- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
Psychopeti #82 üzenetére
A Ghostery jó,de sajnos nem ajánlott amiatt amit írtam.Azért 5giga az nagyon durva,nincs valami kártevő a gépen?Ilyet még nem láttam,1995 óta van pc-m,igaz egész más volt még néhány éve is a történet.Ublock Origin kevesebb erőforrást használ és a Disconnect szűrőjével ugyanilyen hatékony,de az újabb Firefox beépített követés blokkolója is a Disconnect listáját használja,azt is bekapcsolhatod.
-
Normi™
őstag
válasz
Psychopeti #80 üzenetére
Az szép.Letiltott add-onokkal mi a helyzet?Ghostery helyett ajánlott Ublock Origin és ott bepipálva a Disconnect követési listája.A Ghostery pont azt teszi ami ellen védenie kellene,blokkolja a követéseket közben meg eladja az információkat.
-
Normi™
őstag
A nightly verziókban már van egy rész integrálva a quantum-ból.Csak szívás lehet a normál és a nightly verzió azonos gépen történő futtatása esetén,voltak profilos problémák,egyelőre az újítás csak windows-on elérhető,illetve a tél elején még így volt,nem tudom változott-e...[link]
-
Normi™
őstag
A Palemoon király cucc,jó Firefox alapú alternatíva hagyományos Firefox-ra,csak ugye nem minden kieg. van rá,de elég sok alternatív van hozzá.Mondjuk arra a rendszerre nem is való 64bites Os,a MInt király,én is ezt használom vagy 20disztró kipróbálása után,visszatértem,ez volt az első.Nem olyan iszonyat gyenge netbook az szerintem,tökéletes valami király Linux disztróra,én mondjuk egy Puppy szintű cuccot dobnék rá szintén Palemoon-al,de ha király akkor nem szabad bántani.
(#53) pengwin : Agyaltam ma egész nap,hogy ezt mi dönti el,de nem jövök rá.A frissítést nem tudom miért lehet,a Win-es gépünkön van Firefox,de még nem néztem rá,ott inkább a Chromium ketyeg,a Linux-on meg még nincs fent a frissítéskezelőben.
-
Normi™
őstag
Inkább távlati dolog lesz szerintem,azért sem érezhető most a 32bites emulált környezet ellenére sem 64bites Os.-en a különbség a 64bit és 32bit-es böngésző között,biztos kimérhető,de mi nem nagyon érezzük a különbséget.A 64 bites processzor jobb kihasználása mellett más a memória kezelése és erre szerintem a közeljövőben lesz szükség ahogy megnő a memória igény.
(#45) nubreed :Egyelőre Add-on van Torrent Tornado néven,de nekem nem tetszett.Nem biztos,hogy szerencsés mindent a böngészőbe integrálni,bár így előbb-utóbb tényleg több fizikai memória fog kelleni.
-
Normi™
őstag
Rájöttem,mindkettőnknek igaza van,csak ugye erre ember nem gondol.Elég nagy kreténség,ránéztem Chromium-al ami 32bites és nincs lehetőség 64bites Firefox-ot tölteni,de ránéztem 64bites Brave-el is és ott már van hasonlóan a 64bites Firefox-hoz,a használt böngésző határozza meg.Érdekes,ha valakinek nincs 64bites böngészője akkor nem tudja letölteni innen a 64bitest?Itt valakit nagyon hülyének néznek.Huha.
Brave:
Tedd fel a Random Agent Spoofer add-on-t(csak Firefox-ra van) és állíts be egy 64bites kamu profilt,hogy arra mit lép az oldal.
-
Normi™
őstag
Elvagyok nélkülük,youtube html5 a többi nem izgat,nem játszom,a script-eket noscript-el személyre szabom és kész.A családban egy facebook fiók van,remélem nem sokáig,az meg chromiumom kavar egy másik gépen,néha ránéznek ezen a böngészőn és akkor látom milyen hitvány egy valami és csak örülök,hogy nekem nincs fiókom.
-
Normi™
őstag
Nézz feljebb,nálad valami akkor nem ok,nekem így jelenik meg a főoldal.
(#25) joghurt : Nem hülye kérdés,miért lenne az?Amit látsz minden bővítmény ok,semmi gond.Flash és barátai tiltva vannak
Azt hiszem a Disconnect-nek nem tetszett az E10,de a Firefox követés blokkolója alaból az ő listáját használja,de az Ublock-ban is beállítható így ment a levesbe.
-
Normi™
őstag
Ettől még címlapon van és alul beállíthatod,hogy magyar attól,hogy ugyanoda visz,ráadásul nem is visz sehova sem,rákattintok a megfelelő verzióra és megkérdezi,hogy töltse-e.Csak tudnám mire támadsz,ha nem érted mit írok akkor olvasd el újra.Azt írtad,hogy a főoldalról nem egyszerű eljutni hozzá,ez konkrétan a főoldalon van.Érdekes én eddig mindig megtaláltam ettől függetlenül is,azért annyira nem volt elrejtve.
-
Normi™
őstag
válasz
st3v3np3t3r #12 üzenetére
Én meg vagy fél éve használom a 64bites Firefox-ot Windows-on és Linux-on egyaránt,bekapcsolt E10-el.És nem fut 32bites módban.Egyébként külön ott van,hogy Windows 64bit meg Linux 64bit.Linux-nál nekem fél éve alapból 64bitest tett fel a rendszer 64bites Os-hez.
-
Normi™
őstag
válasz
st3v3np3t3r #7 üzenetére
Elég régóta van 64bites Firefox.
(#11) balint355 : Ezt én is észrevettem,azt hittem nálam van a gáz,ezek szerint nem,remélem ez javulni fog.
(#3) ace05 : Próbáld ki a Brave-et.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Firefox legújabb stabil verziójában jobb teljesítményre számíthatnak a gyengébb gépek tulajdonosai és a Linux-felhasználók, és megjelent a beépített FLAC támogatás.
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest