Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Igen, azért én is úgy gondolnám, hogy nem bedobálunk minden lófaszt mindenhova, hanem csengetünk, xy-t keressük, xy azt mondja én vagyok az, megkapja a _kezébe_ a tértis küldeményét, a postás meg aláírja helyette a nintendón, hogy NC vagy CL (non contact vagy contactless vagy bezézzék annak, aminek akarják) és ekkor készen vagyunk. Az, hogy egy tértis levelet bebaszunk egy random postaládába és a postás tyúkkapar mellé valamit az totális nonszensz, én asztalt borítanék a postán, az biztos (már amennyiben a kedves lejárt tartozással bíró ügyfél halálbiztosan nem kamuzik, és tényleg nem kapta meg, ezt meg ugye sok szerencsét bizonyítanod :/ ).
-
Februártól új munkahelyem miatt utána fogok ennek nézni mi is ez a digitális ákombákom értesítgetés.
Kurva kellemes lehet címzettnek és feladónak egy ilyen bedobálós, netán sikertelen kézbesítős buli mondjuk fizetési meghagyásnál, vagy más keményebb ügyészi-bírósági esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
it A fejlesztés az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósult meg.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest