Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem azzal az oldalával van problémájuk, hogy posztolsz egy linket.
hanem azzal, amikor a facebook meg a google összeszedi az általad gyártott tartalmat, lemásolja és saját maga teszi hozzáférhetővé. ekkor ugyanis az a gond, hogy az általad leszerződött reklámhelyek lecserélődnek a facebook meg a gugli által leszerződött reklámhelyekre. a te munkádért a te bevételed megszűnik, a facebooké meg nő.szerintem teljesen normális, hogy ezért pénzt akarnak.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Sanya
nagyúr
a facebook hirdet az oldalán. Ha megjelenik rajta a posztom és azt sokan olvassák, akkor sokan olvassák a reklámot is a posztok körül. Ezért nekem a facebook nem fizet semmit.
Csak szerintem teljesen abszurd ez így?
A facebook a magyar hirdetők után mennyi adót fizetett be az államkasszába, amelyikbe én évi x milliót berakok a saját fizum után, de ők most nem bocsi?
Emellett az FB korlátozza a tartalmat, hogy mit nézhetek, mit nem.
Én generálom nekik forgalmat amiből meggazdagodnak, nem fizetnek adót és még pattognak, geciskednek.Csak szerintem teljesen abszurd ez így?
Sok helyen tudsz facebook accountot venni és facebook aktivitást venni pénzért.
Az én kicserélhető bármely facebook felhasználóra.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Kriptovaluták és az adózás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s