Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- Zyxel NAS326
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- ASUS routerek
- Linux haladóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz LouiS22 #3503 üzenetére
Honnan lehet letölteni vagy jelentkezni rá? Én jelentkeztem még régen de mostanában nem jött értesítés frissítésről. Nekem jelenleg egy probléma idegesít shielden, hogy a netflix néha egyszerűen nem játszik le semmit és csak újraindítás segít. Ez már régóta húzódó probléma de nem igazán akar megoldódni. Persze az afr-t is megoldhatnák már végre streaming alkalmazásokon . Megoldható mert amazon fire tv 4k max -on megy és az is androidos. Tetszene a shield mert még mindig elég gyors és a távirányító is kényelmes de android 11 óta valahogy nem az igazi. Mondjuk az afr streaming alkalmazásokon android 8-on se volt az igazi.
-
PpenoO
őstag
válasz LouiS22 #3465 üzenetére
A lényeg az lett volna doboz ide vagy oda, hogy új készüléket kapsz 0 kmes garanciával., mert csak a távirányítót nem tud cserélni/szervízelni az alza. De igen, a doboz nem kell a törvény szerint, viszont mivel meg volt, emiatt sem kellett bajlódnom az alzaval (kérték, hogy adjam le azt is).
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz LouiS22 #3332 üzenetére
Kábeles kapcsolat természetesen, ott is látom, hogy gigabites. Shield --> AVR --> TV HDMI-n az útvonal.
SMB kapcsolat van.
Még amikor kezdtem belakni a Shield-et, akkor talán próbáltam Plex nélkül, de szerintem akkor is nagy akadások voltak, bár igaz, régebbi Kodi volt már. PKC-val aztán jobb lett a helyzet. Próbáltam nativan a Plexet is, de az sem volt az igazi.#3333 gyűrű:
NFS már nekem is tervben volt, mert olvastam itt, vagy valamelyik topikban, hogy jobb, mint az SMB. Csak kedvem nem volt még nekiállni (szerver oldalon beállítgatni, aztán Kodiban mindent újra felvenni stb.) Friss Kodi (úgy érted Play áruházból?) tud mindent már, amit a Maven? Csak mert talán a DV miatt volt ajánlott a Maven, vagy nem is tudom.
Hogy érted amúgy hogy NFS megosztás semmi szerver, csak advancedsettings? Ezt nem igazán értem.Amúgy most vakarom a fejem, hogy mi a tosz van, mert néztem egy filmet (Godzilla Kong ellen), amivel voltak a lentebb írt problémáim, és a mélyládából egy idő után olyan durva recsegés jött folyamatosan, hogy nem bírtam tovább. Remélem nem nyírtam ki a SUB-ot. Próbáltam egy másik filmmel tesztelni, csak nem találtam olyan intenzív mélyeket, de sajna volt másik filmnél is egy jelenet, ahol jelentkezett, bár sokkal kevésbé.
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz LouiS22 #3204 üzenetére
A képpel kapcsolatban én is szkeptikus vagyok. A hang viszont javulhat mivel egy minőségi táp képes lehet kiszűrni/leválasztani az elektromos hálózatban felmerülő zajt. Nekem a Shield Pro 2019 egy Focusrite Scarlett 2i2 hangkártyára van csatlakoztatva USBn keresztül (azaz a tápot a Shield adja a hangkártának). Onnan a hang egy 2.0 M-Audio BX6 Carbon aktív monitor szettre van kivezérelve. Ami a Shield gyári tápegységét illeti, ezen a hangrendszeren tesztelve meglepepően jó eredményt produkál így kérdéses számomra ennek a tápegységnek a jogosultsága. Persze meglehet, hogy tényleg hallható különbséget képes produkálni, kérdés az, hogy ennyi pénzért megéri e a beszerzése.
-
Pro!Petya
addikt
válasz LouiS22 #3183 üzenetére
Ha a jelenlegi build-el nem futok anomáliába akkor maradhat nem?
Eddig maven-t használtam a DV miatt ,csak mivel azt hittem a nexus final is boldogul már vele azért cserélgetem most...#3184morfondőr
Mikor még pc-n volt a server akkor nálam is volt ilyen és csak akkor ha mkv+truehd vagy .ts+truehd-t akartam indítani. Mióta Shielden van a server azóta nincs ilyen, minden megy simán. Lehet egy shield restart megoldaná nálad. -
morfondőr
őstag
válasz LouiS22 #3136 üzenetére
Beadtam a refund kérelmet, pár másodperc múlva ez jött e-mailben: Google Play-visszatérítési kérelmedet jóváhagytuk
Pénz még nem érkezett, de azt írják, hogy az némi időbe telik. Nem ezen múlik az ebéd szerencsére, de ha tudom, hogy sosem fogom használni, akkor minek legyen meg?Egyelőre a Kodi jól működik, csak a kíváncsiság miatt akartam kipróbálni mást!
A Nova + Vimu megoldásban azért egy dolog ami kényelmetlen: nem jegyzi a Nova, hogy mit néztél meg és hol tart a film, melyik van folyamatban ha külső lejátszót (Vimu) használsz. Ez mondjuk zavaró lehet ha valaki sokat sorozatozik.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
tomp
félisten
válasz LouiS22 #3031 üzenetére
Nyilván nem hiszem el, hogy nem bannolták az ESN-t.
Igen tudom miként megy ez. UPC, Voda, Telenor...
Sőt volt pár hónapja egy Google ügyem is. Ott a Play Moviesban megvonták a Dolby Vision támogatást a Shieldtől. Több napos levelezés Viktóriával, több fotó és videó után végül visszakerült a Shield Dolby Vision támogatása a Play Movies appban. -
DJMDJM
tag
válasz LouiS22 #2803 üzenetére
Ha nem kötözködésnek szántad, akkor a saját szavaimmal, microakadás, a 3:2 pulldown miatt vagy amikor a nem megfelelő képfrissítés miatt olyan kijelzőn akarjuk megjeleníteni, amelynek frissítési frekvenciája nem egész számú többszöröse a 24 (23,976) kepkockanak, vagy folyamatosan egyenetlen a képmegjelenítés vagy bizonyos mp után zökken egyet a kép, főleg a kamera svenkelésénél lehet látni.
#2802 gyűrű
Induláskor elfeketedik. Eddig nekem sem volt olyan thm, ami ne írta volna ki. Mindent is kiír, csak ezt nem. 4k, színtér, ev, 16:9 stb. Most üzemeltem be nem rég, ha el van rejtve vhol majdcsak meglesz. Mondjuk a pioneer plazmam csak azt irta ki, ha 23,976-ra váltott, más frekiket nem, ezen analógia mentén akkor lehet nem váltott át a tv, hanem vmilyen pulldown (mondjuk 4:4 esetleg) lehet az alalapbeállítás?[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz LouiS22 #2786 üzenetére
Nekem az Edifier gyártóval van pozitív tapasztalatom. Amazon USA oldalról vásároltam a fülest. Gond lett vele, jeleztem a gyártónak. kb 1,5hét elteltével jött 2db doboz! 2db új fülest küldtek. Jeleztem a gyártónak, hogy a mi a helyzet. Válasz: technikai probléma miatt küldtek 2-t. A másikat megtarthatom. Ajándék. Végül bontatlanul eladtam.
Aztán a legvégén kiderült, hogy ami az elején "meghibásodott" valójában rendben van csak még bejáratós időszakban hirtelen nagy terhelést kapott és a driver membránja kiakadt. Küldtem rá egy masszív mélyből álló dalt és a helyére rakta a membránt. -
Kobe
veterán
válasz LouiS22 #2751 üzenetére
Hmm, furi, akkor lehet a reviewkban szoftveres frissitesre utaltak
Mindenesetre 2022ben mennyire eri meg, mennyire uptodate egy ilyen ketyere? Foleg ugy hogy 2x dragabb mint a tobbiek
Nativ androidos, dolby vision es atmos kepes kutyut keresek a tvhez, de ez tunt meg az egyik legjobb alternativanak (bar firestickbol, xiaomi stickbol van ujabb)
-
tomp
félisten
válasz LouiS22 #2602 üzenetére
Persze ez okés. Én is fel fogom rakni a bétát de az új android főverzió frissítésénél nem láttam kiírva, hogy rosszabb lesz mint a régi verzió de sebaj majd jönnek a google jóváhagyás nélküli béták... Ha ezt így közlik, szerintem sokan nem frissítettek volna.
Telefonnál is mindig használok béta rendszert de ott a gyártó meg tudja oldani a Google jóváhagyást...
Persze ott is vannak a "mentes" kiadások de azokat "Preview" kiadásnak hívják. Nvidiánál ezek szerint a Preview az már béta... -
Szigma70
addikt
válasz LouiS22 #2473 üzenetére
Nem értem? Ki használ Kinai boxon droidot?
Mint mp. a kinai box CE-vel és Kodi-val hibátlan. Semmivel sem több a shield.
A licenszet említettem, abba tartozik a widevine, tehát a NF és a DVÁllítom ha lenne CE shieldre, senki se használná a droidot itt sem.
És igen, vagyis nem, nem volt nagyvonalú kijelentés.
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Imi1981
veterán
válasz LouiS22 #2473 üzenetére
Meg például mecool km2 ami egész jó lenne de nem tud kadenciahelyes lejátszás (még kodiban sem! ). Meg vannak apróságok amiben nagyon észre lehet venni, hogy nem olcsó kínai android tv boxot használunk. Nekem van mi box s ami jó jó persze de ég és föld a shield hozzá képest pedig nekem csak a cső verzió van. Mi box s és mecool - ban sem működik a zoom kodiban (ez nem sokakat érint de azért néhányuk használja mint például én is). Azokban vagy nyújtja a képet vagy semmit nem csinál míg shield nagyít ahogy kell. Nameg netflix, hbo max stb alatt frekvencia váltás mégha manuálisan is de van gombnyomásra.
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz LouiS22 #2320 üzenetére
Ennyit találtam: [link] Szerintem ezen az űrlapon kell feliratkozni a hotfixekhez és akkor a Shield automatikusan lefrissül. Gondolom. Inkább valami szaki erősítse meg!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Saughassy
aktív tag
válasz LouiS22 #2277 üzenetére
Olyan ez, mint a drogfugges. Én naponta küzdök ellene, pedig látom a hibákat és egy normális auto frame ratet leszámítva nem is vagyom semmire (amit ugye nem hoz el a 9 sem), mégis érzem a kényszert. Hihetetlen. :) Valahogy el kellene tüntetni az update üzenetet, de mindig visszajön dismiss után is.
-
gyűrű
addikt
válasz LouiS22 #2275 üzenetére
Ez igaz, de ne tegyünk már úgy mintha minden oké lenne vele, ismét kiadtak egy bughalmazt.
Wifi hibák, kodi , netflix hibák, hálózati sebesség drasztikus visszaesése stb.. Mielőtt még valaki frissíteni akarna először ezt nézze meg...
Tudom aki már az előzőt is felrakta nincs sok esélye másra..
Amúgy mi az ami miatt egyáltalán frissíteni kéne, annak aki még időben letiltotta, és 8-on van?
Van ami javult? mert azt látom mi romlik vagy romolhat el..[ Szerkesztve ]
-
Saughassy
aktív tag
válasz LouiS22 #2245 üzenetére
Na igen, én sem úszom meg a kalibrálást a Q95os Samsungomon, filmmakers mode ide-vagy oda. Ami nem más, mint a "kepjavito" faszsagok kikapcsolása, és ennyi. Azaz meg ennyi sem, mert a dynamic blacklight kikapcsolhatatlan. Nem vagyok felhőtlenül boldog egy Pana plazma után.
Szóval a színeket, gammat egyáltalán nem érinti. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz LouiS22 #2226 üzenetére
Nem, ezt nagyon félreértetted.
Nem akkor történik meg a csoda, ha benyomom a kalibrált módot, mert a tv alapból is vált frekvenciát, csak akkor lesz tökéletes minden, ahogy a rendező elképzelte.
A sony tv a lényeg, ami akármilyen kurva drága erőben sehol nincs egy shield-hez képest, mégis valaki megírta, hogy váltson frekvenciát, ugyanazon a droid szaron.
Küldtem én már annyi feedback-et ennek az elb...ott bandának a freki miatt, de nem is válaszoltak rá. Talán alkalmatlan rá ez a kütyü, "mittomén" mi az oka. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz LouiS22 #2224 üzenetére
Azért furcsa nekem ez az egész, mert a nappalimban Sony 83A90ja tv van, amin ugye szintén Google droid fut és azon a Netflix, Apple tv vált frekvenciát. A Panasonic hz(jz)2000 szintén, de az kimondottan a világon a legjobban a Netflix-re preferált tv-k. Nem is állítottam semmit, csak benyomom a netflix kablibrált módot és minden tökéletes. A színek, kadencia, freki etc...
Szóval nem értem, hogy egy olyan erős gép és "drágának" számító kütyü, mint a Shield ezt nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz LouiS22 #2175 üzenetére
Nyáron jön és addig is nem merek felrakni ilyen nem aláírt firmwaret mert akkor lehet, hogy nem megy majd rajta a Disney+.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Imi1981
veterán
válasz LouiS22 #2150 üzenetére
Te nagyon idegesítő egy ember vagy! Szerinted tízszer leklónoztam ugyan úgy az újratelepítést? Próbáltam mindent ami eszembe jutott (fejlesztői beállításokban is) de nem lett jó! Szerintem a hotfix után lett rossz de nem tudom biztosan mert android 11 - re frissítés után nem néztem a refresh rate alkalmazás működését.
Tudod mit nem írok többet erről! A Dolby visionról több 10 oldalt elbeszélgettek de ha véletlenül más kérdés van akkor meg jössz te és kötekedsz! Vajon mikor te kértél segítséget valamelyik fórumban és így válaszoltak volna neked vajon hogyan reagáltál volna? Na mindegy leszarom véleményed. Nem is értem miért reagálok egyáltalán. -
Imi1981
veterán
válasz LouiS22 #2147 üzenetére
Szerinted nem próbálkoztam? Vagy tízszer újratelepítettem és újra beállítottam! Nem lett jó pedig mindent átnéztem! Nem szoktam segítséget kérni itt csak akkor amikor egyszerűen nem tudom a megoldást! Szóval mára elég a kötekedésből mert már unalmas!! Ha nem tudtsz vagy akarsz segíteni akkor ne írj nekem! Kösz
-
Imi1981
veterán
válasz LouiS22 #2143 üzenetére
De például Mezga Aladár fórumozónak meg működik! Szóval nálam van valami hiba. Múltkor beírtam ide a beállításokat, hogy jól csináltam e mindent de senki nem válaszolt. Leírás alapján jól csináltam.
Mezga Aladár
Ezen már túl vagyok. Akkor lehet a hotfix a gond.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz LouiS22 #2081 üzenetére
Ezt a hotfixet már felraktam még aznap mikor frissítettem az új droidra! Javított is jó pár dolgot. Például smb-n nem láttam a könyvtárakat de hotfix után jó lett.
Persze elolvasom már amennyire tudom Google fordítóval.
Bár engem nem érint de mi van a Disney +-al? Hotfix után nem megy?
Igazából abban reménykedek, hogy minél hamarabb jön majd az Android 12 és remélhetőleg az nem ilyen béta állapotban.
Ja és akkor várok és nem frissítek egyből mert ezt most nagyon bánom! Számomra fontos alkalmazás nem működik azóta.[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz LouiS22 #2019 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor várok vele egy darabig."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
-
Saughassy
aktív tag
-
Gabesz87
veterán
válasz LouiS22 #1708 üzenetére
Megszállott módon már csináltam egy táblázatot, listázva a kommersz márkák 7.1/7.2 erősítőit visszamenőleg is az előző évekből, amik támogatják a DOlby Visiont, Atmost, minden HD hangforumátumot, van valamilyen auto hangkalibárciós megoldás benne, netrádió. Ezen kívül nem igen van más elvárásom, nagyjából már a belépő kategória is tud mindent, ami kell nekem. 5.1 rendszerem van + nemrég egészítettem ki Front height hangfalakkal (ennek kapcsán pont arra gondoltam, hogy ezek talán használhatóak lennének Atmosra is majd, bár nyilván nem a legideálisabb Atmos megoldás). Azt mondják az erősítő újkori árának 2x-ese legyen a hangfalszett (SUB nélkül). Na most ezt a teóriát követve ha én egy középkategóriás erősítőt veszek, akkor a mostani TAGA szettemet is cserélhetném. Én nem vagyok annyira audiophil, nekem tökéletesen megfelel a mostani rendszer, nincs szükségem feltétlen komolyabb vasra. De persze ha árban, használtan akad egy jobb, akkor nem zárkózom el tőle. Amúgy meg köszi a választ, leírást! Házimozis topikot gyűlölöm, ott kb. szóra sem méltatnak, olyan sznob áradat van, hogy inkább nem is írok.
De hogy ne csak OFF-oljak: ahogy írtam, TV-re közvetlenül kötve a Shieldet ott a DV kapcsoló. Viszont hiába kapcsoltam be, és indítottam el a Halálos Iramban 9-et (F9.The.Fast.Saga.2021.DC.2160p.UHD.BluRay.REMUX.Dolby.Vision.SL.DDP.7.1.HEVC-HUN-UFO971), még csak HDR sem aktiválódik. Próbáltam KODI-val, PlexKodiConnect-el, VLC-vel, de nem ment. Plusz egy LG DV Promo videót is próbáltam, de az sem ment DV-el. Ennek vuiszont nem értem az okát. A TV DV képes (Hisense 65U8QF), HDMI formátumot átállítottam Standard-ról Megújult-ra).
-
törölt tag
-
Gabesz87
veterán
válasz LouiS22 #1706 üzenetére
Nem most vettem az erősítőt, és tudtam természetesen, hogy nem tud még DV-t, csak én azt hittem, hogy esetleg mit tudom én "átengedi" a DV képet. Mindegy, eddig is megvoltam nélküle, annyira nem fáj a hiánya. Majd figyelem a használt erősítő piacot, aztán max ha találok valami DV képes, hasonló belépő kategorias vasat, lehet hogy lecserélem. De ahogy néztem, brutál árak vannak most, még használtan is.
-
Tengri
senior tag
válasz LouiS22 #1405 üzenetére
"Igazából nem is értem, hogy sokan - még NAS-sal is - miért Plexelnek (azon túl, hogy kényelmes)."
Nekem a KODI nagyon sok filmet nem DV-ben játssza le. Emiatt is meg a kényelem miatt is PLEX-elek."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
sagit
veterán
válasz LouiS22 #1295 üzenetére
természetesen kábel, felmérgesít hogy wifin lassabban teker a Plex nagyobb méretű filmeknél
erre nem esküdnék meg de mintha a Shield frissítés előtt jó lett volna az apple tv app
a neten én se nagyon találtam ilyen hibát amúgyés mint írtam minden megy frankón, plexen is megy szerverről a fullos 4k filmanyag ,nemhizsem hogy a belső hálóval vagy a nettsebességemmel lenne a gond
1296 tomp: frankó, akkor nem csak nálam van ilyen bug, fura hogy a neten nem sok sz@rt találtam erről a hibáról, hangproblémákról igen de erről a megfagy a kép semmit
várok, nem sürgős, hátha jön egy Apple TV update
még megnézem a hálóban is, ott is van egy ugyan ilyen shieldem de eddig csak a nappaliban próbáltam
1297 Kroni1: működik, igen
a nagy porol nemtudok nyilatkozni csak a kicsiről, teljesen jó a sebesség, de gondolkodom nagyra váltáson a több ram miatt, ez ugyan csak feltételezés de segítene valszeg a gyors alkalmazás váltáson a több ram, plexit rendszeresen kilövi, mondjuk egy YouTube hidal közt megy a váltás, de nagyobb papokhoz kevés hogy a iramban maradjon, de ez tényleg úri huncutság
maga a ram elég minden lejátszására is
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
nagy zoltan
csendes tag
válasz LouiS22 #1042 üzenetére
Közben rájöttem működik tökéletesen igaz nem Android tv-re van optimalizálva.
Amivel nyuglodtem,hogy még az elején radugtam egy usb3 pendrive-ot gondolva majd növelem a tárhelyet stb.Olyan döcögős volt a gép,h már azon filoztam megy a levesbe.Aztan pendrive kihuz,gyári visszaállítás és azóta pattog mint a..... -
Real_Necro
veterán
válasz LouiS22 #1028 üzenetére
Neked sem kell osztani az észt, szubjektív véleményeket írunk le.
g@bo:
2021-ben pont hogy már inkább minden vezetéknélküli. Nekem az USB sem kellene rá...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz LouiS22 #1025 üzenetére
Baromira nem érdekel az usankában (vagy máshol) mennyiből gazdálkodnak, az nem az én tárcám.
djnice:
Lehet csak jobban együtt muzsikál az Optoma HD86-al. Lényeg, hogy maradt a helyén.Egyébként nappaliban netflixes Pana tv mellett még mindig van még egy Minix.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
válasz LouiS22 #1014 üzenetére
Pedig az Atmos-képes csak annyit jelent, hogy feldolgozza a metaadatokat, és aszerint keveri rá a hangot a hangszórókra. Lehet az akár csak kettő hangszóró is, épp az a jó/új az Atmosban, hogy a legtöbb csatornakiosztással működik. Kár ennél többet belelátni. (Ezzel analóg a HDR-képes. Az is annyit jelent, hogy kezeli a jelet a készülék, és az alapján végez egy tonemappimget.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz LouiS22 #1010 üzenetére
En is neztem a listajat. Letezik olyan kutyu egyaltalan, amire temerdek jatek van, mindenfele csatlakozo, es felsokategorias kepet biztosit? Szerintem ez minimum ket kulon cumo. Meg az Oppo UDP-205 is neha kompromisszumos, jatek meg nuku. Viszont iszonyat jo kepe van, es a hangja is audiophile 600 eFt volt, de jatszani nem lehet vele Mondjuk rendben, csalodott benne, de 80eFt-ert csodat ne varjunk sajnos
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Ne add fel. NICHT AUFGEBEN MEIN FREUND :)
Visszaküldtem ,mert nem eri meg az arat .Egy Fire stick ugyanazt kinalja .Erthetö?
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
LeMiki
tag
Én is pontosan így gondolom a sorozatok, filmek tárolásának problémáját. Minek saját eszközön terraszám tárolni, ha minden elérhető.
Barátaim kínlódnak külső vinyóval, USB-vel tévére kötéssel, tv USB forrasztgatással(!).
Volt akit már sikerült meggyőzni, hogy térjen át a NAS ra. Aki így tett azóta boldogabb emberAzért azt tudjuk, hogy egy atmos erősítő, nas, hangfal szett azért minimum 300-400ezer és ez tényleg minimum és a kollégának venni kellene egy Shield pro-t is ;-). A sufni meg olcsóbb, de sose tökéletes. Az arra való, hogy abból hozzuk ki a maximumot ami éppen kéznél van.
[ Szerkesztve ]
-
hozelujiz
tag
Örülnék neki, ha végre nem szelektíven olvasnád a hozzászólásaimat!
Messze nem az volt a lényege, amit megszóltál.
Viszont ez már nem az első alkalom... mert ugye valaki mindig fog sírni, hogy miért kell egy fórumon, ezt vagy azt írni, ami (csak) neki éppen nem tetszik... -
Danex
addikt
És most melyik irányra gondolsz, hogy természetes? Mert normál esetben az első napon drágább valami és aztán csökken az ára. De pl az új konzolok, cpu-k, videokártyák a 0. percben voltak a legolcsóbbak és még most 2-3 hónap elteltével se lehetett nyitási áron kapni őket.
Piacgazdaság ez is de... -
Real_Necro
veterán
Nálam a Pro-val akadtak gondok (user) Kodi alatt, Plexem nincs. Majd a frissítésnél a nasom megosztott mappái alatt nem látta a fileokat, újra kellett állítani. Egyébként baromira meg vagyok elégedve vele. Minix lejátszót cseréltem le, ami azért nem a gagyi kínai kategória és a kép is érezhetően jobb lett, nameg van normális több csatornás hangom.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
djpundro
aktív tag
Az arrol azert irtam ,ha nem ertetted meg ,hogy sajnaltam mert nagyon olcson vettem meg ,mivel dupla az ara .
De az user errornak igenis van az arhoz is köze ,mertha valamit dragabban arulnak (legyen az barmi mosogep is) akkor többet elvar az ember attol mind az olcsobb termekektöl .Lasd az uj Zidoo lejatszot amit nagyon hirdetett a Kinai a Dolby Visionnal ,szerintem szivatta az embereket es most nem veszik sötr meg akinek van is többen aruljak .
A masik meg a problemarol itt van [link] velemeny is ,itt peldaul . [link][ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
hozelujiz
tag
Majd, ha lesz egy kis felesleges időd, kérlek mutasd meg hol található az összes kérdésemre a már meglévő válasz.
Én is utálom, nem is szoktam használni (ezért is tettem idézőjelbe), de hirtelen ez jött, ami a legmegfelelőbbnek tűnt... viszont, mint ahogy írtam is "stream+játék téma nem érdekel csak a lehető legegyszerűbb (többnyire feliratos) film+sorozat lejátszás (NAS-ról) a legjobb minőségben"...Ne haragudj, a jelenlegi Zidoo X8-asom így nevezi az erre vonatkozó beállítást.
Összesen egy gombot (egyszer?) kell csak megnyomni az általam felvetett funkciók eléréséhez? Azt hittem ennél sokkal egyértelműbb, amit kérdeztem...
Van olyan film, sorozat, amiből csak 1080p az elérhető legjobb minőség (hiába is szeretném UHD BR-ben nézni), ez pedig felskálázódik és elméletileg még jobban mutat... ezt a funkciót biztosan nem mindegyik lejátszó tudja ugyan abban a minőségben megtenni.
Tényleg nincs, de hasonló lehet... Viszont, ha van pár olyan ember, aki megpróbál (értelmezve, nem úgy mint Te) válaszolni a konkrét kérdéseimre, akkor abból nem csak szokások derülnek ki és lehet közelebb kerülök ahhoz, ami a célja volt a hozzászólásomnak (amellett, hogy akár másnak is segíthet)."Végezetül": Nem szokásom anyázni. Le tudom szűrni a számomra megfelelő információt (amiből szerintem az első hozzászólásodban lényegesen több volt...).
-
hozelujiz
tag
Lehet, hogy részben igazad van... és képzeld használtam a keresőt, plusz elolvastam több 100 hozzászólást is, de így sem kaptam mindenre egyértelmű választ.
Aztán vettem a bátorságot és összeszedtem a számomra lényeges kérdéseket, majd egy fórumon megkérdeztem..., egy olyan (veled ellentétben) segítőkész embertől, aki használ-ja/-ta mindkét eszközt és nagy eséllyel tud (/fog is) mindenre válaszolni.
Ami ráadásul annak is hasznos lehet, aki hasonló feltételekkel keres Media playert.
Miért akkora gond ez? -
senior tag
-
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Google Chromecast topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest