Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
Igen, tehát korlátlanul megnézhetek heti egy játékelőzetes videót, és elküldhetek napi 3-5db egyenként max. 10KB-os e-mailt (szigorúan txt, nem ám html). Kb. ezt várná a Pannon...
Most hogy belegondolok, igazából örülnöm kéne, hogy egészen 5GB-ig mégse nagyon korlátozzák le a sebességem (de gyanítom ez változni fog, ha behal a hálózat)Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
localhost
Közösségépítő
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Dr. Akula
félisten
Hááát... Sztem az elnevezés eleve az. Olyan mint a danone joghurt amire ráírták hogy mittudoménmit tartalmaz, aztán mégse. Ha nem korlátlan, akkor ne lehessen használni a korlátlan jelzőt. Nem az apróbetűben kell feltűntetni hogy "ja bocs csak vicceltünk", mert azt senki nem olvassa el, és megtéved. Én se állíthatom magamról hogy agysebész professzor vagyok, még akkor se ha apróbetűben odaírom hogy nemis.
-
04ahgy
nagyúr
"weboldalak böngészése, e-mailek küldése és fogadása, online vásárlás, bankolás, chatelés, kisebb méretű fájlok továbbítása, online internetes kommunikációs eszközök (pl. MSN) használata, játékok hálózati futtatása, online felületen megjelenő multimédiás tartalom alkalomszerű megtekintése”
Engem youtube és egyéb oldal használatáért is "büntettek". Mikor a 9.04-re frissített az Ubuntu, akkor is. 1,5 napig töltötte a gép a frissítéseket a nagylelkűen biztosított 15KB/s sebességen.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
gábbor
tag
válasz Kapszaicin #17 üzenetére
Hazudik!
vodanet.extra.hu
-
Kapszaicin
tag
LEhet velem van a baaj, van a vodafonenak netje korlátlan asszem 6000 körül ami tényleg korlátlan mert egyik haveromnak van és agyba főbe netezik állandoan youtubeozik tölt, multhonapba 18 gigánál volt és nem korlátozták, vagy ez most akkor nem olyan internet lenne?
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
Integra
titán
a menedzser nem azt látja amit te, nem érdekli. ő látja a statisztikákat és az összegeket minen hónap elején az előző hónapról, meg féléves összesítőket etc.. és azt látja, hogy csökken a profit, mert nő a forgalom utáni kiadásuk, ezért két tollvonás és neked lőttek. neki természetesen ingyen valóban korlátlan hozzáférése van, de ez más kérdés, őt azért tartják a részvényesek, hogy téged sanyargassanak
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gézengúz
addikt
És ha én éjjel-nappal Google Earth-zni akarok akkor mivan?
Nem filecserélés mégis sok adatot mozgat meg......Mikor látják már be?
-
DarkByte
addikt
Nos az utóbbi időben a T-s mobilnet is egyre lassul, legalább is ahol én lakom. Este felé mikor a többség rászakad, van olyan hogy egy-két óránként újra kell "tárcsázni" hogy megmozduljon valami. Bár könnyen lehet hogy ez a miatt van hogy erőteljesen a zóna peremén vagyunk és a cella összehúzódik ha többen használják.
Én a T -től most azt várnám hogy behozzanak egy feltöltős netet aminek nem 30 nap a lejárati ideje, hanem legalább fél év. Persze lehet hogy a Pannon -nal szembeni visszavágó prioritást fog élvezni.
[ Szerkesztve ]
-
whiz
aktív tag
Azok látnak benne fantáziát, akik kint laknak valahol a retek puszta közepén, és bár ott 3G nincs, de legalább EDGE van a betárcsázós lószar helyett. Az okos használatról meg annyit, hogy erre is figyelni kell, különben elszállnak a gigabájtok seperc alatt. Én pl. se nem torrentezek, se nem ftp-zek otthon, nem töltök különösebben semmit, főleg nem nagy üzemben, mégis elmegy havi 4-5GB úgy, hogy azért figyelek rá...
Egyébként meg amit világosan megírtak a szarháziak, az a gyakorlatban meg se közelítette a leírtakat. Röviden ótvaros hazugság volt az egész. A háló meg most se fogja bírni, ha tízezrek kapnak rá, és kezdődik minden újra...Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
Keem1
veterán
Amíg közlik a feltételeket, nem megtévesztés. És annak idején is világosan megírták: időben és adatforgalomban korlátlan (okosan használva sávszélességben is).
A T-Mobile-os korlátlan nettel jól elvagyok, február óta egyszer se korlátoztak, pedig nem egyszer 10 GB/hó fölé csordulok, pedig néha-néha van fájlcserélő is, csak skype video-hanghívással olyan 2-3 GB-ot hozok össze. Jó ez, jó hogy a Pannon is visszahozza, csak okosan kell használni. Akik meg nem látják a fantáziát benne, arra egyszerű a magyarázat: nem nekik való (de akkor ne vagdalózzanak).
-
Dr. Akula
félisten
Az ilyen átverésnek hogy engedhetik meg hogy "korlátlan" néven futtassák? Már ez önmagában fogyasztók megtévesztése.
-
gabor85
őstag
Nem hálózatfüggő. A linkelt dolog még most is aktív, 4szer küldtem e-mailt... az ügyfélszolgálatra...
-
fatal`
titán
Kiváncsi vagyok meddig fogja bírni a hálózat..
-
azbest
félisten
erről a Legal Copy-s Apple AD jut eszembe
http://www.youtube.com/watch?v=UvBKTSaNng0 -
Killing
addikt
Kíváncsi vagyok a T-mobile mikor vezeti vissza.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
whiz
aktív tag
Nagyon-nagyon-NAGYON nem lesz ennek jó vége. Már most is érezni esténként, hogy akadozik a szutykos Pannon internet. Régebben nem volt ilyen. Alig használja valaki a környéken, szóval nem területi jelenség lesz ez.
Ha megint elkezdik osztani a csodakorlátlan csodanetet, tuti megint szét fog halni az egész hálózat. Januárban is elég durván lehetett már érezni, hogy mennyivel többen vannak rajta, szerencsére azóta reszeltek rajta, de szvsz korántsem annyit, hogy ismét neki kéne állni ezrével ráerőszakolni a népre, aztán megvonni a sávszélt
Bár remélhetőleg engem ez már nem sokáig érint, ugyanis lejárt a kétéves hűségem, és költözés miatt jó eséllyel olcsóbban kapok gyors ÉS korlátlan adatforgalmú internetet (errefelé semmi nincs)...Ui.: ja és én megtartottam a "korlátlan" előfizetésem, hát 5GB után MINDIG lekorlátoznak bármit csinálok. Szerencsére ez csak számlázási időszak utolsó 1-2 napján fordul elő, vagy sose, mert odafigyelek (de a f***kivan már az odafigyeléssel...).
[ Szerkesztve ]
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
MODERÁTOR
Menjenek a sóhivatalba ezek is... Minek korlátlan netet fizetni korlátozottságokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest