Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
A képen pont írják ami az én problémám is a refresh rate alkalmazással ! Akkor nem vagyok egyedül! Gondolom a ratesync a refresh rate alkalmazás. Már kezdtem azt hinni hogy én nem állítok be valamit rendesen.
Tomp
Play áruházból letöltött refresh rate alkalmazás működik neked jól? Vagy a gyári beállításokban is megtalálható Match frame rate?[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Nálam 2 bug van csak:
-Vimu Media Player nem látja az USB-n lévő HDD tartalmat(magát a HDD-t igen és a mappákat is de szerinte minden üres!)
-Youtube minden felbontásban szaggat!Refresh rate app tökéletesen működik AppleTV, Netflix appal.
Plex hibátlan(nem keveri össze a hangsávokat), Play Movies is tökéletes. Vimu lejátszás is hibátlan. A HDD-n lévő tartalmat fájlkezelőn keresztül el tudom indítani Vimu-val. -
gyűrű
addikt
-
Imi1981
veterán
Én más hibát nem vettem észre a hotfix óta de persze én csak kodi, netflix, hbo go meg youtube és chromecast - ra használom. Erősítő nélkül csak tévén így gondolom a hanggal kapcsolatos problémák nem érintenek.
Legalábbis eddig más hibát nem tapasztaltam de gondolom van ha izzik az nvidia fóruma akkor van . Csak pont az nem megy ami nekem fontos lenne. Persze tudom használni netflixet kodiban és ott kadenciahelyes a lejátszás de szeretem a netflix alkalmazást használni. Na mindegy várom hátha ezzel is foglalkozik valaki.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Hát ennek nem merek nekiállni úgyhogy inkább várok hátha jön megoldás.
LouiS22
Hát ez jó kérdés. Remélem fejlesztik android 22-höz. Vagy remélem amit itt emlegettek régebben, hogy android 12-ben lesz natív automatikus refresh rate! Annak örülnék a legjobban csak győzzem kívárni.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Imi1981 #2036 üzenetére
Egyébként ezt az appot fejlesztik egyáltalán? Mert ha nem, akkor előfordulhat, hogy a motorháztető alatt változott úgy valami, amihez fejlesztői beavatkozas kellene. De ha mincs fejlesztő...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
nevemnetudd
csendes tag
Hyperspin sem akar elindulni . Valami megoldás?
-
Imi1981
veterán
válasz Mezga Aladár #2034 üzenetére
Ha helyrehozzák akkor felőlem jó ez a droid 11 is csak javítsák. A hotfix után sokat javult amúgy de a ami nekem fontos lenne a play áruházas refresh rate alkalmazás az nem működik megfelelően. Lehet az alkalmazásra kéne jöjjön frissítés.
-
sagit
veterán
válasz Mezga Aladár #2032 üzenetére
Hangkereses működik az új billen ha arra gondolsz nálam, illetve van egy tesztcsomagom plexen amibe van midnen a dts-hd master tol a dolby true-hd-ig, 4k hdr-el párosítva
Nálam plexen hibátlan maradt a hang. Azt is indítja amit kiválasztok. A hotfix fent van. Visszaallitas? Volt akinek segített.
Nemtudom mi lehet az oka hogy nálam nem bugos(vagy én nem. Találtam komolyabb gondot még) , csak plex-netflix-Amazon videó-yt-twitch-tidal-amazon music van fent meg valami fajlkezelo
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Imi1981
veterán
válasz Mezga Aladár #2032 üzenetére
Amúgy nincsen lehetőség visszatérni az előző android verzióra?
-
Mezga Aladár
veterán
Teszteltem. Az előzmények mellett nem müxik a pro-n a hangkeresés, a plexben megcseréli a hangsávokat (ha angol dts van beállítva akkor biztosan a magyar ac3 játsza le). Kíváncsi vagyok ha kettőnél több hangsáv van akkor hogyan mixeli.
Az a véleményem, hogy ennyire béta állapotú frissítést nem lett volna szabad kiadni.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz Mezga Aladár #2029 üzenetére
tapasztalatokat varom
remelem hogy az android tv-s tidal app is tudja nem csak telefonon, hétfőn kiderül mert én streaming párti vagyok, lusta voltam még összegyűjteni lokálisan amit hallgatok, plusz a friss felfedezéseket is nagyon szeretem amit ajánlanak
amazon music app tetszik de abszolút nem lehet távvezérelni telefonnal, meg annyira se mint a tidalt , se zenét nem lehet rajta felvenni a listádba, csak telefonon... ezt nem értem, tidal is ugyan ilyen fos, ha valami tetszik telón tudom csak elmenteni
az apple musicot szívesen tesztelném de nincs app :/
deezer felejtős, nincs családi csomag ha jól tudom
roonért nem akarok extra fizetni ha nem muszájha pedig castolom őket instant visszavált 48kHz-re mind
örülnék valami szoftvernek amivel lehet ellenőrizni hány bites a jel, mert ezek a streaming appok nem közlik, erősítőm seLG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Mezga Aladár
veterán
Eddig a hardver tudta a bitperfect lejátszást. Most nem tudom. Hétvégén feldobom a Sony médiacenter progiját hogy leellenőrizzem.
[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz Mezga Aladár #2025 üzenetére
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
sagit
veterán
válasz Mezga Aladár #2021 üzenetére
Hétfőn jön a dac-om , akkor majd zaklatlak. A dolby processinget próbálgattam de őszintén nemtudom az mire jó, ahol dolby hang van ott dolbyn megy nálam, máshol meg nem kell nekem hogy belenyuljon. Hol lehet a frekit állítani? Amason music pl nekem is vált 192 kHz re, bitet nem tudom ellenőrizni sajna. Tidal eddig is váltott 88 ra meg 96ra,most is jo, plexen mennek a hd hangok különböző mintavetelezesseo, az stimmel full
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Imi1981
veterán
Én nem frissítenék még helyedben. Nekem nem hdr-es tévém van így nem tudok a DV - ről nyilatkozni de a refresh rate alkalmazás (nem a gyári hanem a play áruházból letöltött zöld ikonos ) nem működik. Ha most minden jól működik neked ne frissíts! Vissza tudnám rakni az előző droidot megtenném.
[ Szerkesztve ]
-
Viperator
őstag
Plazma tévé van, nem tudom, hogy van-e értelme használni a refresh rate-t? (most vettem nemrég a lejátszőt)
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Tengri
senior tag
válasz Mezga Aladár #2021 üzenetére
+ #2022 Imi1981
Érdemes frissíteni? Én Netflix-et nézek illetve Plex-et emiatt fontos a DV és a DA. Gyerekek KODI-t használják mesenézésre, illetve Youtube-ot néha. Ezenkívül a Twitch szokot még menni. Ha ezekbe nem kavar be akkor megpróbálkozom vele, persze ha a refresh rate nem romlik el."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Imi1981
veterán
Nekem ami számít csak a refresh rate alkalmazás nem működik. Mondjuk ez pont nagyon szeretném, hogy működjön de ez van. A gyári frekvencia váltás (ami a beállítások menübe van) működik de azzal nem tudom azt megcsinálni mint a refresh rate alkalmazással. Mindegy várok hátha javítják.
-
Mezga Aladár
veterán
Nálam eddig "csak" az usb audio kimenetet rontotta el. Ha be van kapcsolva a dolby processing, akkor mindent 48 khz ad ki függetlenül a beállított usb frekitöl. Ha a dolby processing ki van kapcsolva akkor mindent a beállított frekin tol ki. (44.1/192).
Amivel próbáltam: Plex, HBO GO, Netflix, Youtube, Spotify. -
Tengri
senior tag
válasz LouiS22 #2019 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor várok vele egy darabig."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
válasz Imi1981 #2014 üzenetére
Most olvasom a fórumot és a frissítéssel járó galibákat. Akkor jó, hogy még nem frissítettem. Hibák javítását mikorra ígérték?
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Imi1981
veterán
válasz Imi1981 #2016 üzenetére
Gyári alapra állítás megvolt refresh rate alkalmazás újra beállítva és nem vált frekit! Mit rontok el? Így van beállítva : megjelenítés többi alkalmazás felett engedélyezve, network debuging engedélyezve, videó naplózási méret 16 MB, kisegítő lehetőségek refresh rate bekapcsolva. Valamit kihagyok?
-
Imi1981
veterán
Aki frissített az új droidra annak működik (vált frekit) a refresh rate alkalmazás? Tomp írta, hogy neki működik de nekem egyáltalán nem működik (a szükséges beállításokat tudom már csináltam párszor). Még az sem működik, hogy például a netflix alkalmazás 23.976 hz-en induljon hiába állítom be! Az értesítés melyik videó hány hz-es az működik de az csak egy infó attól még nem vált frekit. Most vagy én nem csinálok valamit jól vagy Tomp tud valamit amit én nem 🙂.
ForRedGlory
Én is bánom, hogy egyből frissítettem pedig már csak a refresh rate alkalmazással van problémám. Kellett volna várni pár napot és figyelni a visszajelzéseket. Hát ez már késő bánat.
A hotfixet rakd fel mert sokat javít![ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #2010 üzenetére
A tápból kirántva tudtam csak kikapcsolni, de utána jó lett. LOL...
Aztán hiába töröltem fájlokat a Plex könyvtárból, egyszerűen nem növekedett a merevlemezen lévő elérhető üres háttértár... lol... szóval lehúztam a merevlemezt is róla, majd visszadugva ez is megjavult...
Zseniális lett ez az Andorid 11 frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #1998 üzenetére
Oké, továbbra is egy rakás... A hotfixnek hála egyszerűen nem reagál a rohadt Shield sem szinte semmire, olyan mintha kifagyott volna, de bőszen nyomogatva a kilépés gombot, azért visszatér az életrbe. A sima beállítások sem jön be, az appok nem indulnak, a Plexet meg hagyjuk is. Mindjárt kivágom a p@csába az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Bishop1
tag
válasz Mezga Aladár #2008 üzenetére
A shield a szerver, a nas a háttértár.
-
Bishop1
tag
Nálam a nas-t nem érte el, és a plexen nem indította a filmeket, visszaállítás után minden ok. Hotfix nem kellett.
Refresh Rate alkalmazás Shield specifikus beállításához találok valahol leírást? -
peti85
senior tag
Én is feltettem tegnap a frissítést a 2015-ös ShieldTV-re. Első induláskor kicsit darabosan működött (szaggatott) és nem működött a távirányító, gondoltam újra kell párosítani, de a TV-jével sem ment CEC-en. Telós SHIELD TV app-al egereztem a menüben, próbáltam párosítani, de nem ment. Újraindítottam kézzel az egészet és utána nem voltak ilyen gondok. A NAS megosztást sem kellett újra csatolni, Kodi és SmartTube működik. Leginkább ezeket használom. De majd ma este jobban letesztelem.
Azért durva hogy a 2015-ös hardverre kiadják a legújabb frissítéseket, le a kalappal. (Tudom hogy az új hardvere is szinte ugyan ez, de akkor is)HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
atyec7
tag
Frissített a Pro 2019 (shield experience upgrade 9.0.0 frissítést, és van Kodim, és Netflixem is), de nem értek pár dolgot. Tapasztalt valaki ezek közül valamit? A Kodi "csak sztereo". Előtte kezelte 5.1 és 7.1 csatornákat is az erősítő felé. Bármit adok neki csak "sztereo jön ki belőle". A Netflixből meg "eltűnt" a Dolby Vision. Sima HDR, ami max. elérhető. Vissza lehet állítani a megszokott dolgaim, vagy mostantól ezek a "butított" változatok használhatóak a frissítés óta?
-
tomp
félisten
Nekem is megérkezett a hotfix.
Plex Media Server már nem tol "A szerver beállítások nem állnak rendelkezésre." üzenetet hanem tökéletesen megy. A rákötött HDD-t is beolvasta.
Vimu Media Player továbbra sem látja a HDD tartalmát.
AppleTV app pedig Dolby Vision esetében nagyobb fényerőt ad!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Epson nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Horgász topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Yettel topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest