Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
-
atomeec
senior tag
válasz Amazing789 #6393 üzenetére
Ebben most meg kéne látni valami szöveget? Babos könyvben sosem voltam jó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Amazing789 #6341 üzenetére
Ennek tobb oka is lshet. Vagy rovid a jelszo,nem tartalmaz nagybetut stb..Nezd meg hogy mik a jelszo kovetelmenyek.
-
törölt tag
válasz Amazing789 #6337 üzenetére
Tényleg hasznos link. De én is szerintem Vakegérke kollégával együtt maradok a Brutalnál. De rakd ki ezt a mod-ot az SG.hu-ra,ott a Red mellé biztos díjazni fogják.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Amazing789 #6337 üzenetére
Hasznos link, köszi, de én megmaradok a Brutal-nál.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ooszi
senior tag
-
törölt tag
válasz Amazing789 #6324 üzenetére
Nem igazán láttad át a mondanivalóm kvinteszenciáját.
Előszőr is a "Balkán" annyira nem szar mint azt te hiszed, vagy mint azt veled megpróbálják megetetni, az emberi értékrendből kiindúlva, sőt!!!
Mi magyarok pl olyan szarok vagyunk, hogy számos találmány kezdve a szar számítógépektől ami szintén magyar találmány (lásd Neuman János)...
A helikopterről és a többiről meg nem is kezdek el felsorolást írni mert reggelig lehetne csak azokat olvasni.
Tévedsz ha azt hiszed a jó minőség párhuzamos vele járója és követelménye az óriási teljesítmény.
Én az emberben hiszek és nem a gépekben. Megmerem kockáztatni egy kerékpáros világbajnokságon a mai legjobb versenyző egy mezei régi szar "favorittal" is elsőként érne be a célba hiába próbálná "Amerika" bebeszélni neki hogy azzal az utolsó lesz mert csak milliós gépekkel lehet nyerni!
És el is érkeztünk a lényegi mondanivalómhoz, én igen is azt állítom, a régi "DOS"-os 3d studióval egy régi 486-os gépen dolgozva 32 mega rammal lehet ugyan azt vagy talán még jobb minőséget is alkotni, mert nem a gép fogja eldönteni hogy milyen minőség legyen a végeredmény, hanem a rajta dolgozó ember.ergó:
az ETS2 motorja szarul van megírva!!!
nem a motor szar, hanem szerintem hozzáértéssel, sok sok türelemmel, szakértelemmel, ettől klasszisokkal jobbat és többet kilehetett volna hozni ha valaki ért hozzá és kellően átgondoltan hozzáértéssel használja.
egy 3 soros szkriptel is térdre lehet kényszeríteni egy I7-est és a még nem is létező I8-as és I9-es procikat is
és bizony ha hiszed ha nem láttam én már 386-486-oson futó olyan játékokat is (Maddog) amihez hasonló azóta sem íródott, a játék élmény igen csak ott volt nem kellett hozzá semmiféle csoda processzor, csodakártya meg csodacsodagép.Állítom, hogy kellően elég rendelkezésre álló idővel egy fejlesztéshez, kellően szakértelemmel össszeszedett gárdával, a minőségi elvárások maximumát célnak tekintve, ugyan ebből a szar 3d-s motorból 100x jobbat kilehetett volna hozni, mint amit az "SCS jól felkészült" csapata alkotott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Amazing789 #6308 üzenetére
számomra inkább motiváció értékkel bírhat az hogy demokratikusabb felfogással írjak meg egy programot és nem más pénztálca vastagsága legyen a fő szempont. Azért mert valakinek csak dual core van nem indok arra hogy lepöcköljem a megírt programom használatának lehetőségéről. Igen is kihívás lehet egy gyengébb konstrukcióból is életre hívni a minőséget és a játékélményt. ha a web is csak az I7-esekre lenne optimalizálva a világ nagy része le is szarná ott ahol van velem együtt.
Az én arcomra hamarabb csal mosolyt ha egy tuningolt trabant lealáz egy BMW-t, ahogyan az is ugyan úgy mikor a sok bírka azt hiszi, az I7-esével olyan dolgot vásárolt, ami a többi húrkább processzorral rendelkező emberek fölé emeli. Nem az a technológiai fejlődés ha minden embernek nasa gépe lesz otthon a nappalijában, hanem az, ha a futó oprációs rendszer normálisan és magas minőséggel egyformán kiszolgálja ezt is, meg azt is. Ha egy BMW-be ülsz is meg kell állnod a piros lámpánál, és ha egy trabantba akkor is. A te felfogásod szerint viszont ha jól értelmezem, akinek erősebb és nagyobb gépe van az győz és a balkánra érve nyugodtan lelehet tolni az útról akinek nem BMW-je van, az dögöljön csak meg, mert miért nem egy BMW-t vett?De hogy az eredeti mederbe visszakanyarodjak, az ETS2-őt úgy szar ahogy van, és bizony akadozik egy i7-esen is.
erről ennyit.
-
törölt tag
válasz Amazing789 #6296 üzenetére
nos ezzel azért vitába szállnék,,, mert olyan egyhetes munkában és olyan 2 lépcsős optimalizáláson esett túl az enginem ami egy normális motorból nem ekkora változást idézett csak volna elő, ami az ets2 esetében majdnem a 0-ával egyenlő ugyebár.
megfigyelhető néhol az az 1-2 fps gyorsulás a gyári motorhoz képest, azonban a 20%-os textúra méret csökkenés és a 35%-al kevesebb fű számoltatása a gyári értékekhez képest vicc szinten hatott csak és ez eléggé kiábránditó is volt a számomra a további fejlesztések motivációjaként.
mondjuk ki ez egy szar.sztem egyszerű programozási anomália a srácok nem nagyon vették jól az akadályokat és kész.
pár ilyen bug behuzta a kéziféket és nem tudják kijavítani ennyi.én is programoztam már nem egy 3d-s motort tudom tehát hogy miről beszélek és azt is tudom hogyan mivel és mi érhető el.
nem kellett volna azokat a közeli fákat például agyon modellezni hogy minden falevél külön külön mozogjon. a fasznak kell 4096-os textúrákat alkalmazni?, amikor az 1024-is bőven elég a 2048 meg untig elég lett volna a végcélnak 1-2 helyre és csá. Én már csak tudom mert rengeteget konvertáltam azzá (1024-re) és még csak észre sem vette senki.
és amikor egy 3ds- enginben ekkora optimalizálások történnek az csak hiba lehet ha az eredményben és gyorsaságban a hatványozott elvárásoknak még csak a szélét sem sikerült magából a motornak kiizzadnia.
olyan gyanús dolog ez hogy itt bizony nagy bug van valami elviszi a számolást csinálhatsz akár mit. lehet hogy a játék eredetiségét ellenörző szkriptek, vagy valami más pl egy figyelő szkript mikor fesse rózsaszinre a kamionodat mert lopott a gém Ki tudja? de hogy ez nem kerek, az holt ziher!!!aki ezt számokkal akarja hallani, nos az eredménye aminek a kétlépcsős optimomnak lennie kellett volna, biziny bizony minimume!!! 5-10 FPS gyorsulás.
[ Szerkesztve ]
-
erix31
csendes tag
válasz Amazing789 #6290 üzenetére
Igen, amikor cserélek modot, akkor van ez. Tehát nincs gyári megoldás. Akkor repülök.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Amazing789 #6240 üzenetére
Na akkor én is teszteltem.Legújabb Bruti+TSM 4.7.1+DLC+1.9.2.2(minden korongos,eredeti).
Jazzycat Militaritrailer pack+trailers_and_cargo_pack nálam flottul megy párhuzamosan.Vígan dobálja a tankokat és a ciril betűs rakományokat(az összes ilyen rakomány oroszul van elnevezve,nincs angolosítva)(tűzoltó,repülő,bárkák és vagy egy raklapnyi kotró,maró gép.Ez egy 2.0-ás verzió és elvileg nem is kéne mennie az új patch-el,de nálam megy.
Ui:A 2.3-as is megy szépen angolul,tehát nálad van valami zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz Amazing789 #6199 üzenetére
+ 2 festés, de ez nem ér egy fillért sem! Halloween és winter
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz Amazing789 #6195 üzenetére
Nálam ETS 2.8.5 alatt + 3 DLC, megy trailer pack 2.1.1eng rendesen. Néztem TSM-el is azzal sem volt gond
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
válasz Amazing789 #6084 üzenetére
Nem egyforma. a TSM_Map_4_7_map.scs -hez hozzá lett nyúlva.
-
Dananto
tag
facebook- on a trucksim oldalon is írva van, tehát nem kamu.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Milka 78
nagyúr
Attól még lehet egyforma méretű,hogy kigyomlálják a hibákat
-
Skizz
addikt
válasz Amazing789 #6013 üzenetére
Mi ez a rengeteg minden? Nem adsz pár ötletet forgalomra, skinekre, ilyesmire?
-
törölt tag
válasz Amazing789 #5966 üzenetére
Milyen szerkesztőt használsz?Vagy mivel éred el ezt a kifogástalan képet?
-
Bati0501
őstag
válasz Amazing789 #5966 üzenetére
Tetszetős.
-
törölt tag
válasz Amazing789 #5882 üzenetére
írták is hogy vannak benne hibák,, már van is valami javítás valaki posztólta feljebb valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest