Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
Mindenféle képen jó dolognak tartom és példát vehet róluk a többi nagy cég is igen mi is egy ország vagyunk.
-
senior tag
Ennek nagyon örülök, hiányoltam az online boltot Magyarországon, egyrészt a választékot szélesítik másrészt kicsit olcsóbb is lett. (Habár a magyar fizetésekhez képest, minden alma lógós termék drága...)
essexboy
-
Macskalóz
csendes tag
sztorno
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
33e Ft különbség 16GB memória miatt, az szép.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
llaszlo
veterán
iJoe-nál az MBA-k egy-egy 1000-el olcsóbbak.
Az iPod nanonál már komolyabb eltérés van 9000Ft mínusz.[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Dehogynem emelték az árakat. Az APR-ek másodszorra emelték az árakat 1 hónapon belül. De mivel megjelent a hivatalos apple online store, ezért a másodszori áramelésből vissza vettek kicsit, így a mac gépek árai kb 10 ezerrel olcsóbbak lettek.( 398-ról 389-re pl a macbook airek)
A forgalom csökkenés pedig nem minden esetben garantált az APR-knél, mert valaki a megtapizom tipus, és helyben veszi meg, de akadnak olyanok is, akik minél olcsóbban, és szeretik onlány intézni a dolgaikat. De a másik tényező pedig az, hogy mivel az árak ugyan azok, ezért tökmindegy, hogy hol veszed, ugyan azt a gépet és minőséget kapod, csak a számla más.
-
bul07
nagyúr
válasz Black Dragon #9 üzenetére
Azért lehet tartaléka az árakba rendesen, mert elégé elszálltak a valuta árak és mégse emelte az árat hanem benyelte a különbséget sőt egyes termékeknél még kénytelen volt csökkenteni is
Szerintem árakra igen jó hatással lesz hogy megnyílt az Apple online áruháza, az már más kérdés hogy fog e csökkenni a "régi" boltok forgalma (Én biztos ott venném ahol olcsóbb és még el se kell menni érte mert házhoz hozzák ingyen)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Black Dragon
addikt
Hát csak részben csökkentette, mert az iPad árak 1 vagy 2 ezer Ft-al feljebb mentek az APR-ekben. De a mac gépek ára viszont lejjebb ment... Szóval csökkent is, meg nem is.
Szerintem a telefon dolgon meg nem kell fennakadni, egyik APR-ben sincs raktáron már az első perc óta, hisz ott a T-mobile és a Vodkafon, ahol árulják az i4-ket...nyilván azért is nem irták át az árát, mert amúgy sincsen nekik....
-
bul07
nagyúr
válasz Black Dragon #7 üzenetére
Igen csökkentette az árat(handras féle valami) és nem a Apple online áruháza emelte
Amúgy lenne még mit igazítani
Apple online: iPhone: 16 GB:189 990 Ft ,32 GB: 222 990 Ft +Ingyenes szállítás+ingyenes lézeres gravírozást az új iPod vagy iPad készülékekhez
handras féle(XMS) : 16GB: 205.990 Ft, 32GB: 239.990 Ft[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Black Dragon
addikt
Azért nem kell összekeverni a szezont a fazonnal. a handras féle volt, azt úgy hívják, hogy APR, és az összes APR-ben ugyan azok az árak, tehát az XMS-ben, Starkingnél, Istyle-nál stb...
Másik dolog pedig, hogy valami kicsit drágább, valami kicsit olcsóbb, de ha jól láttam, akkor most már az összes árat hozzá igazították az új online áruházhoz.
-
bul07
nagyúr
Meg ahogy néztem egyenlőre pár 10.000-rel olcsóbb is mint mondjuk handras féle bolt
De azért egy telefonért kiadni 200e Ft nem az én világom
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Hiftu
senior tag
Irnék valamit, de vagy Apple rajongók ordítanák le a hajam, vagy az Apple ellenzők tépnék le a kezem. Én meg szeretem a testrészeimet.
Inkább nem is írok semmit.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Black Dragon
addikt
Én azért örülök, hogy végre van itthon is store. Főleg a mégnagyobb választék miatt, és akár ha ajándékba veszel valamit, valakinek, akkor a gravírozásos dolog is nagyon jó ötlet szerintem.
-
Macskalóz
csendes tag
Ha lesz hivatalos magyar iTunes, talán iPadom/iPhoneom is lesz egyszer
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest