Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz ®abstract® #28808 üzenetére
Igaz már nem nagyon játszom, de ha folyamatosan felborultál akkor rosszul volt beállítva nálad a játék, mivel ott is lehet ezeket az értékeket is állítani.
-
Chris0321
addikt
válasz ®abstract® #28313 üzenetére
Használtam már az ETS-ben amcsi kamion modot és másmilyent is. Egy másik játékban több modot használtam egyszerre, de meguntam a frissítések miatt.
-
Chris0321
addikt
válasz nincsnév007 #28311 üzenetére
Én az ets-el már nem játszom, sokkal jobban szeretem az amcsi kamionokat.
-
Chris0321
addikt
válasz Chris0321 #28277 üzenetére
Hello.
Azóta sem jött elő a hibajelenség, így úgy néz ki megúsztam ennyivel a dolgot. A számtech bolt ahova szoktam járni csak ma nyitott ki, így most tudtam ramot venni. Eddig úgy néz ki megérte. Néztem eszközkezelővel a játék közbeni ram használatot, simán felment 10 gb felé is és most sokkal gördülékenyebben ment a játék. Eddig beesegetett az fps időnként, most elég stabilan tartotta a 60-at. A menű is mintha gyorsabban töltött volna be. -
Chris0321
addikt
válasz Delerium #28296 üzenetére
Már rég terveztem bővíteni a RAM-ot de valahogy mindig elmaradt, pedig ma már nem igazán sok ez a 8 Gb. Vagyis a szabad 4 Gb. Így legalább végre meg kell tennem, jól fog az jönni máskor is. Egyébként is szokott akadni a játék, bár nem kellene neki mert a gépemnek bírnia kellene és remélem a több RAM miatt folyamatosabb is lesz majd.
-
Chris0321
addikt
válasz ®abstract® #28290 üzenetére
Steamen van fenn a játék, nem igen van lehetőség más verziót használni a legfrisebben kívül.
-
Chris0321
addikt
válasz ®abstract® #28288 üzenetére
Nekem most max. 4 Gb van szabadon és a 8 egyébként is kevés már. Tárhelyből sincs már sok a gépemen, egy 4 terrás winchester vásárlása is tervben van, de nem megy minden egyszerre.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Játszottam kicsit, nem jött elő a hiba. Az eszközkezelőben néztem a VGA hőfokát, nem érte el a 70 C-t. Megnéztem, hogy a win11-nek 4 Gb ram kell, a játéknak is legalább ennyi ha nem több így kevés lesz a 8 Gb ramom így abból majd veszek még. -
Chris0321
addikt
Hello.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Egyenlőre annyi időm volt, hogy ellenőrízni tudtam a játékot a programban és talált egy hibát amit javított is. Letesztelni nem volt időm, hogy eltünt-e a hiba, majd csak este lesz időm huzamosabb ideig játszani. A VGA driverből a legfrisebb van fenn, windows update szerintem nem volt a hiba megjelenése óta.
Én még a kevés ramra tippeltem volna, mert csak 8 Gb van és a Gépigény.hu szerint 6 Gb az ajánlott mennyiség. -
Chris0321
addikt
Hello.
Mostanában újra elkezdtem játszani a játékkal és egy idő után ezt csinálja a képernyő. Csak a játékban, sem a térképen sem a főoldalon nincs semmi probléma, sem máskor. Másik játékkal jelenleg nem játszom. A gépem adatai az adatlapomon megtalálhatóak, egy 24"-os FHD monitort használok és fullra van húzva minden beállítás. Ha újraindítom a játékot, vagy betöltök egy mentést akkor újra normális a kép.
Nincs valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
Chris0321
addikt
válasz m0h0senator #26455 üzenetére
Az igaz, hogy most nem hoz pénzt, de így senki nem is szólhat be nekik és a jelenlegi játékok és DLC-k eladását sem befolyásolja rosszul. Nekik a cég érdekeit kell nézni és jelenleg ez a helyes lépés.
-
Chris0321
addikt
válasz m0h0senator #26450 üzenetére
A cégnek rossz sajtó lenne ha ruszki területet ad ki, ebbe bele lehet kötni és ez nem jó a cégnek. Ha később adja ki akkor senki nem szólhat semmit és a vásárlással sem lesz gond így az elvárt pénzt hozza. Ha most adnák ki viszont alulteljesítene.
-
Chris0321
addikt
válasz laceszgamer #26445 üzenetére
Jelenleg nincs értelme kiadni a DLC-t. Nem lenne jó lépés és nem hozná az elvárható bevételt mert sokan nem vennék meg. Nincs értelme támadási felületet adni még akkor sem ha ez csak egy DLC amit már régen fejlesztenek.
-
Chris0321
addikt
válasz SzabóTamàs90 #25007 üzenetére
Ahogy az életben sem.
-
Chris0321
addikt
válasz SzabóTamàs90 #24996 üzenetére
A kiegészítő világítás alatt a kamion elejére felszerelhető pótlámpákat érti ami ha távolságit kapcsol sokkal jobban megvilágítja az előtte lévő utat mintha csak a gyári lámpát használná. A kis lámpák amikre gondolsz amiket körbe tudsz feltenni a gépre csak dizájn, akármennyit felrakhatsz az nem fogja befojásolni azt, hogy mennyi pénzt keresel a kamionnal. Régen volt erről szó, már nem emlékszem benne van-e még a játékba de legalábbis egy időben számított milyen motor/váltó, stb. volt a kamionban és ha jobb volt a gép több pénzt hozott.
-
Chris0321
addikt
válasz Barcelona95 #24889 üzenetére
Hello.
Az elején én is vacakoltam ilyesmivel de egy idő után meguntam és hagytam, hogy csak simán fejlődjenek szépen sorban a képességeik. Ha sok sofőröd van akkor úgyis hozzák a pénzt rendesen, csak győzd elkölteni. -
Chris0321
addikt
válasz tutuhawer #24535 üzenetére
Hello.
Tudtommal nincs ilyen beállítási lehetőség. Általában tudsz visszafele és fuvart vinni valamelyik országba, szerintem direkt azért nincs ilyen lehetőség, hogy ne legyen annyira unalmas a játék. Én mindig a legjobban fizető fuvarokat vittem, ahogy észrevettem nagyjából ugyan azokat az utakat használtam európában. -
Chris0321
addikt
válasz Cr00py #24479 üzenetére
Hello.
A ködfényt nem lehet, gondolom azért mert köd sincs a játékban.Ablakos: Nekem a legnagyobb motoros Scaniam van, nehéz terhek vontatására specializálva és az enyém fogyaszt 50 liter körül. Megnézted, hogy be van-e kapcsolva a beállításokban a valós üzemanyagfogyasztás?
-
Chris0321
addikt
válasz Ablakos #24456 üzenetére
Hello.
Egy ideje már nem játszom a játékkal, így nem emlékszem biztosan de mintha az f gombbal lehetne váltani a műszerfal beállításai közül, elvileg minden kamionban van beépített fogyasztásmérő. A realisztikus fogyasztás vagy mi be van kapcsolva a beállításokban? Ha jól emlékszem a legnagyobb blokkos Scania-m úgy 40 liter körül fogyasztott, persze ez függött több dologtól, pl. terep, vontatott súly és a sebességem. -
Chris0321
addikt
válasz m0h0senator #24169 üzenetére
Nekem nem olyan fontos a játék, hogy ilyesmire is költsek. Max. térkép dlc-t és fuvarokat veszek, hogy változatosabb legyen a játék, de azokat is csak akciósan.
-
Chris0321
addikt
válasz m0h0senator #24166 üzenetére
Igen, csak nincs kedvem olyankor keresgélni a modot és imádkozni, hogy menjen a profil.
-
Chris0321
addikt
Ez egy ilyen játék. Én is pár éve cseréltem le a teljes konfigom és nálam is folyamatosan ment fel a végösszeg. Nekem annyival könnyebb volt a dolgom, hogy tudtam milyen vga-t akarok venni mert néztem a wot-hoz pár tesztet és az 1050 ti-t keveseltem ezért lett az 1060 6 gb-os ami bőven elég hozzá. Mellé jött egy 4 magos proci ami bőven elég és 8 gb ram. Ha komolyan gondolod a fejlesztést akkor a pénztárcád érdekében határozottnak kell lenned az összeghatárt illetően mert én is akárhány topicban érdeklődtem mindenhol mondtak egy kicsit drágábbat mint amit kinéztem de jobbat is és a végén sokkal többet költöttem mint eredetileg szerettem volna.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Nekem az alábbi konfiggal (ASUS PRIME Z370-A, Core i3-8350K Quad-Core 4GHz LGA1151, 8 GB DDR4 HyperX Fury, STRIX GTX1060 6G GAMING) megy minden maxon egy FHD 24"-os monitorral. Nem tudom neked most milyen beállításokkal megy a gép, de csak-e miatt a játék miatt én nem vennék másik processzort vagy 16 GB ramot. A vga nem tudom mennyire van kihasználva. -
Chris0321
addikt
válasz Marci112233 #23937 üzenetére
Én úgy emlékszem nálam is ki vannak kapcsolva a büntetések mindkét játékban, de a súlymérőket mindig jelzi.
-
Chris0321
addikt
Volt már nekem is olyan hely, ahol többször kellett átmennem mert egyszerűen nem tudtam olyan finoman átmenni, hogy ne sérüljön az árú aztán nagy nehezen araszolva sikerült megcsinálni. Nem tudom mi lehet ott a hiba, de nekem sem sérülékeny árú volt a póton.
Ablakos: Elfelejtettem, hogy te nem sima vontatót használsz így érthető a dolog mert ezzel sokkal nehezebb tolatni.
-
Chris0321
addikt
válasz Ablakos #23875 üzenetére
Mint más is írta, nincs alvásra lehetőség csak a parkolókban. Én úgy szoktam csinálni, hogy megnézem mennyi időm van míg aludnom kell. Mikor már csak 3-4 óra van hátra, ránézek a térképre milyen pihenésiu lehetőségek vannak. A közbenső pont megadásánál már kiírja a játék a következő milyen messze van és mennyi idő elérni. Kiválasztom azt a megállót ami a legideálisabb, nincs túl messze vagy túl közel és a játék odavisz. A fáradtság szimulálását csak akkor szoktam kikapcsolni ha nem érnék de egy gyors fuvarral másképp, mert nekem így realisztikusabb.
pcnet: A játék a gumikopást is sérülésnek írja, de azt nem számolja annak. Ha jól emlékszem csak az árú sérüléséért von le még a pót sérüléséért sem. Nekem is összejön néha 1-2 %.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chris0321
addikt
válasz Marci112233 #23840 üzenetére
Ha vonófejes akkor gondolom platós plusz futó.
-
Chris0321
addikt
Hát igen, teljesen más a 2 pót. Mostanában az ets2-vel már nem igazán játszom, bebarangoltam már ezerszer és az igazi kedvenceim mindig a csőrös kamionok voltak, bár jelenleg azokat is hanyagolom kicsit.
Az biztos, hogy az amcsi megoldásnál jobban oda kell figyelni és előre kell készülni a nagyobb kanyarokra mert ha rosszul mentél bele nehezebb korigálni. -
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Ablakos #23716 üzenetére
Én is kipróbáltam a saját pótot mikor bejött ez a lehetőség de hamar el is adtam. A nagy pénzt a nehéz és vagy túlméretes szállítmányok hozzák és ahhoz nincs ilyen pót.
Ha jól akarsz keresni akkor a flotta fejleszésére kell koncentrálni, felvenni a legnagyobb kölcsönt és venni + kamiont és sofőrt. A beosztottak hamar elkezdenek jól keresni és fedezni fogják a hitel összegét. Az sem teljesen mindegy, hogy a saját profilodon mit fejlesztesz, a távolságra kell koncentrálni, az értékes rakományra, esetleg még a fontos fuharokra. Legalábbis szerintem. -
Chris0321
addikt
Én alapból kikapcsoltam a büntetéseket mert zavar. Nemrég vettem meg az ATS-t, 4 állammal és ugye ilyenkor megy a városok/kereskedések/munkaerő kölcsönzők felfedezése ami miatt nem egyszer szorosan értem be ami miatt gyorshajtottam és mentem át piroson is és így megtehettem a nélkül, hogy a kevéske pénzem bánta volna. Plusz néha szoktam kicsit gyorsabban menni, pl. 55 helyett 60-al és így nem kell tartanom a büntitől. Vagy volt már olyan, hogy valaki nekem jött és ezért vontak le pénzt, de mivel állandóan ki van kapcsolva nem érdekel. A rakományom nagyon ritkán sérül, bár nem nagyon szoktam vinni törékenyet (ATS-ben még nem fejlesztettem ezt egyáltalán) de én azonnal visszamegyek az automatikus mentéssel és így mindig tökéletes állapotban adom le a cuccot.
A pihenőknél én azt szoktam csinálni, hogy ha látom, hogy már csak 4 óra körüli idő van hátra akkor elkezdem nézni az útvonalon lévők távolságát tőlem úgy, hogy bejelölöm. Ilyenkor a jobb felső sarokban kiírja hány km/mérföld és mennyi idő míg oda elérek. Ha tól sok vagy kevés akkor nézek másikat míg nem találok egy olyat ami a legjobb választás. Csak az első ilyen jelzés távolságát mutatja. -
Chris0321
addikt
Hello.
Én mostanában nem nagyon tapasztalok ilyesmit, persze az ai nem tökéletes. Engem sem nagyon szoktak kiengedni, de ha van hely és kimegyek eléjük akkor megállnak. Ha látom, hogy valaki fel akar jönni a pályára át szoktam menni a belső sávba mint a valóságban mert képesek hülyeséget csinálni. Ütközés vagy bármi esetében én az automata mentést szoktam használnicsak pár percet bukom nem a fuvart. -
Chris0321
addikt
Hello.
Most jutott eszembe, hogy jelezzem sikerült elérni az online garázsvásárlást. A 3-ik garázs megvétele után jött egy mail, egy ingatlanügynökségtől amint megvettem és az ikon is használható. Gondolom ez ugyan úgy működik az ATS-nél és az ETS2-nél is. -
Chris0321
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23621 üzenetére
-
Chris0321
addikt
válasz Mr.Franczy #23618 üzenetére
Akkor lehet fel kellene fedeznem az összes várost ahhoz, hogy ez működjön?
-
Chris0321
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23616 üzenetére
Pedig alapból benne van a játékban, pl. a fő oldalon jobb alul is megtalálható ha jól emlékszem. (ATS) Ha még inaktív akkor szürkés az ikon.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Hello.
Megint lenne kérdésem az ATS-el kapcsolatban. A garázs vásárlás lehetőség mikortól él? Most vettem meg a második garázsom és arra számítottam, hogy utána már nem kell a városokban felkeresnem a helyet mivel nem írt ki minimum számot a feloldáshoz mint az online kamionvásárláshoz a 3 db-ot. -
Chris0321
addikt
válasz laceszgamer #23602 üzenetére
Én az első country rádiót hallgattam, az szólt amíg be nem akadt. Pedig sokkal jobb volt úgy vezetni de akkor hanyagolom.
-
Chris0321
addikt
Helló.
Olyat tapasztalt más is, hogy ha halgatja a rádiót az egy idő után megakad, esetleg viszi magával a játékot is? A rádió nélkül ilyen nem fordul elő. A gépem az adatlapomon, fhd-ban játszom max. grafikán. -
Chris0321
addikt
válasz lappa86 #23547 üzenetére
A wikiben a térképet néztem meg, ott jelölte végig és nem olvastam el teljesen a cikket és csak később néztem a google maps-on, hogy már nincs is. Mindegy, ennek ellenére eddig tetszik a játék, bár először nagyon kicsinek tartottam a területet, bár nekem még csak 4 állam van meg. Jó, hogy végre mod nélkül tudok csőrös kamiont vezetni és amerikai tájakon.
-
Chris0321
addikt
Helló.
Megvettem tegnap én is az Ats-t pár dlc-vel. Még csak most ismerkedünk, de jól látom, hogy a 66 út nincs rajta a térképen? -
Chris0321
addikt
válasz cooi11 #23281 üzenetére
Nincs mit. Ha kifogyok tolatgatáskor a levegőből akkor ki szoktam tenni üresbe a váltót és pörgetem kicsit a motort és közben nézem a levegő mennyiségét a műszerfalon. Egy idő után te is tudni fogod melyik az a pont amikor a légfék kienged és még rávárrni egy kicsit, hogy ne fogjon be utána megint ha fékezned kell. Az a lényeg, hogy tolatásnál találd meg a neked legmegfelelőbb nézetet, én az 5-öst használom (ha jól emlékszem) ahol olyan mintha kinéznék a fülke ablakán hátrafele mert így végig látom a szerelvényt és jobban tudok korrigálni. Beteszem R1-be a váltót, kis gázt adok, hogy elinduljon a szerelvény majd hagyom alapjáraton gurulni így lesz bőven időm korrigálni ha szükséges vagy ha nagyon mellé megyek akkor még mielőtt beletolnám valamibe előrefelé ki tudom húzni. Sokat kell gyakorolni és akkor menni fog, tessék egy videó erről el igazi kamionnal.
A kipufogó tudtommal csak dísz, olyat tegyél fel ami neked tetszik. -
Chris0321
addikt
válasz cooi11 #23270 üzenetére
Hello.
Akik szeretnek nehéz szállítmányt vontatni azoknak érdemes erre felkészített kamiont venni. Nekem Scania-m van, legerősebb motorral, 8x4-es alvázzal, 12+2 sebességes retarderes váltóval. Ahogy változtatod az alkatrészeket a jobb felső sarokban látod, hogy változnak a kamion tulajdonságai is. Mint látod én mindent a nehéz rakomány vontatásához alakítottam ki, ezt az egy kamiont vezetem csak, szerintem felesleges több gépet tartani és cserélgetni. Max. 100-al szoktam menni, mert ez egy kamionos játék és nem egy NFS. Csak ha valamit nagyon elnézek pl. térkép felderítés közben (a fuvar szállítása közben szoktam csinálni, csak úgy üresen nem kóvájgok) vagy gyorsan el akarok menni egy rakományért a városból a bányába szoktam kicsit száguldozni. -
Chris0321
addikt
válasz cooi11 #23185 üzenetére
Ugyan úgy van minden fajta fuvar amit már tudsz vinni, csak el vannak osztva a városok között így nem mindenhol van veszélyes anyag, nehéz szállítmány, stb. Az út hossza is attól függ, mennyi van nálad már felszabadítva, a fuvarok száma viszont kevesebb, csak 2-3 oldal.
Én csak akkor viszek gyorsfuvart ha valamilyen plecsni miatt keresek valamilyen fuvart, egyébként a saját kamionommal viszek vállalkozóit így nem kell a gép által kiválasztott kamionnal vacakolnom hanem a saját igényeim által felszerelt Scania-val megyek ami full-os. -
Chris0321
addikt
válasz cooi11 #23183 üzenetére
Pedig egyszerű a saját kamionnal fuvarozás.
Rákattintasz a fuvarokra, majd a vállalkozói fuvarra. Feljön a térkép, ekkora kattintás arra a városra ahol éppen vagy és ekkora előjönnek a lehetőségek. Kiválaaztod azt amelyik tetszik, én a távolságra vetített ár alapján rendezem a fuvarokat (felül van a rendezési lehetőség) és a legjobban fizetőt szoktam választani. Ha nem sűrgős fuvart viszel (3 piros nyílas) akkor akár a fuvar felvétele után is aludhatsz egyet, bőven belefér. Elviszed a fuvart ahova kell és a célvárosban ugyan ezt megcsinálod.
Ennyi. -
Chris0321
addikt
válasz Chris0321 #22979 üzenetére
Azt hittem egy frissítés lesz a játékhoz, munka közben néztem és nem figyeltem eléggé de így nem érdekes ha csak mod.
Pedig ha már szimulátornak hívják a játékot jó lenne pl. a reálisabb pihenő, vagy ha állítható lenne a kamion teljesítménye mint a játékban (eco, power). -
Chris0321
addikt
válasz SzabóTamàs90 #22981 üzenetére
Nem szeretem mert képes elég nagy sületlenségeket fordítani és gondoltam hátha valaki már lefordította magyarra.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Erről: [link] lehet olvasni valahol magyarul? -
Chris0321
addikt
válasz MrCsiT #22643 üzenetére
A hitel jól jön a játék elején amikor még alig van pénzed de nem szabad magad túlvállalni. Megadsz egy összeget aminél több törtlesztőt nem akarsz fizetni és ehhez tartsd magad. Ha visszafizetted a hitelt, jöhet a következő. A sofőrök nagyon lassan fejlődnek így szerintem van értelme hitellel gyorsítani a dolgokat és minél hamarabb minél többet felvenni.
-
Chris0321
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest