Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
skbalint
tag
A vlc-vel mi a baj?
-
_seth_
veterán
Értem, akkor tehát ha van egy NAS itthon a plex sem kell, ezesetben milyen programmal játsza le róla a filmeket? Vagy erre már pl egy vlc is jó?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Bevált 1 HDD-s NAS-t Apple tvhez melyiket ajánljatok? Plex futtatásra és torrentek letöltésehez kellene, ha az utóbbit nem tudja az nem olyan nagy baj.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
atirag
őstag
válasz myself45850 #392 üzenetére
Igen azokonál megy. De mivel már letőlti az opensubtitle-ről így nekem megfelel. Akkor van gáz ha nincs még feliratfent.
-
atirag
őstag
válasz myself45850 #390 üzenetére
Abban nem találtam infot erre vonatkozólag. De nekem megfelel jelenleg ha le tudom tőlteni mikor betőltöm.
-
blakey
titán
Kipróbáltam a 13. résszel, tökéletesen letöltőtte a feliratot és meg is jelenítette. Ha tegnap próbálkoztál az Opensubtitle letöltéssel akkor nem működött, le volt állva az oldal. Hibátlanul megy Infuse Pro és MrMC alatt is.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
_Karesz_
tag
Hátha szüksége van rá másnak is: Lehet, hogy csak én vagyok a hülye, de eddig a Telenoros MyTV appban nem találtam meg sehogy a csatornarendezés lehetőségét. Viszont észrevettem, hogy ha egy másik eszközön átrendezed a csatornák listáját, akkor az app következő indításánál már abban a sorrendben jelennek meg a csatornák.
-
blakey
titán
Tudsz adni egy linket vagy mintát? Privátban is jöhet. Azért érdekes, mert mindenhez van felirat és működik is. Van néhány médialejátszóm amin letesztelném.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
atirag
őstag
Ezzel a sorozattal valami baja van😊 nem mutatja a magyar feliratot.
A VLC ugyan onnan simán viszi . A tv-m is viszi . És a Mac-en levő VLC is simán viszi .
Ezzel már sokat játszottam és nem tudtam rájönni mi a baja vele. Csak az angol feliratot látja
és nem is talál semmit az opensubtitle oldalon sem. -
blakey
titán
Mi az, hogy nem képes? Milyen felirat van mellette? Minden fimhez tudok feliratot tenni legyen külső vagy belső.
-
atirag
őstag
Na gondoltam újra próbálom lejátaszani a grand tour részeit mivel már van vagy 13 epizód. Az infuse es az mrmc továbbra sem képes feliratot rakni rá pedig a mappában van a felirat ugyan azon név alatt.
Viszont az imgyenes vlc player viszont rá tudta rakni Szóval így már meg tudom nézni Bár a minőség viszont mintgha szemcsésebb lenne.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Meg tudja valaki mondani milyen sebességre van szükség egy normál video lejátszására?
Mert mértem milyen sebességgel tudok olavasni a hálózati meghajtómról. -
blakey
titán
válasz hörcsi77 #376 üzenetére
Mint írtam, igen. képes rá. Ha visszaolvasol akkor elég sok infót találsz. MrMC, Infuse Pro.
-
hörcsi77
tag
sziasztok
szeretném megkérdezni, hogy apple tv mint médialejátszó képes routeren keresztül nas szerverről filmet lejátszani? van valami trükk, egyéb pénzért telepítendő alkalmazás a filmek futtatásához? kapni fogom, de ha erre a célra nem jó akkor ki sem csomagolom
köszi -
agyhalal
aktív tag
válasz bull84ghia #367 üzenetére
Hoppá! Tényleg. Valamiért csak a "Kiemelt" részig jutottam el.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
blakey
titán
, csak már fájt az ujjam, de még van néhány játék a gépen. 64GB-ra elég sok fér.
[ Szerkesztve ]
-
myself45850
tag
Milyen kontrollerek jók hozzá?
-
blakey
titán
válasz bull84ghia #369 üzenetére
Real Racing 3, Asphalt 8, Angry Birds Go, Trials Frontier, Gear Club, Horizon Chase, AG Drive, MC5, Beach Buggy, Minion rush, stb
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz bull84ghia #367 üzenetére
1 évvel ezelőtti állapothoz képest sokkal több van. Fél éve van a kontrollerem és imádom vele a játékot, sokkal jobb mintha a távot használnám, persze a táv sem kutya de azért más kontollerrel az élmény.
-
agyhalal
aktív tag
Van egyébként annyi játék Apple TV-re, hogy érdemes legyen befektetni egy komolyabb kontrollerbe? Nekem nem úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
blakey
titán
Gondolom a Nimbusra célzol, megnézem, hogy nekem mennyit adtak. Minden játékkal kompatibilis ami támogatja a gamepadet. De maga a készülék is vezérelhető a meglévő gombokkal, tehát tudsz lépkedni, OK-zni.
-
blakey
titán
A Steelseries biztos jó, Xiaomi-t felismerte de sajnos nem működött.
A lényeg, hogy MFI-s legyen, de ezek drágábbak az átlagnál.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jani70
aktív tag
A Plex-et töröltem,marad az Infuse!
Más:
Ki milyen game controllert használ,csak a SteelSeries jó a tv-hez vagy van esetleg olcsóbb controller is? -
-
blakey
titán
válasz agyhalal #353 üzenetére
Saját anyagai vannak amiket le szeretne játszani, ehhez az Apple Music nem túl jó.
-
blakey
titán
NAS, hálózati tároló.
Plex szerver telepítve van (ahol beállítod a tartalmakat amiket el szeretnél érni)? Nem a kliens amivel lejátszód az anyagokat.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A Plex lejátsza a zenéket is. Telepítve van a Plex szerver a gépre vagy NAS-ra? A Plex-nek ez a lényege és ha a szerver jól van beállítva akkor elég sokmindent visz.
MrMC fizetős, de ez eddig is így volt, sőt, én a Plexért is fizettem még 3 évvel ezelőtt.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A Plex szerver oldalon procit terhelő program és transzkódolás nélkül nem minden fog működni. MrMC (Kodi) a legjobb mindenes.
-
jani70
aktív tag
Feltelepítettem Mac-re iPhone-ra Apple tv-re a Plex-et,minden oké a filmeket látja minden eszköz,de a zenéim külső hdd nem látja MP3?Pedig a hdd levő filmeket meg mutatja minden eszköz!Hiaba választom ki a mappát amiben van az mp3 zene,üresnek látja a tv meg a telefon is!
-
blakey
titán
Az Infuse Pro csak filmeket játszik le, gondolom nem olvastad el, hogy mire képes. Illetve a topikot sem olvastad el. Másik fizetős app a MrMC, de ez csak azon a készüléken/rendszeren lesz elérhető amelyiken megvetted, tehát ha iOS-szen veszed meg akkor tvOS-szen nem lesz telepítve.
-
jani70
aktív tag
Letöltöttem az Infuse prot!A Mac-en vannak MP3 zenék!Azokat nem játssza le a program?Mert a mappát látja de üresnek mutatja!Vagy van hasonló program akár fizetős ami kezeli ugyan úgy mint a Infuse?
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Vettem egy Apple tv 4-et!Kérdésem az hogy az AppStore-ba mit keres a megvásárolt alkalmazások között a YouTube Twitter infuse?Ezeket én nem töltöttem le mivel ez az első Apple tv!Ezeket hogyan tudom eltüntetni?
Más:
Megvettem az Infuse prot,ha meg nézek egy filmet akkor tárolja az előzményekben valahol,automatikusan feltölti iCloud felhőbe? -
Ap3x89
aktív tag
üdv!
most vettem egy apple tv 4 et, letöltöttem rá a vlc t a pcn beállítottam hogy ossza meg azt a mappát amin a filmek vannak. Ezt még látja is a tv vlcn keresztül viszont a mappában lévő mappákat és az azokban lévő filmeket nem. milyen beállítás kell még hozzá? előre is köszi a segítséget!Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
felsál
tag
Van egy ilyen beállítási opció, hogy kikapcsolja vagy ne a TV-t.
-
bull84ghia
őstag
válasz myself45850 #335 üzenetére
Mindig a tv fele van a táv infra fele? Mert csak akkor kapcsolja ki, ha valami előtte van akkor előfordul hogy nem kap jelet a tv.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
_Karesz_
tag
válasz myself45850 #330 üzenetére
Nekem csak akkor nem kapcsolja ki, ha elkapcsolok a hdmi-ről máshova. Ha az ATV van a képernyőn, akkor mindig kikapcsolja, illetve menü gombra be is kapcsolja.
-
atirag
őstag
válasz myself45850 #332 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam
-
atirag
őstag
válasz myself45850 #330 üzenetére
Hogy tudod kikapcsolni? Nekem csak akkor kapcsol ki mikor kikapcsol az atv is.
-
myself45850
tag
Az mitől van, hogy valamikor sikerül a tv-t ki és bekapcsolni az ATV távirányítójával, valamikor pedig nem?
-
blakey
titán
Különböző kiegészítőket lehet használni, NAS-ról nézni saját taralmakat nem jobb. Nekem van Kodi, LibreELEC-kel és Androiddal, ott telepítve van különböző kiegészítő így online filmeket, sorozatokat tudok nézni. Ha továbbra is kiváncsi vagy rá akkor Google, mert ha itt többet írunk és nevén nevezzük a dolgokat akkor sajnos esélys, hogy további korlátozások lesznek ahogy SB esetében is volt.
-
blakey
titán
válasz _Karesz_ #322 üzenetére
Nincs, megveszed az Infuse Pro-t vagy a MrMC-t esetleg "buherálással" felteheted a Kodit.
-
_Karesz_
tag
Azt tudja valaki esetleg, hogy a VLC miért nem játszik le egyes filmeket médiaszerverről? Gondolom valamilyen hang, vagy kép kódolást nem ismer. Az Infuse ezeknél a filmeknél szeretne pro-ra váltani. Van erre valamilyen ingyenes megoldás fájl buherálása nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Ati9500
senior tag
Srácok a diktálás funkció miért nem aktív? azt tudom h a siri alapból nem...
-
olahdave
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a digi.online működik az ATV 4-en? -
blakey
titán
válasz pepetech #315 üzenetére
A régiót át lehet állítani, nem hinném, hogy gond lenne.
Google-ba írd be, hogy Kodi és megkapod a választ.
Lejátszó porgram, ATV4-re MrMC (Kodi fork) érhető el a Store-ból, persze kevesebbet tud, mint a Kodi. Infuse Pro a másik lejátszó program. Jailbreak nincs az ATV4-re.Milyen távirányítót vennél? BT-os működni fog, bár jól meg kell nézni.
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok,
Sikerült beszerezni egy Aplle tv-t + egy synology routert.
Faszán mennek róla filmek infuse-el..Wd tv után kész csoda ez a kütyü
Eddig nem bántam meg!
-
pepetech
őstag
Sziasztok. Új tag vagyok appel tv terén soha nem volt még. Mivel csak német bankkártyám van azzal regisztráltam de az apple store rögtön német nyelvre váltott 0 magyar alkalmazással ez most a kártya baja vagy magyar kártyával se lenne magyar app? A másik mi az a Kodi? Illetve létezik jailbrake apple tvre is vagy az csak iphone-kon csinálható?
Illetve ha ebay-en veszek egy távirányítót pluszba akkor az simán működni fog vele?
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Lall
veterán
válasz tylerddd #310 üzenetére
Kipróbáltam az AirPlay-en keresztül telefonról az HBO Go-t. Tökéletesen megy. A képernyőt is lekacsolja, csak a film címe van kiírva, hogy ne menjen ott is feleslegesen.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
blakey
titán
válasz tylerddd #310 üzenetére
Ha van valamilyen iOS eszközöd akkor könnyen csatlakozik és használhatod a billentyűzetet vagy párosítasz egy BT billentyűzetet és megoldva a keresés. Az ATV gyorsabb, mint a többi eszköz, ebből a szempontból.
-
-
tylerddd
veterán
Most néztem, h valóban nincs ki-bekapcs gomb, így tárgytalan a kérdés ezen része. Jelenleg ugye a Chromecast is bekapcsol a tévével és azonnal tudom rá tolni a tartalmat (már amelyiket).
Az az érdekes, h PC-ről tökéletesen megy a HBO Go a Chromecast-re, szerintem az app lehet sz**. Csak hát ugye mobilról vezérelni sokkal kényelmesebb lenne.
A youtube-ot is csak vezérli az iPhone, nem kiteszi a képet a Chromecast-re. A smartos youtube azért nem jön be (tévén, media playeren stb.), mert az appok általában lassúak, és billentyűzet nélkül nehézkes a keresés. Nem tudom, h ez Apple TV-n hogy van megoldva.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
blakey
titán
válasz tylerddd #306 üzenetére
1.) Nem tudod teljesen kikapcsolni hacsak nem olyan konnektort használsz ami kikapcsolható. Alvó mód nem gond, pont ez a lényege az ATV-nek, hogy bármikor elérhető.
HBO Go-ról még nem tudokd tvOS-re, de elképzelhető, hogy lesz, mert az elmúlt 1 évben rengeteg új app jelent meg.2.) Ha számítógépről tudnád Airplayen keresztül küldeni az HBO-t akkor az megoldás lehet.
-
Lall
veterán
1. Folyamatosan nem tud bekapcsolva lenni, mert egy bizonyos idő után, ha nem használod alvó (kikapcsolt) állapotba rakja magát.
2. Nincs, 2017 első negyedévre ígérik. Lásd #254-es hozzászólásom.
3. Mobilról még nem próbáltam, de ha hazaérek megnézem. Macbook Air-el működik.
4. Nem kell belépni, mehet a menet.Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Alex91
félisten
1. Mindig be van kapcsolva, ha nem huzod ki az arambol. Az enyem jo 1 eves, nincs gond vele.
2. Magyaron nincs meg, bar igerik, higy az iden az ev elejen itt is elerheto lesz.
3. Errol nekem nincs tapasztalatom.
4. Nem kell belepni a Youtube app-ba a TV-n. Bar szerintem hamar ugyis a ATV-n fiogod nezni, es nem a telorol kuldod ki...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
tylerddd
veterán
Lenne néhány kérdésem a készülékkel kapcsolatban:
1.) folyamatos bekapcsolt állapot mennyire viselné meg a készüléket?
2.) HBO Go még mindig nincs rá?
3.) A mobilos HGB Go app és a TV mennyire barátok? Sajnos Chromecast-tel nagyon nincsenek jóban. F***án elindítom a videót a mobilról, de ha menet közben feloldom a telót és mondjuk megállítanám a filmet, akkor visszateker oda, ahol lezártam, kész agyrém
4.) ha iPhone-ról indítanék egy youtube videót, akkor a TV-n be kell lépni a youtube appba vagy ott lesz a készülék az AirPlay eszközök között és mehet a menet?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
myself45850
tag
válasz bull84ghia #303 üzenetére
Smb-n sikerült, köszönöm
Most már teljes az öröm -
atirag
őstag
válasz myself45850 #300 üzenetére
Vannak olyan filmek amihez sehogyan sem lehet és letölteni sem tudsz. Ha mellette van a felirat és a neve is ugyan az akkor mennie kell. Ha nem megy akkor nem is fog. Akkor azokat más lejátszóval nézd.
-
bull84ghia
őstag
válasz myself45850 #302 üzenetére
Nekem is ez a NAS-om van. Smb ként van csatlakoztatva és van felirat rendesen.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Alex91
félisten
válasz myself45850 #300 üzenetére
Mirol jatszol le? NAS? Tipusa? Apple TV elott mivel nyomtad?
Ahol hozzaattad a megosztást, ott nem a DLNA-sat kell megadni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest