Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz
Amazing789 #6393 üzenetére
Meglesem köszi.
-
atomeec
senior tag
válasz
Amazing789 #6393 üzenetére
Ebben most meg kéne látni valami szöveget? Babos könyvben sosem voltam jó
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #6341 üzenetére
Ennek tobb oka is lshet. Vagy rovid a jelszo,nem tartalmaz nagybetut stb..Nezd meg hogy mik a jelszo kovetelmenyek.
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #6337 üzenetére
Tényleg hasznos link. De én is szerintem Vakegérke kollégával együtt maradok a Brutalnál. De rakd ki ezt a mod-ot az SG.hu-ra,ott a Red mellé biztos díjazni fogják.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Amazing789 #6337 üzenetére
Hasznos link, köszi, de én megmaradok a Brutal-nál.
-
ooszi
senior tag
válasz
Amazing789 #6329 üzenetére
Na ezt meg lesük.
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #6324 üzenetére
Nem igazán láttad át a mondanivalóm kvinteszenciáját.
Előszőr is a "Balkán" annyira nem szar mint azt te hiszed, vagy mint azt veled megpróbálják megetetni, az emberi értékrendből kiindúlva, sőt!!!
Mi magyarok pl olyan szarok vagyunk, hogy számos találmány kezdve a szar számítógépektől ami szintén magyar találmány (lásd Neuman János)...
A helikopterről és a többiről meg nem is kezdek el felsorolást írni mert reggelig lehetne csak azokat olvasni.
Tévedsz ha azt hiszed a jó minőség párhuzamos vele járója és követelménye az óriási teljesítmény.
Én az emberben hiszek és nem a gépekben. Megmerem kockáztatni egy kerékpáros világbajnokságon a mai legjobb versenyző egy mezei régi szar "favorittal" is elsőként érne be a célba hiába próbálná "Amerika" bebeszélni neki hogy azzal az utolsó lesz mert csak milliós gépekkel lehet nyerni!
És el is érkeztünk a lényegi mondanivalómhoz, én igen is azt állítom, a régi "DOS"-os 3d studióval egy régi 486-os gépen dolgozva 32 mega rammal lehet ugyan azt vagy talán még jobb minőséget is alkotni, mert nem a gép fogja eldönteni hogy milyen minőség legyen a végeredmény, hanem a rajta dolgozó ember.ergó:
az ETS2 motorja szarul van megírva!!!
nem a motor szar, hanem szerintem hozzáértéssel, sok sok türelemmel, szakértelemmel, ettől klasszisokkal jobbat és többet kilehetett volna hozni ha valaki ért hozzá és kellően átgondoltan hozzáértéssel használja.
egy 3 soros szkriptel is térdre lehet kényszeríteni egy I7-est és a még nem is létező I8-as és I9-es procikat is
és bizony ha hiszed ha nem láttam én már 386-486-oson futó olyan játékokat is (Maddog) amihez hasonló azóta sem íródott, a játék élmény igen csak ott volt nem kellett hozzá semmiféle csoda processzor, csodakártya meg csodacsodagép.Állítom, hogy kellően elég rendelkezésre álló idővel egy fejlesztéshez, kellően szakértelemmel össszeszedett gárdával, a minőségi elvárások maximumát célnak tekintve, ugyan ebből a szar 3d-s motorból 100x jobbat kilehetett volna hozni, mint amit az "SCS jól felkészült" csapata alkotott.
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #6308 üzenetére
számomra inkább motiváció értékkel bírhat az hogy demokratikusabb felfogással írjak meg egy programot és nem más pénztálca vastagsága legyen a fő szempont. Azért mert valakinek csak dual core van nem indok arra hogy lepöcköljem a megírt programom használatának lehetőségéről. Igen is kihívás lehet egy gyengébb konstrukcióból is életre hívni a minőséget és a játékélményt. ha a web is csak az I7-esekre lenne optimalizálva a világ nagy része le is szarná ott ahol van velem együtt.
Az én arcomra hamarabb csal mosolyt ha egy tuningolt trabant lealáz egy BMW-t, ahogyan az is ugyan úgy mikor a sok bírka azt hiszi, az I7-esével olyan dolgot vásárolt, ami a többi húrkább processzorral rendelkező emberek fölé emeli. Nem az a technológiai fejlődés ha minden embernek nasa gépe lesz otthon a nappalijában, hanem az, ha a futó oprációs rendszer normálisan és magas minőséggel egyformán kiszolgálja ezt is, meg azt is. Ha egy BMW-be ülsz is meg kell állnod a piros lámpánál, és ha egy trabantba akkor is. A te felfogásod szerint viszont ha jól értelmezem, akinek erősebb és nagyobb gépe van az győz és a balkánra érve nyugodtan lelehet tolni az útról akinek nem BMW-je van, az dögöljön csak meg, mert miért nem egy BMW-t vett?De hogy az eredeti mederbe visszakanyarodjak, az ETS2-őt úgy szar ahogy van, és bizony akadozik egy i7-esen is.
erről ennyit.
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #6296 üzenetére
nos ezzel azért vitába szállnék,,, mert olyan egyhetes munkában és olyan 2 lépcsős optimalizáláson esett túl az enginem ami egy normális motorból nem ekkora változást idézett csak volna elő, ami az ets2 esetében majdnem a 0-ával egyenlő ugyebár.
megfigyelhető néhol az az 1-2 fps gyorsulás a gyári motorhoz képest, azonban a 20%-os textúra méret csökkenés és a 35%-al kevesebb fű számoltatása a gyári értékekhez képest vicc szinten hatott csak és ez eléggé kiábránditó is volt a számomra a további fejlesztések motivációjaként.
mondjuk ki ez egy szar.sztem egyszerű programozási anomália a srácok nem nagyon vették jól az akadályokat és kész.
pár ilyen bug behuzta a kéziféket és nem tudják kijavítani ennyi.én is programoztam már nem egy 3d-s motort tudom tehát hogy miről beszélek és azt is tudom hogyan mivel és mi érhető el.
nem kellett volna azokat a közeli fákat például agyon modellezni hogy minden falevél külön külön mozogjon. a fasznak kell 4096-os textúrákat alkalmazni?, amikor az 1024-is bőven elég a 2048 meg untig elég lett volna a végcélnak 1-2 helyre és csá. Én már csak tudom mert rengeteget konvertáltam azzá (1024-re) és még csak észre sem vette senki.
és amikor egy 3ds- enginben ekkora optimalizálások történnek az csak hiba lehet ha az eredményben és gyorsaságban a hatványozott elvárásoknak még csak a szélét sem sikerült magából a motornak kiizzadnia.
olyan gyanús dolog ez hogy itt bizony nagy bug van valami elviszi a számolást csinálhatsz akár mit. lehet hogy a játék eredetiségét ellenörző szkriptek, vagy valami más pl egy figyelő szkript mikor fesse rózsaszinre a kamionodat mert lopott a gémKi tudja? de hogy ez nem kerek, az holt ziher!!!
aki ezt számokkal akarja hallani, nos az eredménye aminek a kétlépcsős optimomnak lennie kellett volna, biziny bizony minimume!!! 5-10 FPS gyorsulás.
-
erix31
csendes tag
válasz
Amazing789 #6290 üzenetére
Igen, amikor cserélek modot, akkor van ez. Tehát nincs gyári megoldás. Akkor repülök.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Amazing789 #6240 üzenetére
Na akkor én is teszteltem.Legújabb Bruti+TSM 4.7.1+DLC+1.9.2.2(minden korongos,eredeti).
Jazzycat Militaritrailer pack+trailers_and_cargo_pack nálam flottul megy párhuzamosan.Vígan dobálja a tankokat és a ciril betűs rakományokat(az összes ilyen rakomány oroszul van elnevezve,nincs angolosítva)(tűzoltó,repülő,bárkák és vagy egy raklapnyi kotró,maró gép.Ez egy 2.0-ás verzió és elvileg nem is kéne mennie az új patch-el,de nálam megy.
Ui:A 2.3-as is megy szépen angolul,tehát nálad van valami zavar.
-
Faterkam
addikt
válasz
Amazing789 #6199 üzenetére
+ 2 festés, de ez nem ér egy fillért sem! Halloween és winter
-
Faterkam
addikt
válasz
Amazing789 #6195 üzenetére
Nálam ETS 2.8.5 alatt + 3 DLC, megy trailer pack 2.1.1eng rendesen. Néztem TSM-el is azzal sem volt gond
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #6084 üzenetére
Nem egyforma. a TSM_Map_4_7_map.scs -hez hozzá lett nyúlva.
-
Dananto
tag
válasz
facebook- on a trucksim oldalon is írva van, tehát nem kamu.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Attól még lehet egyforma méretű,hogy kigyomlálják a hibákat
-
Skizz
addikt
válasz
Amazing789 #6013 üzenetére
Mi ez a rengeteg minden? Nem adsz pár ötletet forgalomra, skinekre, ilyesmire?
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #5966 üzenetére
Milyen szerkesztőt használsz?Vagy mivel éred el ezt a kifogástalan képet?
-
Bati0501
őstag
válasz
Amazing789 #5966 üzenetére
Tetszetős.
-
törölt tag
válasz
Amazing789 #5882 üzenetére
írták is hogy vannak benne hibák,, már van is valami javítás valaki posztólta feljebb valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozilla Thunderbird
- Energiaital topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest