Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
válasz SH4D0W2011 #8198 üzenetére
1249-7514-hez (T-Mobile, fekete) sem talál még semmit. Kivancsi vagyok, mennyi ido mire ideer...
-
szente
addikt
Hát a görgetőrutin egy kalap szar lett. Kb olyan, mint ha hiányozna a kinetikus görgetés.
-
agoka07
senior tag
Én romániai vagyok és még nem jelent meg. Normális ez?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Grande Ale
őstag
segítséget kérnék: hiába nyomom a vissza gombot nem csinál semmit a flashtool. Mit csinálok rosszul?
-
mathaus=)
senior tag
válasz Grande Ale #8206 üzenetére
A hangerő le gombot nyomd
(#8203) szente Sebesség milyen?
(#8208) petiwr Igen
[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
Talán megjött az ICS hogy ennyi lett a hsz.??
-
Krinyo
senior tag
válasz walkmanboy #8204 üzenetére
A telefon változatszáma.
-
dobobazsy
őstag
már másodjára flasheltem a SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf fájlt és egy 2.3.4-es, 62-es buildszámú android fogad. mit rontottam el ennyire??
-
HofiZoli
senior tag
-
walkmanboy
tag
"1249-7514-hez"
Ez micsoda akar lenni ? köszi
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
mathaus=)
senior tag
válasz walkmanboy #8216 üzenetére
Figyu, most irták le neked kb 5 hsz-el feljebb, ennyire azért te sem lehetsz lusta...
-
sdd2
veterán
Aki lusta olvasni az legyen lusta írni is... az 58 új hsz-ból csak az első 3-4-et kellett volna elolvasni és még egy nagy kép is van róla...
walkmanboy
Azért mert lusták vagytok olvasni, nem kéne a topikot off-olni, szemetelni a hülye kérdésekkel. Ez egy olyan kérdés kb Mint ha megkérdezném tőle hogy Mini Pro-ja van-e. Hülyeség lenne megkérdezni hisz ott van az aláírásában, hogy az van neki meg nyilván azért van itt a topikban. Eddig türlemesen válaszoltam mindenre de már sok volt mikor 5 percenként jöttek azok a kérdések, hogy "mikor jön?". És mindíg válaszoltunk de a 25 ilyennél már érthető hogy begurulunk. Most meg kezdődik ez "megjött már az ICS?"
Köszönjük, nem kérünk az ilyen kérdésekből.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
FET-MEN
veterán
ideje volt. amit ko linkelt xda-s az mehet fel akkor ftf flashtool-al.
Iphone 7
-
walkmanboy
tag
-
szente
addikt
Ha nem megy a ko9 féle ftf-el, akkor rakjátok fel Flashtool-al a hunfatal által linkelt .58-as buildet, akkor már a PCC is fel fogja dobni az ICS-t.
-
sdd2
veterán
válasz walkmanboy #8225 üzenetére
Nekem meg fárasztó hetem van/volt. Az a készülék IMEI matricáján van rajta, SI szám.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
dobobazsy
őstag
válasz walkmanboy #8228 üzenetére
tehát ha felrakod az 58-ast, amit linkeltek, és azzal feldugod Sony PC Companion-ra, ki fogja írni az ICS frissítést. ez azért van mert az az 58-as elvileg független telefonra való. és azok hamarabb megkapják mint a függők.
nálam már az 58-as van fent, de szerencsémre pont most nem elérhető a szerver
szerk.: kiírta az ICS-t[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Hogy lényegi HSZ is legyen
Aki frissített már majd egy két tapasztalatot ha lesz toljon fel, mert ha érdemes én is lecserélem, de ha sok jelentősége nem lesz akkor megvárom a szolgáltatós verziót.
Kérdések a szokásosak lesznek:
üzemidő változott-e, kamera jobb rosszabb lett-e, zenei teljesítmény hangzás kezelőfelület érdemben változott-e, kijelző érzékenysége minősége szane szaga változott-e ?
Köszi előre is.
Na meg persze erre gondolom nem 10 perc után kapok választ majd, hogy igen jobb lett az aksi[ Szerkesztve ]
Renault power
-
MyckY
senior tag
Az arcfelismeréses képernyő feloldás eszméletlen jól működik :-D eddig elég jónak tűnik a kamera is sokkal hamarabb jön be
-
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, sosem Flashtooloztam még, hogy lehet felrakni vele az 58-ast? Telenoros telóra fel tudom rakni? Az 58-as még rootolható?
Mégvalami. A boot loaderem nincs kinyitva, így meg lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
babkonzerv
csendes tag
Visszaolvasva láttam, hogy a független rom feltevése garanciavesztéssel jár, amit lehet orvosolni hogyha visszarakom az eredeti függő romot. Kérdésem az lenne, hogyha én most felrakom a .58-ast, majd utána az ICS-t, akkor egy esetleges probléma esetén találhatok majd a neten olyan (telenoros) romot, ami nekem megfelelő, vagy még a flashtool használata előtt el kell mentenem a telefonról valami fájlt?
-
FET-MEN
veterán
-
MyckY
senior tag
válasz babkonzerv #8238 üzenetére
szerintem felesleges mert nem tudják ugyse megnézni hogy milyen a rom független vagy szolgáltatós ahogy beviszed egyből egy szoftverfrissítést csinálnak szóval mind 1
-
FET-MEN
veterán
-
szente
addikt
válasz babkonzerv #8238 üzenetére
Igen, Flashtool-al le lehet menteni az eredeti ROM-öt, ami erősen ajánlott.
Bocs srácok, de Ádámtól és Évától nem fogom elkezdeni leírni telefonról gépelve a Flashtool használatát.
Amúgy lehet visszarakom a régit, az előbb csontra fagyott az egész. Gondjai vannak a routeremmel, és utálom az új görgetőrutint. Most csináltam egy factory resetet, de a wifi és a görgetőrutin hibája maradt.
-
dobobazsy
őstag
fentvan az ICS a mini pro-mon, és bitang módon tetszik
az új felület kegyetlen jól néz ki, az új fícsörök is nagyon jók, és ami ledöbbentett, az az orientáció változás animációja. próbáljátok ki![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest