Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickysantoro
csendes tag
válasz haxiboy #13498 üzenetére
Elvileg tudják kezelni a plexet, az lenne a gondolatom, hogy hardver elavulása, az áram költség, + egy olyan sávszélesség ami 4-5 felhasználónak elég (nem egy háztartás használná, akkor gondolom ott jó nagy feltöltési sávszélnek kell lennie) össz. költségben már fedez egy távoli szerver bérlést, aztán lehet nem így van, nagyjából számoltam utána.
-
fravik
tag
válasz nickysantoro #13497 üzenetére
Én amit linkeltél azt is, és ezt is használtam korábban: [link] Ezeknél amit érdemes figyelni az, hogy mennyi adatot forgalmazhatsz és milyen sebességgel (legtöbbször osztozol nagyon sok emberrel a gigabiten/10-gigabiten, ami gyorsa le tud redukálódni a peek időszakokban).
Egész jól mentek sokáig, de aztán átálltam először Scaleway, Contabo, majd pár éve Hetzner-re. Ez utóbbiak egy hátránya (főleg a Hetzner-nek) az, hogy csak privát trackerekről célszerű letölteni, különben jön a média hatóság és minden további nélkül kiadják az adataid.
Plusz itt neked kell 0-ról felhúzni az ökoszisztémát, míg a linkelt oldal(ak)on 2 kattintással webes felületen kb. mindent meg lehet csinálni, de nyilván a customizálhatóság itt kicsit nehezebb téma.[ Szerkesztve ]
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
haxiboy
veterán
válasz nickysantoro #13497 üzenetére
Nagyon kevés az upload traffic, az 25 eurós csomag árából és a használt piacról építkezve pedig simán össze lehet dobni valamit ami megfelel az igényeknek.
De ezek csak seedboxok, nem?Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
nickysantoro
csendes tag
És szerintetek egy ilyen csomag elbírna 4-5 felhasználót ? Szívesebben használnék egy ilyen előfizetést, nincs erre hardverem, a költségeket elosztva pedig nem lenne egy nagy összeg.
-
-
haxiboy
veterán
válasz enginev3.0 #13494 üzenetére
Most egy i5-11400, előtte egy Ryzen 1600AF volt, utóbbival sem voltak problémák.
ESXi fut a vason, rajta Truenas Core VM, Jailben Plex, Truenas Core-nak át van adva pci passthru-val egy jbod kontroller, így közvetlenül hozzáfér a rákötött diszkekhez. TB-onként 1GB ram a TrueNAS-nak, ZFS1 (itt nem tartok különösebben fontos fileokat, 1 diszk halálát túléli + napi 2 snapshot off-site a filmek nélkül).
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz nickysantoro #13491 üzenetére
A fél család használja, sokszor transcode is van. Szerencsére cpu-ból bőven megoldom 😀
A rekord egyszerre 6 4k stream ebből 2 transcode 1080p-re.
Senki nem tapasztalt bufferelést.
Gigabit uplink, ebből 800mbit-et vihet a plex.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
blakey
titán
válasz nickysantoro #13491 üzenetére
Ha engedélyezve van a távoli hozzáférés, akkor nincs különösebb beállítás, beállítod az elérhető max. felbontást és a feltöltési sebességet, úgy állítsd be, hogy a hálózatot nem akassza meg egy távoli lejátszás, kb. ennyi.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nickysantoro
csendes tag
Sziasztok !
Van itt valaki aki távoli szerverről használja a plexet, működik is telón tv-n stb. és tudna segíteni a beállításokban? Előre is köszi. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne a Plex valahogy megkülönböztet azonos filmet de két külön mappába?
Adott film a Terminátor 2 amiből van moziverzió és a rendezői. A plex valahogy megkülönbözteti? -
fravik
tag
válasz Laci0071 #13483 üzenetére
Így van, amit enginev3.0 ír előttem... ha a Legacy ügynököt választottad ki, abban az esetben működnek a port.hu és filmkatalogus beépülő modulok, a Plex Movie már másképp működik így ott ezek nem fognak menni. Ahhoz, hogy menjenek ezek, az egész könyvtáradat Plex Movie (Legacy)-re kell "konvertálnod".
-
Laci0071
csendes tag
válasz enginev3.0 #13482 üzenetére
Szia!
- Personal Media
- Plex Movie (Legacy)
- Plex Movie
- The Movi DatabaseEzek közül lehet választani... A "Plex Movie" hozza a legjobb eredményt.
-
Laci0071
csendes tag
válasz enginev3.0 #13480 üzenetére
Szia!
A filmek mappa beállításaiban sem jelentkezik változás
-
Laci0071
csendes tag
Köszönöm a Segítséget!
Soraidat olvasva már fel-felderengett egy-egy mozzanat a múltból
Elvileg leszedtem mindhárom összetevőhöz a szükséges dolgokat és bemásoltam az őket megillető helyre. A Sub-Zero már csipegeti is a feliratokat, de a Filkatalógus és a Porthu ügynök hiába mutatkozik a "beállítások/ügynökök/Filmek/Plex Movie (legacy)" listában bepipálva, a filmeknél a "találatok pontosítása" résznél már nem mutatkoznak
Majdnem biztos, hogy hibáztam, csak még nem tudom, hogy hol
-
fravik
tag
válasz Laci0071 #13477 üzenetére
Szia!
Kitana (https://github.com/pannal/Kitana) segítségével tudod majd menedzselni a SubZero-t és a plugin-eket, az ügynököket pedig a ../Library/Application Support/Plex Media Server/Plug-ins/ alá kell bepakolnod úgy, hogy az alábbi mappastruktúra legyen meg:
.../Plug-ins/
-- Filmkatalogus.bundle/Contents/...
-- Porthu.bundle/Contents/...
-- Sub-Zero.bundle/Contents/...
Szóval a pluginokat kicsomagolod és odamásolod, majd talán kell egy restart. Ha valami nem stimmelne az elérési utakkal, akkor az azért lehet, mert nekem Linuxon van, de ha nem találod ezeket, a windowst használó fórumozók közül biztos tud valaki pontosabb helyet mondani.[ Szerkesztve ]
-
Laci0071
csendes tag
Üdvözletem / Sziasztok!
Sajnálatos módon maga alá piszkolt a windows-om, és a toldozás-foltozás helyett inkább kapott egy friss installt... Ezzel még nem is lenne különösebb baj, de ugye az ilyenkor szokásos "na akkor szórjuk vissza a régi programokat" résznél jutott eszembe, hogy a Plex-et olyan régen raktam fel, hogy halovány lila gőzöm sincs már, hogy miként (és honnan) raktam alá az Ügynököket.
A jelenlegi (és egyetlen) "Plex Movie" pedig hát azt talál amit éppen..... na mindegy isEmlékeim szerint Port, Filmkatalógus és SubZero volt fent.... pontosabban ezekre emlékszem....
Tud esetleg valaki segíteni link-kel vagy leírással a fenti problémámban? Illetve bármilyen építő jellegű javaslatot szívesen fogadokElőre is köszönöm szépen
-
Biga123
addikt
válasz enginev3.0 #13474 üzenetére
Pex dash nak amúgy mi értelme? Borítót lehet benne változtatni, húha..
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Van mód telóról a találatok pontosítására?
Böngészéből kínszenvedés.
Droidos pex appban nem találok ilyet, se plex dash ban.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Csabi1984
addikt
válasz enginev3.0 #13470 üzenetére
Ezek a frissíitési információk a weboldalról vannak? Nekem a Plex egyelőre azt írja ki naprakész nincs új frissítés
-
enginev3.0
félisten
New BETA PMS Version Available - 1.29.0.6244-819d3678c
ITEMS ADDED:
(Windows) Add 64-bit x86 Windows builds
(Windows) Support zero-copy hardware transcoding with Nvidia GPUs on 64-bit WindowsITEMS FIXED:
(Butler) The server could become unresponsive during database optimization (#13820)
(HTTP) Certain client apps could quit unexpectedly when connecting to a server during startup maintenance (#13802)
(Music) Locking the date field for albums wouldn't lock the year value (#13786)
(Scanner) Improve scanner performance (#13804)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
blakey
titán
válasz Mano66 #13466 üzenetére
Automatikus, az első lépéseknél kell megadni (amikor beállítod a szkennelendő mappákat, a nyelvet, stb.), hogy gyűjteményekbe szedje, ami a gyűjtemény része azt ne mutassa, Kodiban is pont ilyen.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Beújítottunk itthonra egy Samu tv-t és feldobtam rá a plex appot. Szerverként az otthoni NAS szolgál, OMV-n futtatom konténerben a legfrissebb verziót.
A probléma amit tapasztaltam, hogy hiába váltottam hangsávot ugyanúgy magyar hang maradt. Megnéztem VLC-vel ott tudtam váltani hangsávot és működött is valamint ha a plexet weben keresztül értem el akkor is működött a hangsáv váltás.
Plex passom nincs ha ez számít.
Visszakerestem itt a topikban és mintha a SamuTV+plex annyira nem lennének barátok de megoldást nem találtam hirtelen.
Lenne ötletetek, hogy merre induljak?
Köszi!Hello darkness, my old friend...
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #13454 üzenetére
Újra feltettem tegnap éjszaka, egyelőre nincs gond
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
haxiboy
veterán
válasz Mano66 #13456 üzenetére
Természetesen, söt beállíthatod hogy a filmek ettől még megjelenjenek külön, vagy csak a gyűjtemény alatt.
Újonnan működik ugyanazon film verziózása is file/mappa névvel így külön lehet kezelni a különböző CUT-okat, Edition-öket.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
blakey
titán
válasz Mano66 #13456 üzenetére
Igen, kezeli a gyűjteményeket.
-
Mano66
senior tag
Plex alatt van lehetőség a "Film Gyűjtemények" egy mappában legyenek mint kodi alatt. Pl : A Gyűrűk ura, A Hobbit stb. Nem találtam beállítási lehetőséget.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
enginev3.0
félisten
Van aki még felrakta? 1.29.0.6219 és használja? Lehet megpróbálkoznék vele újra, ha másnak megy hibátlanul
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
haxiboy
veterán
Természetesen.
Radarr-hoz van jó beállításom a Sonarr-ból sajnos hiányoznak az egyéni formátumok.
Az egyéni formátumok pedig:
https://pastebin.com/k3CQ14Fz
Az egyes verziók külön-külön importálandók, próbáltam helyet hagyni közöttük.Biztos lehetne szebben és egyszerűbben is, de így teszi szépen a dolgát és pontozza a release-ket (néhány hülye elnevezés kivételével) nagyon szépen működik.
A Dolby Vision SL -nél pluszban kondíció hogy magyar is legyen. az SL ENG az a bármilyen nyelvet jelöli.
Release nevekben keres, de még finomítom a jövőben hogy a többi metadata alapján is bele lehessen szűrni. Értelem szerűen 1-1 release
Az alábbi képen látszik is a pontozás. (A legmagasabb pontszámú van letöltve) az előző alacsonyabb pontosat még manuálisan töltöttem.Hamarosan szerintem csinálok egy tutorialt is logout.hu -ra ahol részletesen bemutatom ezeket, 0-ról összerakva, egyébként is hamarosan migrálok én is Docker-be, egyelőre vegyesen Docker és Jail van vegyesen, de itt az ideje a Truenas Scale-nak
[ Szerkesztve ]
-
-
haxiboy
veterán
Ki lehet zárni a sok dependency-t és garantáltan nem az OS-ben kell keresni a hibát.
Én már csak azért is javaslom Radarr/Sonarr-t, mert nem kell keresgetni a release-ket ha 1x jól be van állítva. Automatikusan másol a megfelelő mappákba, mappa struktúrába a Sample-t/NFO-t pedig szépen eldobja. Beállíthatod meddig hagyja SEED-ben, emlékeim szerint a torrent kliensben az adott file helyzetét is átállítja (én nem hagyok seed-ben semmit szóval ezt nem teszteltem, ezért van a premium )
Az már csak hab a tortán hogy automatikusan upgradelheti a filmeket/sorozatokat a beállított minőségig. Igy ha valamiből csak szutyok mkv-s Dovi jelenik meg, de 3 hónap múlva valaki felrak egy normális mp4 konténeres Dolby Vision SL release-t, akkor upgradel úgy hogy észre sem veszem.
Plex-en is meghívja a könyvtár beolvasástDocker alatt is natívan fut, csupán minden izoláltan, és a frissítéssel sem kell szórakozni meg telepítgetni csomagkezelővel és reménykedni hogy nem-e tölt le egy olyan dependency-t ami tönkrevágná egy vagy több program működését.
Plusz egy időben ugyanabból a programból tudok tesztelni több különböző verziót így a nagy frissítéseknél ahol esetleg valami eltörhet menet közben az éles rendszernél már fel leszek készülve. Szóval csak az életed fogja megkönnyíteni ha megtanulod azt a ~10 parancsot és a paramétereket amik kellhetnek. De egy portainer-el (ami szintén dockerben fut) még egy szép GUI-t is kapsz hozzá. Frissítésnél -> Recreate -> Pull newest image pipa, és másfél perc múlva már a legfrisebb plex szerver fut.[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok
Péntek éjfélig -20% a lifetime pass-ból:
PROTIPS2022
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Tegnap volt egy plex hibám de megoldodott viszont lenne 1-2 kérdése.
Nekem Nason van a plex és az volt érdekes, hogy szinkronizáció után olyan tartalmak adatai kerültek vissza amit rég töröltem már.
Hol történik az adatbázis tárolás a plex szerver és eszköz között vagy a plex weboldal fiókba? -
addikt
válasz enginev3.0 #13414 üzenetére
Szia!
Évekkel ezelőtt megvettem a lifetime pass-t. Az CPU IGP-jét szerintem most is kihasználja a rendszer, legalábbis be van kapcsolva a HW encode, és elvileg a Plex támogatja Win10 alatt is.
#13415 Patice Elvileg Win10 alatt is megy a HW encode, a külön kártya csak azért merül fel bennem, hogy az lehet nagyobb teljesítményű lenne és akkor a VGA dedikáltan csak kódolna, a CPU meg minden másra elég lenne.
#13418 haxiboy minek a Docklerrel szenvedni, ha natívan van minden Linuxra? Utána nézek, de nem tartom valószínűnek, hogy annyival kevesebb erőforrást kérne az Ubuntu amiért érdemes a kb 4 éve üzemelő rendszert újrahúzni.
Hú de sok mindent felsoroltál. Nekem a Bitrorrent + RSS feed bőven elég. Heti 1-2 alkalommal belépek az oldalra RSS-be beteszem a torrenteket és kb másnap elmásolom a megfelelő könyvtárba az értékes fájlokat. (nfo, meg sample meg minden más cucc nem kell) Plex frissít és mehet a film. Nem vagyok olyan hardcore rajongó, hogy amint megjelenik leszedjem.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Csabi1984
addikt
válasz enginev3.0 #13435 üzenetére
Valami hibádzik. Rámegyek a NAs-on belül, hogy futtatás végig megy majd rámegyek, hogy megnyitás aztán az oldal nem jeleníthető meg. Még egyszer elindítanám a NAS-on a plext újra futtatás.
-
fravik
tag
válasz calevara #13428 üzenetére
Az LG TV-ben nincs DTS kodek valószínűleg és ahelyett, hogy engedné a passthrough-t, tiltja is, így nem is lesz hang gyári Plex app esetén se TV-n, se egyéb amúgy DTS kompatibilis hangrendszeren. Külső lejátszó rákötve soundbarra/erősítőre a megoldás vagy Dolby filmek/sorik beszerzése.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok engem is elért a nem tudom megnyitni a Plex szerveremet a NAS-on!
Hogy lehet felrakni egy korábbi verziót? -
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #13409 üzenetére
Nálam ez nem túl jó, már vagy 4x elérhetetlen lett a szerver, pedig a pms.exe fut
Megy vissza az eggyel régebbiA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
oroszlan12
tag
válasz oroszlan12 #13430 üzenetére
192.168.x.x:32400/web így próbáld meg.
megelőztek
-
calevara
csendes tag
Sziasztok!
Ha pl. van egy film amint csak DTS X hangsáv van, és play LG app-al lejátszom tv-m, hang semmi. Közben meg van egy JBL BAR 9.1 szettem ami támogatja a DTS és DTS X is. De ha tv hangszóró állítom akkor sincs hang. Pc-n van. Miért van ez? Dolby-val nincs baj.
4K HDR UHD Player
-
haxiboy
veterán
válasz agudmon #13423 üzenetére
Madjnem biztos hogy nem jó a Syno-s package. Van egy 218-am (a docker nélküli változat) ha esetleg addig nem oldódik meg és arra járok kipróbálom, egyelőre még nincs beüzemelve a helyén. esetleg még az URL után /web ?
[ Szerkesztve ]
-
-
haxiboy
veterán
válasz Biga123 #13421 üzenetére
Azt sem tartom kizártnak hogy valóban több router van a hálózaton amik nem egy alhálóban vannak. Ilyenkor persze kell route táblát írni, ha pedig azonos alhálón vannak akkor a második routert nem a wan porton keresztül kell megetetni.
-
agudmon
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni, elakadtam a Plex beállításával.
Adott egy Synology DS118, rátelepítettem a Plex Media Server-t, de az elindításakor "Az Ön számára nincs 'leves'!" feliratba futok. A szolgáltaó routeren a port forwarding 32400-ra elvileg megadva. A nas-on a könyvtár engedélyek megadva.
A diagnosztikán bukik valami a hálózati környezetben.
Mi lehet az elakadás oka? Köszi[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Ubuntu + Docker?
Transmission + Sonarr + Radarr + Jackett + Overseerr + Plex, unifi controllerből is van docker image, minden izoláltan, és csak 1x kell összelőni. Nvidia kártyát át lehet adni a Plex containernek. De szerintem az Intel IGP is megbírkózik a legtöbb codekkel.
A fenti kombóval totál automatizáltan tudod letölteni a sorozatokat/filmeket, egy szép GUI-n keresztül, egyszer kell jól összelőni utána nemigazán kell vele bajlódni.
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz enginev3.0 #13416 üzenetére
Valszeg igen, a Win10 kihagyását a képletből az erőforrás spórolás miatt írtam.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
addikt
Üdv!
Érdemes külön VGA kártyát tenni egy Plex szerverbe? Egy ilyen Asrock J3455 alaplapom van amiben egy Intel J3455 CPU van. [link]
A gép egy Windows 10-es torrent, fájl, és Plex szerver, de kiegészíteném még 2 funkcióval (Unifi controller és loggyűjtő szerver). Emiatt már lehet kevés lenne a CPU és gondoltam ha veszek bele valami nVidia VGA kártyát akkor a VGA elintézi a transzkódolást, a CPU meg elbírja bőven a többi feladatot.
Kérdés, hogy ez így működhet-e? Érdemes lenne HA-ról szereznem bele valami nVidia 730 GT körüli passzív VGA-t?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
enginev3.0
félisten
Plex Media Server Kiadási jegyzéke
Verzió: 1.29.0.6219
Új
(Windows) Add 64-bit x86 Windows builds
(Windows) Support zero-copy hardware transcoding with Nvidia GPUs on 64-bit WindowsJavítások
(Butler) The server could become unresponsive during database optimization (#13820)
(HTTP) Certain client apps could quit unexpectedly when connecting to a server during startup maintenance (#13802)
(Music) Locking the date field for albums wouldn't lock the year value (#13786)
(Scanner) Improve scanner performance (#13804)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Váltottam az eddigi 10-es Raspbianról 11-re. Clean installal csináltam, kellene egy kis segítség.
Minden fel van telepítve, de nem tudom egyszerűen az engedélyt megadni a Plexnek, hogy a külső HDD-m tudja olvasni. Maga a merevlemez elérető, de a rajta levő fájlokat, mappákat nem tudja olvasni. Valami szájbarágós, egyszerű ötlet?
Köszi! -
Patice
nagyúr
válasz Erwinke #13406 üzenetére
Ha van előfizetésed egy vagy több streaming szolgáltatásra, akkor tud ezek kínálatában is keresni, újdonságokat kiemelni.
Ha ilyet választasz ki lejátszásra, akkor az adott streaming appot hívja meg egyazon eszközön, már ha telepítve van.Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Ez a Plex discover, h működik? Olvasgatok meg minden, de én csak ma hallottam először erről a Plex-ről.
Most ha én előfizetem(120€ ért megveszem az örököst), akkor ezen keresztül is képes vagyok Netflixet, Disneyt meg HBO-t nézni és akkor nem kell a többire előfizetnem és ugyan úgy a szinkronok és feliratok is elérhetők?Ill.: Valami rövid összefoglalót nem érdemelne meg a fórum? Mert ez elég OP és sokat lehetne vele spórolni ha igy működik.
Köszönöm!
Tisztelettel Ervin -
blakey
titán
válasz fojtviki #13404 üzenetére
A Plex viszont nem támogat minden DV profilt, szerezz be másik verziót, másik konténerrel, próbáld ki egyéb lejátszó app-pal.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van jó pár telefonnal felvett videóm ami valamilyen oknál fogva fejjel lefelé van tájolva amikor lejátszom a TV-n. nincs valami lejátszó TV re amivel tudnék forgatni a képen hogy ne kelljen Ezeket a videókat újra szerkeszteni tömöríteni elforgatni emiatt, esetleg a plex nem tudja ezt a kép elforgatást valamilyen módon lejátszás alatt?
Vajon egy olyen Nvidia shield tudná ezt lejátszás alatt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest