- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
Hmmm. Ace2-re Samu több mint fél évet csúszott a kiadással. Ráadásul a teló GB-del jött ki,így hiába volt 2 magos, ha a rendszer nem tudta használni...S3-ra kiadtak egy olyan 4.3-at, amit kénytelenek voltak visszavonni 2 hét után, annyira bugos volt. Szóval Samu sem tökéletes.
-
BOBAKILL
őstag
Valószínűleg a Kitkat tesztelését a felhasználókra bízták a mérnökök helyett.
Így megspóroltak pár hét tesztmunkát maguknak. Ez is egy megoldás. De legalább kiadták rá, ez is valami, még ha 1-2 helyen bugos is. A Sony is így adta ki a 4.3-at telóra azzal a különbséggel hogy ők már nem javították...Ha már itt tartunk miért vagy rossz véleménnyel a 4.2-es rendszerről illetve erről a tabletről?
-
-
kpityu2
őstag
Nekem rémlik, mintha lett volna egy kis nyafogás, hogy mikó lesz má kitkat? Annyit mondjuk meg lehetett volna tenni, hogy ha nem volt komoly tesztelés előtte, hogy valami jelzővel (pre, béta, stb.) hozzák ki.
Bár a hosszadalmas tesztelés egyrészt mostanában nem divat, másrészt a türelmetlen felhasználók nyüzsögnek a fórumokon, hogy tesztelhessék a próbaverziókat. A gyártó pedig a visszajelzések alapján majd javítja a dolgokat. Ezért is várom meg az első frissítést. -
Kobe
veterán
válasz
FET-MEN #3386 üzenetére
lehet én vagyok már zsigerből rossz indulatú, de ha a 4.2 V2-ből indulunk ki, én nem várnék csodákat, az is csak pünkösdi királyság volt a userek többségénél. Ha meg tisztában voltak vele, hogy elkapkodott portolás volt a 4.4, miért adták ki ennyire korán ? ha már a 4.2 V2 re fél évet kellett várni, nem hiszem hogy az az 1-2 hét rázta volna meg a népet a 4.4 re várás közbe....
-
BOBAKILL
őstag
Igen példás a szoftveres támogatása. A "nagy" gyártók is példát vehetnének a Wayteq-ről.
Ezek után már bátran meg merem venni a tabletet.
Köszönöm a hasznos információkat! -
FET-MEN
veterán
Ajánlanám figyelmetekbe a wayteqforum.hu olvasását.
Szóval a jó hír ezért érdemes WayteQ-et venni -
válasz
BOBAKILL #3383 üzenetére
Hozzáértőnek nem merném magam nevezni, csak a tapasztalatomat osztottam meg. Én szerencsésen vettem, gyönyörű állapotban, tokkal, még 8 hónap garival 45 k.-ért.
Siettem, nem is néztem nagyon utána. Egy Concorde 9.7 IPS utódja, ott a JellyBean-t vártuk megváltáskánt, hivatalosan soha nem érkezett meg google aláírás hiányában - azt is szerettem, de nem lehet összehasonlítani (az szegény kómába esett, videovezérlő tönkrement).
A v2 előtt nálam is volt pukkanásos kikapcsolás, de már létezett a v2 mikor megvettem, csak nem volt frissítve. Gyorsan felkerült, gyorsan megnyugodtam. Nem is tervezem a KItKat-et felrakni, csak ha a tapasztalatok a v2-höz hasonló megbízhatóságot jelzik már, esetleg.
Mindez az én tapasztalatom, lehet hogy szerencsém is volt a hardware résszel, van aki nagyon panaszkodik, lásd korábban. -
bazsee83
tag
Sziasztok
Valaki próbálta már valamilyen virtal PC-n telepíteni a romot?
Ha igen akkor melyiket használta?
Nekem Oracle VM VirtualBox van fenn és azon nem tudom feltelepíteni a Tab drivert. Fura mert tőbb más külső drivert meg fel tudtam tenni. Próbáltam azt is ami a WIN8.1-hez van, de azzal sem jártam sikerrel.
Nem nagyon akarok 2 oprendszert a gépen. -
válasz
BOBAKILL #3374 üzenetére
Én is FET-MEN-nel értek egyet, nagyon jól használható v2-vel, 1600x1200-on van (úgy maradt miután kipróbáltam, nem szándékosan - így is nagyon szép a képe). Aksi bika.
Gyors böngészés (naked browser), játékok szépen mennek (MC4), én nem tapasztalok zavaró akadozást. Én mindig kikapcsolom a wifit, ha nem használom, nagyon gyorsan kapcsolódik, nálam wifi jelet ott vesztett el, ahol már az iPad3 is erősen gyengélkedik. -
BOBAKILL
őstag
válasz
FET-MEN #3372 üzenetére
Köszönöm a választ. A 79gci és e között vacillálok, arra van ugyan kitkat ami jól működik viszont kisebb a kijelző és gyengébb az akksija jóval. Illetve talonban van még egy prestigio is. A hdmi kimenet is mindenképp kell.
Videoteszteken meggyőzőnek tűnik, de azért a mindennapos használat tapasztalata többet ér. -
Deadzone41
őstag
Van egy kis gondom, vettem ebayről egy hdmi kábelt, 16:9 es monitorra kötném, de a tablet 4:3-as képét széthúzza rajt. Lehet ezt valahogy orvosolni, vagy ez csak így működik? A másikngond, hoogy 1080p- be szétesik a kép. A kábel lehet szar? Vagy valaki tapasztalt már ilyet?
-
Kobe
veterán
válasz
FET-MEN #3366 üzenetére
hát én a V2-t től egészen konkrétan volt hogy majdnem falhozvágtam a gépet....nem is egyszer....a 3 percenkénti 40-50 mperces beakadások, a folyamat alkalmazás leállt ablakok,a szimpla 1 db email értesítéstől csutkára fagyó tablet, és a véletlenszerű újraindulás, minden csak nem felhasználóbarát
-
kpityu2
őstag
válasz
zsudvari #3365 üzenetére
Lehet, hogy mások a szempontjaink.
Nekem a stabilitás fontosabb mint a sebesség, és a Visture esetében a stabilitással nálam voltak gondok. A kijelző okozta valamivel lassúbb reagálást én adottságnak tekintem, mivel adott SOC-LCD párosításban kínálják a masinát. Ki kell próbálni vásárlás előtt, akit zavar, az vagy erősebb SOC-al, vagy gyengébb kijelzővel szerelt gépet vegyen. Bár én nem érzem olyan nagyon lassúnak a reakcióidőt, igaz nem is vagyok egy nagy tablet teszter.
-
BOBAKILL
őstag
Erősen fontolgatom eme nagyszerű tablet megvételét.
Pár kérdésem lenne a tulajokhoz, akik már régebb óta használják:
1. A 4.2.2 V2es, elméletileg stabil rendszeren nincsenek fagyások vagy újraindulás, stb.? kitkaton mint olvasom ez még javításra szorul.
2. Kisebb felbontáson. (1600*1200) milyen jól futnak a játékok? például Dead Trigger 2?
Nem vagyok egy nagy játékos, de néha elszórakozom velük.
3. Mennyire "lassul" be a rendszer ha átváltok a nagyobb felbontásra? Filmnézésre és böngészésre gondolok elsősorban.
4. USB hub-ot rákötve használta már valaki egérrel és billentyűzettel a gépet? Mennyire jól használható úgy?
5. Lehet tudni hogy lesz-e javítása a 4.4.2-es firmwarenek?Köszönöm a válaszokat.
-
kpityu2
őstag
Nem tudom hogy most a v2-vel árulják-e, mert csak nemrég jött ki. A táblagép Beállítások - A táblagépről menüpontnál ( legalsó a sorban) tudod megnézni a build-számot. Ha ott 4.2.2_v2 van, akkor v2-es.
Egyébként nem nagy mókolás, pár hetente visszatérő téma itt a fórumon. Itt is, és a Wayteq oldalán, fórumán is részletesen leírják a frissítést. Egyedül a Win7 túlbuzgó online driver frissítőjével kell kicsit megküzdeni, de ha már fent van a frissítőprogi drivere, akkor csak pár kattintás. Ezzel amúgy is célszerű tisztában lenni, mert amikor a Wayteq kiad egy frissítést, akkor ezen a módon kell mindig telepíteni.
"Az itt említett problémák minden ROM kompatibilis gépen megvannak" Ezen a fentebb sorolt masinákat értem, amelyek ugyanilyen felépítésűek. Ha megnézed ezek fórumát, akkor ugyanazokat a problémákat sorolják fel, mint amelyek itt megjelennek.
-
St3ven
addikt
válasz
kpityu2 #3362 üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
A mostani szériát már alapból 4.2.2 v2-vel árulják? Vagy mókolni kell vele? Mert azt nem bánnám, ha meg lehetne úszni. Itt egyébként csak annyit ír, hogy 4.2, de ha jól tudom, eredetileg 4.1-gyel jött ki.
Az itt említett problémák minden ROM kompatibilis gépen megvannak.
Ezt nem teljesen értem.
-
kpityu2
őstag
Semennyire szerintem, ugyanaz. Illetve az aksija picit gyengébb. Az itt említett problémák minden ROM kompatibilis gépen megvannak. Kissé gyengécske wifi és a GPU képességeihez képest egy hajszálnyival túl jó kijelző (vagyis az elvárásodnak épp megfelel, nem fps-re hanem minőségre van optimalizálva
) Az aksi nagyon jó.
Jelenleg véleményem szerint a legjobb ROM hozzá a Wayteq 4.2.2 (v2) ROM. A hardveres (összeszerelési) problémákat a szerviz orvosolni szokta, valamint itt, illetve a saját fórumukon is igyekeznek segíteni. Azt hiszem ezzel elmondható, hogy a készülék hazai támogatása jobb az átlagos kínai kütyüknél.
-
werdaa
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja vagyok tulajdonosa egy WayteW xTab-100qcr -nek.
Megosztanám pár tapasztalatomat veletek.Legelső dolgom volt, hogy megnézzem mien android fut a tabon, ez 4.2.2-es volt, rákerestem és a hivatalos oldalon látom van 4.4-es frissítés. Gyorsba fel is tettem. Ez eddig szép és jó.
No de látom nem lehet a felbontást állítani mint 4.2.2-alatt
Ez még nem lett volna probléma, no de feltettem rá az egyik kedvenc játékomat a Farming simulator 2012-őt, sőt a 14-est is és mind a két játék alatt a hang szó szerint recsegett, menü alatt és játék közben is, hőőőőő
Megjegyzés: más játékot is telepítettem playről és azok alatt meg jók voltak a hangok
Ekkor gondoltam keresgélek ROM-okat
Itt láttam mindenki dicséri a Dragon romot, feltettem. Ez alatt a rom alatt a játékok remekül mentek és még most is ezt tesztelem, eddig bevált.Aki szeretne Android 4.2.2 , 4.3-mat és 4.4-et ROOT-olni az az alábbi videót nézze meg és itt a program is megtalálható.
Én ezzel a módszerrel ROOT-oltam a Dragont. -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Androidos tablet topikban ajánlották - többek között - ezt a készüléket.
Beleolvasgatva a fórumba, illetve az edigitalos véleményekbe, elég sok a panasz a wifire, folyamatosságra, stabilitásra, az összeszerelés minőségére.
Mi a helyzet akkor ezzel a tablettel? Mennyivel jobb választás lenne szerintetek egy Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7?
Itt vannak az általam támasztott követelmények, illetve hogy konkrétan mire lenne használva (azóta a 3G már nem követelmény).
-
ShinjiNo
tag
válasz
Deadzone41 #3356 üzenetére
Köszönöm!
Azt hol tudom eltölteni ill. a telepítése a megszokott módon pörög?
-
ShinjiNo
tag
válasz
ShinjiNo #3352 üzenetére
Nos.. restore t akartam végrehajtani, hogy visszatérjek 4.2.2 re...
Hibát írt ki a program.
Azóta bekapcsolnám a készüléket, a Wayteq logó előjön, de nincs alatta töltés ikon. Se előre se hátra. Csak ki és bekapcsolni tudom, hosszan lenyomva a power gombot ugyeEzek után a tool program nem látja (a windows igen...)
Hogy tudnám helyre hozni a dolgot?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest