Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerDer
tag
Ez a hír végigsöpört az amerikai hírportálokon anno, de szerintem nem ennyire elterjedt ez a dolog..
Majd poénból megadnám a főnök email címét és jelszavát, kíváncsi vagyok mit mondanának Majd ők segítenek -
törölt tag
Ezt a cikket most vettem észre...
Durva, de végül is számítani lehetett ilyesmire...
Lassan tényleg Félszbook lesz a neve idehaza is
-
Kaiku
senior tag
És ha valakinek nincs facebook-ja akkor kérésre kell egy hozzáférést csinálnia majd átadnia a jelszót? Különben azt mondják, hogy az nem igaz, hogy nincs?!
-
MacCaine
őstag
Az, hogy itt vitatkoztok, nem fogja megoldani a problémát. Akinek nem tetszik a fordítás, jelentkezzen munkára a prohardver fordító részlegénél.
-
Pug
veterán
Nem egészen ez a lényegi kérdés az Alien-es példánál, ott lényegében műfordításról van szó. Ott elégséges lehet esetenként még csak az asszociatív kapcsolat is. Amit ugye egy szakfordítás esetében azért nem mondhatunk el. A fordított szöveg itt mondjuk nem szó szerint "szakszöveg", azonban érezhető, hogy a tartalmi hűségre jelen esetben eléggé magas fokon illene törekedni.
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
Dajkó Pali, nem törekedett a cikk szó szerinti visszaadására, összefoglalta a forrásban szereplő cikket. Nekem kifejezetten tetszik a ne számítson semmi jóra használata.
rt06:Nem azért kértem, h kikezdjem. És láthatod, h én konstruktívan álltam a dologhoz, leírtam a saját verziómat, nem lustálkodtam kitalálni, h mi a special education jelentése. Nem kötekedésből tettem, kíváncsi voltam arra, h neked mi a fontosa szövegből.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
kesobb Hetster levelben ertesult Lewis Cass ISD kulonleges oktatasi igazgatojatol (lusta vagyok utananezni, mi a poszt magyar megfeleloje), hogy az onkentes adatszolgaltatas hianyaban az iskola kenytelen a legrosszabbat feltetelezni, s ennek megfeleloen fognak eljarni a jovoben
Te már joggal fikázod Dajkó Palit. Az aláhúzott részek nincsenek az angol szövegben. A vastagon szedett részek nincsenek egyeztetve. Hol a Lewis Cass ISD administration?
Különleges, vagy talán inkább speciális oktatás az magyarul, lehetne még gyógypedagógiai igazgató is. Vagyis: "A Lewis Cass Iskola speciális oktatásért felelős igazgatója levélben tájékoztatta Hestert, hogy ügyében a legrosszabbat feltételezve járnak el, amiért Facebook oldalához nem adott önként hozzáférést a Lewis Cass Iskola vezetőségének."“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
rt06
veterán
mert az a problemas resz
kesobb Hetster levelben ertesult Lewis Cass ISD kulonleges oktatasi igazgatojatol (lusta vagyok utananezni, mi a poszt magyar megfeleloje), hogy az onkentes adatszolgaltatas hianyaban az iskola kenytelen a legrosszabbat feltetelezni, s ennek megfeleloen fognak eljarni a jovoben
de ha mar szorszalhasogatni akarunk, az sem egyertelmu az eredeti iras alapjan, hogy valoban e level utan kuldtek volna szabadsagra (ahogyan az az itteni hirben szerepel), majd fuggesztettek fel
ha logikusan nezzuk, elobb bhivtak beszelgetni, mikor ott nem biztositott hozzaferest elobb elzavartak szabadsagra, majd felfuggesztettek, s errol hivatalos levelben is kozoltek vele
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
finest
addikt
Csak egy kiragadott mondattöredéket fordítottál. Hol van egybe, kezdve onnan, h az igazgató?
"In a letter to Hester from the Lewis Cass ISD Special Education Director, he wrote “…in the absence of you voluntarily granting Lewis Cass ISD administration access to you[r] Facebook page, we will assume the worst and act accordingly.""
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
ELTE FTK.
Eddig senki nem vette a fáradtságot, h az ominózus részt egyben lefordítsa, csak az ötletelés megy. A blogomban éppen elég fordítást találtok tőlem, ha van kedvetek a címadás, és egyéb fordítási problémák témakörében polemizálni, szívesen állok rendelkezésetekre.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Nem félre érteve, hanem konkrétan hibásan, torzul /vagy véletlenül, vagy direkt/ félrefordítva. Nem tudom, hogy Te mit értesz "fordítói képesítésen", de a helyedben visszamennék reklamálni oda ahol azt kaptam, ha nem tűnt fel a probléma a fordított és az eredet szöveg között.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
jelen esetben igen, ugy erzem, mashol - mint emlitettem - egesz egyszeruen olyat irnak le, aminek nincs koze a valosaghoz
peldaul, ahogy azt te is emlited, s ahogyan a cim is meg lett fogalmazva, az sem felel meg a valosagnak, ugyanis az eredeti hirben nem arrol volt szo, hogy adja meg a jelszavat, hanem arrol, hogy megnezhessek a fiok privat reszeit is (igaz a hir szovegeben mar igy szerepel)es igen, zavar a dolog, tobbszor szot is emeltem mar a jelenseg ellen (sajnos nem mindig veszem eszre, hogy cafe blog rovatban irodott a hir), en egy it portalon szeretnek tenyeket olvasni, akar annak aran is, hogy szaraz lesz a szoveg
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
finest
addikt
Úgy érzed, h a PH fordítója szádba adja a szavakat? Ez alapvetően egy bulváros hír, még is milyen objektív tájékoztatást vársz el egy letolt gatyás képről szóló cikkről? Megértem, h mi nem tetszik, nem szép dolog, h értelmezve adták át az infót, de maga a fordítás megfelel a közlési szándéknak, ti. a tény, h ha nem adod meg a jelszavad, felfüggesztünk az állásodból, az egy fenyegetés. A semmi jóra ne számítson, meg pontosan azt jelenti, h mit akart az igazgató sejtetni az "együttműködése hiányában a legrosszabbat feltételezve járunk el" dologgal, viszont még magyarosabb is.
A bulváros cikknek is meg kell adni, ami jár. A fenyegető jelző nélkül, úgy ahogy te szó szerint látni szeretnéd, irtó száraz lenne ez a rész.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
bar az eleg nyers, valami ilyesmi szerintem lenyegesen jobban visszaadna az eredeti levelet, anelkul, hogy en, mint szerzo allast foglalnek:
"az onkentes adatszolgaltatas hianyaban kenytelenek vagyunk a legrosszabbat feltetelezni, es ennek megfeleloen eljarni a jovoben"es itt nem kell belemenni sem abba, hogy fenyegetnek, kemenykednek, sem abba, hogy a budos l*ty* a kovetkezo kepen mar biztos a szajaba is veszi, ezert nem meri megmutatni az acc-ot
-
rt06
veterán
inkabb sajnalatos, mint megnyugtato
amugy nem ez az egy forditas b*szta ki a biztositekot, hanem hogy ez egy lassan megszokottnak mondhato jelenseg, melynek koszonhetoen inkabb kapunk uszito novellakat, mint a tenyeket (lasd pl a legutobbi kapcsolodo hir, ahol olyan aprosagot ferditett el a szerzo, hogy nem a kozfeladatot ellato alklamlazottaktol, rendoroktol, pl 911-es diszpecserektol kerik el a jelszot, hanem ha hivod a 911-et, akkor a diszpecser keri el a te jelszavad)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
MacCaine
őstag
Abban a pillanatban, ahogy megtudta a felfüggesztést, mennie kellett volna egy jó ügyvédhez, és leperelni még a gatyát is a munkaadóról. (Mondjuk lehet, hogy pont ezt tette, erről nem szól a cikk. )
rt06: Esetleg felajánlhatnád a fordítói szolgálataidat a prohardvernek egy kis mellékesért cserébe, ha ennyire zavar a félrefordítás.
(#55) finest: YESSS!
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
A FB elítéli a cikkben említett gyakorlatot és perrel fenyegeti azokat a munkaadókat, akik elkérik az alkalmazottaik jelszavát: [link]
-
rt06
veterán
válasz Tikakukac #52 üzenetére
varja', varja', nem te voltal, aki mindenfele szar mellebeszelessel akart kimagyarazni egy felreforditast?
nehogy mar te szurj le engem, amiert vagy olyan igenytelen, hogy lenyeled ezt a bulvar szemetet es meg orulsz is neki
-
Zefír
őstag
válasz #40553216 #43 üzenetére
Mivel a g+ az a google egyik szolgáltatása, nem közösségi oldalra specializálódtak, csak van egy ilyen lehetőségük is. És ha elkérik g+ jelszódat, akkor minden máshoz hozzáférnek, még azokhoz a regekhez is, amiket arra az emailre csináltál, ( pl ph, így beleláthatnak az üzeleteléseidbe is)
Míg a facsebuk csak egy közösségi site, ami a mi szemetünkből él meg. Nincs nagy különbség, csak prioritás beli eltérés van a 2 szolgálltató közt.
De mondjuk ez a hír tuti, hogy kacsa.. legalábbis el lett túlozva..
Arra meg törvény van, hogy bírósági végzés nélkül nem kutathatja át a lakásodat semilyen szervezet, SŐT csak rendőrnek vagy köteles oda adni az irataidat.. innentől fogva fölösleges az egészen parázni..
Csak 1 dolog miatt nem tehetsz ellene.. nem tudod bebizonyítani, hogy nyomást gyakorolt rád a cég, azért, hogy megadd a jelszavad.
Ezt csak zárójelben. Ha egy cég leakar nyomozni, megteszi... a céges gépeidet akkor monitorozzák amikor akarják. 1szer tuti, hogy belépsz valami magán fiokba, és akkor mindent a kezükbe adtál. Persze aki paranoiás, vagy előrelátó... az ezekre oda figyel, én pl suliban semmimre nem lépek be, de még a netet sem használom, csak mobilról. -
Tikakukac
titán
Szokás szerint félreértelmezed amit mondani akar az ember, utána nyakon öntöd valamivel amit nem állítottam sehol, de neked passzol a mondókádba.
További kellemes fórumozást a következő időkben is.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
rt06
veterán
válasz Tikakukac #50 üzenetére
azert ne keverjuk mar ossze a szokasos "magyarok vagyunk, mind szaralakok vagyunk" maszlagot a sokadik felreforditassal
ha csak szemenkopkodni akarod magad, mint magyar allampolgart, azt inkabb csendben, otthon csinald
-
Tikakukac
titán
-
-
zone
őstag
Ez annyira abszurd, mintha 10 éve egy munkahelyen a főnök azt mondta volna:
- Hallottam van az otthoni fényképalbumában néhány pikáns fotó, kérem hozza be azt az albumot holnap.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
rt06
veterán
semmikeppen sem ugy, hogy "megfenyegetlek, ugyhogy semmi jora ne szamitsz", sokkal inkabb ugy, hogy "mivel nem adta meg a kert hozzaferest, ezert a legrosszabbat feltetelezzuk (pl azt, hogy a kovetkezo kepen s*ggb*b*sz*tja egy loval a kollegat, s azt is megosztja facebook-on), s ennek megfeleloen cselekszunk"
-
misx
senior tag
Az nem baj, mert akkor biztosan nem lesznek fenn rólad kompromittáló felvételek. Kivéve, ha más tesz fel, de legalább nem tud megjelölni rajta senki.
Amúgy nekem fél éve van FB (pedig hogy ellene voltam régen), de igyekszem okosan használni. Pl. egy könyvmegjelenést már első kézből meg tudok, még mielőtt a polcokra kerülne. -
törölt tag
De azért az megvan, hogy ennek alapján bármilyen online elérhetőségedhez kérhetik a hozzáférést? Miért lenne ez G+ specifikus?
Sőt, tovább megyek: miért csak az onlinehoz? Simán elkérik a lakásodhoz a kulcsot, a gépedhez a usernév-jelszó párost, és akkor és azt néznek meg, amikor és amit akarnak. Vagy webkamerákat szerelnek a lakásodba, mikroportot rád. Mert mi is a különbség?
-
Dany007
veterán
És mi van akkor ha nincs facebookom? Fel se vesznek a munkahelyre?
-
r3dsnake
nagyúr
es mi van olyan esetben, ha a munkaado koveteli a jelszot, es a dolgozo torli mindenestol a profiljat? szerintem ez egy olyan megoldas, amibe nem lehet belekotni, valamint a kerdeses tartalom is megszunik
-
sanci777
tag
Amerika válogatott idióták és gátlástalan médiapatkányok gyüjtőhelye. Ezek után én már semmilyen híren nem tudok meglepődni.
-
torcipepe
csendes tag
egyébként itthon is működik ez valamilyen szinten. a Jabil például aláírattat egy olyat az emberekkel, hogy nem jeleníthetik meg közösségi oldalakon, hogy ők ott dolgoznak/dolgoztak.
-
raper
senior tag
"Ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy kinek és milyen módon van joga kikényszeríteni a hozzáférés megadását – feltehetően csak a hatóságoknak, még az USA-ban is." Ha ott nem, akkor meg ne papoljanak a demokráciáról.
-
HARDVERAPRÓD
Nekem nincs ilyen gondom...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Vukmir
aktív tag
Ez egy jó kis hoax..
Majd pár hét és kiderül miért kell most ezt tolni, biztos valami őrületes pert akarnak indítani. Ha ezt valóban megcsinálták volna, akkor hülyére tudná perelni a munkáltatóját.. Kb csődbe vihetné ha igaz lenne
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
atollox
csendes tag
Nem vagyok fent facebook-on, de ezután tuti beregisztrálok, a "műszert" lefényképezve.
40-es MILF a főnököm, szerintem fizetés-emelés alapból esélyes lesz, ésatöbbi..túlóra..
-
rt06
veterán
ebbol:
"In a letter to Hester from the Lewis Cass ISD Special Education Director, he wrote “…in the absence of you voluntarily granting Lewis Cass ISD administration access to you[r] Facebook page, we will assume the worst and act accordingly.""
hogy sikerult megint ezt:
"Nem sokkal később fenyegető levelet kapott az iskola igazgatójától, amelyben kijelentették, hogy mivel nem adta meg önként a hozzáférési adatokat, ne számítson semmi jóra."
csinalni?
lehet az en angoltudasom kopott meg, de nem latok sehol fenyegetest, vagy "semmi jora nem szamits"-sal doballozast
-
Zefír
őstag
Na akkor ilyenkor kívánom, hogy ne terjedjen el a G+...
Ha annak is kérik a jelszavát az már azért tényleg durva lenne, hiszen a google fiokomban van mindenem, dokumentumaim, képeim, telefonszámaim, emailjeim, hivatalos és nem hivatalosak egyaránt.
De ha ehhez van joga egy cégnek, hogy a fb jelszót követelje, akkor G+ ra is kiterjedhet?Még a végén tényleg nyitok egy kocsmát.. annak mindig van forgalma, és legalább én leszek a főnök...
Szerk: 3al elöttemi postra.:
Ez hülyeség, mármint tudom, hogy van ilyen, de például én szerintem egy közösségi ember vagyok, sok ismerősöm van.. Mégsem vagyok fent se twitteren, se fbon, se iwiwen, se myvipen.. sőt myspacensem.G+om van, de ott is van kemény 2 postom, és egy profilképem.
Nem szeretem ha mindenféle adatokat gyűjtenek rólam, és én könnyen átesek a ló túloldalára, és unalmamban mindent kipostolok.. ( Suli hatása) Én úgy döntöttem, hogy nem vállalom ezt fel, hogy nem lehet az adaaimat eltávolítani.. ha még a fbról vagy az adott oldalról el is távolítom a 3rd party siteokról nem lehet...( mondjuk van valami féléves, éves kifutási idő, és tölrik az adatokat asszem)
Én ezért nem vagyok fent ezeken aszarokon, nem azért mert nem tudok csapatban dolgozni, nincs közösségi életem.. Csak van bennem egy kis paranoia, egy kis távolságtartás.. És elvárom, hogy ne pofátlankodjon be senki nem kívánatos az életembe.. ( így is elég szenny van rólam a neten, persze én tettem fel... semmi értelmük, de a késöbbiekben kínos szituba tudnak majd hozni..)[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Na igen, ha fent vagy akkor az a gyanús, ha nem akkor meg az. Most akkor döntsd el. Mondjuk neken olyan állás nem kéne, ahhol ilyenekkel jönnek egy interjún.
De a jelenlegi eset az más. És mivel már alkalmazásban volt a nő ezért felháborító.
Persze lehet jönni a ha nincs takargatni valóm miért féljek? De van egy határ. Persze az FB amúgy sem az intim titkokról szól. Ott az emberek álltában elég sok magán jellegű dolgot megosztanak.Hope was the right choice, and it always will be.
-
rt06
veterán
elolvastad a hirt?
a szoban forgo esetben volt facebook profil, es errol tudtak is, akik kertek a jelszavat
egeszen pontosan onnan tudtak rola, hogy egy abban levo fenykep kapcsank kertek a jelszotszoval ha felteszel valami kepet a facebook profil-odba, majd mikor ezt vaaki megtalalja, s szamonkeri rajtad, ne lepodj meg, ha elkezdenek cipotalppal pofozni, mikor azt allitod, hogy nincs is facebook profilod
-
rainmen
aktív tag
Nem kell regelni egyetlen közösségi oldalra sem és kész.
Na ez volt a poén rész, a lényeg viszont a következő: mi van akkor, ha valaki nincsen fent egyiken sem???
Állítólag valakit emiatt nem vettek fel, mondván, nem közösségi ember. Lehet kacsa, lehet igaz is.
-
Hiftu
senior tag
Vajon tényleg elhinnék, hogy nincs FB accountom?
Pedig tényleg nincs.
Addig vernének cipőtalppal, míg be nem hazudok egy valótlan profilt és hozzá egy jó jelszót?Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
MaTTeS
senior tag
válasz Tikakukac #24 üzenetére
Ha okosan csinálod és melóhoz csinálsz akár egy külön fb-t, akkor nem. Én semmilyen személyes adataimhoz hozzáférést, jelszót, akármit nem adnék meg. Semmi közük hozzá, hogy hétvégén mennyire vagy részeg, ha hétközben 100%-osan tudod végezni a munkádat.
Persze, miután felvettek a munkahelyre és visszaállítod a profilképed valószínűleg lebuksz (szerintem te is erre gondoltál).
Mekkorát néznének, ha benyögnéd hogy okés kiadod a jelszavad, ha ők is kiadják a sajátjukat.Nem tudom melyik másik topicra gondolsz, én csak ezt a cikket és hsz-eket olvastam
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Én még most sem értem minek a jelszó. Adatokat akarnak módosítani? Minden tartalom látható, olvasható, ami az illető oldalán fent van.
Amúgy meg szimplán idióták, hogy egy ilyen kép miatt... Hová tartunk...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
MaTTeS
senior tag
Erre is van megoldás. Mielőtt elmennél melót keresni leveszed a profilképed és teljesen letiltod, publikusak legyenek az adataid (szvsz ezt alapból mindenkinek megkéne tennie). Állásinterjún pedig azt válaszolod, hogy nincs Facebookod, mert pont leszarod a közösségi oldalakat.
[ Szerkesztve ]
-
musculus
tag
Precedensre épülő jogrend, persze. Majd talán most.
Aki az előző cikket nem olvasta ezzel kapcsolatban, kb. arról van szó, hogy az állásinterjú alatt megkérdezik a delikvenstől, hogy mi a jelszava, majd belépnek a saját profiljába és ügyesen átnézik, hogy mit lájkolt, kivel beszélt, miről (privátot is, bizony), milyen képek vannak elrejtve a nyilvánosságtól, stb.
Természetesen az állásinterjún kizárólag önkéntesen kérhetik tőled a kódodat, nem kell megadni. Csak akkor nem vesznek fel. ...ez így már éppen eléggé undorítóan megsérti a magánélet fogalmát, kb olyan, mintha kamerát ragasztanának egy évre a homlokomra, és figyelnék hol járok, kivel beszélek, majd ezt elemeznék - ez teljesen nyilvánvalóan nonszensz.
Itt viszont még durvább dologról van szó, hiszen a megszerzett, kifogások nélkül végzett munkát vesztette el, mert nem adott jelszót. Itt már szó sincs önkéntességről.Teljes mértékben egyetértek a tanánővel. Most pedig bíróság, online petíció, tiltakozások szervezése!
Precedensekre épülő jogrend *köp* Ez az emberi méltóságot tiporja sárba, minek ide precedens?
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
Gabcseee
tag
UHH.. Na ez az a cikk amit leginkább egy bulvárportálon láttam volna szívesen nem pedig egy szakmai fórumon. A cikk és a hírértéke egyetlen dolgot juttat eszembe, amelyet az a következő sorban megtaláltok:
-
Tikakukac
titán
Csak szép lassan írom le: i-d-i-ó-t-á-k
Most komolyan, ez lesz a legújabb őrület? 3-4 éve elkezdték a szomszédjaikat feljelenteni az emberek mert ők a piros tulipánt szeretik, nem a sárgát. Most meg ez. Behalok.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
banhammer
veterán
És akinek nincs facséja azzal mit csinálnak?
Fel se veszik?
Kötelezik a facséra?
Kötelezik, hogy naponta x időt facsézzon hátha kibújik a szög a zsákból és kirúghatják egy "ugye megmondtam" kiséretében?
Ha van facséja de álnéven akkor addig kínozzák amíg be nem vallja?Szóval ez az egész érdekes kérdéseket vet fel amikre szerintem még a munkaadók se tudnának válaszolni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
buherton
őstag
Félreértésre adhat okot, hogy a tanárnőt töfizik az iskolában.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Brutális eb
addikt
Brave new world
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
félisten
"melyen egy munkatársa cipőbe bújtatott bokája volt látható lecsúsztatott nadrágszáraival."
Nem értem.
Aki ezt megfejtette magyarázza már el!"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Cyberpunk
félisten
Jézusom. Én is utálom az FB-t, de azért mindennek vannak határai. És a személyiségi jogok? Ja hogy azok nincsenek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Inv1sus
addikt
Az ilyen felháborodott szülőknek a gyerekét kirúgnám az iskolából. Probléma megoldva.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Narxis
nagyúr
Na azért mindennek van határa. Remélem jól bepereli az iskolát a tanárnő.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sixty21
aktív tag
Múltkor is volt fent egy hasonló cikk. szóval tuti nem kacsa, Amerika érdekes hely az biztos.
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
őstag
Szerintem kamu.
Főleg az USA-ban, mert ezért perelhetne és kapna pár milliót.
Privát fiókjához követeli a jelszavát?
Álljunk már meg egy picit. -
addikt
az elmondások alapján: semmi sem történt az iskolában, csak a tanárnő szankcionálása. ebben az esetben indifferens, hogy elérhető-e az iskolából a facebook
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
wolfnet
tag
Rengeteg iskolában ki van tiltva a hálózatról a facebook és egyéb közösségi szájtok is, pont az ilyen konfliktusok elkerülése végett. Normális helyzetben szerintem ez magánügy.
Privátban érdeklődj! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest