Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
nemgyenge: )
mondjuk[I]System Capacity
* 72GB to 300GB of removable Flash Memory[/I]
ez nem olyan sok.
amugy a specben ezt irjak:
# Weight – 436 lb. (198 kg)
es az ara merre van?: )
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Feruendios
tag
Hát én Izraelből nem vennék semmit.
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
törölt tag
válasz Feruendios #2 üzenetére
Pedig biztonságtechnikában és katasztrófavédelemben nagyon jók. Bár gondolom Te még a földrengésbiztos építészeti és építéstechnikákat sem Japánból vennéd, hanem mondjuk Atlantiszról...
-
bambano
titán
válasz Feruendios #2 üzenetére
pedig ott jók a csajok
meg a harckocsijaik is a legjobbak.Más kérdés, hogy a kürtösök a wtc romjai alól kikapart szervereket simán lementették, úgyhogy nem csak ez a doboz a megoldás, hanem a rendes pince is jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bendzso
senior tag
Ilyen kell otthonra.
-
ALI_G
veterán
Szerintem ennél jobb a műholdon tárolt adat, bár abba beleütközhet valami.
Esetleg a másik megoldás az örökkévalóság szerver vagy mi, ami rengeteg gépen tárolja redundánsan az adatokat, bár ez kisebb biztonsági gondot vet fel. -
Puma K
nagyúr
Az oké, hogy 180 kg de mik a méretei? (szélesség, magasság, hosszúság)
"a Phoenixet először meg kell keresni az általa folyamatosan sugárzott jelek alapján"
akkor érzékeli amikor megszakad a kapcsolat a központi szerverrel, és rögtön elkezd jeleket sugározni? Ezt a jelet csak egy speciális készülékkel lehet fogni? Csak egy adott frekvencián fogható ez a jel? Mondjuk ha ennyi mindenre figyeltek akkor lehet csináltak egy külön készüléket ami veszi a sugárzott jeleket hogy illetéktelenek kezébe ne kerüljön.
beépített modem, antenna és a hozzá tartozó telepek segítségével egyszerűen másik meghajtóra továbbítják egy „rendkívül rugalmas, mobil széles sávú technológia” segítségével.
tehát van benne egy akku, egy jelszóval ellátott "router"?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
DarkByte
addikt
Hmm, nekem valahogy erről a Sarah Connor Chronicles -ből a Török jutott eszembe:
Na jó ez nem olyan masszív de valahogy most mindenben ilyesmit látok. (túl sokat néztem lehet mostanság)[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
akár 40 G erejű lökéseket is kibír
Nem kevés ez? Bár nem értek hozzá, de keveslem...szerintem elég leejteni beszerelés közben. Vagy felborítani a szekrényt/polcot, amiben ez van (tudom, 180 kg...)
Valaki cáfoljon meg.rip and tear, until it is done
-
tsii_H
tag
hat 40G az kb 400m/s gyorsulas, tehat ha akkorat belekuldesz hogy egy masodperc mulva fel kilometerrel odebb van akkor az olyan hatareset hogy megmarad e vagy nem. azer en ezt nem mondanam kevesnek. ha leejted akkor hat ra 1G-s gyorsulas.
szerk: bar itt lokesekrol van szo, de a lenyeg ugyan az.
[ Szerkesztve ]
-
rennes6
tag
Nem kevés az, de persze élesen el kell különíteni, hogy a gyorsulás maga mennyi ideig tart. A te szervezeted jó eséllyel kibírna a másodperc törtrészéig egy 40 G erejű lökést megfelelő körülmények között. Amikor Kubica odavágta magát Montrealban, 75 G-t kapott, de volt már 214 G-s ütközés is, amiből kiszállt a versenyző.
-
ReFleXx
addikt
Nem sok ertelmet latom ennek a masinanak.
Szerintem egy 2 normal serveres megoldas jobban kihaszbalhato.
Csak legyen a 2 server egymastol foldrajzilag tavolabb es legyen kozottuk folyamatos szinkron tehat tukrozve legyenek az adatok, igy ha az egyik server katasztrofa aldozatava valik, a masik serveren ott vannak az adatok.
Egyebkent ez mar egy jol bevalt modszer.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest