar régióra Téma alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Karavik
veterán
Akinek kell új EEA stabil (beta stable) tegnap reggel küldték ki OTA Mi Pilots team-nek:
[ Szerkesztve ]
-
technoboi
tag
válasz aprokaroka87 #5673 üzenetére
Nem segített, várok türelemmel akkor
Iphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz juve600 #5668 üzenetére
Készenléti fogyasztáson kívül nem sok hibával találkoztam eddig.. Legalábbis, ami nagyon befolyásolta volna a működést.
Ez az alkalmazásoknál látható szürke sáv is inkább esztétikai.. De majd gondolom 1-2 héten belül úgyis javítják.
(Tegnap kiváncsiságból beleolvastam iphone és más készülékek topikjába, hivatalos ROM-on pl. térerő problémák adódtak iphonenál, nem halló másik fél, szakadozó beszéd - szerintem ez jóval idegesítőbb, mint ez a szürke keret az appoknál -, ja mielőtt valaki azzal jönne, hogy bezzeg az ios mennyire jó. Érdemes olvasgatni a készülékek fórumait. )
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Tacsilaci
tag
válasz Black&White #5666 üzenetére
Remélem igazad lesz! 😉
-
gaben88
őstag
válasz Roland0224 #5657 üzenetére
Nalam is. Jelentsuk minel tobben, hatha! :-) Bar engem annyira nem zavar, Gcamet hasznalok!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Roland0224
senior tag
válasz LilProphet90 #5658 üzenetére
Na az szuper lenne
-
LilProphet90
senior tag
válasz Roland0224 #5657 üzenetére
Ha minden igaz EEA-n is változik majd az akksi ikon valamikor a közeljövőben, szerintem sokkal esztétikusabb az új.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Roland0224
senior tag
Szintén kifagy a kamera pro módban (magyar nyelven van a teló)
Végre van téma app magyar régió mellett is és engedi az olyan témákat amik változtatják az állapotsávot illetve az aksi ikont (utóbbit nagyon vártam már mert nem tetszik a gyári ) -
gorcsev27
tag
Egy hete van meg, még aznap, ahogy megérkezett, megkapta a legfrissebb Global EU ROM-ot, eddig semmilyen bugot nem tapasztaltam.
Sikerült megtalálnom azt a Gcam verziót is, ami (nekem) hibátlanul működik:
[link] [link]
Gyenge fényviszonyok között határozottan veri a gyárit, szerintem a főkamera nappal erős megvilágításban is részletgazdagabb képet csinál, bár egy kicsit melegebb tónusúak a képei. Nem kell cycle, vagy long press módszerrel trükközni, ha lencsét akarsz váltani, vannak külön gombok hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
Tehát nyelvi probléma miatt fagy ki a kamera program?! Nem semmi! Vajon tudnak róla? Vagy túl kicsi ez a szegmens hogy foglalkozzanak vele és marad így?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Black&White #5651 üzenetére
Nekem a meizu m6 csinált ilyet flyme os 6 esetében, magyar nyelven volt amit kidobott a francba.
Akkor nyilván elkapta a miui-is
[ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
válasz Black&White #5648 üzenetére
A kamera ap fagyás miatt
Mondjuk én alapból angolon vagyok, lehet azért jó nálam.S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
Black&White
addikt
Angolra kell állítani a telefon nyelvét.
-
Tacsilaci
tag
-
Tacsilaci
tag
válasz aprokaroka87 #5642 üzenetére
Igen, már próbáltam! Mindhiába! Remélem hamarosan javítják!
-
Tacsilaci
tag
EEA Stable ROM (PFAEUXM ma reggel frissített 11.07-re. Azóta a gyári kamera alkalmazás ha Pro módra kapcsolok össze omlik! Másnak is?
[ Szerkesztve ]
-
Terentius
őstag
válasz ricsi0307 #5635 üzenetére
Mellesleg 7000 ft-ért az extreme digitalban lehet kapni eredeti akksit is. Nem hiszem hogy ők kamut árulnak. De persze az lenne a legjobb, ha 2 évet kibírna az eredeti akksi.
Legújabb Eu dev:
Eddig semmi gond, a képernyőzáron 2x megnyomva a hangerőt le indul a kamera is.[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
ricsi0307
senior tag
Nekem a OnePlus 3T ami az első fecske volt a gyorstöltésben annak idején a maga 20 wattjával 2 év után az elvileg 3400mah-s akksi 3000mah-volt AccuBattery szerint. Ha ez nem meggyőző akkor nem tudom mi. És az pedig naponta 2x lógott a kábelen.
Kano: Nekem sem, van egy otthon meg az autóba ráadásul az a lassabb 10 wattos. Mégis kihúzza nap végéig. A töltőpad meg este kikapcsol ha 100%-on van így nem tesz nagy kárt. Túl van ez misztifikálva mint a kijelzőt védő dolgok. Arra is sokáig vigyáztam nagyon és az lett a vége, hogy a fiókba berakott O+3T kijelzője karcmentes volt, cserébe 2 évig baszta az ujjam a védőüveg széle meg cserélgettem kb. havonta. Erre nem raktam semmit, május óta így használom porban koszban és kikapcsolt kijelzőnél ugyan tele van a mikrokarcokkal meg két, körömmel érezhető vonallal de használat közben semmi nem látszik belőle. Ebből levontam azt a következtetést amit sejtettem régebben is, hogy az edzett üveg minden leejtésnél törik de a kijelző ép marad ha rajta van ha nincs. Így nekem már nem fontos az hogy 2 év használat közben szopassam magam, azért hogy 2 év múlva karcmentesen adjam el vagy rakjam be a fiókba.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
új PE build [link]
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Főleg hozzáértők vagy vezeték nélküli autós töltőt (motoros karok) használók véleményére lennék kíváncsi az alábbival kapcsolatban:
1. A folyamatos töltés (főleg a gyorstöltés) miatt nem fog hamar kinyíródni az akkumulátor?
2. Árut szállítok, jó párszor van beindítva az autó, az állandó ki-be kapcsolás miatt a töltő, hogy fogja bírni?
3. Eddig úgy használtam, hogy beraktam a helyére, majd kihúztam a kábelt. Csak így ugye bent marad a helyén, félek hogy feltörik miatta az autót... (akkor dugom fel, amikor nafta kell neki)Mi lehet a megoldás?
Köszi
Sanya[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11i
-
kano
nagyúr
válasz ricsi0307 #5624 üzenetére
Azért mert nekem nem mániám egész nap tölteni a telefonomat és mindenhová töltőt beszerezni.
És azért idegesítő a 10% merülés, mert az alap Android nem merül ennyit csak a kis sárgák pakolják tele sok sz@rral a Miui-t. És igen, próbálok figyelni az akkura.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hroberto
veterán
Úgy látom az új EEA-n már magyar régión is vannak témák.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
kisÁdi
aktív tag
Végre sikerült felraknom a REVOS-t. Nagyon pöpec. A pocket mode viszont nem nagyon akar működni, always on display mellett nézegettem a zsebemben de nem sötétült el
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
Nekem amióta a kocsiba is vezetéknélküli töltő van azóta nap végén is max 50%-ig merül a telefon. Este is felrakom a kis padra lefekvés előtt és nincs gond. Nem tudom te mi miatt nem töltöd este, vagy hogy 10% készenléti fogyasztás egy éjszakára miért sok. Ha az akksit akarod kímélni akkor tök felesleges, 2 év egy telefon életciklusa nagy átlagban, annyit meg vígan ki fog bírni akkor is ha naponta 2X nyomod rá a 30wattot.
-
kano
nagyúr
Az EEA és az eu-s rommal is egy baj van, a nagy fogyasztás. Nekem nem tetszett az éjszakai 7-10%-os merülés.
Ezen kívül nincs baj velük.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
sb
veterán
válasz LilProphet90 #5620 üzenetére
LilProphet90 , batabe
Köszi. Nekem sincs már időm rá... meg anno ahogy visszagondolok a heti romcserékre X éve, azok sem voltak jobbak sokkal, csak akkor még a gyáriak sem voltak igazán használható szinten. Ma ha működik akkor úgy marad - ez az elv.
Gcam megy rendesen? Visszaolvasva úgy látom elég stabil.
Ill. még egy kérdés: a Type-C itt csak USB 2-es ha jól tudom. Emiatt itt gondolom nem megy a dokkolás monitorra kötve. -
LilProphet90
senior tag
Tökéletes a gyári ROM. Nemrég váltottam EU-ra, de nem ad annyival többet (plusz bugok), amiért számomra megérte volna. De ez szubjektív, mindenesetre ne tartson vissza a vásárlástól.
Szerk: Elvileg az új EU-romban is megvan még ez a szürke keretes bug appindításnál. Tudom, nem egy dealbreaker, de elég frusztráló, hogy három hét után nem lett még javítva.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
sb
veterán
Sziasztok!
Potenciális Mi 9 vásárlás előtt kezdtem olvasgatni a topicot. Látom, hogy nagy részben a különböző romokról van szó, de az nem derült ki mi ennek az oka. A gyári EU/Global problémás?
Vagy egyébként mehet a romolás nélküli használat is... (nyilván nem hibátlan működésre gondolok, egy-egy frissítés után 1-2 hiba előfordul más gyártóknál is...)
Köszi!
-
pixta78
senior tag
Aki letöltöltötte EEA 11.0.7.0- t mit tapasztalt?
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Black&White
addikt
-
kisÁdi
aktív tag
válasz Black&White #5599 üzenetére
Tiszta telepítés volt, de valószínűleg ennyire telt tőlem éjjel. Ismétlés a siker k...anyja. Munka után jöhet az újabb kör.
-
juve600
nagyúr
válasz Zsoleszhun #5600 üzenetére
aki majd felrakja írhatna róla hogy milyen lett mert az utolsó pár kiadás nem igazán sikerült
-
juve600
nagyúr
ma lesz új PE build is
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX - 128GB - Független
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest