Új hozzászólás Aktív témák
-
Nangoo85
csendes tag
válasz Nangoo85 #3458 üzenetére
Meg lett végül!
A mocskos Windows random titkosított néhány fájlt. Azért nem tűnt fel, mert csak a saját gépemen játszottam le a videókat. Ma délután a céges gépemen akartam valamit lejátszani, nem sikerült. Visszavontam a titkosítást az egyes fájlokon, már rendben van. -
Nangoo85
csendes tag
Most próba kedvéért letöltöttem egy olyan dokut utorrenttel, amit nem vitt korábban, és viszi. Igaz, mostanában nem sokat foglalkoztam a dologgal, mert párhuzamosan az nvidiával is felvett a kapcsolatot, de ők sem tudtak (nem is akartak) rájönni, mi lehet a baj.
Tehát korábban qbittorrentet használtam, most utorrenttel próbálkozom. Ncore viszont nem támogatja az utorrentet. -
Nangoo85
csendes tag
válasz Saughassy #3427 üzenetére
Igen, próbáltam 1.mkv fájlnévvel is. Illetve egyszerű 16GB-os penyóra is feltettem videót és azt sem játszotta. Bár, a helyi hálózaton sek olvassa a vidiket, amikre háklis.
Nem tudom, számít-e valamit, hogy samba szerver vagy ftp szerver megy. Ftp-t még nem próbáltam, a shield elvileg azt os tudja.
Még a penyót át tudom állítani NTFS-ről FAT-ra. -
Nangoo85
csendes tag
válasz Hege1234 #3420 üzenetére
Készítettem egy listát:
OK: Ace.Ventura.1994.HDTV.1080p.x264.hundub-Bak
NOK: Ace.Ventura.Pet.Detective.1994.1080p.BluRay.DTS.x264.HuN-HRT
NOK: Ace.Ventura.Pet.Detective.1994.1080p.Blu-ray.Remux.AVC.DTS-HD.MA.5.1.HuN-GL
NOK: Ace.Ventura.Pet.Detective.1994.CuSToM.BDRiP.XviD.HuN-BAttila85
NOK: Ace.Ventura.Pet.Detective.1994.PAL.HUN.DVDR-PARADiSE
NOK: Ace.Ventura.When.Nature.Calls.1995.1080p.BluRay.DTS.x264.HuN-HRT
OK: Ace.Ventura.When.Nature.Calls.1995.Open.Matte.1080p.WEB-DL.DTS.H264.HuN-TRiNiTY[ Szerkesztve ]
-
Nangoo85
csendes tag
Az lesz a végén, hogy csinálnom kell egy downgrade-et? A legújabb verzióra van frissítve a Shield.
Közben telóra felraktam 3 vidit, amit nem játszott le a Shield, 3:0 a telónak.
[ Szerkesztve ]
-
Nangoo85
csendes tag
válasz LógaGéza #3411 üzenetére
Köszi a próbálkozást, de ez sem szereti az adott videókat.
Közben olyannak is próbálkoztam, hogy PC-n átalakítottam .avi kiterjesztéssel x264 kodekkel a video, mp3-mal a hang részét, csak egy nyelvet tettem rá, de akkor sem akarta lejátszani.
Ace ventura volt az egyik ilyen mumus film (van újabb is, de a gyerkőc most ezt szeretné megnézni), leszedtem az összes fellelhető verziókb, az egyiket lejátsza a box.
Akkor mostantól mimdent 3x töltök le kb, és jók leszünk. Előre megyünk. A régi Mede8er-t erre a lomra cseréltem, nem is olcsón. Az "nyugtat", hogy akorábban vásárolt Ugoos X4Q pro sem játssza. Mintha az android nem szeretné alapból. Még lehet, a telón megnézem, hogyan kezeli. -
Nangoo85
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy shield pro-t médialejátszónak, illetve, hogy egy helyről érjem el a streaming szolgáltatókat is.
Médialejátszóként úgy működik, hogy van rákötve egy 4 terrás vinyó. A problémám az, hogy az újonnan letöltött filmek kb 20-30%-át nem játsza le. 1080p-s H264-es filmekről van szó, de nem tudok rájönni, hogy kodek vagy bitráta baja volna, vagy mi a tök; őszintén szólva nem látok összefüggést. Még egy régi fos Ace Ventura vidin is elhasal, de egy mai Avatar megy és vica versa.VLC, MX Player, Nova player ugyanarra jut.
Simán annyit ír, hogy egy vagy több fájlt nem tudott lejátszani.Mi a megoldás? Töltsem le az összes fellelhető verziót mindenből? 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest