Új hozzászólás Aktív témák
-
rongaucho
tag
Nagy nehezen felkínlódtam PC-re a jbeagle nevű java alkalmazást (az átlag júzer ezt még jobban élvezheti, mint az androidos txtr applokációt), de hiába. PC-t itt is tudtam a beagle-lel párosítani, de az alkalmazás nem látja a beagle-t.
Kezdem azt gondolni, hogy mégis a beagle-lel van a gond, de hát már egyszer majdnem sikerült, el is indult már a "könyv" feltöltés.
Talán ha az android appon lesz valami frissítés és a következő verzió már nekem is működni fog...
Új hozzászólás Aktív témák
it Első látásra egyszerű, mint a faék, csak ne kelljen adatot tenni rá. Két teljes hétig nyúztuk az egyik legolcsóbb e-book olvasót. Eláruljuk, érdemes-e megvásárolni az elemmel működő gépet.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest