Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
-
toth_janika
őstag
Visszaolvastam, nem 30 hanem 300 hsz-t, de valahogy nem találom, hogy miért lesz ez annyira nagyon f@sza...
"Talán az egyik legjobb Android lesz!"
Ezt mondták a 6-ra is...
@gerner1:
Jaja... Nekem + néhánynak... Én is nagyon megelégedve használtam, mikor belaggolt a telefon, meg amikor nem lehetett felvenni a hívást. -
Kasya
nagyúr
Marmint az alkalmazas?
Nekem S6 eseten volt fent egy ket hetig. Ha jol emlekszem, 25%-os reszenel nyertem 15p-et, 50% korul 30 percet. Csak eppeneleg irritalo volt kb egy S3 mini kijelzojet bamulni (pixelessegben), valamint csokkentett fenyerot latni.
De nyilvan nagyban fugg a hasznalat szokasoktol, mert XDA-n ennel elegedettebbek is voltak. -
-
meszimark
tag
Régebben szedtem már le azt a verziót, kb olyan fél hónapja.
Van valami negatív következményem abból, hogy ugrott a régiókódom?
Ha lesz kedvem majd megint újrarakni a telefont akkor lehet feldobom valamelyiket azok közül amit mondtál. Ha már nagyon elegem lesz a Play szolgáltatásból
-
bajaki
őstag
Értem, köszi.
(#22243) beremend: Néhány gondolat, ami az eddigi néhány nap alatt megfogalmazódott:
Mindkettő telefon rendben van a maga kategóriájában.
Ami nagyon nagy pozitívum a 6S után az a kijelző. Baromi szép.
Akkuban szerintem többet fog bírni nálam az S7.
Általános rendszersebességben nem sok különbséget érzek, viszont van néhány alkalmazás ami így androidra visszatérve kicsit bosszant. Ahogy többen is írták már, a Chrome elég ramaty ezen a telefonon, Messenger, Facebook is sokkal folyamatosabb iOS-en.
Kamerában egyértelműen veri a 6S-t.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van konkrét kérdésed, írj nyugodtan. -
-
Ákkk
addikt
Tényleg ezt nem figyeltem sorry.
Nem nagy szám az ebay-röl rendelni de arra célszerű egy külön számlát nyitni kevés pénzel vagy ha paypal megy az teljessen biztonságos
Amúgy az a tok még fele ennyit sem ér ha jó védelmet akarsz a neo hybrid-ek nagyon jók, amúgy a speedshop a hivatalos magyarországi forgalmazója.
Ha jól láttam s7-re van még de valamiért kifutott nem is írnak jót a gyártó oldalán sem erről a tokrol.Danisuto
Először wipe cache delete utána Fr ha egyikre sem javul kénytelen leszel szervízbe vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest