Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz gabikiraly2 #5366 üzenetére
kipróbáltad ?
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #4458 üzenetére
Pont 31-én érkezett a Nillkin H+ Plus Pro tempered glass screen (link az előző hozzászólásban). Ez már valóban lefedi a kijelző aktív részét,:széltében pontosan akkora, hosszában pedig túl is lóg azon. A gesztusok használat kényelmes, sehol sem akad bele az ujjam a széleken.
Érdekesség, hogy eleve orosz nyelvű borítékban jött, tehát nem kínai volt átcímkézve, hanem a papíron eleve cirill betűk szerepeltek, a feladó pedig valami tatárföldi város volt (pontosan meg nem mondom, már kidobtam). Ez volt a legelső olyan Nillkin termék, amit közvetlenül a honlapjukról rendeltem. A doboz tartalma látható a linken is, én már kissé soknak éreztem a körítést, annyi minden szirszar volt benne (például 2 db kameralencse védő glass is).
Ennyi pénzért ajándék, bátran ajánlom. Semmi fekete keret, teljesen átlátszó az egész.
"nincs rá lezsóidő"
-
baitsee23
őstag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Samsung Galaxy S24
-
B. Tamas
aktív tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Black&White
addikt
válasz gabikiraly2 #5388 üzenetére
BUÉK topiclakók!
-
Banderasz74
tag
Boldog Új Évet Kívánok a fórum társaknak. 🎉🎉🎉🙂
-
gabikiraly2
aktív tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
Csend a lelke mindennek!
-
macssessz
tag
Üdv!
Segítene valaki? Megmérné pontosan a kamerasziget üvegfelületét és megírná? A3 tulaj vagyok és nem kapok pesten kamera védőt. A tiétekhez találtam, nem tudom egyezik-e a méret?
Köszi előre is. -
ricsi0307
senior tag
Valaki tudna linkelni PixelExperience romhoz egy fasza Gcamot? Xda-n urnyx 7.2 nagyon jó képet lő, végre van zaj aminek a vonalélesség miatt örulök, viszont vakuval a képeket nem menti el. Most leszedtem meg hármat de valami mindegyikben rossz, vagy a videó nem megy vagy nincs benne lencse valasztó.
-
HardRic
addikt
válasz Criminal017 #5374 üzenetére
A pentile mátrix miatt néz ki így, mert nem minden pixel rendelkezik kék, piros és zöld subpixellel. Van piros-zöld és kék-zöld. A képernyő közepén át tudja verni a szemet, de az íveknél látszik a spórolás hátránya.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Criminal017 #5374 üzenetére
Ez a hülye lekerekítés miatt látszik csak, mindegyiknél így van kivágva az oled panel. Állítsd át sötét témára.
¯\_(ツ)_/¯
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #5371 üzenetére
Én is, mert a note 10 Isocell szenzora nem lenne jó.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ricsi0307
senior tag
válasz Criminal017 #5372 üzenetére
Ma raktam fel a PixelExperience romot és nekem dettó ilyen. MIUI-n nem tudom hogy ilyen volt-e nem figyeltem rá.
-
kano
nagyúr
válasz juve600 #5368 üzenetére
A vételi árért (100k). Nem lesz helyette semmi, mert marad a régi U11. Nagyon szerettem ezt a telefont, de a kamera terén nem volt előrelépés sajnos.
A RevOS-el szerintem nagyon jó telefon.
Meglátjuk, hogy mit hoz a Mi10, de ha abban Isocell kamera lesz, akkor arra nem lesz Gcam, így az is zsákutca.
Mindenesetre legközelebb megnézem, hogy mire van RevOS és ahoz mérten döntök.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pixta78
senior tag
válasz Criminal017 #5363 üzenetére
Nem tudok most képet lőni de nekem nincs ilyen aberrált pixeles szél sehol. Szépen eldolgozott, lekerekített.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
kano
nagyúr
válasz juve600 #5365 üzenetére
Elvitték a telefonomat. Egy kicsit azért sajnálom.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
juve600
nagyúr
válasz gabikiraly2 #5364 üzenetére
nincs benne magyar
viszont aksi az jó
2%-ot merült éjjel
stabil,gyors,full testre szabható
angol nyelvtudással -
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #5355 üzenetére
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Milyen programmal lehet megoldani, hogy a gyári zene lejátszó megjelenítse a borító képeket? Nem szeretnék ha nem muszáj másikat alkalmazást telepíteni...
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
még vergődöm egy kicsit...
Akinek van lehetősége rá, csinálna pár közeli-szemből képet a képernyő "sarkairól", az ívekről fehér szín megjelenítésekor? Nekem nem olyan finom az íve, nem stimmel...
Köszi előre is!
-
kisÁdi
aktív tag
válasz adamfriday #5348 üzenetére
Igen, tudom hogy ez ilyen egyszerű, eddig nem is volt vele bajom. Most is tökéletesen működik mikor a 12.27-t rakom fel. De én a 12.19-et szeretném, ennél viszont bent ragad a twrp-ben, nem indul újra megfelelően, csak ha visszarakom a 12.27-et újra.
-
juve600
nagyúr
-
han_lev
senior tag
Olyat tapasztalt már valaki, hogy a névjegyzékben megnyitja az adott kontakt, ott megpróbálok a számra rábökve hívni, és nem reagál..?
Vagy csak többszöri bökködésre kezdi el hívni...
Néha a kis "telefon" ikont nyomkodom. De csak rezdül, vagy beszürkül, vagyis veszi az érintést, de mintha "véletlenszerű érintés" lenne, és nem reagál.
Ötlet?
11.0.6 Globál Stabil
Android 10 QKQ1 verzió[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
kisÁdi
aktív tag
válasz Black&White #5344 üzenetére
Igen az tiszta, frissítésnél mindig így van, de most, hogy az egyel régebbit szeretném visszarakni, ujraindulasnal bent ragadt a twrp-ben.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz Black&White #5341 üzenetére
Próbáltam sima telepítőben betallozni a 12. 19 romot, de máshogy viszi végig. Twrp marad, és ott elveszek, nem tudom mit kell nyomni. A telepítést elvileg vegigviszi de bent ragad.
-
TTomax
félisten
válasz MiklosSaS #5327 üzenetére
Tudni kell helyén kezelni a dolgokat ha érted mire gondolok. Én 100ért vettem a 128GB MI9em.A gyári ROMal használom, Galaxy S2óta nem ROMolok,nincs értelme számomra.Teljesen élhető ennyi pénzért,és nem is várom el a telefontól,hogy S10,meg 11pro szintet hozzon.Amire használom arra tökéletes,ha meg lemerül marha gyorsan fel lehet tölteni. Amúgy most ezt a témát használom
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném visszarakni a 12.27 EU dev romot a 12.19-re. Hogy tudnam ezt a legegyszerűbben megcsinálni? Mindkét rom le van töltve a fájlokba.
-
Roland0224
senior tag
Valaki tudja ,hogy gyári romon lehet e emojit váltani illetve a betűk is változtak vele? (Angolul fonts) Előtte honoron letöltöttem egyet a netről aztán a téma alkalmazásban alkalmztam itt van rá valami opció?
Előre is köszi 😁
Ui.: Egy appot találtam de az nagyon gagyi volt. Vagy nem változott semmi vagy csak az emojik fele vagy nem volt ékezetes betű[ Szerkesztve ]
-
nyuwzer
csendes tag
Rövid Mi9 hibalista 1 hét használat után.
- Global ROM 11.0.6.0- Google Play áruházban van pár app, ami elvileg frissíthető (méretük csak pár kB), de ha megpróbálom frissíteni, mindegyikre hibát dob (nem sikerült a frissítés, próbáld újra). Amúgy szerintem mindből a legfrissebb verzió van fent. Próbálkoztam play alkalmazásban adatok törlésével, sőt a Letöltések alkalmazások adatainak törlésével is. Egy ideig eltűnnek ezek a frissítések, de pár perc múlva visszajöttek.
- Viber regisztrációkor egy QR-t kell leolvasni a kamerával. A viber elindítja a kamerát, de nem tudom leolvasni a QR kódot, mert a kamera nem fókuszál. Az előző telóm egyfolytában állítgatta a fókuszt ilyenkor. Az OTP-nél is QR leolvasás kell a belépéshez, ha az sem fog menni az nagy baj.
- Bluemail folyamatosan azt írja, Cant connect to server. Aztán pár frissítés után megjönnek a levelek. A háttérben futással lejhet probléma, elég hektikusnak tűnnek az értesítések. Az alkalmazásban a korlátozást kikapcsoltam, az autostartot be. Van más amit tennem kellene? -
TTomax
félisten
válasz MiklosSaS #5298 üzenetére
Nálam egy picit jobban teljesít mint az S10+ az is egy napos volt ez egy kicsit jobb,itt még marad benne nap végére.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Reszka89
újonc
Sziasztok! Lehetséges Mi9-el egyszerre csatlakozni bt órára illetve bt fülesre?
Előre is köszi a válaszokat.
-
kano
nagyúr
válasz han_lev #5318 üzenetére
Ez nekem bejött.
[link]„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
the radish
senior tag
Hát valamit elcseszett nálam a legújabb eu dev.
Eddig tökéletesen ment akár egész nap bt-n keresztül a Spotify, de most kb. 40 percenként megszűnik a Bt egy pillanatra létezni. Pont csak annyira, hogy az eszközt eldobja.
Először nem tudtam, hogy mi az oka a csendnek, de aztán a sokadik alkalom után kézbe kapva a telefont jól látható, hogy az amazfit órám kapcsolata is éppen halott...
Eddig soha nem volt ilyen problémám és más nem történt a frissítésen kívül... -
juve600
nagyúr
válasz gabikiraly2 #5317 üzenetére
Mennyire stabil ez a rom? stbabil
Dupla koppos ébresztés ? van
altatás van benne? nincs
Arcalapú feloldás? nincs
Gesztusvezérles? van
[PE ROM]telepítés menete :
twrp fel
utolsó eu dev rom telepít
twrp indít-format data-yes
twrp újraindít
speciális törlés-ott minden pipa és törlés
twrp NEM indít újra !
PE rom felmásol
PE rom telepít
wipe cache
restart system[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Köszönöm a tanácsokat. Lehet elengedem a mi9-et. Vagy P30 vagy A90 5G lesz belõle.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már az AliExp-ről olyan üvegfóliát és tokot, amivel maxosan meg volt elégedve?
Üvegbe az lenne a jó, ha nem lenne fekete kerete, de úgy lenne méretezve, hogy a széle nem lóg sehol túl, így nem kell semmiféle extra lötyi ahhoz, hogy körbe ne legyen "levegös" vagy szürke kis csík.
..
A tok meg inkább szolíd (fekete) elegánsabb kivitel lenne jó, de erősen tartsa, és védje rendesen (szilikon, vagy gumi)
Szóval, ha találtatok már ilyet, ami teljesen jó, légyszi linkeljetek nekem...
UI: végig kerestem a fórumot, vannak is jók, de lehet azóta több tapasztalatot szereztünk.. :)Poco F5/pro
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz juve600 #5312 üzenetére
Mennyire stabil ez a rom? Dupla koppos ébresztés, altatás van benne? Arcalapú feloldás? Gesztusvezérles?
Lehet teszek vele egy próbát, mert a mostani eu dev kissé gáz lett... Ráadásul nálam sokkal jobban merül, mint az előző heti, pedig minden ugyanúgy van beállítva.
Esetleg egy linket tudnál dobni, hogy hol érhető el?
Köszi[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
-
juve600
nagyúr
válasz kvojnovics #5314 üzenetére
Alkalmazások-összes alkalmazás- adott alkalmazás-speciális-akkumlátor-háttérben történő használat korlázotása-korlátozás
ezt csináld meg Face,Google,Chrome,stb alkalmazásoknál,csak a kimondott rendszer alkalmazásoknál ne
illetve még egy dolog
hálózat-mobilhálózat-előnyben részesített hálózattípus-itt állítsd GSM-WCDMA-LTE- re
,újraindítás után is megmaradezek állítsd be és utána 1 nap próba,hidd el sokkal jobb lesz
-
juve600
nagyúr
válasz kvojnovics #5307 üzenetére
PE rommal kb dupla a képernyő idő a miui-hoz képest
-
kano
nagyúr
válasz adamfriday #5310 üzenetére
Igen. És mindenféle helyadatos (wifi keresés, stb.) dolgot tiltok, Facebookból is csak a Messenger Lite van fent.
Szerintem egyébként a legtöbbet teszi a sötét téma.
És RevolutionOS van rajta.Úgy néz ki sikerült eladni a telót.
-
adamfriday
senior tag
válasz kvojnovics #5303 üzenetére
Xiaomi.eu-n vagyok, de rengeteget számít a lefedettség, illetve a gyakori toronyváltás, tehát a hiba nem mindig a rom-ban keresendő.
-
kvojnovics
tag
Érthetetlen! Én most PE ROMot használok, de azzal se mjutottam még 5 óra fölé... Amint lejárt a nyitás előtti idő, azonnal ment fel Xiaomi.EU ROM, de azzal is hasonló volt... Fogalmam sincs mit csinálok ennél a telefonnál rosszul... Pedig mondom, amikor előtte volt már egy nálam, azzal nekem is úgy rémlik, hogy megvolt a 6-6,5 óra... Most meg...
-
B. Tamas
aktív tag
Egy átlagos napot simán kibír, ha tudom hogy aktívabban lesz használni arra az estre vettem egy akkus tokot. 3 hónap alatt 3x használtam kb, masszív outdoor navi+nyomvonalrögzítés + rengeteg fotózás.
[ Szerkesztve ]
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Terentius
őstag
Legújabb eu dev. Most újraindult a teló. Másnak is szokott?
OnePlus 12 16/512
-
kano
nagyúr
válasz kvojnovics #5303 üzenetére
Nekem simán hozza a 2 nap / 7h sot-ot. Igaz, nem EEA rom van rajta és full sötét téma.
-
kvojnovics
tag
válasz adamfriday #5302 üzenetére
Én örülök, ha 4,5 óra összejön... Ami azért furcsa, mert volt már nálam egy Mi 9, ami tudta ezt az időt...
Milyen ROM-mal használod?
Köszönöm!
-
ShadowLac
addikt
Ha a kamera is szempont, akkor csak is Mi 8 ba gondolkodj. Jobb mint a Mi 9é.
Mind a kettő google camerával.l!!![ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest