Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz Viperator #1913 üzenetére
Nekem is Pana plazmám van, bár egy jóval rgebbi, de ez nem a TV-n múlik. Shield-en be lehet szépen állítani, hogy ne ébredjen fel ha bekapcsolod a TV-t. A Beállításokban az Eszközbeállítások -> Display&Sound -> Power control alatt van 6db kapcsoló hogy miként ébredjen/aludjon el a Shield. Én az első 3-at bekapcsoltam, az utolsó 3-at pedig ki. Így ha bekapcsolom a Shield-et, akkor bekapcsolja a TV-t és arra a HDMI bemenetre vált. Ha kikapcsolom a Shield-et, akkor kikapcsolja a TV-t. Viszont ha a TV-t kapcsolom be, akkor nem kapcsolja be a Shield-et.
Így ha TV-zni akarok, akkor a TV távját veszem a kezembe és minden működik, míg ha Shield-ről szeretnék mozizni, akkor a Shield távját veszem magamhoz és mindent azzal csinálok.#1914 chros
Én biztos nem áldoznám be a CEC műkdöését, mert marha kényelmes funkció, valamint könnyen beállítható/konfigurálható a működése.[ Szerkesztve ]
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
LógaGéza
veterán
válasz Viperator #1911 üzenetére
Kodin keresztül nézel TV-t
Viccet félretéve, nézd meg a TV-d HDMI-CEC-re vonatkozó beállításait, kell valahol lenni bekapcsolásra vonatkozó beállításnak. Sajnos nem tudom a TV-d típusát, így nem tudom mi lehet a pontos neve.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Imi1981
veterán
válasz Viperator #1882 üzenetére
Kodiban kapcsold be a a beállítások /lejátszó menüben a képfrissítés gyakoriság indításkor /leállításkor be állásra! Így nincs szaggatás mert kadenciahelyes a lejátszás! Igaz kodi matrix alatt néha előfordul szaggatás így is (nálam) de ha jó neked a kodi 18.9 leia (lehet néhány új addon nem megy rajta) akkor tökéletesen szaggatás mentes lesz a lejátszás! Letöltöd böngészőbe és felmásolod az apk-t shield - re. A legújabb nightlies matrix sem szaggatott eddig de csak kettő napja próbálgatom.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest