Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
hallerlaller
addikt
válasz -Prometheus- #8340 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam.
Kár hogy a laggolós chrome hibát még mindig nem javították dc dimming mellett :/ marad a Firefox.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
K4t4lin
újonc
válasz -Prometheus- #5257 üzenetére
Tegnap nekem is lejárt a 168 órám, a bootloadert sikerült kinyitnom, majd a vbmeta flashelésnél ugyanígy elakadtam. fastboot: unknown option -- disable-verity. A fastbootot hogy cserélted ki újabbra? Ha csak felülírtam az adb mappában a fastboot.exe-t, nem történt változás. A fastboot flash vbmeta vbmeta.img parancsra nem találta az eszközt. Az sem tiszta, hogy a telefonnak közben fastboot módban kell lennie? Kipróbáltam úgy is, ekkor viszont a vbmeta.img-t nem találta, amit bemásoltam az adb mappába. Mit csinálok rosszul? Sajnos fogalmam sincs mit csinálok, de szeretném az eu romot.
-
kano
nagyúr
válasz -Prometheus- #5257 üzenetére
Elég csak ennyi:
fastboot flash vbmeta vbmeta.img„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
B.Ross
kezdő
válasz -Prometheus- #4176 üzenetére
Én igen..9SE-n. 50 % feletti Android rendszer fogyasztàssal. Igazàból tömegek talàlkoztak a problémàval a 9-es csalàd minden tagjànàl. Nàlam egy FR megoldotta. Remélem tartósan.
-
Sordoran
addikt
válasz -Prometheus- #4176 üzenetére
Nem, sőt, talán fokkal jobban is bírja. Hard reset talán megoldja, ha nem egy saját magad telepített app okozza a hibát. Ha mégis, úgy a hiba ismét elő fog jönni. (érdemes megnézni mi meríti)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
La Magra
tag
válasz -Prometheus- #4021 üzenetére
De az is csak Quick Charge 3-as, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest