Új hozzászólás Aktív témák
-
felsál
tag
Bekapcsolom az apple tv-t akkor bekapcsol a tv. Ez jó. De ha kikapcsolom az apple tv-t, akkor "ő" miert kapcsolja ki a tv-t? Ja, visszakapcsolom a TV-t , ilyenkor bekapcsol magától az apple tv. Hogy lehet csak TV-t nézni?
-
felsál
tag
Az úgy rendben, de akkor bekapcsolva marad az apple tv. Igazság szerint úgy emlékszem elaltatja magát bizonyos idő után, amit lehet állítani. Bár lehet akkor fél óra, vagy egy óra múlva ( ahogy beállítom) kapcsolja ki önhatalmúlag a tv-t. Brrr
Most frissít a kicsike! Nemcsak a 9.2 ios jött meg -
felsál
tag
válasz Fapuma77624 #46 üzenetére
Szia! Sajnos nem terjedt el még az eszköz kis hazánkban, sokan nem fognak válaszolni.
Nekem úgy tűnik nem véletlen, mert pár hónap fog kelleni, hogy beérjen a készülék. Leginkább az appstore kínálatának bővítése lenne fontos. Rá lehet húzni infuse pro-ra videókat(talán) az tetszene, de nem biztos.
Az biztos wifi nélkül nem sok értelmét látom az eszköznek -
felsál
tag
Moga kontrollert hol lehet kapni? Boltban, nem online
-
felsál
tag
Infuse nekem nem működik. Egyszer vki elmagyarázhatná részletesen. Vendégem egy sörre :-) Laptopon megosztási mappába kell tenni a filmeket? Miért nem látja a program a computert?
De találtam egy HD Player nevű alkalmazást az AppleTV-n, na erre böngészőből ráteszem a filmeket wifin szépen megy. Ja, ingyenes az app.
Szóval így tényleg média lejátszó (is) lett a kis gépezet. -
felsál
tag
Igazság szerint nekem a megvásárolt appok közt csak az AppleTV- n letöltöttek jelennek meg.
Amúgy most én sem találom sehol csak a megvásároltaknálNa, ugyanez jutott eszembe, h elnyomtam és más ország lett. Hol tudom megnézni?
Megvan, régióformatum: Magyaro.
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Megjelent a VLC. Van benne hálózati stream ezenkívűl rá lehet tenni filmet is. Egyelőre csak iPad-ről dobtam rá egy 2perces videót, de borzalmas lassan ment.
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Infuse app miért nem látja még a Macbook Air-t sem? Mondjuk a win-es laptopot is lathatna.
Pedig megvásárolt.
Wifi router-t is kicseréltem, h hasítson 5Ghz-en -
felsál
tag
Sziasztok!
Infuseban nem tetszik neki a felhasználó név-jelszó páros. Hibaüzenetben.
Van vmi elvárás mit kell megadni? Úgy gondoltam nem az apple ID kell ide[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Van egy ilyen beállítási opció, hogy kikapcsolja vagy ne a TV-t.
-
felsál
tag
Tud valaki bármilyen használható app-ot? Aminek értelme is van
RTLmost, HBO GO, Horizon GO stb. hol vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen