Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #531 üzenetére
Csak hát mivel elérhető árú kis méretű modell hiányában a következő preferenciám a brutál üzemidő, még az X3 NFC is hátrányban van az M3/9T-hez képest, a Nord N10-ben meg persze még annál is kisebb aksi van...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
válasz elfelejtette #531 üzenetére
Én tegnapelőtt cseréltem Oneplus 8T-re. Nagyon jó telefon. Az M3-at is megszerettem, a hibái ellenére is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
válasz elfelejtette #529 üzenetére
Igen.
Sőt, nálam a köv. teló 8 gigás lesz, azt találtam ki.A kinézett telók azért egy (két?) kategóriával feljebb vannak, de persze, árban is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz elfelejtette #525 üzenetére
Bármennyi memória esetén jellemző.
MIUI "feature", de a lakatolással teljesen jól kezelhető.Xiaomi 13T
-
fa4hu
őstag
válasz elfelejtette #525 üzenetére
Dettó mint a Redmi 9T, agresszívan kezeli a MIUI a memóriát, gyakran bezárja a háttérben futó alkalmazásokat, még két alkalmazás közötti váltásnál is,
-
fa4hu
őstag
válasz elfelejtette #445 üzenetére
De van, csak logoutos topik. Poco M3 után most Redmi 9T-t használok, de Xiaomi.EU weekly ROM-mal. Ezen is lenne még mit optimizálni, de ugye ez fejlesztői ROM.
-
afi0903
aktív tag
válasz elfelejtette #416 üzenetére
Vagy felteszel rá egy EU ROM-ot, ahol nincsenek ilyen gondok (se). Legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy csökkent volna az üzemidője a telefonomnak. Mondjuk az még csak 12.0.06-os verzióra épül.
-
kavalkád
aktív tag
válasz elfelejtette #416 üzenetére
ha a saját tapasztalataimra alapozok akkor igen, ezt javaslom. a Redditen olvastam, hogy más is ezt tapasztalta, ugyanakkor bízok a gyártóban, szerintem előbb-utóbb orvosolni fogják ezt a problémát egy újabb frissítéssel.
-
kavalkád
aktív tag
válasz elfelejtette #414 üzenetére
ha nekem szólt a kérdés akkor 12.0.9
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest