- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- OpenMediaVault
- Mesterséges intelligencia topik
- Vivaldi (böngésző)
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Black Dragon #9 üzenetére
Azért lehet tartaléka az árakba rendesen, mert elégé elszálltak a valuta árak és mégse emelte az árat hanem benyelte a különbséget sőt egyes termékeknél még kénytelen volt csökkenteni is
Szerintem árakra igen jó hatással lesz hogy megnyílt az Apple online áruháza, az már más kérdés hogy fog e csökkenni a "régi" boltok forgalma (Én biztos ott venném ahol olcsóbb és még el se kell menni érte mert házhoz hozzák ingyen) -
bul07
nagyúr
válasz
Black Dragon #7 üzenetére
Igen csökkentette az árat(handras féle valami) és nem a Apple online áruháza emelte
Amúgy lenne még mit igazítani
Apple online: iPhone: 16 GB:189 990 Ft ,32 GB: 222 990 Ft +Ingyenes szállítás+ingyenes lézeres gravírozást az új iPod vagy iPad készülékekhez
handras féle(XMS) : 16GB: 205.990 Ft, 32GB: 239.990 Ft -
bul07
nagyúr
Meg ahogy néztem egyenlőre pár 10.000-rel olcsóbb is mint mondjuk handras féle bolt
De azért egy telefonért kiadni 200e Ft nem az én világom
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Apple Online Store-ban egyelőre olcsóbbak a termékek, mint a hivatalos viszonteladóknál.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nyomtató topik
- A hónap végén indul az ARC Raiders következő zárt tesztje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest