Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz palfitom #21899 üzenetére
Az a baj,hogy nem nagyon van időm foglalkozni vele,keresgélni,mi lehet a baj. Valószínüleg egyenlőre hanyagolom a pm-ot. Csak olyan dolgok vannak a modkezelőben,amik 1.35-ön vanilla térképen a mai nap is futnak. Meg amik 2.40 pm-on is működtek,és tudomásom szerint frissítve vannak 1.35-re,nem is hoz semmit pirossal a modkezelő. Mégis a legutóbbi mentés betöltésekor visszadob a mentésekhez. Nem hiszem hogy a roextended térkép hiánya lenne a baj. Nagyon vártam már a friss pm-ot,de nem megy. Új profilt meg természetesen nem szeretnék kezdeni,az előzőt is egy hiba miatt másodszor kezdtem a legelejéről,0 szintről.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
Foose
addikt
válasz Ablakos #21897 üzenetére
Engem is,csak az istennek sem indul el a legutóbbi mentéssel. Ami előző verziós PM volt,azt kivettem,benne az új pm cuccok,de nem indul el. Pedig még térkép sincs másik. Mondjuk lehet pont ez a baja,mert előző még működő verzióban volt nekem benne roextended térkép,az most nincs. Lehet emiatt nem indul? Szétvet az ideg,hogy végre kint van,és nem tudom elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Akit érdekel, kint van a promods 2.41 ETS2 1.35-höz..
-
ledgeri
nagyúr
De terveznek, volt is egy videó -de nem youtube-on-, ahol 2-en mentek ingame AI-val!
Az Autókat meg az MP-s csapat csinálta/ja, ezért is van benne!
Ha szeretnéd igazságérzetedet bebiztosítani, és géped/neted bírja, akkor ajánlom streamelni a játékot, mert ha úgy van beállítva akkor kb dash-cam-ként használhatod, és utólag reportálhatod azt aki konvolyokat ver szét!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cr00py
senior tag
A jelenlegi multiplayeres megoldás sem hivatalos. Bár, az SCS is segédkezik benne, ennek ellenére is egy 3rd party mod a játékhoz.
Ilyen privát mókáról nincs tudomásom, de szvsz elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is lenne ilyen a későbbiekben.
Néha akarva-akaratlanul is törhetnek, ez sajnos benne van. Ha nem külsős fuvart viszel, akkor /fix ingame chat-be. Külsősnél is működik, viszont ott a pótot nem javítja.
-
pcnet
addikt
válasz ledgeri #21889 üzenetére
Köszi!
Más téma: Nem terveznek a fejlesztők amolyan "Privat Groupot" bevezetni, mint Elite Dangerousban van? Ahol csak haverokkal, zárt csoportokkal lehetne menni konvojban? Nagyon rácsavarodtam a multira, múltkor már írtam, hogy mindig megtalálnak a trollok, így a 4es szerverre költöztem. Azt hittem ott nagy lesz az ész nélküli gyorshajtás, roncsderbizés a limitációk hiánya miatt, de kellemeset csalódtam. Csak nagyon kevesen vannak, és nagyon adja, mikor 8as konvojban megyünk, rám írnak, hogy csatlakozzak a konvojukhoz, vagy vegyem fel őket barátnak Steamen. Sajnos csak egy haver multizik ETS-ben és Ő is ritkán. Vissza merészkedtem az 1es majd a 3as szerverre, nagyon pozitív volt a csalódás. Mindenki kulturáltan közlekedett, köszönt (kürt, villanó), erre tegnap megyek a külső sávban, középsőben előz ez kamion, belsőben látom pattog egy személyautó a kamion és a szalagkorlát közt. A kamionos kolléga rám rántotta a kormányt, egyből lett 26%os sérülésem. A gyökér személyautós felcsavarodott a szalagkorlátra, ha nem nyomom neki a dudát, még nekem is tolat lefelé a korlátról. 47.000 euró volt a kamionom javítása, plusz vontak le pót sérülés miatt is. 50 km-enként fulladtam le motorhiba miatt. 1700 km-es fuvar volt, a vége előtt 500 km-el sérültem le. Ma 3as szerveren össze kovácsolódott egy hatalmas konvoj. Tök jó feelingje volt, erre egy felhajtónál belém jön egy őrült. 4%os sérülést tudott csak okozni szerencsére, de terrorizált mindenkit. Sorra léptek le a szerverről. Fizető kapunál bevárt, megint nekem akart jönni, gyorsan beálltam a sorompó elé, hogy minél kisebb legyen a támadási felület és én is kiléptem. Sikeresen szétcseszett egy nagy konvojt. Egyáltalán minek engednek fel személyautót multis szerverre? Akik személyautóval jönnek, 99.9%ban forma 1 styleban nyomják. De inkább roncsderbiznek. Bocs, hogy mindig kifakadok itt az idióták miatt, de annyira adja a multi, annyira rácsavarodtam, olyan jó random konvojba verődni, de jön egy hülye és mindenki menekül le a szerverről. Ez tök gáz!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Foose
addikt
Járt már így valaki? Ats 1.35 Viszem a fuvart,majd elérek ehhez a hídhoz. (jártam már itt,nem volt gond eddig. Washington. Asszem Longview közelében) Most mint a képen is látszik,sárga a lámpa. És az is maradt,a híd "zárva" is maradt,nem tudtam átmenni. Kameranézetet váltva kinéztem,és egy kis hajó állt a vizen,de nem ment. Mögöttem már sok km-es sor állt... [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
ÁÁÁ! Multi vs garázsok esetében nincs probléma, multi vs sofőr viszonylatában is csak annyi a kitétel, hogy ha felvennél embereket, akkor azt single-ben tedd (akár multis profillal is)!
A multi is csak azért akad, mert több nagyfelbontású grafikus információt kell kezelnie a 3D-s enginnek, mint amire tervezve lett, a legnagyobb dugóban 2 FPS mellett is, ha kilépek a menübe, akkor visszaugrik minden max FPS-re!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
pcnet
addikt
Multis profilomon még csak egy garázsom van. Sofőröm nincs egy sem, nem is igazán akarok, mert megint felvet a pénz. A kérdésem az lenne, ha elkezdek garázsokat vásárolni, abból nem lehet baj? Pl nem fogok akadozni játékban, stb?
-
ledgeri
nagyúr
No ATS washigton nincs leárazva, míg a főjátéka igen.. ennyit erről... viszont érdekes, hogy a base game ára argentínában nincs 2 dollár sem...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Vyndree
őstag
válasz ledgeri #21883 üzenetére
ETS-ben szerintem nincs robbanás, nem kell ezt túlparázni. Közelebb mész és mikor betöltött van 10-15mp-ed hogy elkerüld a torlódást, és az esetleges bant. Jobban jártál volna, hidd el.
Van mikor 3-4 napba telik el egy-egy reportra a reagálás, szóval mondhatni szerencséd volt. -
ledgeri
nagyúr
válasz Vyndree #21881 üzenetére
Ha ott megáll, hogy első éjfél utáni check-kor ELOLVASSA amit írok, és a szerit cselekszik akkor azt mondom, hogy nem a leghatékonyabb, de okés... De az, hogy az után is 24 óra telik el, az nem!
Gondolom te is akár való életben ráállsz az előtted lévőre, még ha robbanhat is, csak azért, hogy kilogolva a valóéletből menj előre 10 métert, majd relogolva folytasd utad...
-
Ablakos
őstag
A world truck fuvarok nyujtanak valamilyen különlegességet ETS2 -ben? (még nem jártam ott, nem vagyok összekapcsolva a serverrel)
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
válasz ledgeri #21880 üzenetére
A modik is emberek, hibázhatnak, örülj hogy törölték a bannod. Az élet nem áll meg, tedd magad túl rajta.
Nekem volt olyen esetem, hogy bannoltak 7 napra majd mikor írtam feedback-et, megmagyaráztam mi miért történt rólam levették és a jelentő játékost bannolták, igaz csak 3 napra..Amúgy én sem értem miért nem mentél előrébb, egy gyors relog és át tudsz hajtani a szerencsétlenkedőn..
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Csak írom, hogy ne lepődjön meg senki aki multiban bant kap bármiért:
-Bant kaptam szerdán 16:40-kor,
-17:25-kor már küldtem, hogy ez történt (beletekerhetős)
-Kövi nap hajnal kettőkor kaptam egy sablon üzit, hogy azért lettem bannolva, mert akadályoztam egy játékost, X-Y szabályparagrafust sértettem, és itt a bizonyíték
Ezt láttam 13:00 körül, írtam hogy ott van fentebb a ban appeal, abban benne a bizonyíték...
Újfent kövi nap 03:00-kor kaptam az üzit, hogy a ban megszűntetve...Azért látható hogy hogy működik a rendszer...
Na azért nyomtam egy feedbacket, hogy jó-e ha a játékos 33 órát , majdnem a bünti felét, két szeró-csúcsidőt várja ártatlanul, hogy megszüntessék a büntit?
Erre meg azt kaptam egy Senior Game Manager-től, hogy az ügy lezárva, mert, már nincs ban.
Csak hogy mindenki tudja mire vállalkozik ha multizna!
-
Foose
addikt
Kint van a roextended 2.2, de úgy hogy 1.34-1.35.... PM 2.40-hez értelemszerűen előző verzió. De most mit jelent az 1.35 verzió?? Hisz azon nem megy a 2.40 PM. Érti valaki? Aki kicsit jobban ért angolul,ránézne? [link]
-
palfitom
félisten
válasz Vesporigo #21872 üzenetére
Én is belekóstoltam Washington államba, és valóban mutatós.
(Sajnos a dús növényzet miatt a GTX1060 nem bírja tartani full grafikán a 75 FPS-t, ezért butítanom kellett a beállításokon.)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
laceszgamer
addikt
Nálam váltakozik, fő a változatosság, egyszer egyik egyszer másik. Mondjuk amit az ATS-ben egyértelműen jobban csípek azok a hangok.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
pcnet
addikt
válasz laceszgamer #21873 üzenetére
Nekem is a sivatagos táj nagyon adja. Mikor megkaptam ATS-t vagy 2 hónapig el se indítottam ETS-t.
Wahington szerintetetek mikor lesz akciós? Várható Summer sale keretében, vagy még annyira új hogy ne reménykedjek. Nem olyan vészes a 12€ sem, de ha lesz akció, akkor tudok várni még egy hetet a vásárlással.
-
laceszgamer
addikt
válasz Vesporigo #21872 üzenetére
Nekem csak Arizona és Új-Mexikó van meg, a két utolsó sajna még nincs, viszont, alapvetően ezt a két sivatagosabbat én jobb szeretem mint Kaliforniát, Mondjuk ha meglesz a másik két DLC akkor majd átgondolom, illetve ha jön majd Utah esélyes rá, hogy tetszeni fog a Sziklás-hegység miatt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Vesporigo
aktív tag
Hétvégén meglátogattam az összes várost Washington államban, remekül kidolgozott DLC, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Talán Oregon egy picit jobban tetszett a több erdő miatt.
Aztán felfedeztem, hogy Új-Mexikóban és Arizonában még baromi kevés városban jártam, így elkezdtem ezekben az államokban fuvarozni. Hááát, ez a sivatagos rész nem lesz a kedvencem. Most már értem, miért jártam keveset ezekben.
Nektek melyik a kedvenc államotok és miért?
-
pcnet
addikt
Szeretném kipróbálni a saját pótos fuvarokat. Milyen pótot érdemes venni?
Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cr00py #21868 üzenetére
Nem-steames oldalakon néztem, csak az egyiken ahol a korábbiakat ETS-hez beszereztem még nem nincs ára, másikon meg most 2500HUF. Sale-eken nem szokott a legutóbbi DLC/rész/ stb akciózva lenni, de a bundle lehet, hogy okés árban lesz... Megérheti azt a +1 hetet..
-
Cr00py
senior tag
válasz ledgeri #21866 üzenetére
Nos, ez jó kérdés.
Sajnos dolgozom, így nem tudom perpill megnézni, de akár ha van rá pénzed, meg is veheted.
Itt a bundle, ha a többi már megvan, akkor egész baráti az ára, avagy várj a hamarosan kezdődő summersale-re, akkor valszeg még olcsóbb lesz. ( elméletben 25-én kezdődik, bár ez még csak 90%-ban fix.. be szokott jönni. )
-
ledgeri
nagyúr
Akad itt akinek nincs meg Oregon, de Washington igen? Hogy jut át?
Esetleg válasszal szolgálhat az, aki kíváncsiságból kikapcsolná Oregonját// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
vlevi
nagyúr
Csináltam egy videót arról, hogy kihozok egy 59tonnás gépet a fatelepről.
[link]
Nem is az 59t a lényeg, hanem az odavezető út. Még jó, hogy kifelé lejt, mert az emelkedős földúton érdekes lett volna bevinni ezt a dögöt. De biztos van olyan szállítmány is, amikor ilyen helyre kell hozni valami nehezet.
Mondjuk, a kamion nem a legalkalmasabb ide, mert a legótvarabb 6sebességes váltó és 455LE-s motor van benne, de valahogy csak kijöttem
u.i.: Még most töltődik a YT-ra, nem tudom mikor lesz kész. -
Tacsika
aktív tag
Halló!
Hányas szintűnek kell lenni, hogy autószállító trailert tudjak vásárolni? (van Scandinavia DLC)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TYÜTYI2006 #21860 üzenetére
Egy jóval régebbi vga drivert próbálj meg. Lehet az a baj.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok! Ugyan másik játék, de hátha tud valaki megoldást a Fernbusra is, nem találtam neki témáját. G2A n vettem meg a platinum editionos fernbust, steames. A windows 8.1-en még tudtam használni, de néhány napja van win 10 64 bitesem, azóta nem jó. A pc-m. i= 4790K, Gtx970 Strix, Seasonic SS660 XP2 táp, SSD, HDD is adott, ram Teamgroup 2400 mhz 4X8 gb ddr3, Asus PB248Q monitor, Xonar phoebus solo hangkártya. Betöltés elejénél még 2000, 2200 körüli fps-t is tud. A főmenűben 62 körül, eléggé stabilan, kb a játékban is, egészen addig, míg bele nem ülök a busz sofőr ülésébe. Akkor ugyanis lemegy 4-5 fps-re stabilan azon is marad. Elindulok próbaképpen a depóból, kiérek az útra ott felmegy a városban 9 re, a piros lámpánál újra 4-re. A 8.1-en liveoltam is youtubeon belőle (Zolitruckdriver). Ott is voltak gondok az fps-sel, az autómatikus észlelés maxra teszi a grafikát. De ha beállítottam magasra, 25 feletti fps-t tudott már, 13 körüli, 10 alatti helyett, az obs miatt 1920X1080 as felbontáson. Itt meg akármit csinálok annyi az fps amit írtam, teljesen új beállítás mappával is. Tegnap óta próbálkoztam vele, ssd helyett a steammal hddre is tettem, úgy sem jobb. Néha a 8.1-en fogta magát és összeomlott, azt leszámítva ment. It meg buszvezetés közben van a gond, a grafika teljesen minimumra állítása, 0 fps javulást ér most. Mi lehet a megoldás? Nincsen pénzem most 2080 ti kártyára. Meg ha a főmenűben, ill gyalog a játékban jó, akkor jó kérdés mi is a baj. Este volt ETS2 inkább, az simán megy, gta V bár lassan tölt be a multi, de megoldottuk online is megy.
-
Ablakos
őstag
Az 1.35 ETS2 működik a promods legutolsó 2.40 verziójával (tapasztalt fagyás, egyéb hiba)vagy inkább érdemes a frissítésre várni?
-
Vesporigo
aktív tag
American Truck Simulator West Coast Bundle csomagot megvettem én is, és mivel megvolt az alapjáték és az Oregon, így simán megérte. Oregon amúgy nagy kedvencem lett, rengeteg időt töltöttem fuvarozással abban az államban. Egyébként mintha tényleg optimalizáltabb lenne az ATS az ETS-nél.
-
vlevi
nagyúr
válasz ledgeri #21854 üzenetére
Most nézem, kicsit más az ára. Böngészőben nem vagyok bejelentkezve a steamre, így nem mutatja a már megvett elemeket. Ha nem vettél még semmit az ATS-hez, akkor tényleg csak az alap ATS-t, és Oregont írja akciósan.
Ha viszont ezek megvannak, akkor a másik két elemre ír 30% akciós árat, így jön ki a 11.88. Ezen felül nekem volt még pár fillér a steames pénztárcámban, így kevesebb, mint 10€-t fizettem érte. -
-
ledgeri
nagyúr
-
pcnet
addikt
TruckersMP oldalán downgradet ajánlanak. Szerintetek érdemes downgradeelni, vagy inkább várjak pár napot esetleg egy hetet, hátha sikerül nekik össze hozni (ETS) 1.35höz a launchert?
Köszi!
-
Foose
addikt
Lehet költeni a pénzt,kint van a washington dlc ATS-hez... [link] 11,99 EUR
-
Bunken
tag
Az online garázs mire jó?
-
laceszgamer
addikt
válasz Cr00py #21842 üzenetére
Akkor lényegtelen, nálam csak az alap DLC-k vannak fenn.
A saját alap zeneadók között van, frissiteni frissiti is, mármint a listában marad, csak ha elindítanám csak tölt és tölt, de nem szólal meg.
-
Cr00py
senior tag
válasz laceszgamer #21841 üzenetére
Normál felhasználóknak semmiképp, viszont azok a belső változtatások nem is fontosak annak, aki "csak" játszik.
Annyit elárulhatok, hogy a modderekhez, fejlesztői eszközökhöz van közük, tehát mondhatni "under the hood fejlesztések" ezek.
A live_streams.sii -ben érdemes kutakodni. Él még az a stream, ami be van írva? talán változott az elérési útvonal, esetleg megszűnt, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Cr00py #21840 üzenetére
Valahol az ilyen unoffical changelogot el lehet érni?
Mondjuk nálam egyetlen aprócska bug jött csak elő, a jobb oldali tükröt mindig be kell kapcsolni mert valamiért elfelejti kilépéskor.
Ja meg a Radio Gothic-hoz nem tud valamiért csatlakozni.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Cr00py
senior tag
válasz Bunken #21839 üzenetére
Valóban rengeteg dolog változott ( a nagy részét nem is tartalmazza a changelog. )
A legtöbb mod kompatibilissé tehető pár lépéssel, én már át írtam magamnak, de nem szeretek más munkájába "belekontárkodni" , szal csak teszt jelleggel, hogy úgy működike. Várjuk a hivatalos megjelenést.
Jön ATS-hez is a DLC nemsokára, szal lesz mit felfedezni addig is.
-
Peathee
aktív tag
Nagyon remélem, hogy a magyar GPS hangot a Jáksó Lacival oldják meg és az IGO-ban használt szövegeket valaki bemásolja a játékba.
Én komolyan mondom még fizetnék is érte! -
Cr00py
senior tag
válasz Bunken #21834 üzenetére
Ilyen esetekben nyugodtan alkalmazhatod a mappa átnevezéses módszert.
Az éppen aktív, használatban lévő modok maradnak a sima mod mappában, a többinek pedig hozol létre újat.
Így nem is keverednek el + kategorizálni is egyszerűbb.
Nekem is így vannak. Ha kell valami, akkor a megfelelő mappából csak átmásolom, és működik minden, nem kell keresgélni, hogy mihez mi való.Örülök, ha meg van a hiba oka.
[ Szerkesztve ]
-
Bunken
tag
válasz Cr00py #21833 üzenetére
Két profilom van a játékban, az egyikkel csak az alap játék a gyári DLC-ekkel és a Jazzycat féle forgalom mod-ok, a másikban lenne a PM, a RusMap és a ROEX.
De most csak az alap játékhoz való profilt használom, hogy a Balti DLC-s Steam kihívásokat teljesítsem és felfedezzem a térkép 100%-át.
Tudok a PM frissítésről de arra majd csak akkor térek rá ha végeztem a kihívásokkal.
Arról viszont nem tudtam, hogy a profilban éppen nem aktív mod-okat is betölti a játék és ez okozhat gondot.
Tegnap este még szedegettem ki a mod-okat a profilból és eddig úgy tűnik, hogy a Jazzycat féle forgalom és hang mod-ok a ludasok, kivéve az AI, a Bus és a Motor mod-ok mert azt már frissítette a készítő.
A kamion tuning mod-al sem omlott össze a játék hiába hozza problémásnak a log.
De majd még próbálkozom.Köszönöm a segítséget!
-
Cr00py
senior tag
válasz Bunken #21832 üzenetére
Nos. Ugyan, sokan nem tudják, de azokat a modokat is betölti a játék, amik nincsenek ingame aktiválva a modkezelőben, de a mod mappában benne vannak.
Ilyenkor célszerű átnevezni ezeket a mappákat, ha valamit nem használsz. Pl. mod_backup, vagy mod_promods, bármi lehet, akár több külön mappa is, ha úgy egyszerűbben tudod kategorizálni őket. . A lényeg, hogy a betöltési idő is megnőhet + hibákat eredményez, ha az aktív + inaktív modok is egy helyen vannak, mivel a játék a teljes mod mappát ellenőrzi indítás után.. Csak azok a modok legyenek a sima mod mappában, amik akívak a játékban, minden más mehet külön. Ha valamit pedig szeretnél használni, akkor csak simán átmásolod/áthelyezed a sima mod mappába.
A promods-nál a 2.33-as verziót használod a log szerint, ami 1.34-hez való, 1.35 alatt nem fog működni.
A 2.40-es a legfrissebb verzió, viszont ehez kell az összes már elérhető dlc. ( Mivel látom, hogy neked is meg van mind, így felesleges a 2.33-as pm verziót használnod, mivel az nem kompatibilis a baltic dlc-vel. )
Látom van pár sound mod is, ez perpill összeakadhat az 1.35-el, többek közt az új gps voice miatt.
Célszerű egy külön erre a célra létrehozott profilban egyesével tesztelni a modokat ( van ami 1.35-n nem működik hivatalosan, persze egy kis "bűtyköléssel" hamar kompatibilissé lehet tenni ezeket, aki egy picit ért hozzá )
Ezekkel biztzos gond van 1.35 alatt.:
Promods 2.33 -> 2.40 a legfrissebb, de hivatalosan még nincs 1.35-re való verzió.
pm-legacy-compatibility-fix-v15 -> Ez ugye a fentebb leírtak miatt is.
Hide_icon_v1.0
SCANIA by RJL
Scania R Streamline modifications v2.2.3 by RJL
DLC package for SCANIA by RJL
Scania R-S Adons v4 Tuning All truck package
Scania R-S Adons v4
wolf_9000 ( ez skin lesz a scaniara a log alapján.)
+ a legtöbb Jazzycat pack sem megy megfelelően.Csinálj egy új profilt, amin egyesével tesztelni lehet a modokat, hogy azok működnek-e az adott verzión, illetve ami mégfontosabb.. működnek-e egymással, mivel sok esetben külön-külön megy minden, viszont egyben már nem biztos.
Avagy megvárod, amíg lesz hivatalos patch promods-hoz 1.35 alatt.
ps.: A game.crash az nem szükséges, a game.log a mérvadó ilyen esetekben, illetve az is csak akkor, ha a kifagyás után azonnal kimented, feltöltöd valahová, mivel ha fagyásután ismét elindítod a játékot, már generál újat, amiben már nem biztos, hogy minden adat benne lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bunken
tag
válasz Cr00py #21827 üzenetére
Igaz Google Drive-ra raktam fel, de itt van a log és a crash fájl is.
-
pcnet
addikt
Én sem jártam sikerrel. TruckersMP kiabál, hogy nem megfelelő a játék verziószáma. Felmentem az oldalukra, írják is, hogy tudnak a hibáról, dolgoznak rajta. Gondoltam akkor addig is nyomom sigleben, de DX10, DX9 és OpenGL módban indítva is össze omlik kb motor indítás után azonnal. Havernak linux alatt OpenGL-el simán megy. Remélem hamar jön javítás.
-
Bunken
tag
válasz Mr.Franczy #21828 üzenetére
Majd este megnézem újból, délután visszaraktam az 1.35-öt és töröltem a crash meg a log fájlt is aztán jöttem melózni.
De este ha hazaérek, elindítom a játékot és most már a log-ban csak az lesz ha összeomlik ismét. De biztos össze fog mert nem változik addig semmi. -
Bunken
tag
válasz Mr.Franczy #21825 üzenetére
Én azon nem tudok eligazodni.
De nem jött be a tervem mert az 1.34-el már nem kompatibilis a WoT és a játék is reklamál, hogy frissítsem mert van frissebb verzió.
Úgyhogy majd jön az, hogy minden mod ki és szépen egyesével vissza. -
Bunken
tag
Én húzom vissza az 1.34-et! Elindítom a játékot rányomok az Indít gombra, szépen betölt de kb 5-10 másodperc múlva összeomlik a játék. Egy olyan profillal amiben nincsenek térkép mod-ok csak a Jazzycat féle AI mod-ok de azokból is a legfrissebbek meg kamion tuning mod. De próbáltam azt is, hogy vettem egy full alap gyári kamiont és azzal Indítani de akkor is ugyan az a helyzet, 5-10 másodperc és összeomlik a játék.
-
Foose
addikt
Nálam is jobb volt picit dx11-en. Gördülékenyebb volt, meg talán szebb volt amit láttam mint dx9-en. Viszont mivel nincs erős gépem, nálam kb maradt a 60 fps.
Nah, most megint lehet várni hogy igazodjon az 1.35-höz a promods is... (Meg a többi térkép)
-
laceszgamer
addikt
Lehet megpróbálom én is majd, bár remélhetőleg bugot nem okoz. Általában minden játéknál arra törekszem, hogy 60FPS betonstabilan, több sem kell de a 60-at tartsa
-
vlevi
nagyúr
válasz laceszgamer #21820 üzenetére
Én bekapcsoltam a dx11-et, mert nagymértékben javul az fps.
ATS-ben, Oregonban dx9-el van, ahol leesik az fps 35-40 környékére, dx11-ben szinte mindenütt megvan a 60.
Tényleg nem tökéletes még, de használható. Nekem szerencsére ilyen kifagyós dolgok még nem voltak vele. Egyszer volt, hogy a taskbarral hülyéskedett dx11 módban, akkor visszaállítottam dx9-re, hát, szenvedés és diavetítés volt a játék. -
laceszgamer
addikt
DX11-nek elvileg sok értelme még nincs is úgymond, majd csak a jövőben, addig meg úgy is finomítgatják még majd.
-
Foose
addikt
Hát,lehet hogy az előbb írt hibához semmi köze a hangnak. Kikapcsolt navigáció hang mellett is kifagy a játék,scs kamion betöltéskor. Érdekes,mod kamionnal működik minden. Viszont a dx11 lehet akkor a hibás,mert ilyen módban indítom a játékot. Teszek egy próbát dx9-ben is...
-
Foose
addikt
válasz Chris0321 #21816 üzenetére
Nálam nincs vele gond. Ahogy elindítottam frissítés után,az volt az első,vásároltam is.
Ha már 1.35,akkor feldobtam a Jáksó féle gps hangot,hát... Király,de pár kamionnál (ha betöltöm a kamiont,és F4-et nyomok)kifagy. Scs kamionnál egyenlőre,amikhez nekem van EVR hang. Ezt csak úgy...
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz laceszgamer #21815 üzenetére
Benéztem gyorsan, persze megint ugrott a fuvarom de ezt már megszoktam viszont a gyors garázsvásárlás ikon nem aktív.
-
vlevi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz gejala #21811 üzenetére
Ééés megjelenési dátum is van, méghozzá jövő hét.
Available: 11 JuneEzek szerint 1.35 is mindjárt itt van.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Na ezt a szinkront sem kapcsolom be, mert különben minden ETS2 után egy kis Witcher 3 jönne, a szabadidőmnek meg búcsút mondhatnék végleg
-
gejala
őstag
Na, végre hivatalos, hogy Washington ebben a hónapban jön.
-
nagyúr
-
pcnet
addikt
Éjjel felvettem egy WOT fuvart, 2000 km, 500 km után rájöttem, hogy álmos vagyok. Leálltam egy pihenőbe, gondoltam reggel majd folytatom. Nem úgy jött össze a nap. Most kerültem gép elé, 0 perc van vissza. Ne is menjek tovább, ezt buktam, vagy csak levonást kapok a fuvardíjból?
Köszi a segítséget!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cr00py #21807 üzenetére
A mindenhez külön profilt, meg a legyen biztonsági másolat azért nem ugyanaz + azért a verzió-kiadásoknál is új profilt generál a játék, és átmásolja a cuccait... az a mondhatni "built in backup" minimuma...
Emellett nekem sem egy darab save file-om van, ami a leglényegesebb eleme az egésznek!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cr00py #21805 üzenetére
.... 700 óra óta nem akadt... talán picit túlparázott ajánlat ez...
Egyedül annyi bajom van vele, hogy a pénz értéktelem, mert ömlik mint a fene, és a multiban vett sofőrök -a multis fix idő miatt- nem feltétlenműködnek single-ben... Semmi egyéb bajom nem volt!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cr00py
senior tag
Ezesetben jobb az eu1-es szerver, ott nem nagyon lehet száguldozni, normálisabbak is az emberek ahogy én észrevettem. Akkor van picit para, ha a többi szeró tele van, és jönnek eu1-re, de nem vészes. c-d roar-t kell kerülni. Én többnyire dlc-s területen megyek, annak az egyik hátránya, hogy nincs annyi player az úton / városokban, mint az alap térképen, cserébe viszont nyugis.
-
pcnet
addikt
válasz ledgeri #21801 üzenetére
400 órám van a játékban. Van egy 54es szintű profilom több tucat garázzsal, ~250 sofőröm, mindegyik 730(?) lovas Scaniát vezet. 20+ milla euró vagyonom van, egy alvással gyarapszik +1 millióval. Térkép 80%+ felfedezve, minden DLC megvan. Nem tudtam már több sofört felvenni, mert nem volt. Ezért kezdtem multohoz új profilt. Hogy legyen újra kihívás. Az is már 15ös szintű, 490 lovas Scaniám van +300e vagyonom egyelőre. Nem a javítás fáj, hanem az ilyen gyökér viselkedés, hogy direkt kicseszünk másokkal.
Cr00py: Sajnos külsős fuvar volt.
-
ledgeri
nagyúr
A Multi nem alapozó... a Multi végjáték.
Kb 80-100 orám volt a játékban mikor megtudtam, hogy van multi... Most 900 alatt járok kicsivel. Akkor kell elkezdeni, mikor már egy komplett 100%-os serülés nem vág hátba.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest