Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Az LG nem a legjobb megjelenítő és soha nem tudott BFI-t, van 2 LG-m, csak a TruMotion-nal lehet játszadozni, de nehéz olyan beállítást találni ami jó is. Sosem árt ha a tv is tud valamit javítani.
Médialejátszót kiváltani merész az ATV4-gyel, TV-t okosítani kiváló. Egyszemélyes médialejátszónak én sem használnám az ATV4-et, ennek ellenére, az elmúlt 1 évben 5 médialejátszásra alkalmas készülék fordult meg nálam és az ATV4 mindig maradt, egyszerűen úgy érzem, hogy egyetlen eszköz ami betonstabilan teljesít, hiába van olyan dolog amiben gyenge, de legalább abban is stabil.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ha csak arra kell akkor inkább valami igazi médialejátszót javasolnék. Pár hozzászólással feljebb ezt már kiveséztük miért is. Lényeg: online tv-t, youtube 50fps-es tartalmakat, tv-ből rippelt sorozatokat csak frissítési gyakoriság átkapcsolásával tudsz, mert ugye ezt nem tudja a készülék automatikusan (60ezerért?), hacsak nem zavar, hogy vibrál/akadozik a kép mint a pics@...
Infuse 5 Pro-val semmi gond nincs, semmit nem kell kapcsolgatni és a TV-men még csak interpoláció sincs bekapcsolva, minden fps-t gyönyörűen kezel, van mihez hasonlítanom, van néhány médialejátszóm.
Infuse-hoz akkor van éves díj ha frissítesz 4 Pro-ról, ha megveszed akkor lehet, hogy 4 év múlva is kapod a frissítést. -
atirag
őstag
na most már én is
Átállítottam 50hz-re,de borzasztó lett. Bát a trumotion ki volt kapcsolva.
Én mindig a holnapután elejével szoktam tesztelni mikor folyamatosan a jégmezőt pásztázzák.
Majd vissza állítottam 60hz-re amivel jobb let ,de néha egyet egyet akadozott. Míg a tv(LG670v) saját lejátszója simán folyamatosan játszotta. Aztán bekapcsoltam a trumotion-t méghozzá felhasználói módban mindkét beállítása teljesen felhúzva. És most úgy láttam nem láttam akadást
Azért akartam ,hogy ezen nézzem mert láthatóan jobb a minősége minta tv-n lejátszott filmeknek. -
He-Nike
aktív tag
Sziaszok!
Kicsit jobban belemélyedtem ennek az akadozás lelki világába...
Bár a TrueMotion beállítás sokat segít, azért még mindig nem volt az igazi.
Amit még észrevettem:
A MyTelenorTv vagy az IttOttTv nézem akkor a képbeállításokat 1080p HD 50Hz kell állítani...
Míg játékoknál ill. ha mozifilmet nézel akkor 1080p HD 60Hz a nyerő...
Okára nem jöttem rá mért nem tudja ezt a tv automatikusan állítani, de legalább már tudom orvosolni a hibát, ha legközelebb ilyen problémába ütközök...
Kipróbálnátok? Nektek is ez tapasztalható? -
atirag
őstag
És mire állítottad? Mert én is tapasztalom ha egy lassan mozgó videot nézek.
Más. Nekem az infuse és a mrmc is időnkénzt elfelejti a beállított mappát és azt írja nem tud csatlakozni a hálózathoz. Amíg wifin volt addig a wifit felejtette el ,de most már kábelen dugtam be és így is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest