Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Freemail
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.gab
aktív tag
válasz petipetya #10653 üzenetére
Sweet Lou 6, petipetya köszönöm!
Valószínű, hogy valami löttyi lehetett. Mintha egy finom réteg lett volna rajta.
Tegnap tele fújtam féktisztítóval. Az volt kéznél. Kifújtam sűrített levegővel. Sokkal jobb lett. Még a rezgés is erősebb. Bár ezt lehet csak beleképzelem. -
bloggiold
tag
válasz petipetya #10324 üzenetére
A Realme sem okoz csalódást. 2020 első negyedévében a Realme 157%-os éves növekedési rátával elnyerte a világ leggyorsabban növekvő okostelefon-márkájának a címét is. Szóval nem egy kutyaütő márkáról beszélünk, akik csak úgy ugatják ezt a telefonos bizniszt a távoli Kínából. A BBK áll a Realame mögött, de a Vivo, Oppo, OnePlus, iQOO is a cégcsoporthoz tartozó brend. 3 Realme telefonom volt eddig és mindegyik szuper
https://fontecone.blog.hu/
-
Pjoe69
tag
válasz petipetya #9449 üzenetére
Már többször érdeklődtem ez ügyben, de nálam nem sikerül életet lehelni a hangrögzítőbe. Kb. 2020. május közepéig remekül működött. Én személy szerint NEM állítottam át semmit. Azóta viszont nem rögzít egyáltalán. Ugyanez a szoftver verzió. Hol lehet valami elcsúszva nálam, hogy nem működik?...
Hívásrögzítésnél Automatikus hangrögzítés bekapcs minden számra.Tárcsázóból a TruePhone van telepítve, de az is már 2019 11 óta.
Esetleg valami ötlet, hol nézzek még körül?
Köszi. Zsolt
-
dilajoska1
őstag
válasz petipetya #8015 üzenetére
Lehet férreérthető voltam. Nem a Global romra gondoltam hanem a hálózat választásnál van olyan hogy Global. Azt próbáld kiválasztani hogy vissza áll e. A Global elvileg kezeli az LTE/UMTS.... hálózatokat. Úgy tudom így mindig a leggyorsabb hálózatot válassza automatikusan ami épp elérhető.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz petipetya #6234 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy régi MIUI-n, ha beírtam egy számot, amit nem hívtam még soha, akkor automatikusan a híváslista tetejére tette az új kontaktot.. Nyilván az közben lejjebb sorolódott, de ott egyszerűbb volt megtalálni az új kontaktot, mint az silabilázni, hogy milyen néven mentettem el korábban, mert ami akkor még logikusnak tűnt kontaktnévnek, később nem jut eszembe.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Sordoran
addikt
válasz petipetya #6178 üzenetére
Engem se zavar, de azért az bosszantó, hogy már kb. 3 hete kiadtak egy frissítést EEA-ra amit aztán gyorsan visszavontak egy apró hiba miatt (nyelvi fájlokban ugye az az egy karakter), és azóta nem tudták kiadni javítva.
Viszont mivel nincs hiba, és hiányosságom, így tényleg csak maga a tudat bosszantó.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #4458 üzenetére
Pont 31-én érkezett a Nillkin H+ Plus Pro tempered glass screen (link az előző hozzászólásban). Ez már valóban lefedi a kijelző aktív részét,:széltében pontosan akkora, hosszában pedig túl is lóg azon. A gesztusok használat kényelmes, sehol sem akad bele az ujjam a széleken.
Érdekesség, hogy eleve orosz nyelvű borítékban jött, tehát nem kínai volt átcímkézve, hanem a papíron eleve cirill betűk szerepeltek, a feladó pedig valami tatárföldi város volt (pontosan meg nem mondom, már kidobtam). Ez volt a legelső olyan Nillkin termék, amit közvetlenül a honlapjukról rendeltem. A doboz tartalma látható a linken is, én már kissé soknak éreztem a körítést, annyi minden szirszar volt benne (például 2 db kameralencse védő glass is).
Ennyi pénzért ajándék, bátran ajánlom. Semmi fekete keret, teljesen átlátszó az egész.
"nincs rá lezsóidő"
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #5075 üzenetére
Ennek örülök.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #5064 üzenetére
Xiaomin? Mert nekem HTC U11-en megy, de itt nem. Milyen rom és hogy csinálod pontosan?
Terentius
Vegyes, de nincs folyamatosan bekapcsolva a mobilnet csak, ha használom. És csak Messenger Light-ot használok.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #4456 üzenetére
A Google hírfolyam teljes szélességén túl nyúlik (a fekete, már nem információt tartalmazó részbe). Tolómérővel lemérve 69.9 mm széles. A hosszúsága egy kicsit túl hosszú is, mert alul és felül is van egy olyan rész (kb 1-1mm) ahol nem tapad tökéletesen.
A szélességgel nincs gond.
Nem tudom jól lefényképezni:
[kép][ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #4451 üzenetére
6.6cm. Nem kevés, mert egy TPU tokkal teljesen jó. Van egyáltalán olyan üveg ami a kerekített széleket tökéletesen fedi? Mert nem nagyon láttam még. De igazából nekem az nem volna jó, mert tok mindenképpen kellene rá.
-
pataig
tag
válasz petipetya #4017 üzenetére
Elnézést a felkiáltójelek miatt! Igazából régóta írok így , s nem indulatot szeretnék kifejezni vele, hiszen itt egyébként sem ez a cél, hanem, hogy egymásnak segítsünk! Bocsánat!
(#4020) Laci.M - írtam nekik, mert telefonon nem tudtam elérni őket. Most kíváncsian várom a válaszukat.
[ Szerkesztve ]
-
B. Tamas
aktív tag
válasz petipetya #3923 üzenetére
Nincs jelentősége, nekem nyitva és EU DEV ROM-om van ( egyelőre root nélkül).
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz petipetya #3896 üzenetére
Nekem az általad linkelt képen mindkét telefonszámom látszik.
Gondolom mikor felállt a rendszer, behelyezted először a SIM kártyát, akkor nem mentél rá az értesítési sávon a SIM kártya aktiválására.
Vagy aktiváld be(Kínába küld egy SMS-t a háttérben, ezzel hitelesíti), vagy, ha nem akarod aktiválni, akkor a legközelebbi ilyen értesítésen nyomd rá az ujjad, és szimplán tiltsd le, hogy ne küldjön értesítést.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
HardRic
addikt
válasz petipetya #3661 üzenetére
Nincs, még a legújabb alpha launchert letöltve sem.
Anno azt olvastam, hogy volt egy beta vagy alpha verzió amivel bejött az app drawer, és csak akkor látszik, ha arra frissítesz rá.
Más: a klasszikus MIUI kinézetű alsó 3 gombot nem bírom előcsalni, csak a teli gombos verzió van 11-en is. Szóval a xiaomi eu screenshotokon látott gombokat már ők hekkelték bele?
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #3614 üzenetére
Eddig semmit sem kellett jelentenem, minden korrektül működik. Még a banki appok is, mint CIB, Curve, Revolut, Google Pay érintéses fizetés stb., melyektől azért tartottam kicsit. Egyedül a BKK Mobiljegy bérlete veszett össze az Android 10-el, ám ez a hazai fejlesztésű app hibája volt, amelyet a panaszbejelentést követően (persze mások is jelezték nekik) pár órán belül orvosoltak egy frissítés formájában. Egyszóval eddig nem látom okát annak, hogy csúsznia kellene a Globál OTA-nak.
"nincs rá lezsóidő"
-
Karavik
veterán
válasz petipetya #3614 üzenetére
Ha gondolod csatlakozhatsz Mi Pilot telegram csoporthoz is Mi9 device specifikus és Mi Stable Tester-Global (közös csoport)
(#3617) laciki:
Ha EEA stable ROM-on vagy akkor nem fog menni csak Global Stable-val
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
B. Tamas
aktív tag
válasz petipetya #3455 üzenetére
Ez azért biztonságtechnikailag aggodalomra adhat okot.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz petipetya #3263 üzenetére
Ennek a doboza tetszik, mert mutatja töltést.
Amúgy nekem Redmi Airdots-om van.Deep/progressive house-t hallgatok rajta konditeremben.
Ehhez a stílushoz nagyon jól szól, soundcloudról szoktam hallgatni, de egy PowerAMP-al még jobban be lehetne állítani.
~6300Ft-ért vettem.Annyi, hogy szerintem nézek rá másik harangot, mert a jobb fülemben totál jól áll, de a balban néha igazgatnom kell.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Black&White
addikt
válasz petipetya #3149 üzenetére
Mert fastboot ROM-ként még nem volt elérhető.Arra meg néha szükség lehet, ahogy azt pár napja is olvashattátok. Régió váltás, eladás előtti teljes gyalu esetén.
Ti globalosok csak OTA-n, illetve Recovery ROM-ként kaptátok meg szeptember végén.
-
Spooky
tag
válasz petipetya #3126 üzenetére
A dolog pikantériája hogy A2 ről jövök milyen érdekes ott sikerült megoldani mindent....twrp alól is. Ergo nem hinném hogy akkora balf@sz lennék hogy magamból kelljen kiábrándulni😂😂.
Nem vagyok android guru az biztos de ha lepésről lépésre követsz egy leirást mégsem sikerül , mások pedig olyan alternatívákkal próbalnak segiteni ami a leirásban közel sincs akkor lehet nem bennem van a hiba.[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
-
walakyb
aktív tag
válasz petipetya #1581 üzenetére
Hat, nekem elegge elenken el emlekeimben, amikor meg a telefon identitasat kellett atirni, hogy a tv go egyaltalan mukodhessen. Szerintem sajnos sokkal inkabb gazdasagi a megfontolas, erre utal a telenor kamuzasa is, hogy nincs kesz a program az adott telefonra, de bezzeg az altalunk forgalmazott keszulekek!...
-
válasz petipetya #1292 üzenetére
Hát éppen az az, 9T-m van, de note 3/4/5/6/7 után horror ez az üzemidő SOT-ban. Ha 8 óra lenne 25-91 között azt mondom jó, de 8 csak akkor ha 0-100 között megy, amit én nem preferálok.
Most így full mobnet állanadó kevés térerő mellett 4:45 - 5:00 SoT. otthon 5:20-5:45 wifin ülve, de állanadó rossz térerővel. Meg megy a Mifit Bt és full sötét minden a telefonban, még s Chrome is.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz petipetya #1105 üzenetére
Rengeteg olyan feature van, amit én is csak véletlen találtam meg.
Pl az is érdekes, ha csinálsz egy panoráma képet, ha azt a messengerben küldöd el, akkor csak simán elküldi, de, ha a galériában nyitod meg az adott képet, felfelé swipeolsz és úgy küldöd, akkor a messenger úgy tudja nézni a panoráma képet, hogy forgatja a telefont és úgy pásztáz a képen.
Pl. képernyőképet is 4 féle módon lehet csinálni, vagy 3 ujjal simiítasz a képernyőn, vagy a labdát használod és ott böksz az ikonra, vagy pedig lehúzod az értesítési sávot és kiválasztod az ikont, vagy pedig bekapcs + hangerő le. Plusz évek óta működik a görgetés funkció is, amikor ugye baromi hosszú screenshotot is tudsz csinálni. Persze ezt sajnos nem minden alkalmazás kezeli natívan.
Lehet szidni a miuit, de nem szarabb rendszer egyáltalán, mint bármi más, csak tudni kell használni és kezesbárány.
A labda is teljesen testre szabható, oda is tetszőleges alkalmazást lehet tenni, vagy akár képernyő videófelvevőt.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz petipetya #1029 üzenetére
Amúgy egész sokáig húzták ezek a telók is, amik fel vannak sorolva. Tegnap néztem, hogy pl. a hivatalos stabil Mi6-ra már V10.4.1.0 -án jár, és ezzel kapta meg a Pie frissítést.
A Mi5 hivatalosan tavaly október környékén lett EOL. És egy kedves fórumtársnak(davidvarga) köszönhetően tovább lehetett portolni Mi5S-ről, és a xiaomi.eu -s srácok pedig Karavik-on keresztül felvették a kapcsolatot vele és folytatták amit ő elkezdett, és azóta is jön rá a heti frissítés, holott már közel 1 éve hivatalosan EOL lett. (érdekes amúgy, mert a Mi5C,Mi5S,Mi5SPLus mind gyengébb, mint a Mi5, és a ROM letöltéseket elnézve, a Mi5 toronymagasan verte még a 3 készülék összeadott össz ROM letöltését is, xiaomi gyökérség és a legjobban sikerült Mi5 lett EOL. - VICC! )
Szóval, ha ne adj isten itt is befejeződik majd a támogatás, lehet, hogy valamelyik tesójáról lehet portolni tovább a ROM-okat.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz petipetya #1026 üzenetére
Ezek legalább 1-2-3 éves telefonok. Mi9-re még doszta ideig fog menni a béta program.
(amúgy gyűlölöm az ilyen clickbait címeket, fb csoportokban is mindenki ezt hozza fel, holott hót köze nincs a Mi9-hez, hanem csak a nagyon régi telókhoz)
-
mjani1172
addikt
válasz petipetya #941 üzenetére
Hű, én nem gondoltam volna hogy valaki ilyesmit csinál, viccnek szántam.
Én nem foglalkozom ilyesnivel soha. Folyamatosan megy minden.Más.
Van itt tökéletesen működő hívásrögzítő ami az Eu romon is megy esetleg?Nem tudom, nincs még ilyen telóm, csak ismerkedem vele és nekem az fontos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Warhammer 40.000
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok