Nálunk is elindult az Apple online áruháza

„Üdvözlünk, Magyarország! Ünnepeld velünk a magyar Apple Online Store megnyitását” – ma reggel óta ez az üzenet olvasható az Apple magyar nyelvű weboldalán. A gyártói webáruház elindulása azt jelenti, hogy mostantól a hazai fogyasztók nemcsak a hivatalos viszonteladóktól, hanem az interneten keresztül közvetlenül az amerikai vállalattól is meg tudják vásárolni az Apple termékeket.

Hirdetés

Az online boltban jelenleg az árak általában néhány ezer forinttal olcsóbbak, mint a viszonteladóknál, de ez az egyik hazai forgalmazó, az XMS vezetője szerint változni fog. Amint a blogjában írta: „az Apple össze fogja hangolni a hazai listaárakat, tehát ugyanazok az árak szerepelnek majd az APR [Apple Premium Reseller] boltokban, mint amiket most látunk az Apple online boltjában.”

Az online felületen elérhetők a kártyafüggetlen iPhone-ok is, melyek szintén olcsóbban vásárolhatók meg, mint a mobilszolgáltatók által kínált legolcsóbb hálózatfüggő, kártyás ajánlatok: egy 16 GB-os iPhone 4 például 190 ezer forintba kerül kártyafüggetlenül.

A hivatalos internetes boltban megrendelt termékeket a vállalat futárszolgálattal kézbesíti a vásárlóknak, a házhoz szállítás 33 500 forintnál nagyobb értékű megrendelés esetén ingyenes. A bolttal, a vásárlással és a termékekkel kapcsolatos kérdésekkel egy ingyenesen hívható ügyfélszolgálathoz lehet fordulni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények