Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
lako05 #30808 üzenetére
Nekem hála a jó égnek ismerős segített a szervízbe így de. bevittem, du. nálam volt. Megrendelte a hátlapot és már várták a készüléket. Sajnos szolgáltató 3 hétig is ülhet rajta. Én mindenképp közvetlen samsungba viszem, vagy premium szolgáltatás. Tmobilnál kellemetlen eset (nem mostanában. Még omnia2 idejében) készülék bead 4 hét és semmi. Csak felhívtam őket, erre mondta a szervizes, hogy már 1 hete ott van csak kollégája elfelejtett írni sms-t.... azóta csak közvetlen szervíz
-
alcapone386
őstag
válasz
lako05 #30791 üzenetére
Hali. Vodafone kárrendezésről nincs infóm, de samsung szakszervízről van. Igaz nekem hátlapot cseréltek, de addig nem adhatják oda neked a telefont amíg nem megy át egy nyomáspróbán. Kaptam igazolást is a műveletről. Ha mégis beázna ott az igazolás. Azóta pancsikoltam vele, tok nélkül is. Nem ázott be. Ami nekem zavaró, hogy merült mint egy balta. Szó szerint...2.5 méter mélyre dzsangázott le. Nagy levegő, lementem érte és kész. Most is hibátlan. (Lehet hogy csak szerencsém volt?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest