Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Mindenki elfogadva.👍
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
válasz Mr.Franczy #23296 üzenetére
Ezt én se irhattam volna szebben.
Gyere, gyere.👍
-
Chris0321
addikt
válasz cooi11 #23281 üzenetére
Nincs mit. Ha kifogyok tolatgatáskor a levegőből akkor ki szoktam tenni üresbe a váltót és pörgetem kicsit a motort és közben nézem a levegő mennyiségét a műszerfalon. Egy idő után te is tudni fogod melyik az a pont amikor a légfék kienged és még rávárrni egy kicsit, hogy ne fogjon be utána megint ha fékezned kell. Az a lényeg, hogy tolatásnál találd meg a neked legmegfelelőbb nézetet, én az 5-öst használom (ha jól emlékszem) ahol olyan mintha kinéznék a fülke ablakán hátrafele mert így végig látom a szerelvényt és jobban tudok korrigálni. Beteszem R1-be a váltót, kis gázt adok, hogy elinduljon a szerelvény majd hagyom alapjáraton gurulni így lesz bőven időm korrigálni ha szükséges vagy ha nagyon mellé megyek akkor még mielőtt beletolnám valamibe előrefelé ki tudom húzni. Sokat kell gyakorolni és akkor menni fog, tessék egy videó erről el igazi kamionnal.
A kipufogó tudtommal csak dísz, olyat tegyél fel ami neked tetszik. -
Mr.Franczy
aktív tag
Nos. Az biztos, hogy ebben a játékban is megvannak a retardáltak, mint az összes többi online játékban! Aki multizik bármivel, az szerintem tudja, tapasztalja! Igen, elég lelombozó tud lenni! De szerencsére azért vannak könnyedebb napok is!
Ebben a játékban, egyedül multizni nem az igazi! (persze ez csak egyéni vélemény, úgy, hogy nem is próbáltam soha!)
De ha már van pár ember, néha nem lehet rossz! Event miatt, vagy csak úgy néha gurulni egyet konvojban! Persze a veszély megvan, hogy jön valami atomfizikus jellem, aztán paffff....Nah, akkor csatlakozok bizniszhez, aztán meglátjuk, hogy mi lesz!
Gazember
-
Joccc07
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23293 üzenetére
Ha leírnám akkor kitiltanának. Így inkább nem teszem.
Jelenleg 3 fő van akinek a fenti feltételek megfelelnek. Mint írtam rugalmasan kezelem.
Multi csak event miatt lett volna. De neked nem tetszik mert 200zal mennek mert ezt olvastad. Oké.A klubot megcsinálom és itt meg is osztom.
-
Joccc07
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23291 üzenetére
Facebook ... Nincs több kérdésem.
Hagyjuk már a facebook-ot. Egyáltalán nem valós amit írsz és olvasol. Én azért nem multizom mert üres. Nincs forgalom, csak te.
De jó mindegy nem értem a kifogásaidat. Hagyjuk a fenébe az egészet. Ennek így semmi értelme. Mindenki játszon úgy ahogy akar.
Gondoltam szervezek egy PH játékos összehozó klubbot de így reménytelen.3 emberért sajnos nincs értelme klubbot nyitni.
-
pcnet
addikt
válasz Mr.Franczy #23289 üzenetére
Én csak multizok, de szigorúan az Arcade szerveren. Simulation szerveren meguntam a kakaskodásokat, volt, hogy két player derbizett az autópályán és engem löktek le az útról. Volt olyan is, hogy 2500 km-es fuvarból 30 km volt vissza és egy szerpentinen a szembejövő átlökött a szalagkorláton. Rengetegszer sérült más miatt a rakományom, így pont levonásokat kaptam a cégemtől. (Egy virtuális fuvartársaságnak dolgozok, ezért fontos, hogy épségben szállítsam le a rakományt. Csúnyán fest a statisztikámban a sérült rakomány. )
Ha van kedved jönni multizni, vagy akár csatlalozni a céghez, dobj egy privátot.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Mr.Franczy
aktív tag
Mondjuk a multit, lehet szívesen kipróbálnám az itteni tagokkal!
Akkor legyen a Vtlog, mert akkor utána nézek, hogy az hogyan is működik, meg regisztrálok oda, mert gondolom az kell hozzá?!Gazember
-
Joccc07
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23283 üzenetére
Ezt kellett volna leírnod az elején is.
"Én a TrucksBookot biztosan nem fogom használni. Így akkor ebből kimaradok. Nektek jó szórakozást!"
Nem pedig ezt.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
1. VTLog
2.Event idejére sem SzabóTamàs90? Én sem vagyok nagy multi player. De azért ilyenkor szerintem tök feelinges lenne együtt menni.
3. Discord egy multiplatform csevegőplatform. Itt lehetne multizás esetén megszervezni a dolgokat. Képeket megosztani. Szimplán csevegni. Frissítés infók megosztása és hasonlók.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Joccc07 #23282 üzenetére
1. TB ismerem, de ha tré, akkor lehet a másik is, igazából mindegy, csak működjön mindenkinek rendesen!
2. Igazából nem érdekel, persze lehet ha kipróbálnám, magával ragadna!
3. Nem ismerem, sose használtam, de gondolom nem az ördögtől való?!Közben látom, hogy alakulnak a dolgok, s problémás a TB! Akkor legyen a vtlog, ha az jó mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Joccc07
addikt
Aki szeretne részt venni azt kérem, hogy írja le ide vagy akár PM mit szeretne.
1. Platform: Trucks book | vtlog | vagy esetleg valami más.
2. Multi: igen | nem | nem csak eventek idejére.
3. Csevegés: Discord | Discord
Teljes mértékben rugalmas vagyok és ahogy olvasom mások is. Szeretném ha ezt meg tudnánk beszélni.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
tutuhawer
őstag
VTlog elég jól néz ki első blikkre
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
Joccc07
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23276 üzenetére
Mi a gond vele?
Nem értelek titeket. Valami ötletelés szintjén van beszélve. Legyen az logbook vagy akár a multi.
Nem úgy van ahogy gondoljátok akkor már is kihátráltok.
Ennek nem kéne így lennie.
Ezért is tettem fel a kérdést, hogy szeretnétek-e ilyen lehetőséggel élni. Nem pedig csináltam egyet és ha jöttök, jöttök ha nem akkor nem alapon.Gondoltam meg tudjuk beszélni közösen mit is szeretnénk és úgy létrehozni egy ilyet.
-
Chris0321
addikt
válasz cooi11 #23270 üzenetére
Hello.
Akik szeretnek nehéz szállítmányt vontatni azoknak érdemes erre felkészített kamiont venni. Nekem Scania-m van, legerősebb motorral, 8x4-es alvázzal, 12+2 sebességes retarderes váltóval. Ahogy változtatod az alkatrészeket a jobb felső sarokban látod, hogy változnak a kamion tulajdonságai is. Mint látod én mindent a nehéz rakomány vontatásához alakítottam ki, ezt az egy kamiont vezetem csak, szerintem felesleges több gépet tartani és cserélgetni. Max. 100-al szoktam menni, mert ez egy kamionos játék és nem egy NFS. Csak ha valamit nagyon elnézek pl. térkép felderítés közben (a fuvar szállítása közben szoktam csinálni, csak úgy üresen nem kóvájgok) vagy gyorsan el akarok menni egy rakományért a városból a bányába szoktam kicsit száguldozni. -
vlevi
nagyúr
-
Joccc07
addikt
Az utolsó előtti changelog-ban írták.
Szerintem az a legjobb választás.
-
Joccc07
addikt
válasz Mr.Franczy #23269 üzenetére
Trucks book részemről is.
Engem nem zavar, én csak vanillázom.De viszont most nézem, hogy a promods támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Köszönöm!
Megoldódott, vállaltam studgardba egy rövid fuvart.
Foose; akik szeretnek nehéz sújt húzni azok 750 LE Volvot vesznek? -
Mr.Franczy
aktív tag
-
Joccc07
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23267 üzenetére
Semmi akadálya. Már 3an vagyunk akkor. Na akkor még gyorsan kérek minimum 2 jelentkezőt és akkor el is kezdhetjük.
Most a trucks book-ot néztem. Azt mintha használtam volna régebben.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz cooi11 #23253 üzenetére
a linken leírt városba menj el,és ha ott vagy,már csak a kérdőjeles ikont keresd. Vagy közvetítő lesz,vagy kereskedő. Egyszerűbb console-ba beírni a "goto településneve"-t és már ott is vagy. Ha ez nem megy,mindjárt keresek egy videót róla,vagy kereshetsz te is. Ets2 teleport kereső szavakkal pl. nem találtam olyan videót,ami a végén elmondja,hogyan kell letenni a kamiont. Legyen inkább ez,ebből remélem segítséget kapsz,hogyan tudsz teleportálni. Katt: [link]
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
tutuhawer
őstag
válasz Joccc07 #23261 üzenetére
a konvoj jó mulatság, csevegés is jó dolog, de a multiplayer ettől eltekitve a legunalmasabb single player, amivel én valaha játszottam. Botrány, okádék.
a programról nem találtam a leírásban semmit, azt linkeld be légyszi, hol írja
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
tutuhawer
őstag
válasz cooi11 #23259 üzenetére
szakmabeli vagyok, az nagy segítség. Ránézek az útvonalra, ráteszek 1 , aztán még egy, na meg max még egy köztes pontot, ahol van parkoló, és megindulok. Kb tudom, meddig lehet elmenni, és aztán ha minden ok, akkor még egyet, na meg még egyet, és pihenő.
Ilyen szempontból a valós távolság és idő játékra vetítése nagyon fasza lett.pl: belőttem, rijekából indulva, mondom Nizza után el kéne menni, hogy jó legyek, és plusz két pontot belőttem, és eltaláltam, vége volt minden időmnek.
Na persze 90 a limit franciában, olaszban meg 80, de ahol adta, ott 110-zel mentem.
A valóságban is vannak még, akik 100 fölött hasítanak pl. olaszban.
Így sikerült a mutatványA navigáció furcsán számol, de azt elnézem neki, úgyse nagyon használom, csak be van kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Joccc07 #23256 üzenetére
én ma mentem sokat, bő két vezetéssel lecsapattam Rijeka-Bilbao távot a nap végére, úgyhogy lecsukódik a szemem.
Olvasgasd a truckersmp fórumot, ami szerintem feltétel kell, és fontos, amit olvastam , hogy xy sofőr regisztrálja a megtett kilométereket, hogy az adódjon hozzá a neve mellé a statisztikában. Ha ez megy multiplayer nélkül is, akkor kb kész is.
De ha csak multiban lehet kilométert gyártani, akkor én pl kiszálltam, az halál.van még itt, akit G29-et forgat? üzenjen rám privátban
kösziNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Joccc07
addikt
válasz tutuhawer #23254 üzenetére
Őszintén? Fogalmam sincs.
Csak van ilyen lehetőség akár online akár offline játék esetén. Nem kötelező a truckersmp használata. Ez csak egy klub ahol nyomon lehet követni a saját illetve mások teljesítményét. Ha online akkor lehetne szervezni konvojokat akár már a jövőhéten induló eventhez is. Mivel én sem 0-24 játszom így követelményt nem terveznék a klubbon belül. Csak annyi, hogy ph tag legyen az illető aki csatlakozni kíván. Készítenék egy klub discordot ahol lehetne csevegni, megosztani.
Később keszithetnénk céglogót amit fityegőként ki lehet akasztani a kamionba. Készíthetünk saját eventeket aminek nyereménye lenne.
Nagy vonalakban erre gondoltam.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
tutuhawer
őstag
válasz cooi11 #23250 üzenetére
A levegő nekem is elfogy, de ritkán, aztán járatom, és kész, ennyi.
Én is automatán megyek, bedobom sebességbe, aztán az automatika csinálja a váltást.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Joccc07 #23246 üzenetére
szívesen veszek részt ilyenben, a közösség tetszik, de a multiplayer nem annyira menő nekem, múltkor is 4000 ember volt fenn, alig találtam valakit. Több sebből is vérzem én, értsd: van egy kék, valóságból mintázott Scaniám, mögötte - általában - a szürke ponyvás pót és átfesteni nem akarom, az úgy tökéletes, mint a valóságban.
Mi kell a VTC-hez, hogy benne legyek, mint saját kamionnal érkező alvállalkozó?
https://flic.kr/p/2j7vCpu
https://flic.kr/p/2iXvHkq[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Hol van merci kereskedés?
25 szinten vagyok. -
cooi11
senior tag
Jaj!!!
A szekvenciális váltóról át álltam az automatára(egyszerű).
Csomószor nincs levegőm!!
A szekvenciálisnál csak tolatáskor, de N padlógáz és minden jó.
ÍTT mit csináljak? -
cooi11
senior tag
Milyen különbség van a 460LE és A 750LE között?
PL a Renault Premium- ból jobban kilátni mint a Volvo-ból!
Szeretek nagy súlyt szállítani!
DE kilátni is! -
Foose
addikt
válasz Mr.Franczy #23242 üzenetére
kipróbáltam. Semmi értelme. Csak felni variációk vannak. De kisebb átmérőjű felni nincs benne. Plusz,ami elvileg színezhető lenne,azt sem lehet színezni,lásd [kép]
Joccc07 PH-s VTC? What? Magyarul....
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Azon gondolkodtam most épp, hogy elég szépen összegyűltünk itt régiek és újak.
Mit szólnátok egy saját PH-s VTC-hez?
-
Foose
addikt
válasz Mr.Franczy #23242 üzenetére
Abroncs mod az több is van. Ugye a krone mega liner pót az kisebb felnis. Ezért célszerűbb a low deck kamion hozzá. Visoznt nekem ez így is hülyén néz ki. Kisebb átmérőjű abroncs van a traktoron is,de így sem jó. De akkor normál pót miért "ül" rajta szépen? [kép] Sajnos mostmár nagyon vigyázni akarok a profilomra,ezért most az ajánlott abbas mod kimarad,mivel rég nincs frissítve,(2016)mióta nehezen helyrehoztam segítséggel a játékot,nem kompatibilis cuccokat mindenképp kerülöm.
-
Foose
addikt
Valaki egy kis help... Adott egy kamion mod,ami tartalmaz low deck vázat is. Direkt azzal építettem egy kamiont,de a krone mega liner így is hülyén áll rajta. (magasabb a pót) Ha egy normál pótot rakok a kamion mögé,az szépen áll mögötte,szintben van a magasság. Miért? Mega liner póthoz a kisebb kerekek miatt low deck vázas kamion való. az abroncs is kisebb a kamionon,az lehet a baj,hogy a felni viszont normál méret? (egyenlőre nincs kisebb méretű felni modom) [kép] De akkor a normál pót miért van szépen szintben a kamionnal ha az közben low deck?
-
tutuhawer
őstag
-
pcnet
addikt
Operation Genova Bridge Event-nek meg kellene jelenni a játékban? Igaz csak WOT fuvarokat viszek online, de nálam nem jelent meg. Lehet online miatt? Vagy azért mert 1.36-on vagyok?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
vlevi
nagyúr
válasz cooi11 #23230 üzenetére
Most majdnem minden akciós, érdemes a fontosabb dolgokat (pl heavy cargo pack, és társai) bezsákolni. Jó móka a batár nagy silóval a francia körforgalmas mellékutcákon kanyarogni, néha csak lesel, hogy hogy fogsz oda befordulni.
Mindenközben Genova környékén útlezárások várhatók, mert újjáépítik a hidat (igen, azt, amelyik a való életben leszakadt )
Operation Genoa Bridge Event Announcement Last week we posted a teaser image of a construction site hard at work in an unknown location within Euro Truck Simulator 2. After thousands of comments of speculation from our community, we are excited to announce what this image represents.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz cooi11 #23230 üzenetére
Szívesen
én az amerikai dolgokat vettem, és most ott vezetek, igyekszem megkedvelni
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok!
néztétek, jó pár akció van a játékokra meg a kiegészítőkre is, nézzetek rá Stemaben
-
mardal84
tag
válasz SzabóTamàs90 #23225 üzenetére
Ezt még egy joystick vezérlőbe kell csatlakoztatni vagy egy arduinoba. Ez még nem konyhakész váltó de kis ügyességel olcsóbban kijön mint a kész váltok és ugyanúgy fog működni.
-
mardal84
tag
-
mardal84
tag
Sziasztok
Nézegettem ezeket az skrs váltógombokat ats-hez de elég magas áron vannak így belefogtam egy saját készítésbe
Alin találtam kevesebb mint fele áron olyat amiben már benne vannak a kapcsolók is és be is van vezetékelve
Amíg várom hogy megérkezzen, kihasználva az arduino fennmaradó lábait csináltam egy dobozt amibe sikerült a valós rögzítőfék működést megcsinálni(ha kihúzód rögzít,betolod oldja)
A bejelölt helyekre megy még egy 4 állású kulcsos gyújtáskapcsoló,egy pótkocsi fék,egy billenőkapcsoló és a váltónak a 6pines csatlakozója így ha nem használom épp a váltófejet akkor le tudom csatlakoztatni
Az alsó doboz még under construction -
cooi11
senior tag
Meg fogadtam nem zargatlak titeket minden piszlicsáré ügyel, de.
De hogy lehet eltüntetni a bal felső sarokból a 60fps feliratot? -
cooi11
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #23217 üzenetére
Aaaaaaaaaaaaaa.
Köszönöm! -
cooi11
senior tag
válasz Cr00py #23215 üzenetére
Nem tudom hogy csináltam, de a fuvart otthagytam és a városba bementem a szervizbe tükörért, majd új fuvart akartan és írták van már fuvarom először azt kel teljesíteni!
Rá kikeltem és ott teremtem az autópályán
Lényeg van tükröm.
Köszönöm!
MSI Afterburner-t hogy lehet megjeleníteni?
A ets2 fps mérő mindig 60fps-t mutat.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz cooi11 #23209 üzenetére
Nem, ezen a képernyőn csak azt írja ki, hogy mennyi időn belül kell elkezdeni.
A listában azt látod, hogy az ajánlat mikor jár le. Ennyi időd van elkezdeni.
Ha pl. hosszú a fuvar, és csak pár órád van hátra a menetidőből, akkor lehet gondod, ha viszonylag rövid a fuvar, és nincs beleszámítva pihenő. Azt, hogy pontosan mikorra kell leszállítani, azt sajnos ez a képernyő nem mutatja, csak a távolságot, és a menetidőt.Azt, hogy mikorra kell végezned, már csak akkor tudod meg pontosan, ha elkezdted a fuvart.
F6-ra bejön ez az infós lap, az utolsó, sárga idő mutatja, mennyi időd van pihenőig, a fölötte lévő pedig, hogy mennyi idő van hátra a leszállítási határidőig.A GPS pedig azt mutatja, hogy várhatóan mikor érsz oda.
Francia, olasz területen ez szívás a rengeteg fizetőkapu miatt, mert állandóan lassítani kell.
Korzikán pedig hiába lehetne 80-al menni a szigeten, annyira kanyargós, hogy feleannyival se lehet haladni. -
vlevi
nagyúr
válasz cooi11 #23207 üzenetére
Szerintem félreérteted.
Az első esetben, a 10 óra azt jelenti, hogy kezdésig van még 10 óra.
A második esetben pedig, szerintem a GPS-en nézted a hátralévő időt, nem az F6-ra bejövő infós képernyőt. A GPS természetesen pont le fogja nullázni az időt, amikor odaérsz, mert az az útból hátralévő időt mutatja, az F6-s képernyőn pedig azt, hogy hány óra van hátra, míg el nem késel.
Ha közel a határidő (asszem másfél óra van hátra), akkor feldob egy infós ablakot a játék, és elkezd zenélni. Ha ilyen nem volt, akkor még bőven volt időd teljesíteni. -
cooi11
senior tag
Nagyon kényelmes lett a vezetés, de lehet túl lőttem mert satuznom kell sokszor,
mert nem kanyarodik olyan gyorsan.
--
[[[Az első fuvarommal elindultam 2000 km, ránéztem a teljesítési időre 10 ó visszadobtam. Be vállaltam egy 2000 km-es utat 80 órás határ idővel, azt gondolam ez jó,
be tartottam a sebsebég határokat pihenő időt is jól ki tudtam venni( igaz 1-2 órát veszítettem mert nem láttam a térképen pihenőt és ezért előbb elmentem)
és épphogy leadtam és beértem a parkolóba.
Ez így működik?]]][ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
He? Ezt nem tudtam hogy lehet állítani billentyűn az érzékenységet. Jó tudni, de nekem már csak plusz infó..
coii11 akkor már nem írok neked kormány típust. Ha neked jó a billentyűzet, és lehet is állítani az érzékenységet, nyugodtan maradj billentyűzeten. Az is jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz cooi11 #23197 üzenetére
A kormányzás érzékenységét lehet állítani. Természetesen ez csak billentyűzettel (és talán egérrel?) irányításra vonatkozik, kormányra nem.
Most pl. én is billentyűzettel játszom, pedig ott az 55"-s TV, azon elég király élmény kormánnyal forgolódni, csak éppen nincs kedvem összerakni azt az asztalt, satöbbit.Pont ez a játék az, amihez egy egyszerűbb, 900°-os kormány is megfelelő.
Vagyis, a legalja, 180°-t forduló izék nem jók, mert a kamionnál pont a nagy elfordulási szögek az érdekesek.
Réges régen volt Logitech DFGT, az lenne az ideális, legalábbis az európai, automata váltós kamionokhoz. Aztán ott a Logitech G25, ennek a kuplungos pedálsora és H váltója már az amerikai 18 sebességes váltókhoz is használható, kis kiegészítéssel. És persze, felfelé a csillagos ég a határ.
Mostanság a Logitech nem igazán ad újdonságokat, a G29 sem egy nagy előrelépés a G25, G27 után, leginkább a Thrustmaster az, ahol van többféle szintű kormány, pedál, váltó egység.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- INGYEN FoxPost! Intel Core i5-14600KF LGA1700 tálcás verzió (hűtő nélkül) - 1 év bolti garival! -
- Ps5 slim lemezes + Spiderman 2 eladó
- PS4 Pro gépek konzolboltból garanciával
- Black Knight GamerPc - 5800X/RTX3070Ti
- Eladó gép: i3-10105f 4,2ghz, 16gb ram, rx 6600 8GB (hétfőn nyélbeütve még karácsonyra meglehet)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest