Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz arnyekxxx #73 üzenetére
Magyarul nincs.
Attól, mert az úttest szélén gyalogolsz, még nem lesz járda.
Attól, hogy az úttest szélére biciklisávot festesz, még nem készült új bicikliút.
Attól, mert közösnek nevezik, még nem lesz csapadékelvezető csatornahálózat.
A társasházak alá (területére) csapadéktároló medencéket kell építeni.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Sanya
nagyúr
"Varga Judit igazságügyi miniszter “fontos és jó irányba tett lépésről” számolt be a nagy technológiai cégekkel történő törvényes és rendezett együttműködésben a Facebook-oldalán."
Ezek szerint most először. Az előző pár évvel mi van? Ha nem fizetek 10 évig adót, mondjuk ilyen nagyságrendűt, akkor hova is kerülök?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Sanya
nagyúr
a facebook hirdet az oldalán. Ha megjelenik rajta a posztom és azt sokan olvassák, akkor sokan olvassák a reklámot is a posztok körül. Ezért nekem a facebook nem fizet semmit.
Csak szerintem teljesen abszurd ez így?
A facebook a magyar hirdetők után mennyi adót fizetett be az államkasszába, amelyikbe én évi x milliót berakok a saját fizum után, de ők most nem bocsi?
Emellett az FB korlátozza a tartalmat, hogy mit nézhetek, mit nem.
Én generálom nekik forgalmat amiből meggazdagodnak, nem fizetnek adót és még pattognak, geciskednek.Csak szerintem teljesen abszurd ez így?
Sok helyen tudsz facebook accountot venni és facebook aktivitást venni pénzért.
Az én kicserélhető bármely facebook felhasználóra.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest