Új hozzászólás Aktív témák

• Sanya

nagyúr

válasz kokyt #89 üzenetére

vannak szakok, ahol a tartalmat nézik, nem a külalakot ( és itt most nem akarom leszólni a többi intézményt, félre ne értsetek)

WTF??? Én pengessem ki a matlab + simulink árának felét két félév kedvéért? Ne haragudj meg a kérdésért, de Te hol élsz? Az ilyen programok oktatása/vásárlása az egyetemek/főiskolák számára nem költségvetési pénznyelő, hanem a képzések versenyképességének javítása.

egyik féláron, vagy biztosítsa az egyetem. most ha én indítok egy 50.000, vagy egy 100.000 forintos adobe photshop képzést, akkor miért kellene az államnak állnia a photoshop árát mondjuk 100 diákomnak, hogy azok utána ingyen használhassák? csak amíg tanul, addig legyen, de ha kell neki, akkor vegye meg.

amikor kocsit tanulsz vezetni, akkor nem kapod meg a jogsival az oktató autóját, ember hol élsz te?

részt vettem egy speciális szoftver oktatásban, és képzeld, meg sem fordult a fejünkben, hogy a 20.000 eurós szoftver csak úgy ingyen odaadják nekik, mert "tanulnak". Kaptak egy 30-60 napig működő demót, ami utána meghal, vagy megtanulja, vagy maradjon buta.

30 nap alatt ha a tanuló nem sajátítja el egy szoftver használatát, akkor az a szoftver vagy szar, vagy a felhasználóval van a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák