Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Szerintem most is vígan megtehetné egy OEM, hogy teszem azt kizárólagosan OS nélkül ad el gépeket. De úgy tűnik, senki nem sejt olyan óriási piaci rést ebben, hogy rágerjedjen...
De még mindig mondom, kár belelovallni magad: NEM vagyok a dolog ellensége, tőlem nyugodtan vehet valaki bármilyen brand gépet bármilyen támogatott, vagy nem támogatott OS-el.
Ennek persze az lesz a vége, hogy elég sok csalódott júzer fogja felhívni az adott OEM supportját azon nyifogva, hogy bizony ezt a gépet csak Windows-on tudja 100%-osan használni. Ja, mert hogy az OEM másrva viszont semmilyen supportot, így előtesztelést sem vállal, az más...Egy szó, mint száz: bárki vehet tőlem OS nélkül rendszert. Azt mondjuk elvárni, hogy bárki vehessen BÁRMIVEL brand gépet (tehát előtelepített rendszerként), az baromság.
És mint írtam már, a visszatérítéssel is egyetértek, de nem tartom logikusnak az itt felvázolt formát.Büntetésre - nemtom, a magyar FSF is inkább az MS-ellenes propagandát, semmint a fogyasztók tájékoztatását, vagy védelmét helyezte előtérbe? Mondjuk nem lennék meglepve.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Politika
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest