- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Psychopeti #82 üzenetére
A Ghostery jó,de sajnos nem ajánlott amiatt amit írtam.Azért 5giga az nagyon durva,nincs valami kártevő a gépen?Ilyet még nem láttam,1995 óta van pc-m,igaz egész más volt még néhány éve is a történet.Ublock Origin kevesebb erőforrást használ és a Disconnect szűrőjével ugyanilyen hatékony,de az újabb Firefox beépített követés blokkolója is a Disconnect listáját használja,azt is bekapcsolhatod.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
válasz Psychopeti #80 üzenetére
Az szép.Letiltott add-onokkal mi a helyzet?Ghostery helyett ajánlott Ublock Origin és ott bepipálva a Disconnect követési listája.A Ghostery pont azt teszi ami ellen védenie kellene,blokkolja a követéseket közben meg eladja az információkat.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
A nightly verziókban már van egy rész integrálva a quantum-ból.Csak szívás lehet a normál és a nightly verzió azonos gépen történő futtatása esetén,voltak profilos problémák,egyelőre az újítás csak windows-on elérhető,illetve a tél elején még így volt,nem tudom változott-e...[link]
[ Szerkesztve ]
-
A motorban sok változás nem volt,majd a quantum esetében megalapozott lesz hasonlítgatni újra.
-
Próbáld ki a Brave-t,okos böngésző sok hasznos integrált funkcióval,legalábbis ami a privát szféra védelmét illeti.
-
A mint-en még nekem sem,de ezt írtam,pedig elérhető a Linux-os verzió a Mozilla oldalán.Gondolom tesztelik és 1-2nap múlva felkerül..
-
Erre a következtetésre jutottam én is,de van a kinek 64bitesen is a 32bitest ajánlja,így ez megdőlt.
-
A Palemoon király cucc,jó Firefox alapú alternatíva hagyományos Firefox-ra,csak ugye nem minden kieg. van rá,de elég sok alternatív van hozzá.Mondjuk arra a rendszerre nem is való 64bites Os,a MInt király,én is ezt használom vagy 20disztró kipróbálása után,visszatértem,ez volt az első.Nem olyan iszonyat gyenge netbook az szerintem,tökéletes valami király Linux disztróra,én mondjuk egy Puppy szintű cuccot dobnék rá szintén Palemoon-al,de ha király akkor nem szabad bántani.
(#53) pengwin : Agyaltam ma egész nap,hogy ezt mi dönti el,de nem jövök rá.A frissítést nem tudom miért lehet,a Win-es gépünkön van Firefox,de még nem néztem rá,ott inkább a Chromium ketyeg,a Linux-on meg még nincs fent a frissítéskezelőben.
[ Szerkesztve ]
-
Inkább távlati dolog lesz szerintem,azért sem érezhető most a 32bites emulált környezet ellenére sem 64bites Os.-en a különbség a 64bit és 32bit-es böngésző között,biztos kimérhető,de mi nem nagyon érezzük a különbséget.A 64 bites processzor jobb kihasználása mellett más a memória kezelése és erre szerintem a közeljövőben lesz szükség ahogy megnő a memória igény.
(#45) nubreed :Egyelőre Add-on van Torrent Tornado néven,de nekem nem tetszett.Nem biztos,hogy szerencsés mindent a böngészőbe integrálni,bár így előbb-utóbb tényleg több fizikai memória fog kelleni.
[ Szerkesztve ]
-
about:buildconfig alatt leginkább ilyesminek kell lennie : x86_64-pc-linux-gnu
[ Szerkesztve ]
-
válasz balint355 #35 üzenetére
Az meg pláne érdekes akkor.
(#37) gyulank: Mondjuk azt nem tudtam,hogy Linux-ról vagy,akkor dől az elmélet.
about:buildconfig
[ Szerkesztve ]
-
Rájöttem,mindkettőnknek igaza van,csak ugye erre ember nem gondol.Elég nagy kreténség,ránéztem Chromium-al ami 32bites és nincs lehetőség 64bites Firefox-ot tölteni,de ránéztem 64bites Brave-el is és ott már van hasonlóan a 64bites Firefox-hoz,a használt böngésző határozza meg.Érdekes,ha valakinek nincs 64bites böngészője akkor nem tudja letölteni innen a 64bitest?Itt valakit nagyon hülyének néznek.Huha.
Brave:
Tedd fel a Random Agent Spoofer add-on-t(csak Firefox-ra van) és állíts be egy 64bites kamu profilt,hogy arra mit lép az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Elvagyok nélkülük,youtube html5 a többi nem izgat,nem játszom,a script-eket noscript-el személyre szabom és kész.A családban egy facebook fiók van,remélem nem sokáig,az meg chromiumom kavar egy másik gépen,néha ránéznek ezen a böngészőn és akkor látom milyen hitvány egy valami és csak örülök,hogy nekem nincs fiókom.
[ Szerkesztve ]
-
Nézz feljebb,nálad valami akkor nem ok,nekem így jelenik meg a főoldal.
(#25) joghurt : Nem hülye kérdés,miért lenne az?Amit látsz minden bővítmény ok,semmi gond.Flash és barátai tiltva vannak Azt hiszem a Disconnect-nek nem tetszett az E10,de a Firefox követés blokkolója alaból az ő listáját használja,de az Ublock-ban is beállítható így ment a levesbe.
[ Szerkesztve ]
-
Ettől még címlapon van és alul beállíthatod,hogy magyar attól,hogy ugyanoda visz,ráadásul nem is visz sehova sem,rákattintok a megfelelő verzióra és megkérdezi,hogy töltse-e.Csak tudnám mire támadsz,ha nem érted mit írok akkor olvasd el újra.Azt írtad,hogy a főoldalról nem egyszerű eljutni hozzá,ez konkrétan a főoldalon van.Érdekes én eddig mindig megtaláltam ettől függetlenül is,azért annyira nem volt elrejtve.
[ Szerkesztve ]
-
Már a címlapon van,legfelül.
Ezért jó a Linux,a Firefox is integrálva van a frissítéskezelőbe,jelzi a frissítésekkel,hogy van új verzió.Telepítésnél elég sok disztrónál eleve a csomag része az Os-hez való verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
válasz st3v3np3t3r #12 üzenetére
Én meg vagy fél éve használom a 64bites Firefox-ot Windows-on és Linux-on egyaránt,bekapcsolt E10-el.És nem fut 32bites módban.Egyébként külön ott van,hogy Windows 64bit meg Linux 64bit.Linux-nál nekem fél éve alapból 64bitest tett fel a rendszer 64bites Os-hez.
[ Szerkesztve ]
-
válasz st3v3np3t3r #7 üzenetére
Elég régóta van 64bites Firefox.
(#11) balint355 : Ezt én is észrevettem,azt hittem nálam van a gáz,ezek szerint nem,remélem ez javulni fog.
(#3) ace05 : Próbáld ki a Brave-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest