Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Szerintem most is vígan megtehetné egy OEM, hogy teszem azt kizárólagosan OS nélkül ad el gépeket. De úgy tűnik, senki nem sejt olyan óriási piaci rést ebben, hogy rágerjedjen...
De még mindig mondom, kár belelovallni magad: NEM vagyok a dolog ellensége, tőlem nyugodtan vehet valaki bármilyen brand gépet bármilyen támogatott, vagy nem támogatott OS-el.
Ennek persze az lesz a vége, hogy elég sok csalódott júzer fogja felhívni az adott OEM supportját azon nyifogva, hogy bizony ezt a gépet csak Windows-on tudja 100%-osan használni. Ja, mert hogy az OEM másrva viszont semmilyen supportot, így előtesztelést sem vállal, az más...Egy szó, mint száz: bárki vehet tőlem OS nélkül rendszert. Azt mondjuk elvárni, hogy bárki vehessen BÁRMIVEL brand gépet (tehát előtelepített rendszerként), az baromság.
És mint írtam már, a visszatérítéssel is egyetértek, de nem tartom logikusnak az itt felvázolt formát.Büntetésre - nemtom, a magyar FSF is inkább az MS-ellenes propagandát, semmint a fogyasztók tájékoztatását, vagy védelmét helyezte előtérbe? Mondjuk nem lennék meglepve.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy az ún. „Windows-adó” ügyében aktív olasz fogyasztóvédelmi csoport pert indított a szoftvervállalat ellen. Nem kártérítést kérnek, csak a nem használt rendszer árát szeretnék visszakapni.
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest