Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Szépen a kicsi pénzemből is levont,mert hiába néztem,nem láttam lámpát sehol,ezért elindultam. Kiírta ahogy kell,hogy szabálytalan mittudoménmi,-130.000 Hol a lámpa?????????? (krasnodar) Ez nem bug? [link]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Hát,a rusmap miatt már van egy road connection,olvasásom szerint más nem kell,remélem nem lesz gond. Eddig úgy tűnik,meg is van a SR is... kép
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #21497 üzenetére
Csak ezt a verziót találom egyébként is... Igen,pont itt olvasgatok,illetve ugyanez van scs fórumon is. Na de,kicsit kusza ez nekem így hirtelen... Kell ehhez valami összekötő fájl? Road connection... Másik,azt olvasom hogy 3 garázst meg kell venni. ?????? Pont tegnap írtam,hogy két komolyabb rusmap szívás miatt épphogy 2 millió ft-om maradt. Ebből egy garázst sem veszek. Ismerős,én is aludni játok haza,pedig csak postás vagyok. Most táppénzem vagyok-voltam,hétfőig ráérek.
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #21495 üzenetére
Abból van most friss verzió 1.34-hez? Minden dlc megvan... Csak gondoltam rákérdezek a balkan-ra,mert elég sok hsz volt hozzá pm fórumon... A kérdésemre Milka korábbi hozzászólása meg is adja a választ a térképsorrend képével...
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Nem mintha nem lenne most elég a Promods térkép mellé a rusmap,de pl a project balkan az ajánlott kategória?
-
Foose
addikt
itt pedig a másik(2 számú az oldalon),ami az őrületbe kerget. A kékkel jelölt autó a játék esetében az AI,én pedig a piros,kanyarodok,követem az ívet,a kék pedig rendszerint kihajt a körforgalomból,nekem jön,és tőlem vonnak. Nem lehetett volna ezeket a szabályokat alkalmazni a játékban AI-nak?
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Igen tudom,szoktam alkalmazni,de sor volt mögöttünk. Jobbra ívelő kanyar volt,hosszú pót,mindenképpen át kellett kicsit mennem a szembe sávba hogy elférjen a pót,de már szemből is sor volt. esélyem sem volt mozdulni. Legjobban az dühített fel,amit képekkel is illusztráltam. a saras rész. Már az elején felakadt a traktor orra,sérült is a kamion. Oké hogy életszerű lett,de ennyire....Attól kapok még agyvérzést,amikor lámpás kereszteződés,előttem állnak,zöldet kapunk,elindulnak előttem,majd satui fék,mert ő elengedi a szemből érkező,nagy ívben elénk kanyarodó autót.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Az alkalmazottat lehet ösztönözni, hogy jobban teljesítsen? Nem egyszer fuvar nélkül 1-2e minusszal haza jön
-
-
Foose
addikt
Tegnap elég komolyan megszivatott kétszer is a rusmap. Egyszer egy sima kanyarnál,beakadt a pótkocsi,(külső nézetben nézve semmi gond nem volt,de mégsem ment tovább)persze kereszteződésben. Tolatni már csak picit tudtam,mert a buta AI mögöttem semerre nem mozdult. Előttem is jöttek,szóval hiba próbáltam forgolódni,végül semmi. Sürgős fuvar volt,természetesen a cél előtt kb 10 perccel. Gondoltam akkor nincs mese,leadom a fuvart. (oka van hogy nem töltöttem be korábbi mentést,erről mindjárt) Sajnos kevés pénzem van ebben a promods profilban,ekkor 12 millióm volt,asszem 27-es szinten járok. Leadtam a fuvart,mínusz 3900000. (itt jött egy fuvar,amikor a korábbi mentést akartam betölteni,kiválasztottam a kívánt mentést,rákatt,és lefagyott. Nem első ilyen tapasztalat mióta rusmap van) Másik fuvar,erről képek... itt meg itt és itt. Sár,dagonya.. Se előre,se hátra. Pótot lekapcsoltam,de semerre nem mozdult a szekér. Sürgős fuvar szintén,és már láttam hogy nem érek oda. Itt próbálhattam volna korábbi mentést betölteni,de minek?! Innen akkor sem tudtam volna tovább menni. Leadtam a fuvart,újabb mínusz 3900000. Maradt a szekerem ahol van,de így sem tudtam kijönni. Oké,akkor utazzunk garázsba. Megint mínusz 3 millió. Végül a közel 13 millióból számold ki,mennyim maradt
-
tag
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #21485 üzenetére
Nálam is ssd-n van, csak feltűnt hogy az említett profil eddig pikk-pakk betöltött, most rusmappal meg a képen látható helyen megáll, és kb 2 perc múlva megy tovább. Végülis akkor vegyem úgy hogy ez így oké...
-
Milka 78
nagyúr
Igen hosszan tölt minél több map/mod van bent, de ez függ a hardverkörnyezettől is. Az első betöltés pl extra hosszú utána viszont kicsit gyorsabbá válik a következő mod változtatásig.
Nekem pl 1-2 perc alatt betölti az 6 különböző mappát és a további 30 másik mod-ot, de nálam külön ssd-n van a steam mappa.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Három profilom van, egy fő, egy a hungary map miatt, egy pedig a promods miatt. Utóbbi mióta megkapta a rusmap térképet, azóta a profil kiválasztása után eddig tölt, [itt] megáll, és kb 2 perc múlva indul tovább. Ez normális??
-
Milka 78
nagyúr
Valaki használja a RoEX 2.1-et? Csak mert a hivatalos oldalon 2.0 van csak. Egy helyről ugan le lehetett tölteni, de ott csak egy fájl van ami így nem használható.
-
Marci112233
addikt
válasz Vyndree #21480 üzenetére
Mint írtam nem multizok. Csalni sem csalok, bár a fáradság szimulálása többször ki van kapcsolva.
Tuning meg annyi hogy van egy mod Volvo kamionom (ohahha) és ahhoz (bár ez minden kamionra feltehető) egy váltó és motor mod. Azon felül a gyári térkép DLC-k kivéve a Balticot, egyéb gyári de törtből modként használt DLC, és Promods map. Így igaz hogy 8,3 GB a mod mappa, de ebből 7 GB a Promods fájlok.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Vyndree
őstag
válasz Marci112233 #21479 üzenetére
A tankolás idő, mentek konvojba nyolcan haverok, elég zavaró ha folyton meg kell állni.
244-es szinten, 1,2 millió km-rel sincs gond a pénzzel, sofőrök és csalás nélkül van 540 millió euróm. Ja igen, van még másik két kisebb profilom.egyedül széttuningolva, rommá modolva, agyon cheatelve biztos nagy élmény lehet egy szimulátoros játék...
-
Marci112233
addikt
válasz Vyndree #21478 üzenetére
Én csak single-zek, így nincs gond a modokkal sem. És ahogy annak idején nézegettem hogy 1000 vagy 750, inkább 1000, mert ugyan kicsi, de van különbség közte.
Na meg a tankolás annyira nem izgat, pénzből mindig több van mint ami kéne amint ki van fejlesztve minden képességed. Azt hiszem 32-es szinttől ha jól gazdálkodsz mindig van pénz bőven.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Vyndree
őstag
válasz Marci112233 #21476 üzenetére
Azzal nem tudsz multizni, csak a 750 LE-sekkel.
A legjobb, leggyorsabb, legjobban vezethető, legkevésbé pattogó kamion még mindig a DAF105 és majdnem 5000km-t elmegy egy tank üzemanyaggal.[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz mdani01 #21475 üzenetére
Nekem a Volvo sem 750 hanem 1000 LE. Mod, és 6x4-es alváz. Így sincs gond a túlsúlyos rakománnyal, mondjuk a special transport nincs meg, így azzal nem tudom mit csinálna.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ablakos #21473 üzenetére
Volvo 750, vagy Scania 730-al próbáld meg, a hgozzátartózó váltóval és vagy 8x4-es kiépítéssel. Fing erő nincs az 510-es dafban.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mdani01
aktív tag
válasz Mr.Franczy #21469 üzenetére
Koszonom, megneztem nem ezt kerestem, nincs ilyen még a játékhoz.
iPhone 15
-
Foose
addikt
Nah,kinek van ötlete? Legutóbbi fő verzió frissítés előtt,és után is toltam az ATS-t,most is logitech g29 és pedál kombóval. Semmi baj nem volt. Kb 6 napig nem volt elindítva a játék,tegnap rá akartam nézni,és előjött a korábbi (és egyben legelső) problémám,a pedállal. Ugyanazon beállítások mint ETS2-n,de ha gázt adok (eddig ok) és elemelem a lábam róla,rögtön fékez. Valamiért folyamatosan aktív a féktengely csíkja a beállításokban. Amikor néhány hónapja megvettem az ats-t,első indítás után is ezzel küzdöttem,míg végül visszakértem az árát. Aztán kb három nap múlva újra megvettem,a probléma ugyanaz volt,de hosszas küszködés után megoldódott,és mostanáig nem is volt baj. Szerintetek what a fuck??????
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Mr.Franczy #21464 üzenetére
Igen megjött,köszi! Bár közben belebotlottam máshol is
Oké hogy promods-ban vannak réten legelő tehenek,meg útszéli mozgó fejű szarvasok,de a rusmapban előttem átugráló nyúl mindent visz!
(#21463) Vesporigo Nekem is a promods a best,ezen nincs mit beszélni. Anno huzakodtam tőle,de mára...[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Mr.Franczy #21458 üzenetére
Köszi a megosztást, működik!
@Foose: én is Promods-szal toltam nagyon sokáig, kellett egy kis változatosság, így került képbe a RusMap, bár tény, hogy eddig a Promods a nagy szerelem, hihetetlenül jóra sikerült. Ha lesz időm, megyek pár fuvart RusMap-on, aztán majd beszámolok, milyennek látom.
-
Foose
addikt
Nah,összeraktam a rusmapot. Indul,látom is a térképen. El sem hiszem hogy elsőre sikerült
(#21456) Mr.Franczy Tőlem is ment a kérés,sir.dannyl-ről...[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Mr.Franczy #21460 üzenetére
Ettől nem lettem sokkal okosabb. Lehet teszek egy próbát vele,remélem nem lesznek gondok vele.
-
Foose
addikt
Mondja már meg nekem valaki, mitől ilyen népszerű ez a rusmap!? ☺️ Sosem toltam még, de mindenhol oda vannak érte. Anno a promods-al ugyanígy voltam, aztán kipróbáltam, és voalá... Imádom!
[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Mr.Franczy #21456 üzenetére
Köszi, kértem hozzáférést.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Angol nevek Rusmaphoz!
Remélem tudjátok majd tölteni, nem kell kicsomagolni a zip-et, csak be a mod mappába, azt kész!https://drive.google.com/file/d/1weoXWEkHzrJSLGzn-Pt8i-mifF5HkkIJ/view?usp=sharing[link]
Gazember
-
Foose
addikt
válasz Vesporigo #21453 üzenetére
Hát,elsőre biztos én is ugyanazzal a fájllal kezdtem volna,mint te. Bár,az alsóhoz meg az van írva hogy 1.34.... Ezekkel a cirill betűkkel én is küzdök,elsőre annyit tudsz hogy a játék menüjében kipipálod a település neveket magyarhoz...
[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Milka 78 #21451 üzenetére
Igen, a connection fájlt (PM230_RM_v131_roadconnection.scs) nem kellett bántani.
(#21452) Foose: az egész promods fórumot végigolvastam többször, mire eszembe jutott, hogy talán mégsem az első fájl a jó. De addigra már mindent kipróbáltam, és nem kicsit voltam ideges.
Apropó, mégegy apróság eszembe jutott: a RusMap-hoz van valami mod/beállítás, ami a cirill betűs városneveket lecseréli latin betűsre? Nem túl zavaró, de ha van rá lehetőség, inkább az utóbbival használnám.
-
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Mr.Franczy #21449 üzenetére
Megoldódott a probléma.
A lényeg, hogy ezen az oldalon lévő fixek közül az elsőt szedtem le és raktam be modokhoz, na ez hiba volt. Bár nekem úgy tűnt, ez a jó, mert ahogy a neve is utal rá: For RusMap, if combining with ProMods 2.33.
Aztán kíváncsiságból leszedtem a másodikat, és lecseréltem vele az elsőt a mod mappában, és egy teljesen új profillal el is indult. Aztán a mostani profilomnál még egy régebbi mentést kellett betölteni, de végül azzal is működött. El sem hiszem.Köszönöm a tanácsaitokat és hogy próbáltatok segíteni, nagyon hálás vagyok az építő jellegű hozzászólásaitokért!
-
Vesporigo
aktív tag
Kipróbáltam a modokat egy teljesen új profillal, azzal sem működik, ugyanaz a hiba.
-
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Mr.Franczy #21444 üzenetére
Csak a Promods és a Rusmap van a mod mappában.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Milka 78 #21441 üzenetére
Épp azon hsz alapján próbálom működésre bírni, a sorrend is megfelelő, mégsem sikerült.
Kimásoltam az errort tartalmazó logot:Kiderül ebből bármi, hogy miért nem működik?
Ami biztos, a def fájl jó, mert nemrég generáltam, RusMap-ot bepipáltam a generáláskor.
Legacy compatibility fix is jó, promods oldalról töltöttem le.Amiben nem vagyok biztos, hogy jó, az a PM230_RM_v131_roadconnection.scs fájl, mert azt valami teljesen más oldalon találtam meg, Promods-on egyáltalán nem találtam.
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
Fel akarom rakni a Promods 2.33 mellé a RusMap 1.8.1-et. Bemásoltam mindkét mod fájljait a játék mod könyvtárába, és leszedtem a ProMods 2.30+ Legacy Compatibility (1.31/1.32/1.33/1.34) modot is, azt is bemásoltam.
Milyen fájl hiányzik még a mod mappámba, hogy működésre bírjam a RusMapot? A Promods-szal eddig sem volt semmi problémám, de a RusMap-ot valahogy nem bírom beállítani, állandóan kidob a játék betöltéskor.Plusz ha meg tudnátok mondani, milyen sorrendben kell egymás alá betenni a modokat, azt is nagyon megköszönném. (Fogalmam sincs, melyiket mi után kell beállítani, ez nekem kínai.)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Cr00py
senior tag
válasz Mr.Franczy #21438 üzenetére
G2A-t én nem ajánlanám.Rengeteg gond volt vele korábban is, érdemes utánaolvasni picit.
(#21436) mdani01 Instantgaming 100% valid, illetve most egész olcsó.
Parancsolj 3.97€
az alap játék.cdkeys is teljesen megbízható btw, bár ott most nincs készleten.
[ Szerkesztve ]
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni az ATS-t, alapverziót. Melyik oldalt ajánljátok megvételre (digitálisan, ami olcsó és megbízható)? Instant Gaming, G2A?
iPhone 15
-
Mr.Franczy
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekel, akkor az új Roextended mapban, javítva vannak a Rusmap bizonyos hibái!!
https://youtu.be/0I8Qxht54wc
A videó alatti leírásban olvasható a lényeg!
Gazember
-
Milka 78
nagyúr
Valaki tapasztalt már olyan hibát, hogy ha a kamion szervízen belül a műszerfalra vagy a belső felszerelésekre megyek, a vga- m elkezd nyöszörögni (coil whine).
Ez azért is érdekes, mert 144-es fps lockot használok ezért nem az a szitu, hogy 1000fps-en cicereg a kari, inkább olyan mintha olyan terhelést kapna mintha konbustoroznék.
Ha vezetem a kamiont akkor nincs hiba. Volt rendszer/játék újra telepítése is. -
Foose
addikt
válasz Sub-ZeRo #21432 üzenetére
De hát tudtommal hotfix nélkül nem is működik 1.34-en a hungary map tehát 1.34... De most hogy kivettem a trailer skin modot,most egyenlőre úgy tűnik működik. Sem mentéskor,sem játék közben nincs hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
itt meg ezt is olvastam. A map elindításához viszont szükségünk van egy ún. hotfix-re, hogy eltudjuk indítani a jelenlegi játék verziójával, ami jelenleg: 1.33 (1.34-el is működik!) Ezt az állományt innen tudod letölteni az oldalról. Ezért mertem a hotfixet berakni. Szóval nem értem,akkor most honnan tudom meg,mi lehet valójában a baj.
de mivel a héten rengeten súlyadó és utazási utalvány jön-jött,plusz családi segély,a hétvégénél hamarabb nem lesz erre időm. postás vagyok.ui.: megvan! "Aktiválási sorrend:
HM_def_hotfix_0.9.28a_1.33.x_byIndian56.scs (< felső — az eredeti "hungary_def.scs" fájlt helyettesíti !!!)
HM_0928a_new_AI_test_1.33.x_byIndian56.scs
hungary_model.scs
hungary_base.scs (< alsó)" nekem meg bent volt a def fájl is.,és még pont írtam is. Csak a hotfix kell. szerintem ez lesz nálam a gond.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Itt is ezt írják hogy működik...
[kép]Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Sub-ZeRo #21427 üzenetére
Jó, végülis tegnap a trailer modot töröltem is, de ugyanígy gond volt. Ha közzé lett téve pl a másik mod is, listán mutatva hova kell tenni a hungary map listán, akkor hogyan okozhat gondot? Na de várj, én próbáltam mindenhol szétnézni, hogy jó fixet tegyek be. Megmagyarázná hogy miért pont szinte azonnal dob ki. Azt hittem hogy legfrissebb verzió van fent a hungary map oldalon. Más verziót nem is találtam. De hát tudtommal hotfix nélkül nem is működik 1.34-en a hungary map.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A modkezelőben fentről lefelé: hungary trailer skinpack,hungary map new textures,new AI test,HM_def_hotfix_0.9.28a_1.33.x_byIndian56,def,model,base.
Ezt írtad. Itt több is van bent akkor nem?
<ERROR> [unit] File '<C:/Users/sirnr/Documents/Euro Truck Simulator 2/mod/HM_def_hotfix_0.9.28a_1.33.x_byIndian56.scs | >/def/vehicle/traffic_storage_semi_trailer.dlc_fr.sii'
Itt valami trailer probléma van.
Minden dlc megvan neked?A hotfix ami bent van neked na az sz@r. Azt kellene kiktatni és megpróbálni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Nem a játékkal van baj, hanem a moddal. Valamivel összeakad azért vág ki.
-
Foose
addikt
Hát megőrülök! töröltem a profilt,megint létrehoztam egy újat. Majd amint lehetett,kiléptem,a fő profilomból bemásoltam a controll.sii-t és a config.cfg-t,játék indít,új profil kiválaszt,megjelenik a hungary map betöltő,aztán kidob. A modkezelőben fentről lefelé: hungary trailer skinpack,hungary map new textures,new AI test,HM_def_hotfix_0.9.28a_1.33.x_byIndian56,def,model,base. game log: csak egy példa: <ERROR> [unit] File '<C:/Users/sirnr/Documents/Euro Truck Simulator 2/mod/HM_def_hotfix_0.9.28a_1.33.x_byIndian56.scs | >/def/vehicle/traffic_storage_semi_trailer.dlc_fr.sii'
-
Foose
addikt
válasz Chris0321 #21421 üzenetére
Az összes steamen vehető dlc megvan,de most ugye szerintem ez nem játszik,mert a hungary.mbd... Viszont most néztem a game log-ot,és error-t ír a HM_def_hotfix_0.9.28a_1.33.x_byIndian56-ra is pl. Valami nem jó. Pedig csakis a hungary maphoz szükséges térkép fájlok vannak telepítve. Lehet újra kellene kezdenem az egészet új profiltól,de lassan már nincs rá időm,mert nemsokára készülök holnapra.Meg ugye,másnak nem akad pl az említett dlc-vel csak nekem?? Erre ezért nem gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Miért lép ki a játékból ha elvállalok egy gyors fuvart???? random módon háromból kétszer elvállalok egy gyors fuvart hungary mapon,és kidob. Rohadt idegölő. Semmi mod nincs telepítve,csak a hungary map,természetesen teljesen új profillal.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Hungary map kérdés: Felraktam,mindent bemásoltam,szépen indul is. A controll fájlt is bemásoltam a fő profilból,ez sokat segít... Most vittem egy fuvart,de lerakó után a mentésre nyomtam,és kidob. Másik kérdés,milyen fájlt-fájlokat kellene másolni,hogy esetleg pénzem is átmásolja? Mert így hogy az alap 4,9 millióval indul,és kamionom sincs... Csak a térkép fájlok vannak a mod kezelőben,és a map textura fájl a térkép készítőjétől.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Azért vannak elég furcsaságok. Telephelyen leakasztottam a pótomat és elmentem (elég messzire) egy vállalkozói kanyarért. A helyszínre érve kérte, hogy szállíttassam el a saját pótomat.
-
Ablakos
őstag
Vállalkozói fuvarban nem tudok túlsúlyos szállítmányt vállalni. (750Le, duplahúzós,2 hajtott tengellyel)
Azt írja, ellenőrizzem a kiépítést.
Mit kell még fejleszteni, hogy ez is működjön? -
tag
Vigyázat, nem szerzői frissítés !!!
RUSMAP for 1.34[ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
ledgeri
nagyúr
Az még egy tolatásból megvan, de mikor ATS Tucson, DNY-i Bitumen lerakót (sávom zárva [feltúrva] balra kitérés, majd sávomba tolatni koccra) megkaptam éjjel duplás póttal
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Milka 78
nagyúr
Ha valaki ProMods-ozik és az elmebeteg nagyságú térképeket kedveli...
Résztvevők : ProMods 1.34+RusMap 1.8.1+The project “Great Steppe” v 1.3+Afro Map v 2.0+Southern Region v 7.8.0+ROMANIA EXTENDED 2.0
Most minden csatlakozik mindennel nincsenek megszakadt utak a ProMods és a RusMap között, de figyelni a képen látható sorrendre. A térképek simán letölthetőek gugli segítségével ami fontos az a öszekötési fájlok.
PM230_RM_v131_roadconnection
pm-legacy-compatibility-fix-v15
PM2.32-RO2.0_RCv3
Ezek láthatóak a képen is.
Még csak pár órát mentem vele, lehet még benne hiba, de végre a térkép rendben van, nincsenek szakadások és szépen be is tölti a játék.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
Köszönöm a segítséget
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
gejala
őstag
A leggyorsabb pénzkereset úgy működik, hogy fast travelezel 2 egymástól messze levő garázs között. Ehhez kell 4-5 sofőr, hogy többet hozzanak be, mint a hitel törlesztője. Utána annyi pénzed lesz, amennyit akarsz. 10+ sofőrrel már százezrek jönnek be egy teleporttal.
Szóval garázst fejleszteni fölösleges eleinte, inkább újat vegyél másik országban.Sofőr fejlesztése úgy néz ki, hogy kell 3 long distance, 1-1 high value/fragile és 2 just-in-time, plusz 2-3 ADR. Utána meg egyenlően elosztva mehet. De mire addig eljutsz, a fenti módszerrel annyi pénzed lesz, hogy teljesen mindegy, egy fuvar mennyit ad. Én csak szórakozásból vezetek, nem nézem a pénzt, mert úgyis százmillióim vannak és nincs mire elkölteni.
Sofőrjeid egyébként össze-vissza hoznak. Nekem is van olyan, hogy ugyanaz a sofőr egyszer pár száz dollárt hoz ATS-ben, máskor meg 20k-t.Saját pót csak fun, akkor érdemes venni őket, ha már nem érdekel a pénz. Én is csak azért megyek log trailerrel Oregonban, mert poén.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Hello.
1. Szerintem felesleges a saját pót, én pár kanyar után eladtam az enyémet. Az ADR-es és a nehéz szállítmányok amik jól fizetnek a saját pótokkal kiesnek.
2. A gumi mérete ugyan az (én a Scania S-nél néztem), a fogyasztása jobb a drágábbnak.
3. Az, hogy mennyit keres egy alkalmazott az függ a képzettségétől és attól is milyen fuvart talált és azt milyen távolságra kell vinnie. Van oylan is mikor üresen jön vissza a garázsba és az még ráfizetéses is.
4. Én az elején úgy csináltam, hogy megvettem a garázst és felfejlesztettem és raktam bele 5 sofőrt. Ez azért is jó mert én legalábbis úgy vettem észre, hogy ha a garázsomba tankolok akkor olcsóbban jövök ki mintha benzinkúton. Most, hogy már megvan az összes sofőr már csak 3 van garázsonként, hogy kevesebb esélyel ne találjanak munkát visszafelé.A pontokat én az elején úgy osztottam el, hogy a távolságot kifejlesztettem 3-ig, így messzebbre mentek a sofőrök ami jobban hoz de nem túl messzire. Aztán az ADR és az értékes rakományt is fejlesztettem 3-asig majd egyenletes fejlődésre tettem, a sofőröket. Ezt egy idő után megunja az ember ha már túl sok alkalmazottja van és egyenletes fejlődéssel képzi őket. Olyankor már van bőven bevételed nem fontos, hogy ezzel is töltsd az időt.
-
D4ni
őstag
Üdv Hölgyek-Urak!
Nemrég kezdtem bele ETS2-be, néhány kérséssel fordulnék hozzátok:
Megvettem az összes alkalmazottamnak és magamnak a legalapabb pótokat, viszont észre vette, hogyha megvan a megfelelő ADR vizsgám , akkor elég szaftos fuvarokat is eltudok vinni pót nélkül .Első kérdésem az,hogy akkor most mit érdemes, hagyni a pótokat és minél több ADR-es pótot elhúzni (nem saját, akár 40-80 ezer euro között) vagy csináljuk a sajátjainkal ami persze nem fizet annyit (kb20-40 ezer euro)?
Második: Láttam,hogy a gumiknál megvannak adva bizonyos értékek. A maxos gumi még nagyobb is , mint a többi. Van értelme rárakni? Nem sokkal drágább mint a kicsi és nem annyira takarékos stb..
Harmadik: össze vissza keresnek az alkalmazottaim. 1 embert nézve: egyik fuvarja 3000euro hasznot termelt, a másik 10 ezret. Miért lehet?
Negyedik: érdemesebb a jelenlegi garázst fejleszteni, vagy vegyek egy újat 80-al többért?
A pontok elosztása először a hosszú fuvarokra ment, utána ADR, majd tetszőleges.
Köszönöm a segítséget.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Chris0321
addikt
válasz Ablakos #21402 üzenetére
Nem kell semmit tenned, a sofőr ha megvetted neki a vontatót el fog kezdeni dolgozni magától. A pótot a beosztottadhoz nem kell hozzá rendelni csak be kell tenni ugyan abba a garázsba ahol ő van és magától elkezdi használni. Én is kipróbáltam a saját pótot vettem is párat majd el is adtam. Úgy vettem észre jobban jön a pénz ha nem használom főleg mivel a jól fizető fuvarokhoz (nehéz rakomány, különböző ADR-ek) nincs pót így azokat ilyenkor nem tudod elvinni.
-
nagyúr
válasz Ablakos #21402 üzenetére
Szerintem alkalmaotthoz nem tudsz pótot adni. Semmit nem kell vele csinálnod. Megveszel neki egy gépet alszol egyet rá és már dolgozik is.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Hogy kell sofőrt munkába fogni? (ETS2)
Ameddig eljutottam: Felvettem egyet, hozzárendeltem egy megvásárolt vontatót. Bent vannak egy szabad kocsiállásban. Van szabad pótóm is, de nem tudom hozzárendelni a traktorhoz . Mit kell itt tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Synology RT2600ac router
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest