Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Az hogy a telefon napi 5ször kiírja hogy a sim kártya blabla és újra kell indítani a telefont hogy legyen újra hálózatom, ez sim vagy telefon hiba szerintetek?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
Halkan jegyzem meg hogy az első HSZ már szerkesztés alatt van elvileg!
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
Feltettem az apn fixet de nem ment a mobilnet így sem. Most feltettem a realics lite r4-et de ezzel se megy. Megőrülök lassan, mit tegyék fel?
-
Regiee
aktív tag
válasz Brutális eb #11517 üzenetére
Koszonom, de file not found amikor rànyomok
-
Regiee
aktív tag
válasz Brutális eb #11512 üzenetére
Ezt a flash filet honnan tudnam beszerezni? Minden 404 az xdan.
-
Regiee
aktív tag
Minicm sandwich van fent nekem, valaki tudna segiteni hogy mit allitsak be hogy a mobilnetet tudjam hasznalni? Telenor oldalan vegigmentem de smsre az jon hogy apn allitsak be, de az se mukodik
-
Regiee
aktív tag
-
Regiee
aktív tag
Tudnátok linkelni nekem Flashtoolhoz egy Rootolható GB és egy ICS fileokat? Kezdem gyanítani hogy ezek közül valamelyikkel van baj és ezért nem megy a rootolás és romtelepítés :/
-
Regiee
aktív tag
-
-
-
Regiee
aktív tag
Na ma jött is az sms reggel hogy mehetek vissza a telefonomért.
Le a kalappal nagyon gyorsak voltak és cseréltek is. Elméletileg az egész kijelzős részem ki lett cserélve a 2 érintőgombbal együtt. Minden fóliás még a hangszóró része is!Viszont tennék rá vissza egyből egy főzött romot, érdemes akkor várnom a reál ics-re az R4-re vagy pedig próbálkozzak meg ezzel? A vaku fontos számomra.
-
Regiee
aktív tag
A vissza gombra majd nemsokára tudok választ adni, mert kijelző miatt visszavittem gariztatni és ezt a vissza gombot is megemlítettem. Csak már jó lenne h készen lenne
Amúgy ha személyesen vittem be újpestre mennyi idő kb mire megjavítják?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
Nah ma visszavittem a telenorba a telefonomat a kijelző miatt. Aztmondta hogy ha ők küldik be szervízbe minimum egy hónap a javítása és cseretelefont nem adnak. Nekem nincs másik, ezért szükségem van egy csere telefonra. Aztmondta menjek be Westendbe ahol elvileg egy nap alatt kicserélik a kijelzőt, de ha mégse akkor ők biztosítanak egy másik telefont addig. El is másztam a helyre ahova szökőévente egyszer megyek erre mi fogad a Sony szervízben? Már egy éve megszűnt ott a szervízelés menjek el a Media MArktba. Elmentem oda is, ott nem foglalkoznak velem most elküldtek újpestre ami ugyancsak egy másfél, két órás út lesz. Onnan el nem jövök amíg megjavítják vagy nem adnak egy másik készüléket a javítási időig. A plusz poén ebben az hogy a kijelzőm hol jó hol nem...Most estére megint jó, holnap akkor is elviszem ha jó lesz és nem elégszem meg szoftverfrissítéssel, mert kb 8 szor frissítettem újra de szar a kijelző. Már most felspanoltam magam..
-
Regiee
aktív tag
Szeretném garanciaba visszavinni a telot telenorhoz, de reál ics van rajta. Mit tegyék fel flashtoollal hogy ne legyén gond???
-
Regiee
aktív tag
Reál ICS van a telefonomon, mit tegyek fel Flashtoollal hogy vissza tudjam vinni garanciáztatni?
-
Regiee
aktív tag
eXperiav4b mikorra várható?
-
Regiee
aktív tag
-
Regiee
aktív tag
Valaki találkozott olyan hibával hogy fogja magát a telefon és a képernyő közepét úgy érzékeli mintha a jobb felső sarkot tapiznám. Valami elromlott a kijelzőmmel, próbáltam újraindítani meg minden de nem javul. Garancia vissza?
-
Regiee
aktív tag
-
Regiee
aktív tag
Engem az érdekelne hogy telenoros telefonnál érdemes-e bootloadert nyitni?
-
Regiee
aktív tag
[Erről] van véleménye valakinek?
Azt a launchert ami a real ics-ben van merre találom meg?
-
Regiee
aktív tag
válasz webdeejay #10813 üzenetére
Igen, ha a real icsben a kamera vakuzna rendesen meg nem akadna be néha akkor tökéletes lenne. A realics-ben egyáltalán nem volt ilyen gond a vissza gombbal.
Minicmsandwich az úgy összességében nem nagyon jött be sajnos. Viszont ebben meg a statusbar testre szabhatóság nagyon bejött.
Amúgy nincs valami megoldás arra,hogy ha a billentyűzetet kitolom akkor folyamatosan világítson és ne aludjon el X másodperc múlva?
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
Értem, rendben van!
A vissza gomb lényegében sehol nem működik. megnyomom egyszer ekkor rezzen egyet és utána már rezzenni se rezzen ha nyomom, csak miután kikapcsoltam a kijelzőt majd újra vissza. De van hogy működik rendesen aztán gondol egyet és nem megy.
-
Regiee
aktív tag
Szia.
Nekem az a problèmàm hogy a statusbarban nem jelenik meg semmi, csak nagy szürkesèg van. Ez mitõl lehet?
Illetve ez nemtudom hogy rom hiba e, de a visszagombra rànyomok nem törtènik semmi ès ezutàn kikell kapcsolni a kèpernyõt hogy ùjratudjak próbàlkozni. Ès ez egyre sūrūbben van. Garanciàba vissza vagy mi a teendōm?
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
Na akkor a kérdésem következik, mert végül még csak most értem haza és most jutottam odáig hogy Real ICS-t lecserélem.
ExPERIAv4a vagy a minicmsandwich-et ajánljátok inkább?
-
Regiee
aktív tag
válasz Simba86 #10723 üzenetére
Semmi gond, éis közben sopronba utaztam. Köszönöm szépen!
Közben feltettem a real ics-t, egész jó, de nem vakuzik. Pontosabban derítőfény van de amikor a fotót csinálja nem vakuzik. A minicmsandwichet feeltettem de lassúnak tűnt elsőre, igaz sokat nem nyomkodtam. Probálkozzak azzal vagy van meg más említésre méltó ics rom?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
Szia!
A minis időszakomból visszamenőleg én úgy tudom hogy visszalehet csinálni igen. És gond nélkül ráfrissíthető. Sőt ott fontos is volt egyik verziónál hogy root legyen mert csak akkor volt root a legfrissebben is ha rootoltra frissítettél.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
Lejárt a szerkesztésem: Ezt rakhatom felé 2.3-nak?
Amúgy a Minicmsandwich mellett döntöttem.[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz szente #10699 üzenetére
Köszönöm szépen! Még egy utolsó kérésem lenne!
A 2.3.4-hez is kérhetnék egy linket a Flashtoolshoz, kerestem itt a fórumban de nem találom!
Illetve Ennél csak letöltöm az alternate download linket és azt telepítem? kernelt nem kell ugye?
(#10697) Mozzarella: Mindjárt utánaolvasok annak is!
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz Brutális eb #10696 üzenetére
Köszönöm!
Amire még szükségem lenne a leírás szeint az egy
.ftf formátumú ICS rom
Illetve hogyan teszem fel a 2.3-as rendszert ha Ics van a telón? (gyári van rajta)És akkor ha a leírást végig megcsináltam, akkor memokarira felmásolom a Real ICS-t és CWM ből telepítem, Wipe data/factory reset meg formatok után ugye!?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Ma én is Mini Pro tulaj lettem végre!
Egyből lenne is egy kérdésem: A Real ICS a legjobb Ics elvileg a telóra igaz? ehhez kell nyitott bootloader? illetve CWm telepítéshez merre találok linket leírást?
Köszönöm:
-
Regiee
aktív tag
KLöszönöm mi9ndenkinek! Szerintem akkor ez lesz a választásom, Black túl nagy nekem.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Hogy szuperál azt ICS a telón? most készülök a készülékem cserélni vissza az xperiákhoz elven és lehet ezt választanám!Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest