-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hati
addikt
"- most ez van fenn [link] eddig jobbnak tűnik mint az alternative, tényleg csak az alap rendszer, semmi extra. hang rendben, nincs kattogás. instagramban a kép nem sötét, még a videófelvétel is okés."
Azóta is fent van a kérdéses rom? Jöttek elő hibák? Root-olt a rom? Hány %-ban magyar?
-
MeSserke
csendes tag
Láttam már olyat, hogy valami lefele nem kompatibilis. Mindenesetre adtam neki egy esélyt, de megszakadt a kernel telepítője:
assert failed: getprop("ro.product.model") == "LenovoA820"
E:Error in /sdcard/ROM/cp4-5.x-kernel-changer-to-s150.zip
(Status 7)
Installation aborted.Valami hasonlód ahogy nézem, Dexxter182-nek is volt (#6396). Elvben nálam jó recovery van fent.
-
gama78gmus2h
csendes tag
ja, 4.2-ről van szó? bocs, reggel volt még mikor privibe írtál. ahhoz nem jó ez a leírás. vagyis az 1. pontba levő programot lehet használni, de void.fstab tök más, de arra is van megoldásom: [link] vagy beletörődsz a +13 megás particióba
cwm-ből factory resetet próbálj, vagy az egész romot újra tenni. ajánlott olvasmány: [link]a void.fstab et hogy tegyem be ahova kell? mert nem érzékeli az sd karit, gépre dugva meg megint csak nincs semmi :S csak cwm ben tudom behozni pc-n az sd-t
+13 megás particióm nincs
cwm ben csináltam már töbször is factory resetet, de nem segített :S
cwm ből újra raktam a rajta lévő romot
flashtool ról viszont nem csináltam még -
Geresics
addikt
Köszönöm, a héten meg is rendelem!
Szerinted ezekkel együtt belefér egy ilyen övtáskába? -
No tegnap még átszámoltam a max elérhető méretet az A820 esetén.
Akár hogyan is csináltam, 2,77GB a legnagyobb.
Tehát mind az ebr1 és ebr2 a gyárihoz képest szerkesztésre került.
A belső SD-t továbbra is kiiktattam, a /data pedig lett a 2,77GB. A fizikai SD pedig a belső sd helyét vette át.
Az alternative rom ezek után nem indult (a chiptune meg nem volt meg).Ezek szerint még nagyobb a valószínűsége, hogy a 4.2-es JB protolásoknak kell az a nyúlfarknyi emmc@fat bejegyzés a /-ben.
Végülis mindegy, mert a Meteos-féle dolog működik.
De egy kísérletet megért mindenképpen;szerk.: esetleg még a framework-res.apk-ban lévő storage list-et kellene megnézni... és/vagy szerkeszteni?
<StorageList xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
<storage android:mountPoint="/mnt/sdcard" android:storageDescription="@string/storage_phone" android:primary="true" android:allowMassStorage="true" /> <storage android:mountPoint="/mnt/sdcard2" android:storageDescription="@string/storage_sd_card" android:primary="false" android:removable="true" android:allowMassStorage="true" />
</StorageList>
(Ez másik telefonból van...) -
TMáté
csendes tag
Köszönöm ez sokat segített! Miután sikerült felrakni a cwm-et azt hiszem sikerült az átparticionálás is. Egyedül a végét nem értem a void.fstab -ot hogy hova kell rakni vagy miért is kell pontosan. A beállításokban már jól mutatja, illetve gépen is látszik hogy 13mb-os maradt a belső sd. Összegezve köszönöm, és erre az 5. pontra még szeretnék egy választ!
-
vegyszer
addikt
Én is ennek adtam sw szinten a legtöbbet eddig. A ZTE Blade a végén majd egy fél évet ment ugyanazzal a rommal, újra húzás nélkül. Azért a Lenovo A820 nálam nem erről volt híres.
De valójában megfogott. Szerettem, hiányzik is kicsit... De a Hongmi kárpótol, de más. Szó mi szó.
Leginkább a led színe, formája volt a gondom, míg ki nem tudtam jól kapcsolni.
-
-
Toth_Jani
őstag
Sajnos ez mindenütt így megy 1 személy évente 1-2 kártyát aktiválhat, a lakcímre kiküldik az ellenőrző kódot ha nem megy vissza lekapcsolják a kártyát.
Persze akinek sok ismerőse van?
Jelenleg a Tesco mobil ad ingyen 10MB-ot és a BLUE 15-öt, de ez csak 6 hónapig, viszont a 0.facebook.com működik. -
janaman01
addikt
ugyan ilyen az enyém is , csaka gomboknál nincskivágva
és amit rendeltem....( szürkébe-feketébe)
úgy látom az utolsótmert a szürke már nem elérhető )
-
lakisoft
veterán
Ez már majdnem jó, csak azt nem tudom milyen eszközt válasszak ki a driver kiválasztása után. Felajánl jópár eszközt:
MediaTek DA USB VCOM port
MediaTek Preloader USB VCOM port - gondolom ez kellene
MTK USB Debug Port
MTK USB Modem Port
MTK USB Portbármelyiket választom a vége az lesz hogy az eszköz nem indítható el
. Win7 64 bit alatt csinálom mindezt.
adb elérés elérés csak Factory Modeban van? Recovery Modeban nincs?
-
-
ronaldo
őstag
Köszi a válaszokat.
Igen, az nagyon vonzott, de sajnos batár nagy darab. Meg tényleg, 250 dollárt nem fizetek mtk6589-ért.
Még egy tudatlan kérdést engedjetek meg: a lenovo szokott kiadni komplett verziófrissítést, vagy csak a saját felületét csiszolgatja? Gondolok itt arra, hogy van-e bármi akadálya, hogy kiadják a 4.4-et a telefonra. Vagy a régi Sony Ericsson iskolát képviselik support téren?
-
gusthy
veterán
Hogy pontosak legyünk, némely app megoldja az accelerométerrel némelyik meg nem. Van pár játék, meg a Sky is, amelyeknek kéne. De valóban, enélkül emberek éltek évezredeken át.
(érdekes, a panoráma nekem megy infrared 4.2 rommal, de lehet, hogy az eleve meg van mókolva, mert ZTE klón.) -
KisTücsök
addikt
Értem. Köszi!
Nagyon - már tényleg - neve sincs márkába azért nem mennék bele, a Lenovo azért más területen is ismert.
Csak mert ahogy nézem Kínában fillérekért mennek az olyan telók, amik szinte ugyan azt tudják, mint amiket itthon lehet kapni a Samsung, Sony, stb kínálatában háromszor annyiért.
Ez a Lenovo még beleférne.
-
fape
senior tag
Úgy látom a lenovo-nál is jöttek új opensource release-k. Lassan de csorognak...
-
el-cabito
csendes tag
Feltettem a A820_S138_130419 ROM -ot flash -el mert a recoverym is kifagy kb 30 másodperc alatt.
Ház az is kifagy 30 mp után.
Eléggé HW hibának tűnik.
Még 45 napon belül vagyok tehát postáznám vissza a Deal-nek
Ehhez a romhoz TWRP 2.4.4.0 van. de ha abba belépek akkor is kifagy.
Nincs valakinenek, egy gyári <3e> rcoveryvel egy OTA-s 139-es ROM-ja (2kinai és 1 angol nyelvvel)
Komplett mert csak flashelve tudom feltenni!
Jó lenne azzal visszaküldeni... -
vegyszer
addikt
Hát, tegnap este legóztam kicsit.
A TWRP olyat is tud, amit a CWM biztosan nem. Pl van benne fájlkezelő, lehet fájlokat átnevezni, mozgatni, jogosultságot adni, stb.
Csináltam pár vold.fstab, és vold.fstab.nand variánst. hungobungo leírása alapján. Egyik sem jött be. Nem bootolt be, visszarakva az eredetit indult rendesen. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne, csak azt, hogy elb@sztam, mert hülye vagyok hozzá...(és bevallom, jobban tetszik egy fájlt átnevezni, mint restore-t nyomni)
-
vegyszer
addikt
Annak ellenére, hogy alfa rom, teljesen vállalható. Az értesítési terület bugot valóban a gravity box okozta. De a levétele nem segített, érdekes módon a keretrendszer törlése, és frissítése után a dolog jól működik!
A legjobb benne : direkt 2G/3G kapcsoló épült be. És nem a menübe visz, hanem vált (ezt a gravity box integrálja, nem a rom része)
Újabb bug. A lezárt képernyőn nem látszik a tulajdonos adat.
-
vegyszer
addikt
Nem azt mondtam, hogy ne lett volna eddig. Csak nekem nem tűnt fel. De az biztos, hogy eddig olyan rommal nem találkoztam, amit Cappa72 A820_JB_disable_internal_sdcard-v3.zip - je leölt volna. Ezzel összejött. Lehet, hogy valami másképp van csatolva. Vagy hasonló. De így nem tudom eltűntni a 14MB-os partíciót.
-
Még nem néztem meg, hogy lehet-e.
Most egyenlőre az eddig összegyűjötteket fogom belerakni egy új verzióba.
A kernel S139 lesz, mert az S147 S149 az bugzik a töltésnék/merülésnél)
Aztán ha az megvan, akkor utána visszatérünk erre a kérdésre.
(szerintem nem lesz egyszerű, a Lenovo nagyon belenyúlt ezekbe, egyik app összenőtt a másikkal... nekem biztosan nagy kihívás lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest