Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
gondolom itt is ült egy pénzes zsák aki vezényelt a pénzéért, és kérte sorba a hülyeségeket ezek a szerencsétlenek meg kodólták neki orba szájba. gondolom (nem nehéz elképzelni) hogy az a fasz ült a notebookján repkedett vazze oda a fákhoz pl, és követelte hogy mozogjanak a levelek.
csóri programozó meg mozgatta neki,,, igaz hogy az életbe nem mész oda a fához mert egy autópályán suhansz 100 körüli sebességgel és ahoz hogy a falevelek mozgását észrevedd pl felkéne másznod a fára, de ez nem az a játék hogy hogyan másszunk scaniával fel a 4m-es fára hanem "szállíts".
ennek megfelelően aki ezt a vezérfonalat megragadva gondolkodik és optimalizálja a gémet, klasszisokkal messzebre, látványosabbat, és olyan motort írhatott volna hogy aki megveszi és feltelepíti a sírógörcs után amit kap a gyönyörűségtől szépen leszopja magát....
de hát ez van, ez sikeredett, ezt kell szeretni és megenni.
talán majd 2058-ra lesz egy olyan is...
-
törölt tag
válasz Amazing789 #6296 üzenetére
nos ezzel azért vitába szállnék,,, mert olyan egyhetes munkában és olyan 2 lépcsős optimalizáláson esett túl az enginem ami egy normális motorból nem ekkora változást idézett csak volna elő, ami az ets2 esetében majdnem a 0-ával egyenlő ugyebár.
megfigyelhető néhol az az 1-2 fps gyorsulás a gyári motorhoz képest, azonban a 20%-os textúra méret csökkenés és a 35%-al kevesebb fű számoltatása a gyári értékekhez képest vicc szinten hatott csak és ez eléggé kiábránditó is volt a számomra a további fejlesztések motivációjaként.
mondjuk ki ez egy szar.sztem egyszerű programozási anomália a srácok nem nagyon vették jól az akadályokat és kész.
pár ilyen bug behuzta a kéziféket és nem tudják kijavítani ennyi.én is programoztam már nem egy 3d-s motort tudom tehát hogy miről beszélek és azt is tudom hogyan mivel és mi érhető el.
nem kellett volna azokat a közeli fákat például agyon modellezni hogy minden falevél külön külön mozogjon. a fasznak kell 4096-os textúrákat alkalmazni?, amikor az 1024-is bőven elég a 2048 meg untig elég lett volna a végcélnak 1-2 helyre és csá. Én már csak tudom mert rengeteget konvertáltam azzá (1024-re) és még csak észre sem vette senki.
és amikor egy 3ds- enginben ekkora optimalizálások történnek az csak hiba lehet ha az eredményben és gyorsaságban a hatványozott elvárásoknak még csak a szélét sem sikerült magából a motornak kiizzadnia.
olyan gyanús dolog ez hogy itt bizony nagy bug van valami elviszi a számolást csinálhatsz akár mit. lehet hogy a játék eredetiségét ellenörző szkriptek, vagy valami más pl egy figyelő szkript mikor fesse rózsaszinre a kamionodat mert lopott a gém Ki tudja? de hogy ez nem kerek, az holt ziher!!!aki ezt számokkal akarja hallani, nos az eredménye aminek a kétlépcsős optimomnak lennie kellett volna, biziny bizony minimume!!! 5-10 FPS gyorsulás.
[ Szerkesztve ]
-
Amazing789
tag
válasz #70339072 #6293 üzenetére
a motor nem szar emiatt. nem a játék hibája hogy a mod csere ezt okozza. azt csak meg lehet köszönni az ets2 készítőinek hogy a játék eleve támogatja a modokat valamilyen szinten.
és a röpködés se úgy működik a játékban, hogy KELL repkedni. csakúgy mint a valóságban ha kapunk egy fuvart érte is KELLENE menni, csak ugye egy idő után nincs KEDVÜNK hozzá. -
ooszi
senior tag
Nekem a régi volvo fh16 nagyon bejön, tetszik, csak meg sok fuvart kell nyomnom hogy legyen egy sajátom. Hitelt nem veszek fel, realitás elvét valom és nem használók olyan módot ami ezt felborítja.
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sok év után végre egy játék ami le tud kötni, ha 10000ft lenne akkor is meg vettem volna.
BY ooszi
-
erix31
csendes tag
válasz Amazing789 #6290 üzenetére
Igen, amikor cserélek modot, akkor van ez. Tehát nincs gyári megoldás. Akkor repülök.
-
Amazing789
tag
pont ezt a játokot éri megvenni mert nem drága mint a többi 10 ezer ft os gama amit ha végignyomtál legtöbb esetben nem kezded újra
az ets2 nél a modok, mapok, miatt hónapokig lehet pepecselni a játékkal.
az eredeti pedig megéri kifizetni mert főleg aki orrvérzésig akar moddolni az sokkal stabilabba tud játszani az ets el mint a warezes emberkék. it is és de főleg az ncoron nyavajgások tömkelegét lehet sokszor olvasni h ez meg az nem jó, kifagy stb., az én eredeti játékom GE DLC vel Tsm map al 35-45 db moddal patentül fut. a térképem 65% os felderítettségen van. sokan a feléig se jutnak el mert mindig szétpereg a játék valami miatt aztán kezdhetik előröl. -
erix31
csendes tag
Segítséget kérek.
A játék elején kijelölünk egy induló várost, garázst. Nyomom a játékot, lesz több garázs, sok város. Közben, néha cserélgetem a modokat és olykor visszatesz az induló garázsba, ami a francban van. KÉRDÉS: hogy tudom magam (nem csak a kamionom!!! ) áthelyezni egy másik garázsba, hogy az legyen az alap. Nem tudok rájönni. -
fagy53
nagyúr
Bár a játék /ETS2/ jó, a legnagyobb baromság lenne mások miatt csak ezért pénzt költeni rá. Annakidején nyilván olcsón jutottak a PRISM3D motorhoz a csehek, ne mi fizessük ezt most ki!
Vigaszul szolgáljon, hogy bizonyos szint felett hiába növeled a grafikai beállításokat, az eredmény nem fog lenyűgözni és nem tudom milyen erős gép kell neki, hogy az FPS-ek is meglóduljanak....
Együtt lehet élni ezzel a hibákkal, hiányosságokkal, mert tulajdonképpen egy unikum ez a játék és nagyon kíváncsi leszek az amerikai verzíóra, főképp arra, hogy mit javítottak ki az itt jelentkező problémákból.
Egyszer pl már jól megcsinálták a jobbra-balra kinézést két gombbal, az ETS2-nél ez csak három gomb segítségével lehetséges, bizakodom, hogy a következő verzíó ismét a normális, minden szimulátor így működik, utat követi! -
-
fagy53
nagyúr
Az szép lenne és értelmetlen.....
Gondoskodni kell, hogy kikapcsoláskor elmentse egy meghajtóra és bekapcsoláskor meg telepítse a ramdiskre, és ha SSD is van a dologban, akkor az nem fog ennek örülni a sok írás, törlés miatt.
A játék során meg semmi előnyét nem látod a dolognak, hisz nem a meghajtóhoz való hozzáférés korlátozza alapvetően a sebességet, hanem a rossz szervezés ami a grafikai motor hibája / 1997-es ! /. Nyilván nem kevés rugdosáson esett már át, de úgy rossz ahogy van.. Szenvednek vele a csehek éppen eleget, egy tisztességes javítás /patch/ elkészítése is nagyon hosszú idő, mert ahogy belenyúlnak és kijavítanak valamit, az máshol egy nemvárt hibát okoz, erről Stewen1967 tudna mesélni! -
ooszi
senior tag
Az egész játékot ramdisk-re. Azt hagy szóljon.
BY ooszi
-
tagagaba53
tag
válasz m0h0senator #6276 üzenetére
Ez hitelesebb és működik !
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
m0h0senator
őstag
A játék a vinyón van, viszont az ssd-n a mod mappa amiért a c/doc&sett/users/blabla-ba hozza létre a savegamet is meg a mod mappát. viszont ez így több mint 3 giga.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
törölt tag
válasz m0h0senator #6276 üzenetére
Szia,sztem húzd ssd-ről a gépedbe,pl.az asztalra,vagy a c meghajtóba. és elvileg már ottlesz és nem a ssd-n. vagyha átmásolod,akkor mikor végez,.törlöd az ssd-ről. vagy pedig tedd őket pendrivére ha van,. és aztan töröld az ssd-ről
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
van arra valami megoldás, hogy a mod mappát a vinyümra tegyem és ne az ssd-n foglaljon helyet?
An odyssey through the realm of consciousness.
-
kozi71
senior tag
fixed the bug with terrain on A1 in austria between Salzburg and Linz
fixed other bugs encountered on ferry connections regarding Rome and La Rochelle
added some facelifting and signs reputting in Egypt (a larger Africa Facelift is planed for Future)[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
Milka 78
nagyúr
válasz Amazing789 #6240 üzenetére
Na akkor én is teszteltem.Legújabb Bruti+TSM 4.7.1+DLC+1.9.2.2(minden korongos,eredeti).
Jazzycat Militaritrailer pack+trailers_and_cargo_pack nálam flottul megy párhuzamosan.Vígan dobálja a tankokat és a ciril betűs rakományokat(az összes ilyen rakomány oroszul van elnevezve,nincs angolosítva)(tűzoltó,repülő,bárkák és vagy egy raklapnyi kotró,maró gép.Ez egy 2.0-ás verzió és elvileg nem is kéne mennie az új patch-el,de nálam megy.
Ui:A 2.3-as is megy szépen angolul,tehát nálad van valami zavar.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz #70339072 #6249 üzenetére
így igaz. zyx 99999999999999 db z satöbbi variációt játszd el.
#6251: Azért egy game.log-ot szívesen megnéztem volna hogy hány inkompatibilis mod volt ott. Én miután átnéztem a sajátom,és kitakarítottam a mod mappát azóta se fagyás se force close semmi nincs. Pár Warning van a tsm miatt meg egy a brutáltól, de a játékot nem befolyásolják.[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
törölt tag
am akkor a jelenlegi tsm-et töröjjem ki,és tegyem ezt be?vgayis ha a lagujabb,akkor gondolom,h igen
-
ooszi
senior tag
Nekem tegnap este tele lett a tök.... az egész játékkal, 1.9 Patch+TSM 4.7+Brutal 7.1, és semmi mod nem működik, írtam én mindegyik elé z betűt, legalább négy órát szórakoztam vele, még új profilt is kezdtem.
Végeredmény: letöröltem mindent és újra raktam az egészet, 1.8 Patch+TSM 4.6+Brutal 6.1, így tökéletesen működik a játék és a mod-k.BY ooszi
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
válasz #10234880 #6242 üzenetére
Ezeket tedd fel: Tsm map 4.7.1 + TruckSim Map JPM 4.7.1 for Patch 1.9.x + TSM - Container Trailerpacket 1.6 . Ez a tsm map + egy kis javítás hozzá (céglogó, ai autók stb.) + Konténeres utánfutó pakk (tök jól néznek ki).
-
-
zolee5016
őstag
sehol nem találok 1.9 24s patchet.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
donmackó
addikt
válasz Vakegérke #6234 üzenetére
Ez a Just Play Mod. Ez csak egy kiegészítő (trailerek, skin stb.). Neki ez kell : TSM map 4.7.1
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #6232 üzenetére
kozi71 korábban már linkelte. Ez a legújabb.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
a tetön vezetést és esést énis kipróbálom majd [link] 2 perc környékén van a tetős jelenet
-
Vakegérke
félisten
-
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #6226 üzenetére
Mi a csudának annyi garázs, meg alkalmazott?
Jó, először élvezet a szerzés öröme, ez nálam is így volt, aztán új profilt kezdtem, és csak két alkalmazottam van. Ők is csak azért, hogy letudjam a banki adósságot, meg ugye fejlesszem a traktoromat.
Ha már mindenem meglesz, akkor megint új profilt kezdek, és bankkölcsön nélkül teremtek egzisztenciát, és még az is lehet, hogy megelégszem egy alap Volvo-val, csak a világítást fogom tuningolni. Na, az lesz a kihívás a görög és arab szerpentineken, emelkedőkön.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bati0501
őstag
Azért sztem a kettő között akkora a különbség,mint a teológia és a geológia között.Ég és föld.
-
Bati0501
őstag
-
törölt tag
Sziasztok.valaki megtudja mondani,lehet e több sofőrt felvenni már,mint 154? vagy még ebbe a végleges 1.9.24.1.s-be se javítottak rajta,hogy pl. 1000 embert lehetne felvenni?
-
törölt tag
óó,hogy bébetűzze meg és sikerült,elrepülnöm,sevillába mit tom most honnan,az fn kombinácioval tuttam megcsinalni,és téleg leszáltt
-
törölt tag
de nekem a f9 -en hanglevétel van a gépen,. és szte,m csak a hangot venne, le. esetleg nemlehet valahogy,valahol,át tenni más bill-re a letételt? vagy más kombinácioval kell kinyerjem ,hogy azt észleje,hogy f9-et nyomok? vagyis pl. shift + f9 és ugy fog nyomni azt ,és azt fogja csinalni amit akarok?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. nekem a kamion mérnem száll fel????? ami nálam az ö betű a billentyűzetemen,ha azt megnyomom,akkor a kamion alulnézeti kamerája jön be. és nemszáll fel,pedig előtte beirtam ,hogy g_flyspeed "300" és seemmit sem csinal,és a numerikuson is csak a kamera ,megy fel,le,jobra balra. a kamion meg ottvan ahol vagyok. és akarmit nyomok,semmi.valaki valami ötlet??
-
kozi71
senior tag
Car Mechanic Simulator, steam-n féláron van még ma. Pozitivan csalódtam benne.
high tech, low life
-
Vakegérke
félisten
Ez az 1.5-ös módosított változata, itt kaptam valakitől, aki ügyes volt, és illesztette az új követelményekhez. Átneveztem, ezért "Z"-s, és 1.5.1-es.
Elküldjem neked?Szerk: Látom, kozi71 már linkelt egy 2.0 verziót, ami valószínűleg egy újabb változat.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
Sziasztok! Tud,tudna valaki még valami jó mapot,ami hozza megy az alapphoz,vagyis ojat,ami kibőviti az alapot,mint ez a TSM, amit nemkelll kibe kapcsolgatni?
-
zolee5016
őstag
1.9.24s-hez direktlink esetleg valakinek?
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Faterkam
addikt
válasz Amazing789 #6199 üzenetére
+ 2 festés, de ez nem ér egy fillért sem! Halloween és winter
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest