Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #26220 üzenetére
Azért írtam a DFGT-re, hogy, ha ehhez a játékhoz kell, akkor az is megteszi.
ATS, ETS2-ben nincs olyan nagy jelentőssége a Force Feedback minőségénak, a fém, vagy load cell-es fékpedálnak, satöbbinek.
De, ha másra is kell, akkor a határ a csillagos ég, sajnos
Ezesetben tényleg nem érdemes G29 alá menni, és akkor még ez a legolcsóbb.
Mert mostanában, más helyeken, pl. Assetto Corsa, és egyéb szimes csoportokban a Thrustmaser, valamint a Fanatec kormányait szokták ajánlani, csak, hááááát.... Szorozd be a G29 árát kettővel, hárommal -
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #26094 üzenetére
Én még hő miatti lassulás nem tapasztaltam, de haver pont VGA temp limit miatt igen. Annak beállított szintje fölé kúszott a VGA hője és már vissza is vett a teljesítményéből.
És igen, tudom, hogy a játék ilyen, de azért R5 3600 és 1060 esetén nem kéne 45fps-re esnie, még azon a felbontáson se. Nekem ugyan csak 1080p-be megy, de 50-60fps meg van.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #25779 üzenetére
Köszönöm!
Eddig ugye míg nem volt a chat funkció addig elég volt az F9, így ezért kérdeztem, mert egy ideje már nem használtam a goto módszert.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #25725 üzenetére
A fenébe! Pont ma kellett megint fejleszteni a villanyhálózatunkat ami miatt reggeltől délután negyed négyig nem volt áram, na meg azután is dolgom volt, és csak most értem ide, lemaradtam róla. Nekem nincs meg, így szerintem nem volt hülye kérdés.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
m0h0senator
őstag
-
Cr00py
senior tag
válasz Joccc07 #25677 üzenetére
Mint ötlet, szerintem remek, hisz nem túl sok ilyen, kimondottan kamionos kieg. létezik.
A gondom nekem az, hogy ha még közé rakjuk a kormányt, akkor már az oldalsó panel eléggé távol lesz. A Logitech G széria eléggé közkedvelt ilyen körökben, amihez számtalan DIY mod létezik már, többek közt pl az indexhez is, ami a kormányra van rögzítve.
Én inkább valami olyan megoldásban gondolkodnék, amit a kormány "mögé" lehetne rögzíteni, kvázi egy "műszerfal"-ként funkcionálna.
Én is azért csináltam főként ilyen DIY modokból, mert az kézre esik. + a különböző kapcsolókra pedig streamdeck van.
Nem akartam olyan sokat költeni rá, mert a másik Fanatec szetthez vettem ezt-azt inkább. Ott több időt töltök. -
Foose
addikt
válasz Joccc07 #25403 üzenetére
? Nem tudok nyereményről. De,pill. Most nézem
nem tudom mi a nyeremény:
Congratulations
You were randomly selected as the winner of the #25YearsCoolLiner giveaway and have won yourself some Krone Trailer merchandise![ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #25143 üzenetére
Hát ez az... Oké,nem sűrűn,de pl hidak alá ha beérek,60-ról leesik 35 körüli értékre. És még a kártya beállítások sem gyáriak,(radeon szoftver)hogy kicsit jobban a játékhoz legyen igazítva. Hát ez ilyen,ezt kell elfogadni,ezt kaptuk.
-
pcnet
addikt
válasz Joccc07 #25124 üzenetére
Én a 13.nál.
Ibériában van 20 garázs. Ha most kezdeném az eventet, szépen megvenném sorba az összeset és mindegyikből vinnék egy fuvart egy még fel nem fedezett városba. Illetve ugye akkor elég lenne csak 10 garázsos város. Ez volt pedig az eredeti tervem, csak gondoltam ha láncban viszem a fuvarokat, nagyobb területet fedezek fel.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #25112 üzenetére
Az élsimítás valóban az egyik legfájóbb pont, bár nvidia kártya esetén lehet rajta javítani driver AA bekapcsolással, config fájl szerkesztéssel, de ennek komoly hardverigénye van + értékes játékidőt vesz el amíg beállítod optimálisra.
Persze vannak a motornak jobb pillanatai is, de érződik erősen, hogy az életciklusa végén jár. Ez mindig nagy dilemma egy fejlesztőnek, érintették is a témát az SCS Iberia streamben. Két fő limitáció van: a jelenlegi játékmotor csak bizonyos komplexitást tud lekezelni + sok játékos gyengébb hardveren játszik (bár százalékot nem mondtak, de gondolom ez elég jelentős potenciális vásárlószám lehet). Ezért elmondásuk alapján az Iberia is kompromisszumokkal készült. Teszem hozzá, hogy ennek ellenére elég gyenge lett az optimalizáció.
ETS3-ig már nem számítok nagy változásokra grafika terén, jönnek majd a kötelező DLC-k, remélhetőleg jobb minőségben, változatosabb tartalommal. Pl. Heart of Russia, ott csak nem autópálya-szimulátor lesz megint, nem lenne életszerű.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #24744 üzenetére
Szerintem az, hogy az oszlopok villognak, az valami ugyanolyan ok miatt lehet, mint itt ez a KRESZ tábla. Az egyik fele tökéletes, a másik része viszont mintha textúra renderelési kihívásokkal küzdene...
Nem tudom milyen grafikai beállítás lehet elállítva, hogy ilyen.
Elvileg csak olyan dolgok vannak nálam beállítva, amit a grafikai beállítások képernyőn is lehet állítani, ezalatt azt értem, hogy nem írogattam be semmit kézzel a konfig file-ba.
Ami lehet az Ultra, vagy High értéken van, AA közepes, SSAO közepes, Textűra minőség magas, Anizotrop szűrés maximumon.Ja, és nekem sincs AA a tükörben, ezt csak most vettem észre...
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24766 üzenetére
4096 az alap, lejjebb nem venném. Bár egy próbát megérhet.
Én megpróbálnám még a
'2x [2x Multisampling]'
'2x Sparse Grid Supersampling'
párost is.Single Multimon fájlt is bemásoltad?
Steam futtatást felparaméterezted?
-64bit -nointro -unlimitedlog -mm_pool_size 4000 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24764 üzenetére
Nem csodálkozom, hogy sok a vga-nak. Első körben szerintem az alábbiakat írd vissza alapra:
uset g_lod_factor_pedestrian "2" --> 1
uset g_lod_factor_parked "2" --> 1
uset g_lod_factor_traffic "2" --> 1
uset g_grass_density "2" --> 1
uset r_sun_shadow_texture_size "8192" --> 4096
uset r_mirror_view_distance "900" --> 300 vagy 400 (200m az alapbeállítás)Ha nincs g-sync NPI-ban:
Frame Rate Limiter - 'Off'
Frame Rate Limiter Mode - 'Default' //Keep this.
Maximum pre-rendered frames - '3' //To get a smoothering effect on rendering.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24762 üzenetére
Mod nálam sincs, csak egy dll a telemetriához. Itt vannak a beáálításaim, NPI + .cfg, .sii
Az utóbbi kettő kell a Dokumentumok ATS/ETS2 könyvtárba. Nézd össze a tiéddel. Milyen videokártyád van? Felbontás?Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24760 üzenetére
Egy nyers videó, hogy milyen nálam (az akadozás a g-sync miatt van, monitoron teljesen folyamatos a kép). Nálad biztos, hogy gond van.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24744 üzenetére
Nálam ez van most beállítva, sztem a 1080Ti kevés lesz a 8x-hez:
'4x [4x Multisampling]' '4x Sparse Grid Supersampling'
De majd ránézek, hogy nálam 8x multisamplinggel mit mutat éjszaka.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24739 üzenetére
A játékban:
Graphics settings, both in ATS and ETS2. I use Ultra plus these specifically:
'Scaling' - '100%' //This MUST be the setting!
'SMAA' - 'Disabled' //We surely don't need this set to anything else.
'Mirror Quality' - 'High' //Medium OR High ONLY.
'Mirror Resolution' - 'Medium' //Other than Medium will render mirror with NO AA!Majd ezután jöhet a három lépés.
Ezek az alapbeállítások. Ha jól csináltad már mennie kell az AA-nak. Fontos, ha kész, akkor a játékon belül már ne állítsd át másra a videó beállításokat.
Ha lejjebb görgetsz a guide-ban, akkor ott vannak még leírva további finonhangolási opciók. pl. g-sync, mirror view distance, Steam indítási paraméterek stb. Soknál írja is, hogy milyen hatással van az fps-re.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24736 üzenetére
Ha teljesen recés lett, akkor nem megy az AA. Írja is a leírás, hogy mely opciók blokkolják az driver AA bekapcsolását (no AA).
Pl:
Mirror Resolution: Medium' //Other than Medium will render mirror with NO AA!
Scaling:'100%' //This MUST be the setting!Q - My settings are EXACTLY as your instructions state - STILL NO AA
A - Ensure you picked SPARSE GRID SUPERSAMPLING and not SUPERSAMPLING in NPI STEP 1.
-- OR --
A - Rename or delete global config,cfg and start the game to generate a new one.
Now make the "basic" changes only - STEP 3.
-- OR --
A - Reinstall the current Nvidia driver making sure to select "clean install" option.
Start again from STEP 1.
-- OR --
A - If you have a multi screen setup, you MUST use the supplied multimon_config.sii file from STEP 2.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Joccc07 #24733 üzenetére
Nálam ez lett a végeredmény. Nem tudom mennyire látszik majd a yt tömörítése után. Monitoron teljesen folyamatos, de g-sync miatt a videó kicsit laggol. Persze ez is nagyon távol van a tökéletestől. Hidaknál, tábláknál, korlátoknál még mindig látszik a probléma. Mondjuk én ezzel a beállítással már megelégednék, viszont a hirtelen, a semmiből előugró hegyek, fák, bokrok stb.nagyon rontják a játékélményt.
Valószínűsítem a házon belül fejlesztett Prism3D játékmotornak is megvannak a korlátai + ne feledjük, hogy a gyengébb hardveren játszó játékosoknak is biztosítani kell a játékélményt.
World of Tanks esetén is évekig ment a vívódás ment a grafikán és a teljesítményigényen, aztán lett egy HD és SD kliens. Lehet itt is ez lenne a megoldás, akár DLC-ként egy nagyobb felbontású textúrákkal, módosított játékmotorral, erősebb hardverre optimalizált verzió.
-
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #24700 üzenetére
Ezt én már jó ideje várom, de állítólag a játék alapmotorja okozza a problémát ha jól tudom.
-
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #24696 üzenetére
Azt már én is megfigyeltem. És amit én is furcsálok, hogy a malmozás akkor megy mikor épp droppol, de amikor megvan a fix 60 fps akkor a VGA 98-99%-on van, de droppoláskor van hogy 50%-ra is leesik. Proci az általában nem változik az olyan 50-70% közt mozog mindig. Bár ha jól tudom ezek a droppok akár i7 és 1080TI kártya mellett is előfordulnak.
#24697 vlevi
Nagyobb felbontás valóban megfoghatja az 1060-at, de nekem csak FHD monitorom van a TV-m meg csak egy jó öreg 3-as sorozatú 32"-os Samsung HDready TV így arra nem is kötöm a gépet soha.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #24689 üzenetére
Szintén 1060 6GB-al tolom a játékot. minden maxon, de 200% renerelésen van így 1080p-ben nem mondom hogy nincsenek droppok, de ritkán jönnek elő. Na meg általában meg van a 60FPS fixen, de főleg olasz területen ott is városokban beesik 60 alá többször is.
-
Ablakos
őstag
válasz Joccc07 #24689 üzenetére
1080-ban nem volt akadozás. Most 34" -es monitor 3440 x 1440 felbontása nem ennek a kártyának való. Úgy veszem észre, hogy szűk tereken (keskeny utca sok autóval), vagy erdős területeken 20-25 fps is előfordul.
150% a render, a többit holnap megnézem. Fejből nem megy.
-
Ablakos
őstag
válasz Joccc07 #24687 üzenetére
Igen, 1060 6gb kártya van a gépben. Nagy mellénnyel játszottam valamikor maximális kép beállításokkal, röccenés mentesen. Aztán 1 éve le kellett cserélnem a monitort és azóta majdnem felére kellett visszavenni a grafikai beállítást. A nagy felbontás sok erőforrást igényel.
-
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #24517 üzenetére
Hát én sajnos nem De modok nélkül nem is biztos hogy élvezném ezt a játékot,mert összességében elég öregecske már. Felesleges apró dolgokat kapunk,akár pénzért dlc formában,akár ingyen. Így legalább kicsit élvezetesebb,életszerűbb. Csak ugye,így meg könnyen akad minden mindennel.
-
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #24511 üzenetére
Nekem nemrég eltűnt egy Steam műhely mod miatt az összes kiegészítő kis lámpázás. Ami érdekes hogy pont egy ilyen segédlámpa mod ami műhelymod volt okozta a gondot.
Viszont ha zöld a modkezelőben akkor a játék használja, betölti attól függetlenül használod-e vagy sem. Ha nem világít zölden akkor viszont nem használja. Ez tuti mert nekem is a hibát okozó mod bent van még, de nincs aktiválva, tehát nem zölden van hanem szürkén tehát deaktiválva van.
-
lappa86
aktív tag
válasz Joccc07 #24511 üzenetére
A Steam Workshop modokkal ez a nagy probléma: nem tudod őket fájlszinten áthelyezni; ez a kényelem ára, hogy egy kattintással telepíthető és eltávolítható. Ha valami gondot okoz, akkor egyesével kell végigpróbálgatni úgy, hogy eltávolítod a Workshopból, és kiteszteled, hogy fennáll-e még a drop.
[ Szerkesztve ]
Always with the negative waves.
-
Cr00py
senior tag
válasz Joccc07 #24508 üzenetére
Ha a modkezelőben aktív, akkor igen.
Pl van egy moddolt kamionod, de épp mást vezetsz, attól a játék még betölti azt is.
Egyébként az összes fájlt, ami a mod mappádban megtalálható, függetlenül attól, hogy aktív-e vagy sem.
Én épp ezért rakom külön őket, ha van olyan, amit nem használok.
Csinálok neki külön mappát, és átnevezem.
Leginkább ez verzióváltásoknál fordul elő, kompatibilitási problémák miatt.
Ilyenkor a pm sem frissít azonnal. Ebben az esetben van egy mod_pm mappa, ahová átmásolom őket, így nincs az alap mod mappában. -
tutuhawer
őstag
válasz Joccc07 #24485 üzenetére
nem állítottam én a pedálokon semmit.
ne gondold túl. Jó az úgy, ahogy van, szerintem
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Joccc07 #24469 üzenetére
szevasz
nekem így van beállítva
vezettem is DAF-ot , meg volvot, meg sofőr kollégák is vezették a játékomat már.
Azt mondják, hellyel-közzel vállalható a kormány beállítása
neked mondom még, hoyg szerintem a gombokat is szerencsés olyan helyre állítani a kormányon, hogy a valós kézdmozdulatot adja, azzal a kézzel , amivel kell.
[kép]NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #24432 üzenetére
Nálam nincs semmilyen mod. Asszem.
De azért megnézem, hátha mégis.Megnéztem, csak "hivatalos"-nak mondhat, vagyis steam workshopos mod volt benne, 2db.
De kiiktattam azokat is, és úgyse tudok semmit kirakni sehova.
Amúgyis sokkal szegényesebb a kabin dekorációs lejhetőség, pl. az ülésre, vagy a két ülés közé se lehet semmit tenni, vagy az ágyra sem.
apropó ágy. Ezt láttátok?
Freightliner Casdadia 110inch...
Egy komplett minigarzon lakást hurcolnak magukkal
[link][ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #24390 üzenetére
Hát nem tudom.. Egy bizonyos kamionon használtam egy skint jó ideje, semmi kínja nem volt. Most arra a skinre is dobálja a memória kevés üzit. Azért mondom, biztos változtattak valamit a játékon, mert a skin nem kapott frissítést. Ugyanolyan. Most promods térképen elmentem ugyanoda az alap cascadia-val,laggol. Nem a mod kamion a ludas. (47-re esik le 60-ról)
-
laceszgamer
addikt
válasz Joccc07 #24206 üzenetére
Nekem az tűnt fel ATS-ben, hogy mikor frissen indítja az ember a játékot eleinte beszaggat, illetve pl amikor egy városban kanyarodok valamerre, ugye gondolom a texturákat be kell töltögetnie, de igazából pár perc játék után mikor már elég sok minden megjelent egyszer utána megy szépen. ETS-ben ezt tényleg nem venni észre vagy ha van is csak minimálisan.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #24190 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik.
Szerintem az SCS az utóbbi pár DLC-vel (Oregon, Washington, Idaho, Colorado) nagyon odatették magukat, ami a látványt illeti. ETS2-ben nem láttam még ilyen erdei utakat, ilyen kisvárosokon keresztüli tekergések. Gyorsan hozzáteszem, a fekete tengert még nem láttam, lehet, hogy ott van ilyen. De még a Promods térképek sem adták vissza ennyire ezt a hangulatot.
Ezeken az új DLC-ken tényleg érdemes gyönyörködni a látványban.
Nem tudok hirtelen kedvenc útvonalat mondani, mert mindegyik felsorolt államban vannak olyan kacskaringós mellékutak, hogy az valami csoda. -
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #24178 üzenetére
Este 7-re ígérik.
Colorado Release
Colorado for American Truck Simulator will be released at 7pm CETGondolom a térképhez lesz néhány új achievement is (látogasd meg a városokat, vigyél csillámpónit innen oda, satöbbi).
Pár napig kitart
Vételkor biztosan érdemes lesz odafigyelni, hogy csomagban meg lehet-e venni.
pl. bármelyik DLC-t, ha csomagban veszed, hiába csak az az egy dolog van a csomagodban, akkor is olcsóbb valamivel, mintha csak a DLC-t vennéd meg magában. -
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #24061 üzenetére
A linkelt topicban lévő érvekkel ebben az esetben egyet tudok érteni. Olyan régi már a dx9, hogy képtelenség tartani a vele való kompatibilitást.
A dx9 15 éve, de a dx11 is a W7-el, vagyis 11 éve mutatkozott be.
Egy olyan kártya, ami már támogatja a dx12-t pl. az Nvidia 450-es, már aprópénzért beszerezhető.
Tudom, szarul érinti azt, akinek emiatt a játék miatt fejlesztenie kell a gépét, de meg tudom érteni az SCS fejlesztőit is, hogy ahhoz, hogy előrelépjenek, a régit meg kell szüntetni. -
.LnB
titán
válasz Joccc07 #24017 üzenetére
Az. Írtam korábban, hogy én 2,5 éve áttértem konzolta. Azóta eladtam a 1080-at is. És csak addig játszok a játékkal, míg nem hozza a futár a PS5-ömet. Szóval nem izgat annyira az fps, direkt meg se nézem, hogy konkrétan mennyi van, de látom, hogy nem sok.
Szóval én most csak elütöm vele az időt.
Gondolkodtam már VGA-n. De csak ezért, erre a pár hétre nem veszek, mert a PC egyébként nincs ilyesmire használva már. i5 6600 elboldogul vele, úgy ahogy.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Joccc07 #24015 üzenetére
Na, nálam ilyen probléma nincs, mert nincs VGA-m. (Jó technikailag az IGP is GPU.)
Tegnap feltettem a Sequential Turn Signal mod-ot. Írja is a készítő, hogy low end gépeken az indexelés problémát okozhat. És hát igaza van Indexelésnél rendesen beakad a game nálam. És kipróbáltam a Realistic Headlights modot is. Lakott területen lefeküdt tőle a játék. Pedig jól néz ki szerintem. Ki is kapcsoltam azt a modot, pedig lehet, hogy elég lett volna csak a traffic lámpáit kikapcsolni.m0h0senator
Még jó, hogy tegnap beszéltük az esőt. Délután - este amikor játszottam, végig esett. Anglia, Írország körül mentem végig. Viharok, záporok, minden.Egyébként ez a játék miért nincs konzolra? Remélem, ha lesz ETS3, azt kiadják majd PS5-re. Sajna a modok úgy szinte biztos, hogy ki lesznek zárva, de attól még játszogatnánk vele. (Van valami kamionos game PS4-re, valami budget ETS féle, de nagyon retek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Jadro
veterán
válasz Joccc07 #23917 üzenetére
Biztos a processzor is számít - már nem emlékszem mi volt mellette - de nekem 125%-nál is tudott döcögni. Persze, eléri a 60FPS-t, de túl sokszor lassult be akár térkép betöltés miatt akár más miatt. Az is igaz, hogy folyton modoltam a grafikát is.
Ablakos: FHD-t említett a kolléga, így én automatikusan arra értettem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Marci112233
addikt
válasz Joccc07 #23885 üzenetére
A két képen szereplőnél 17% volt, és általában 15-17 közt szokott lenni. De itt általában 6 ezer+-os fuvar szokott lenni, hogy ennyi legyen.
Mostanság már csak presztízs, de eleinte pénz/tp levonás miatt csináltam.
-
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #23876 üzenetére
Igen, olyankor bealszik, de csak egy rövid időre, amíg neki nem megy a szalagkorlátnak, árokba csapódik, satöbbi.
Azzal nem pihen.
Viszont sokszor 160€ büntetés van még előtte.
Pihenni tényleg csak a parkolókban lehet, és nagyon egyenlőtlen az eloszlása.
Van, hol minden sarkon van egy pihenő, de német, francia területeken nagyon könnyen be lehet szopni, hogy 3-4 óra idő alatt sem találsz egy parkolót, ahol leállhatnál. -
pcnet
addikt
válasz Joccc07 #23544 üzenetére
A logbookba csak a sikeresen teljesített fuvarok kerülmek be? Csak mert ma 2 fuvart vittem és egy, van a logbookban. Azt 2 órája adtam le szerinte, de a második fuvar volt, ahol a cég kapujában borítottam meg a kamiont. Nekem úgy tűnik, hogy az első sikeres fuvart nem rögzítette. Vagy csak időeltolódás miatt más időponttal? 2 órája biztosan nem adtam le sikeres fuvart. 4-5 órája borultam, azóta el se indítottam a játékot.
Szerk: Kijött 3 város logbokk alapján, ahova/ahonnan nem vittem/hoztam fuvart. A dolog szépséghibája, csak annyi, hogy 7+3=10. Egy város még hiányzik.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Cr00py
senior tag
válasz Joccc07 #23519 üzenetére
Volt már régebben is DLC-s területen event. Most egy frissen megjelenő DLC-n lesz. Ezt is megéltük.
Foose : Cca 3x ennyi volt, de az évek alatt fogyott belőle. Volt pár remek steam sale is közben, illetve a "szokásos" DLC-k különböző játékokhoz. / Régebben tradeltem ezt-azt csgoban. / -
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest